Vad omständigt det blev nu då!

I Fredags blev jag erbjuden gigg av doktorn
(evigheter sen jag blev det och vi ska ju redan gigga nu i helgen, som varit planerat sen förra året, men nu kom ETT TILL, jeij!)
och då jag behöver alla pengar i världen till olika saker så kunde jag inte annat än att tacka ja! Precis vad jag behöver nu faktiskt.
Men gigget nästa helg är i Ryssland och för att få komma dit så behöver man visum, vilket jag skulle fixa idag innan lunchen, MEN då visar det sig att mitt pass är bara giltigt fram till Juli 2012 och för att få åka till Ryssland så måste du ha ett pass som är giltigt i 6månader efter att du kommer hem från din resa till Ryssland, så efter jobbet måste jag åka till Arlanda och fixa ett tillfälligt pass till enbart Rysslands resan som kostar 980kr
(som jag inte behöver stå för såklart)
för att sen fixa ett nytt pass för 350 kr
(ja jag vågar ju inte riskera att fler gigg kommer in som då passet inte kommer funka till)

Snacka om krångligt, ja men varför inte bara ha samma regler i alla länder, om passet går ut ett datum så är det väl det som gäller.

Även om det nu löser sig så är det hela omständigt och det går åt onödig tid och pengar, för nu måste jag hoppa mitt favvopass på Sats ikväll och sen är det bara jobbigt att ens behöva åka ut till Arlanda.
Men som sagt nu löste det sig bra och jag kan fortfarande åka. Hurra!!!
Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu! ;)

Igår var jag ju hemma och tog igen en jobbig natt och när älskling kom hem så mådde jag bättre och kände att jag behövde komma hemifrån för att komma igång och piggna till så vi åkte in till stan, åt lite snabbt i Kungshallen och sen blev det bio, jag ÄLSKAR att gå på bio, det är så mysigt. =)

Det blev Mission Impossible-Ghost Protocol, som hade sina roliga inslag och väldigt mycket coola scener, ja vill man se en riktig ACTION film då ska man defenitivt se den här och isåfall på bio.
Och Michael Nykvist gjorde en bra insats, man blev nästan lite stolt, ha ha konstigt egentligen, det är ju inte så att man känner honom precis ;)





Nej nu är min lunch hemma snart slut, då är det dax för jobb och tillbaka till det faktiskt njutbara vädret idag, det är kallt men sålänge solen skiner så blir jag glad!

Bloggtorka!

Nu är det alldeles för många dagar sen jag bloggade, sorry men jag vet inte vad det är, jag är så himla trött just nu, jag känner mig helt slut trots att jag tycker att jag får ordentligt med sömn och jag faktiskt bara tränar, äter och sover, men trots det vill jag bara sova ännu mer, ja iallafall tidigt på kvällarna. Har ingen energi liksom. Skitjobbigt och jag har inte riktigt känt mig skrivsugen.

Och idag är jag hemma från jobbet för att jag har sovit dåligt inatt, magen har knasat och jag har inte sovit tillräckligt för att kunna sätta mig i en bil och vara skärpt, det är värdelöst, speciellt när man har varit ledig sen i fredags och BEHÖVER jobba men vad ska man göra, när man blir äldre så är hälsan viktigast.

Apropå dålig sömn och trötthet. Nu kan jag än en gång bevisa att regelbunden träning och matintag hjälper när man har IBS, jag har slarvat dom senaste dagarna, SKÄMS!

Ja i Torsdags var jag tvungen att hoppa träningen för en grej jag inte kan berätta om tyvärr, sen kom fredagen då det var ännu mer grejer att göra som jag inte kan avslöja här men det innebar inte så mycket matintag och jag hann inte träna en enda gång. Sen på kvällen gick jag och älsklingen ut med Josefine och hennes vän Max (japp 2 Max i ett sällskap, haha) och vi hade en grymt trevlig kväll, ja det var längesen man fick uppleva en sån. Ja men det var en sån där kväll då man inte planerar utan bara är. Jag brukar inte gilla utekvällar, men den här var perfekt, det blev biljard, en MASSA prat och en rejäl barrunda.
Tack än en gång för en mysig kväll Josefine och Max.

På Lördagen vaknade vi upp och mådde precis som vi förtjänade och blev tyvärr sena hem till storebror som fyllde år
(jag vet inte vad det är som har hänt, jag var jämt i tid förut, men nu är jag typ alltid sen, INTE BRA)
men väl där hade vi trevligt och syster med Lily kom och jag fick gosa i massor.

Sen åkte vi hem och bara var, jag somnade tidigt och vaknade inte förens på Söndagen, haha jag som bara skulle vila.
Men som sagt ingen träning ÄN sen i Tisdags, men så gick vi upp städade, åt frukost/lunch och sen åkte vi äntligen och tränade och det var jättesegt till en början men med pepp från världens bästa pojkvän så var det skönt att komma igång igen.

Efter den vanliga storhandlingen som vi gör inför veckan på Söndagen så åkte vi till mitt favorit sushi hak och inhandlade sushi och sen blev det slapp på soffan hela kvällen lång. SKÖNT!

Men på en vecka har jag tränat 3 ggr och dom senaste dagarna inte tagit hand om mitt regelbundna matintag och då börjar magen krångla på en gång. Så imorn måste jag köra hårt igen och nu är det bevisat, jag måste ha ett speciellt levnadssätt och det måste gå före allt annat helt enkelt.








Jag är kär!

Jag vill verkligen ha barn, min klocka ringer, men Max är yngre och inte riktigt sugen på det ÄN, det måste jag ta hänsyn till och vi båda är överens om att det inte är dags nu, men sen att jag absolut kan känna att om jag skulle bli med barn så skulle jag självklart bli överlycklig och det skulle kännas rätt, men om jag får välja, vilket jag får ;) så skulle jag inte välja det just NU NU!!!

Men så fick ju min underbara syster och hennes kille sin lilla prinsessa Lily i Måndags den 23 Januari och idag var jag och Max hemma hos dom och hälsade på lilla pyret och jag kunde inte sluta titta, dom alla små minerna, små söta fötterna, händerna, ja den lilla sköra kroppen, jag totalt smälte!!!

Jag tycker oftast inte att nyfödda bebisar är så söta förens dom blivit minst 1-2 veckor, men min systers bebis är verkligen fiiiin!
Å självklart kommer jag skämma bort denna fina lilla krabat, så idag fick hon ett par mini fejk Uggs, en rosa baseballjacka, strumpor som det stod I love Mum/I love Dad på, (då pappa Jonathan är engelsktalande) en body/klänning och en klänning. Och jag ville bara shoppa loss ännu mer, men Max fick hejda mig, jag har ju gott om tid! =)

Och tro mig viljan att bli mamma blev STOR, jag längtar tills den dagen kommer!
Men än är den inte här på ett tag, har lite grejer jag vill uppnå, göra, hinna med innan dess, så jag får helt enkelt njuta av att min syster är en lycklig nybliven mamma och jag får helt enkelt låna henne då och då när hon blir äldre! =)


<3

Favvodagen!

Ja vad säger man, jag har min lediga dag, MEN ändå vaknade jag vid 8.30 när älskling gick upp, what´s up with that???
Fast jag låg kvar i sängen till 10, för jag måste ju unna mig lite lugn och ro när jag är ledig, för resten av den här dagen blir ganska fullspäckad.

Har precis ätit och ska betala lite räkningar (jeij LÖNING idag) och sen göra mig iordning för att åka hem till systeryster och träffa lilla Lilly som prinsessan nu heter, sen ska jag fixa naglarna hos Camilla, för att sen dra vidare på ett möte med Glorious Inc och en vän som kanske förhoppningsvis kan ge oss råd och hjälp på vägen,
(man behöver sådant när man är en ny grupp som vill slå igenom)
sen ska jag och Tommy repa ihop oss till en grej, ja förlåt men jag vill vara lite hemlig, ni kommer att få veta senare, men just nu ligger vi lite lågt. Sen hinner jag förhoppningsvis hem till Mästerkockarna och kan få slappa lite innan det är dags för sängen och imorn tillbaka till jobbet igen!

Jag älskar att ha en ledig dag mitt i veckan, det går så snabbt då, imorn är det Tordag igen, sen Fredag och ÄNTLIGEN helg, det var ju Lördag nyss, men det läskiga med att det går så snabbt är att snart är det Februari liksom, VAD HÄNDE?? Det var ju Nyårsafton igår typ, MEN det sköna med det är att det då är sommar snart!

Åh jag LÄNGTAR tills jag får visa upp min (Läs DÅ snygga) snygga vältränade kropp, hihi!
Det ser faktiskt inte kört ut om man tittar på resultatet redan, den svullna magen är borta, jag vaknar upp med en platt mage, låren och rumpan börjar SAKTA men säkert bli taightare och armarna börjar forma sig till muskler, det är inte mycket, men för mig räcker det som sagt för att fortsätta med den livsstilen jag har, den klär mig bättre än min gamla så jag tror jag kör på den här. =)

I Söndags låg jag hemma och slappade i massor förutom när jag åkte iväg och gjorde den berömda storhandlingen inför veckan, men då älskling var med grabbarna och även då hade fotbollsrace så passade jag på att sen göra ingenting, kollade på Johnny English reborn, TROTS att man förstår att den inte alls skulle vara bra, men har jag sett första filmen så måste jag se andra och jag skrattade riktigt mycket men på typ 2 ställen, sen var filmen bara ett tidsfördriv, så har man ingenting att se på och vill se på film, då kan jag rekommendera denna filmen:

 

Igår var det ingenting bra på tv så vi passade på att kolla på en film och det blev den här och TROTS att jag inte gillar MMA, slagsmål och fightingfilmer så blev jag förvånad för den var bra och det var en ganska rörande film faktiskt. Denna rekommenderar jag starkt:

 

 

Ha en underbar dag nu vare sig du är ledig eller är på jobbet! =)


Grattis min älskade syster som blev mamma ...

img_3654 (MMS)

Grattis min älskade syster som blev mamma till en liten prinsessa inatt :) Är en stolt lillasyster och längtar tills  jag får träffa min lilla tjej! <3


Myslördag!

Ja det är verkligen vad man kan kalla gårdagen.

Vi vaknade vid 10 tiden och gjorde en god härlig frukost, sen bar det av till gymet.
Jag skulle på Streetdance kl.12 med Rikard och älskling skulle styrketräna samtidigt, MEN jag blev försenad och missade min plats, BAJS! Skitbesviken och arg på mig själv (perfekt humör för att träna hårt) så satte jag igång och styrketräna med min älskling. Det gick skitbra och jag känner verkligen att det går framåt, man orkar lite mer nu och fattar vad det är man håller på med liksom.

Sen åkte vi hem, lagade lite lunch och Max drog iväg för att kolla på fotboll med grabbarna, jaha vad ska jag göra nu då tänkte jag, då vi inte hade planerat något innan alls och jag helt plöstligt blev pojkvänsfri, så jag åkte och lämnade Nelson hos Tomas, (en vän till Johan) hämtade lille grisen på fredagen efter träningen, ja jag saknade honom så mycket så jag lånade honom lite från Johan.
Perfekt eftersom han skulle jobba.

Under tiden messade jag till några vänner som jag borde träffa, som jag inte har umgåtts med på länge, och jag tänkte att alla är ju redan bokade så jag lär knappast få något svar, men det fick jag, så med beslutsångest över vad jag skulle göra eftersom jag fick fler svar, så bestämde jag mig (trots att jag var sugen på att typ gå ut då det var evigheter sen) för att det får bli en lugn kväll och åkte hem till Josefines kompis Jeanette där också då Josefine var såklart i Midsommarkransen/Telefonplan och hade en otroligt trevlig kväll, den blev alldeles lagom, med det blev dock väldigt mycket vin och champagne ;)

Vid halv två tiden kom min älskling och hämtade mig hos Josefine (vi gick dit lite senare på kvällen, då hon och Jeanette är grannar och stackars Jeanette hade en 3månaders bebis som förmodligen höll på att bli förkyld och vi kände att nu lämnar vi dom ifred) lite rund under fötterna men så nöjd åkte vi hem och jag somnade stenhårt.

Jag hade som sagt sjukt trevligt och jag älskar att träffa nya människor, dessutom bjöds det på väldigt god mat och vi pratade i massor.
Det måste göras om snart och jag är glad nu att det inte blev någon utgång för det hade jag aldrig orkat.

Dessutom är jag liiiite smått bakis idag och JÄTTESEG.

Älskling är hos grabbarna igen på något slags fotbollsrace med typ hur mycket matcher som helst så ikväll får jag en egen tidkväll med mys på soffan, filmer och jag tänkte nog unna mig lite gott idag, jag har inte haft någon ätardag än den här veckan så det är okej.

Var och hämtade bilen som jag ställde hos Josefine över natten och nu sitter jag här och bara är, men jag ska försöka få kraft att ta mig iväg till Ica och storhandla inför veckan, sen tänker jag som sagt åka hem igen och bara lägga mig på soffan och DEGA!

Lite besviken på mig själv är jag dock då jag skulle ha gått på ett streetpass nu kl.16, MEN efter en grym träningsvecka så bestämde jag mig för att idag får bli en vilodag, jag är ju påt imorn igen, så 2vilodagar den här veckan skadar nog inte.


Bjuder på ett klipp med våra dansare Ida Warg och även våran koreograf Celina Ryden, dom är grymma dansare och Celina är så sjukt bra på att koreografera, jag ÄLSKAR hennes rörelser och ALLTID fina håren som flyger!
;)

 


Måste även lägga upp ett klipp från min andra favoritkoreograf Jasmine Meakin, då jag tycker att Celina och hon påminner om varandra i stilarna! Så ME love them both! =)

 

Who run the world??? GIRLS GIRLS!!!!! =)


Dålig blogguppdatering!

Blä vad dålig jag har varit på att blogga den här veckan, men fokusen har som vanligt varit på träningen. Jag har kommit hem sent, tagit en dusch, ätit och sen gått och lagt mig.

Och hör och häpna....Min mage mår bättre och bättre, jag är inte alls svullen lika ofta och länge, jag kan gå på toa VARJE DAG och det gör inte lika ont om jag inte har taighta byxor.

Wiie...Det här känns som en helt ny värld för mig, eftersom jag för ca. 2 veckor sen höll på att ge upp och var otroligt deprimerad, jag tänkte bara negativt och trodde att det var så min vardag skulle se ut.
Men det är verkligen på väg åt rätt håll nu och jag har inte fått hjälp av någon läkare med tabletter eller något utan jag har bara fortsatt mitt nyårslöfte att träna och äta nyttigt och regelbundet, sen har jag tagit bort banan helt och även fibrer.

Så alla IBS människor där ute som känner att det är hopplöst och inte vet vad ni ska göra, RÖR på er och ät små, nyttiga portioner regelbundet!!! JAG VET nu att det hjälper! =)

Jag behövde alltså byta livsstil och nu när jag har gjort det, så är det så himla lätt och jag mår så bra av det, ja men träning har ju blivit en del av mitt liv nu, det är ett måste och har nästan blivit som ett beroende. =)

Jag ser däremot ingen skillnad på vågen, nej tyvärr går kilona uppåt och jag vill ju fettförbränna och gå ner i vikt och sen bygga muskler, men då jag förmodligen går upp i muskler snabbare eftersom jag gör både och, styrka och konditionsträning, så syns inte viktnedgången på vågen, men i spegeln ser jag resultat och det känns otroligt bra och för mig är det viktigast!

Trodde ju aldrig att jag skulle kunna känna såhär men nu när jag gör det så ÄLSKAR jag det. Dessutom ska jag vara smooking hot när det väl gäller och jag vägrar stå på en scen och känna mig överviktig, ur form eller i riktigt dålig form, dessutom kan jag inte det om jag ska konkurrera med alla andra snyggingar där ute, så nope ingen rast ingen ro för min del inte och det här är vad jag tycker och mina mål för mig själv och ingen annan.




Kolla in den här magen, den är så sjukt jävla snygg, jag har lagt upp den förr och gör det igen, strunta i klippet, det är någon besatt sak som lagt upp, men kolla in henne, snacka om inspiration!



Trevlig helg alla läsare!



Sorry..Jag har haft fullt upp och varit trött på kvällarna och nu ska jag göra mig iordning för en myskväll med Josefine och en vän til henne som heter Jeanette, vi ska äta middag, dricka lite vin och bara ha en lugn kväll med trevligt sällskap och jag ska vara där om ca.2 timmar så jag hinner inte skriva ett längre inlägg än såhär men jag skriver imorn och berättar om veckan som har varit.
JAG LOVAR!

Ha en trevlig Lördag och en fortsatt trevlig helg sålänge!

Varsågoda, lite Lördagspepp! =)


Kvällens middag blev Kycklingfrikadeller m...

img_1214 (MMS)

Kvällens middag blev Kycklingfrikadeller med Thainudlar och det var riktigt gott, man hade dock kunnat strunta i koriandern!  Lägger upp receptet i veckan för alla som vill ha det!  Brödet blev grymt gott så det rekommenderar jag verkligen, MEN jag skulle kunna tänka mig med mindre Bikarbonat i!  Mötet med GI gick bra och nu har jag duschat, fönat och plattat håret och ska försöka sova! Tillbaka till jobbet och träningen imorn igen! Hoppas ni har haft en bra dag! Sov så gott!


Anna Skippers nyttiga bröd!

Håller på och tvättar och kände för att baka lite bröd så jag tänkte att jag testar lite nytt!


Det här behöver du…

5 dl dinkelmjöl
2 dl grahamsmjöl
3 dl rågsikt
2.5 dl fyrkornskross
1 dl vetegroddar
1 tsk havssalt
4 tsk bikarbonat
5 msk blandade brödkryddor
1 liter ekologisk filmjölk
0.5 dl sirap

Gör så här…

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa två 1,5 liters formar.

2. Blanda alla torra ingredienser i en stor bunke.

3. Tillsätt filen och sirapen och rör om ordentligt. Fördela smeten i de två formarna och in i ugnen i ca 80-100 minuter.


Brödet är inte klart än, men det luktar otroligt gott iallafall! =)
Hoppas min lilla mage klarar av det bara!

Snart är det dags för GI möte och sen ska bilen tvättas och vi ska handla lite innan vi åker hem!
Hoppas ni har en skön Onsdag!



Fitnessguru.se

Är en sida man ska besöka om man tränar ofta, äter nyttigt och vill att muskler och ja hela kroppen ska hänga med ordentligt.

Blev tipsad om den sidan av min vän Malin på jobbet, sen har jag även sett det på Wargens blogg, så vi tänkte att vi skulle ge det en chans och gick in och tittade och vi blev positivt överraskade över priserna, klickade hem lite saker och igår kom paketet. =)

Vi köpte proteinpulver ca.3kg, jordnötssmör som är ekologiskt och gjort för folk som tränar, så att man ska få i sig dom viktiga fetterna, bars och en shaker till älskling då jag redan har en.



Jag är så känslig när det gäller proteinpulver, jag gillar inte det där jättesöta, det blir för mycket, men den här var helt ok, jag köpte Vanilj/Skogsbär och älskling köpte Jordgubb/Vit Choklad, det var dom enda smakerna som fanns kvar tyvärr, man hade ju gärna velat ha Choklad/Hasselnöt eller Cappucino. Men det får bli nästa gång, nu har vi ju så det räcker ett tag =)

Kolla in sidan här!

Tänkte efter löning införskaffa dessa då jag vill fettförbränna snabbare och bygga muskler!

Den perfekta fettförbrännaren.

Vi fick många förfrågningar om hur man på effektivaste möjliga sätt går ner i vikt och vårt svar var alltid detsamma, “med bra kost, rätt träning och en bra fettförbrännare.” Problemet vi ställdes inför var dock att ingen produkt på marknaden riktigt passade in på det vi visste var en perfekt fettförbrännare.

Så vi utvecklade en egen.

Heat är effektiv då den ökar fettförbränningen och minskar fettinlagring samt kraftigt reducerar hunger. Heat verkar även uppiggande så att du orkar med din träning, kardio och alla dina dagliga åtaganden som annars kan bli lidande på grund av energibrist.

Med vår unika formula bestående av flera verksamma och patenterade substanser har vi utvecklat vad vi anser vara den perfekta fettförbrännaren. Utan mellanhänder kan vi dessutom presentera den till ett pris som gör att alla har råd att unna sig det bästa.

Vi är idag ensamma på marknaden med att erbjuda GarCitrin® i vår fettförbrännare. GarCitrin® är en naturlig och patenterad substans som i studier visat sig vara ett otroligt kraftfullt verktyg för de som vill gå ner i vikt och reducera sin hunger under diet.

HEAT Produktegenskaper

+ Fettförbrännande
+ Hungersdämpande
+ Prestationshöjande
+ Motverkar trötthet
+ Naturligt vätskedrivande
+ Skyddar mot fria radikaler
+ Förhindrar muskelnedbrytning
+ Ökar syreupptagningsförmågan
+ Innehåller äkta GarCitrin® & Bioperine®

Oavsett vad dina mål är kan Heat hjälpa dig med din viktnedgång. Genom sin milt och naturligt vätskedrivande effekt kan du snabbt och effektivt få en mer tilltalande fysik inför solsemester, modellfotografering eller tävling. Heat motverkar även muskelnedbrytning under diet och är prestationsökande vid träning.

Doseringsanvisning: Två portioner (2 kapslar) dagligen. På träningsfria dagar, en morgon och en tidig eftermiddag. På träningsdagar tag en av dina portioner 30 minuter innan träning.



Underbara lediga Onsdag!

Äntligen, mina lediga Onsdagar är tillbaka. Då får jag unna mig en sovmorgon, städa, tvätta, göra lite GI ärenden och idag ska jag fixa naglarna och sen är det GI möte.

Sitter hemma och kollar runt lite på nätet och jag blir helt varm i kroppen, vi har nu 1531 visningar på youtube på 3 dagar, då våran musikvideo släpptes kl.12 i Måndags. Det är så underbart, å stort tack till alla som lyssnar och stöttar oss med att köpa singeln på Itunes, det betyder så mycket, fortsätt sprida låten, vi vill nå ut till ALLA!!!! =)

 

Igår kollade vi på film och det blev den här:



Det var en riktig Verah film och jag gillade den skarpt, det blev mycket skratt i soffan! =)

 

Har kört Sh´bam 2dagar i rad nu och det är så kul, haha ja jag kan koreografin utantill och då kan jag ta ut i MASSOR och nu känner/ser jag ju ÄNTLIGEN resultat så jag fortsätter köra stenhårt, äter nyttigt och regelbundet, tränar 6-7ggr i veckan och hör och häpna magen mår bättre, jag vill inte säga för mycket för om en timme kan den vara dålig igen, men det har varit bättre än sämre under några dagar om jag ska vara ärlig och det känns underbart =)

Nej nu ska jag göra mig iordning lite snabbt, ska iväg till Camilla och fixa naglarna.

Ha det bäst sålänge!



 


Glorious Inc feat. Dinah Nah - All over you

Premiär för våran första egenproducerade musikvideo och singel nr.2!
Varsågoda!

 

Gillar ni det så SPRID vidare och dela överallt på fb, bloggen, ja ÖVERALLT! =)

Tack fina ni för allt stöd och tack till min grymma kollega och vän, Tommy Söderman som har producerat denna grymma musikvideo, jag är stolt och det säger jag med en liten tår i ögat! =)

Sen vill jag också tacka grymma Dinah Nah (Malin Dinah Sundström) för styling och en grym rap trots höggravid (men som nu har fått sig en liten flicka som heter Nellie, grattis än en gång)

Min sjukt snygga pojkvän för en snygg scen tillsammans, jag är en stolt flickvän!

Olof Bryngelson för den grymma låten och hjälpen när vi spelade in musikvideon och för att du alltid bara är där och ställer upp.

Gustaf Jernberg som gjorde inspelningen möjlig med plats, ljus och hjälp.

Söta Nadine Sannemalm för barnvakt och hjälp under denna dag.

Och självklart grymma Peter Hont som alltid levererar dom bästa hitsen! =)

TACK ALLIHOPA ni är grymmast! <3

Vill ni köpa ett eget ex av låten, klicka då in här:

http://itunes.apple.com/se/album/all-over-you-feat.-dinah-nah/id491288106

Endast 9kr och den är er!!! =)


Veckan som har varit!

Den har varit alldeles lagom med jobb, planering, träning och kärlek och jag trivs bra med mitt nya levnadssätt.

Ja äta nyttigt med en onyttig dag i veckan om man verkligen känner att det inte går, träning 6dagar i veckan, ibland två gånger om dagen om tid och ork finns, möte med GI en gång i veckan, lugna sköna helger med träning och ett eller två glas vin eller öl om suget sätter till.

Vilket det gjorde i helgen, men när jag väl drack så var det inte så gott som jag ville så en öl på Fredagen och ett glas vin på Lördagen fick räcka. Vi skulle ha gått ut och ätit middag och tagit några drinkar med bekanta i Lördags men vi orkade inte så vi har bara varit hemma och myst i soffan när vi inte har varit på gymmet. SKÖNT!!! =)

Jag hade planerat att träna styrketräning 2 dar i veckan med älskling, för det är då han har tid, men så kände jag idag att det går för sakta, jag vill se resultat NU, med tanke på min omvändning och att jag faktiskt har tränat 14ggr på 2veckor, med 3 (tror jag) PW:s och 2 vilodagar så tycker jag att det borde synas mer, eller rättare sagt jag vill att det ska synas mer, men det gör det inte så jag bestämde mig idag för att försöka komma upp och styrketräna på morgonen innan jobbet istället för en PW och sen köra ett konditionspass efter jobbet, tänkte värma upp på bandet och sen ena dagen köra biceps, rygg och axlar, andra dagen triceps, bröst och mage, benen och rumpan jobbar jag redan med på danspassen.
Det kommer bli bra det här, sen sätter repen med GI (Läs Glorious Inc) snart igång, så då får jag försöka få ihop allt på något bra sätt, men än sålänge funkar det jättebra.

Tog en DanceAerobic klass lite spontant idag för samma instruktör som igår (gav henne en andra chans redan idag) och det är ju helt klart att hon kan sina grejer och gör det bra, men hela hon är speciell och vissa älskar nog henne och vissa andra ja kanske hatar henne, å jag kan inte säga varken eller men det är något med henne som jag inte klarar av, MEN eftersom hon är så bra på det hon gör så måste jag nog fortsätta gå på hennes Street ändå, men DanceAerobicen den slipper jag gärna.

Jag är sämst på piruetter och har alltid varit, har av någon konstig anledning otroligt dålig balans, iallafall sämre idag än förr och jag kan inte med piruetter, å dagens koreografi innehöll BARA piruetter så nej tack. Haha! ;)

Imorn är det Måndag igen och klockan står på 6:00 så nu är det läggdags för mig, älskling är hos en kompis och kollar på fotbollsmatch och kryper ner hos mig senare så nu ska jag försöka somna så fort jag kan för att vakna uppvilad imorn!

Bjuder på en bild som jag har i bakgrunden på min iphone och som motiverar mig till att leva som jag gör nu, det är den kroppen jag siktar på, å sikta kan man ju alltid eller hur! =)
Hittade bilden på en av mina vänners blogg där hon lägger upp motivationsbilder lite då och då och jag kände bara hur rätt den bilden kändes för mig, så vassegoda, kanske motiverar den även dig!


Härliga Lördag!

Vaknade av mig själv klockan 8.30 imorse, typiskt när man hade planerat att ta en liten sovmorgon, men pigg som man var så gick vi upp, älskling gjorde frukost och jag satte igång med att storstäda.

Efter frukosten drog jag iväg på ett Streetdance pass och WOW vilken skön koreografi, allt bara flöt på och jag körde på järnet, MEN instruktören var såååå dryg, hon tittade på mig hela tiden och verkade nästan avis
(jag påstår inte att jag är bäst i världen men jag har dansat i 13 år och jobbar som artist och har enligt andra en utstrålning som drar åt sig blickar när jag kommer in i ett rum eller står på en scen och det vore konstigt om jag inte lärde mig koreografin snabbt på ett pass och inte utstrålade något för som sagt det är sån jag är bara, det är inget jag lägger till, sång och dans är mitt liv och när jag får göra det jag älskar så lyser jag)
och det blev bara jättejobbigt hela passet, för det kändes som att hon ville att jag skulle misslyckas.

Jag har aldrig känt det här med någon annan förut så jag vet att jag inte bara inbillade mig för sen efter passet så gick jag fram till henne och frågade om ETT steg som jag helt enkelt bara INTE kunde sätta och jag kan inte gå därifrån och släppa den koreografin utan att veta det rätta steget, så jag frågar lite snällt -Kan du visa mig det där steget? Och hon tittar på mig som att okej, a men ni vet så där som att varför ska jag det, men visar mig steget och jag lär mig det efter en visning och säger -Tack och du tack för en bra klass, varav hon svarar -Ja!
Inte tack själv eller något trevligt tillbaka???? Men alltså på allvar?????

Jag är en rinrostig gammal dansare som vill ta klasser på Sats för att det är bra träning för mig och jag står alltid längst fram för att kunna se och för att jag vill lära mig snabbt, det är nämligen en av mina svagheter, det tar lite längre tid för mig att ta in koreografi om man jämför med några av mina vänner som är grymma dansare, men klasserna på Sats är perfekta, det är bra nivå och jag lär mig snabbt och då bara kör jag.
Jag är inte där för att tävla med instruktören eller få ett sådant bemötande bara för att jag verkar vara något slags hot.

Det är så synd för jag gillade som sagt hennes klass och vill gå igen nästa Lördag, men nu vet jag inte om jag ska det eller inte, eller så går jag dit och ger henne en andra chans helt enkelt.

Har tvättstugan just nu och väntar på älskling som är på träning, sen får vi se vad som händer, antingen blir det en lugn och skön hemmakväll eller så kanske det blir middag och några drinkar med fina Josefine och en vän till henne!

Vad ska ni hitta på denna Lördag?


Kvällens middag: Gulaschsoppa med lätt cre...

img_6399 (MMS)

Kvällens middag: Gulaschsoppa med lätt cremefraiche, goda mackor och vatten!  Är helt slut så det blir bara ett mmsinlägg nu! Imorn är det Fredag och äntligen helg! Wiiee! :) Natti natti


Sitter och tittar på regnet som bara öser ...

img_0851 (MMS)

Sitter och tittar på regnet som bara öser ner, igår var det solsken och vårkänslorna flödade men så kom regnet. Å då vill man bara ligga hemma under en pläd i soffan med en kopp te, en film och min älsklings armar runt mig! Men icke sa Nicke, man måste ju jobba, å idag är det 9-18 som gäller, sen ska jag på Jazz kl.19, har fortfarande ont i sträckningen (som jag tror att det är) men den tänkte jag att jag tränar bort! ;) Ska ni träna idag eller ni kanske tränat redan? Vad blir/blev det? Kram


Lång dag!

Äntligen hemma efter en låååång dag, japp 5.30 ringde klockan och jag tog en PW, det blev en skön sådan för idag var det skönt ute, men när jag kom hem igen så kände jag mig trött och gick å la mig en stund med älskling men när jag väl låg där så kände jag mig inte så trött längre så jag gick upp och tog en dusch, gjorde mig iordning och sen bar det av till jobbet.

Det gick bra idag och magen har knappt gjort ont, men den är svullen fortfarande och jag känner mig så jävla ledsen om jag ska vara ärlig, för jag tränar och känner att det går framåt, men det händer inte ett skit med magen, den är bara stor, jobbig och i vägen.
Jag vet inte vad jag ska göra, jag testar ju allt.
Är det någon därute som har haft liknande syptom och besegrat dom så snälla kontakta mig för jag lider. =(

(Ni som inte har haft ont i magen tänker säkert när ni läser det här, usch vilken gnällspik, tjatkärring, klenis, mes, bla bla bla!)
Sorry om jag tråkar ut er men det här är min vardag just nu, så jag vet inte vad jag ska skriva om annars. Jag tänker att det kanske är någon där ute som läser min blogg och som kan hjälpa mig, ja som har erfarenhet av detta????? Finns du där ute?????

Efter jobbet hade vi ett snabbt GI möte, ja singel nr.2 och första musikvideon släpps på Måndag ju!!! Wiiee... =)

När mötet var slut så skyndade jag iväg och tog mitt ett Danceaerobics pass på Odenplan, å FY FAN vad kul det var, det var en vikarie idag och det var en instruktör som vickat förut på ett pass jag var på och då blev jag helt galen i henne, för hon är såååå bra, hon är verkligen grym på det hon gör och hon har tydligen 6 pass i veckan, men jag hittar inte henne nu när jag söker på dom passen hon sa att hon skulle vara på, hmmm...jaja hon dyker väl upp när jag minst anar det igen ;)

Jag har sträckt mig eller något på höger sida nedanför magen efter passet
(körde järnet ju för att det var så kul)
för nu kan jag knappt röra mig, haha det här är nog resultat av att min kropp nog är liiiite chockad över all nyttig mat och all rörelse, den tänker nog vad gör du? Ska inte du ligga hemma på soffan och svulla i dig en massa gott din lilla tjockis? Haha nej vi ska bli smala och fina nu så sånt håller vi inte på med längre ;) Jag fortsätter köra på, jag ger inte upp, I´m a fighter!

Det får mig att tänka på en bra låt så jag bjuder på den här ;)



GE MIG! :) Hur söt är inte den här då! 699...

img_2549 (MMS)

GE MIG! :) Hur söt är inte den här då! 699kr på Lagerhause! Vill ha ju! ;)


VILODAG!

Det fick bli en vilodag från träningen idag, det började ju inte så bra med en inställd PW imorse så jag ställde in Sh`bamen också då fick jag fick veta av en annan instruktör och vän att den instruktören som skulle ha haft passet var sjuk och med dålig sömn och knas i magen så kände jag att jag inte skulle prestera något bra iallafall, så påt imorn igen ba! =)

Det blev lite snabbstädning och jag tog hand om disken när jag kom hem sen lagade jag middag och bara la mig på soffan, så skönt! Älskling hade träning och kom hem lite senare.

Nu ligger jag här i sängen och ska försöka sova, ja inatt vill jag verkligen sova, jag måste för klockan ringer 5.30 imorn bitti för en PW så det finns inga andra alternativ ;) Och jag behöver all sömn jag kan få nu när jag tränar så mycket!

Till middag blev det iallafall:

Kinakyckling med sting

kinakyckling med sting

Ingredienser

1 port

Så här gör du

Fräs ett strimlat kycklingbröst (125 g) i 1/2 tsk olja ca 5 min. Tillsätt 1/2 purjolök i sneda skivor, 40 g skivade champinjoner, ½ röd paprika i bitar, 1 hackad vitlöksklyfta och låt fräsa med ett par min. Blanda samman ½ dl vatten, 1 tsk kycklingfond, 1 tsk kinesisk soja, ½–1 tsk sambal oelek och 1 tsk maizena. Rör ner blandningen i pannan och låt puttra ett par min. Servera med 1½ dl kokt fullkornsris.


Den här rätten är enkel att göra och supergod och det är faktiskt en av mina favoriter, vi har gjort den många gånger och den blir lika god varje gång.

Nej nu måste liten flicka sova ;)
Godnatt!

Tillbaka till verkligheten!

Japp då har man börjat jobba igen och det är faktiskt ganska skönt, det rullar på på jobbet och det är lagom mycket att göra, så det är helt okej ändå men att inte kunna ta sovmorgon är inte helt ok än och dessutom inte kul när man har svårt att sova om nätterna, jag förstår inte varför det blir så så fort jag börjar jobba, det är precis som att jag inte kan slappna av och det är ju kanske inte så bra. =(

Igår var det som sagt Måndag och man var tillbaks till verkligheten, klockan ringde vid 7 tiden så det var bara att ta sig upp, dricka en kaffe och sen tog jag mig en väldigt uppfriskande PW (då det var -8 ute) sen bar det av till jobbet där det blev ett 9.30-18.30 pass. Det flöt på och var som sagt skönt att vara tillbaka igen.

När jag slutade åkte jag till Cafe Chokladbollen och köpte mig en god sallad för att sen åka hem för att byta om inför ett Sh`bam pass kl.19.30 på Stadshagen, å jag kände för lite sällskap så jag ringde Tommy och kollade om han skulle följa med och med platster kvar så sa han Självklart! =)

Helt slut efter passet (mina ben brände av trötthet, skönt) så skjutsade jag hem Tommy innan jag åkte hem, tog en dusch och kollade på Mästerkockarna med älskling på tv4play, vi älskar det programmet och igår hade dom äntligen premiär för säsong 2.

Då magen inte samarbetar så blev jag illamående och fick lägga mig i sängen, det vägrade gå över, jag drack vatten, tog djupa andetag, ja det vanliga, men tillslut måste jag ha somnat, för sen vaknade jag upp inatt och då var illamåendet borta men en hemsk smärta i magen fick jag istället, så när klockan ringde 5.30 för att jag skulle gå upp och ta en PW, ställde jag om den till 6.30 för jag måste orka jobba, så det får bli en PW imorn istället när jag egentligen ska ha en vilodag.

Sitter hemma på lunch just nu då jag släppte sista budet i närheten av hemmet så jag tänkte jag skulle passa på att uppdatera er lite. Men nu måste jag sluta då lunchen snart är slut!
Bloggar ikväll om jag orkar! =)
Kram på er


Sista dagen på semestern!

HJÄLP!
En underbart skön och lugn semester är slut imorn och nu börjar verkligheten igen.
Det ska bli jättekul då det förmodligen kommer att hända mycket med Glorious Inc men det kommer också bli mycket då jag ska försöka röra på mig 2ggr om dan, äta regelbundet när man jobbar, gå upp tidigt, sova bra och sen hålla igång hela dagen lång, ja som sagt vara tillbaka i verkligheten, men det ska nog gå bra.

Igår var jag på ett Shbam pass på Sats St eriksbron och det var kul att få röra på sig, men jag blir så trött på människor, varför tar man inte ut och kör järnet, jag var typ den enda som körde till 110%, jag slängde med huvudet och håret, skakade på höfterna och tog ut, folk tittade säkert och kände men gud snacka om att hon vill synas eller så tyckte dom shit vilken tjej hon har kul och kör järnet. ;) Dom får tycka vad dom vill, jag är där för att träna så varför ska jag inte ta ut?
Dessutom tycker jag det är så himla kul så jag kan inte hejda mig själv om jag ens ville.

Efter passet så skyndade jag mig till våran studio och mötte upp resten av GI gänget där det var dags för mig att lägga min sång till våran 3:de singel, japp nu bara spottar vi ur oss hits och GLÖM INTE att vi släpper våran andra superhit All over you feat. Dinah Nah den 16 Januari och dessutom våran första egenproducerade musikvideo till. =)

OCh Här kan ni gå in och lyssna på en liten teaser på vad som komma skall!

Det ska bli så kul att få se vad ni tycker...Men fram tills dess så gå in och lyssna på våran första hit Dance or Die! =)
Och vill ni ha låten så är det bara att gå in på Itunes och klicka hem den för 9 enstaka kronor.

Det blev en lugn och skön kväll hemma igår med Super Mario på Wii och jag och älskling bestämde oss för att mitt i allt nyttigt och tränande att ha 2 onyttiga  dagar i månaden där man får äta onyttigt, men inte vräka i sig och hur mycket som helst såklart, utan lite och det bara för att kunna klara av att kämpa på. Så jag unnande mig en tunnbrödsrulle (mums) och älskling åt en kebabtallrik, sen blev det lite chips och dipp, men däremot har vi bestämt oss för att hoppa läsken, det är förbjudet hemma hos oss from 1 Januari så det blev mineralvatten till det!
Det var gott men resultatet blev att jag kände, nu vill jag TRÄNA!!! Haha bra va! =)

Därför har vi nu ätit frukost/lunch och ska ta oss till gymet för ett styrketräningspass och sen ska vi åka och tvätta och tanka min jobbbil och handla inför veckan då det som sagt är Måndag imorn och allvaret sätter igång igen!
Hoppas ni får en skön Söndag!
Ta hand om er!



Lite inspiration såhär på kvällskvisten!

Jag har sagt det förut men säger det igen, vilken brud, jag ÄLSKAR hennes röst och hon inspirerar mig sjukt mycket..Lyssna och njut på grymma liveframträdanden!


 

 

 

 

Mitt upp i allt så hittar jag den här sjukt duktiga koreografen, vilka underbara koreografier och hon får mig att vilja börja ta dansklasser igen!!


 

 

 

 


Mysdag!

Vi vaknade sent idag, vid 12 tiden faktiskt, men skönt var det och jag behövde sova ut, dessutom somnade vi ganska sent då vi tittade på film och mös i soffan.

Efter en god frukost/lunch så gjorde jag mig iordning för en promenad med Josefine
(en nyfunnen vän som jag träffat genom en annan vän,
det är så härligt att det kan bli så)
och älskling gjorde sig redo för gymet. Idag fick det bli min vilodag efter träning fyra dagar i rad.

Det har varit ganska kallt idag men det blev en promenad till Odenplan fram och tillbaka med en mysfika på Cafe Blåbär på Upplandsgatan och sen hem igen.
Otroligt uppfriskande var det och perfekt på min vilodag för nu har jag ju ändå rört på mig och som Josefine så klokt sa blandat nytta med nöje.


När vi kom tillbaka hem till mig så följde Josefine med upp och älskling kom hem så jag gjorde en saffranspasta med kräftstjärtar, här har ni receptet på den:

Saffranspasta med kräftstjärtar


Meny-1011-saffranspasta

Ingredienser

2 port

120 g pastafjärilar, ev. glutenfria
½ kuvert saffran, ¼ g
1 röd + 1 grön strimlad paprika
1 dl passerade tomater
1 dl lätt-crème fraiche, 15 %, ev. låglaktos
½ tsk sambal oelek
1 burk kräftstjärtar i lake, 170 g
3 msk hackad dill
salt och peppar


Servera med: blandad sallad

Så här gör du

Koka pastan med saffran i vattnet. Tillsätt paprikan när 2 min återstår av koktiden. Koka upp passerad tomat tillsammans med lätt-crème fraiche och sambal oelek. Häll av spadet från kräftstjärtarna, lägg ner dem och dillen i såsen och låt bli varmt utan att koka igen. Servera med den nykokta pastan.

 

Vi har lagat den förut och det är en god och enkel rätt.

Josefine åkte hem och älskling åkte till grabbarna så nu sitter jag här hemma ensam helt plötsligt men jag sitter och kollar på The Voice och äter brie och salami, så det funkar det också faktiskt!!!

Och Carolas skor som hon har på sig är så sjukt porriga, åååå jag bara VILL HAAAAA!! Jag älskar ju skor och helst dom med dom längsta klackarna.

Ska fortsätta ta det lugnt ikväll då jag har ett Shbam pass kl.11.30 och studion direkt efter.

Hoppas ni får en skön helg allihopa!



F-N oxå!

2012 har börjat bra med en lugn semester, en massa mys med min kärlek, träning och nyttig mat varje dag
(med ett litet instick av en kväll med Libanesisk middag, vi har ju faktiskt semester)
MEN min mage har strulat nästan varje dag, jag kan inte gå på toa, jag blir hängig så fort jag har aktiverat mig, jag känner mig och ser nästan ut som min syster och vän som båda är gravida och ska föda vilken dag som helst, det är bara det att jag INTE är gravid.

Dom senaste inläggen har handlat om min mage....BORING, men jag blir så ledsen för det förstör hela min semester, jag försöker som sagt träna och köra järnet men det blir bara sämre, vad är grejen med det?
Men jag vägrar sluta, att träna ska vara bra för mig och jag är såååå inställd på drömkroppen så jag får tänka ännu mer på vad jag äter helt enkelt.

Jag ska försöka hoppa över pumpabrödet som är full med en massa frön och smaskigheter för det kan nämligen göra IBS magar knasiga, sen ska jag hoppa över bananen och proteinshaken efter träningen för banan kan göra IBS magar illamående och det är precis så det har varit, jag mår illa och blir hängig så fort jag kommer hem från träningen och proteinshaken tror jag bara blir för mycket, så får vi helt enkelt se, jag kämpar vidare...MEN vägen till toppen är inte lätt, vi skulle ha varit i studion idag men det fick jag hoppa och nu ligger jag här på soffan och känner mig sjukt deppig över det här. =(
Fortsättning följer...

Jag hade ju bokat in ett Cykling pass idag på 45minuter men insåg att det passet var för folk med vana så jag bokade istället in SatsCykling som är för nybörjare, men kön var så lång så jag fick ingen plats så jag och älskling låg kvar i sängen till 10.30 sen åt vi en lika god frukost idag igen och sen blev det Sats Telefonplan, å jag körde intervaller på 1 minut på bandet i 20minuter
(en mjukstart med kondisen efter min förkylning)
sen blev det mage och triceps som fick jobba och älskling körde på som vanligt, han börjar bli så stor nu, men han har verkligen kört hårt sen i somras, riktigt bra jobbat och han är på topp igen efter att han bröt sin arm i våras. Snacka om inspiration och motivering på hög nivå!

Just i detta nu är älskling och spelar med ett nystartat lag som vill ha honom, vi får se hur han känner över det när han kommer hem sen. Spännande! =)

Nej nu ska jag laga middag och idag blir det:

Afrikansk kyckling

(dock utan banan)

Meny-0711-Afrikansk-kyckling

Ingredienser

2 port

250 g kycklingfilé i stora bitar
1 tsk flytande smör/olja
1 hackad lök
1 skivad vitlöksklyfta
1 tsk curry
1/2–1 hackad röd chili
1 1/2 dl lätt kokosmjölk
1/2 strimlad paprika


Servera till:
1 dl fullkornsbulgur eller fullkornsris för glutenfritt
1/2 hackad röd paprika
2 msk jordnötter
2 msk sultanrussin
1/2 skivad banan

Så här gör du

Bryn kycklingbitarna runtom i smöret, lägg ner lök, vitlök, curry och chili och låt fräsa med någon minut. Blanda i kokosmjölken, koka upp och sjud ca 15 minuter på svag värme under lock. Tillsätt paprikan när 5 minuter återstår.
Koka bulgur/ris enligt anvisning på förpackningen. Vänd ner paprika, nötter och russin och servera till grytan tillsammans med bananskivor.

Återkommer med vårat resultat!

En effektiv dag!

Idag vaknade jag vid 11 tiden, men jag passade på att ligga kvar en stund till, så en halvtimme senare när älskling hade vaknat, gick vi upp och min babe fixade oss en grym frukost.
Det blev Naturell youghurt med hallon och björnbär i, kokt ägg, kaffe med lättmjölk, rågbröd med kalkon, tomat, rödlök och avokado på och ett glas vatten till det, en god och nyttig frukost som man står sig på ganska länge.

Mätta och belåtna så fick jag ett städryck då tvättstugan redan var inbokad och jag började damma, plocka bort julpynt, rensa i badrummet, dammsuga, skura och älskling diskade. Det är så härligt när det doftar nystädat och allt är på sin plats och det tycker nog dom flesta.
Men jag tror jag är lite annorlunda där och jag kan inte förklara varför, men jag känner mig på något konstigt sätt befriad, glad och fylld av glädje då.
Och ända sen jag var väldigt liten så har jag varit en pedant som ÄLSKAR att städa och ha ordning och reda runt mig.
Men nej det är inte så att jag vill städa åt andra och jobba med det utan det är i min närhet och mitt hem som jag känner såhär. Max tycker det är helt okej faktiskt ;)

När tvätten var klar gjorde vi oss iordning och åkte till Camilla på Nagelhuset då julnaglarna skulle bort och jag ville ha nya och fina och det fick bli lila tippar den här gången. Det är alltid lika trevligt hos Camilla och Max var nog ganska road av allt tjejsnack, haha!

Väl klara där stressade vi in till Cafe Chokladbollen för ett möte med Pehr, Tommy, Olof och Peter
(Glorious Inc möte alltså som älskling följde med på)
det var ett jättebra möte och jag och Max åt en svingod Chevre&valnötssallad som jag skulle kunna äta väldigt ofta och nog kommer att göra.

När vi var klara så åkte jag och Max till Sats Stadshagen och tränade. Idag blev det vader, lår och rumpa för mig, det gick lite segt då magen spökade men jag kommer garanterat att ha träningsvärk imorgon. SKÖNT!

Nytränade åkte vi och hälsade på Melissa och lilla Chanel då jag skulle få min jobbbil av henne eftersom jag börjar jobba på Måndag igen, men sen var det raka vägen hem för lite tonfiskröra och reprisen av The Voice på tv4play.
Gillar programmet, men att det skulle vara alla dom bästa som har blivit uttagna det håller jag inte med om, då jag själv sökte men inte fick komma dit ;)

En annan kul grej är att Shirin gick vidare och ska få jobba med Petter. Vi har varit vänner i många år jag och Shirin, dock inte längre, då vi inte riktigt har möjligheten för att vi lever olika liv och jag har sållat en del bland mina vänner. Ja man behöver göra sånt ibland och man behöver faktiskt inse då och då vad som är bäst för en själv och då fick det tyvärr bli så, men nu var ju det inte det jag skulle berätta om, iallafall så tycker jag att det var kul då jag vet att Shirin kämpat länge och behöver få den rätta coachingen av rätt person för att kunna bli så grym som bara hon kan, man kan ju alltid utvecklas mer och om nerverna håller och hon ger sig fan på att nå toppen så kommer hon absolut göra det, så jag håller mina tummar och tår för att det ska gå bra och det ska bli otroligt kul att följa henne och många andra grymma i det här programmet.
Här kan ni läsa mer om det! =)

Ligger i sängen och ska försöka sova då det är dags för träning imorn igen, jag har bokat in mig på Cykling kl.12 och jag hatar cykling, men det är grym träning, så 45minuter ska jag nog kunna pina mig igenom, för som sagt drömkroppen ska jag ha. =)

Hur går det för er med Nyårslöften och så?
Berätta gärna! =)

Godnatt&Sovgott



Gårdagen!

Igår ringde klockan 8.30 så jag och älskling gick upp och åt en bra frukost sen bar det av till gymet, jag skulle gå på ett Bodybalancepass kl.11 på Sats Odenplan och älskling skulle styrketräna.
Passet var alldeles lagom och det blev en skön start på dagen, men det var så mycket folk så man såg inte så mycket och då var det svårt att koncentrera sig, men nästa gång om man står så att man ser bra och när jag blivit starkare i kroppen så kommer jag älska det passet, så det är bara att fortsätta kämpa.
Efter passet kände jag att jag ville ha mer så älskling körde stenhårt med mig, biceps, axlar och rygg, jätteskönt. Jag älskar att köra med Max för han har sån koll och då vet jag att jag gör rätt och det är lätt att kämpa. Önskar vi kunde träna såhär mycket tillsammans jämt, men just nu är det lite lyx eftersom vi båda har semester. Vi ska dock försöka att styrketräna kvällstid sen så gott det går.

Blev lite hängig och trött efter passet så väl hemma la jag mig och vilade, men sen fick jag ett ryck och hoppade upp ur sängen och kände Nej vi har semester nu måste vi hitta på något, så vi bokade bord på en libanesisk restaurang som heter Sahara med Tommy och Olof, såååå trevligt det var och GOTT, men det fick jag straffas för efter, ja magen som redan på dagen började kaosa, tvärvägrade och kvällen blev ett helvete, känsliga läsare sluta läsa nu.....
ja jag hade en massa gaser och fick springa på toa för att det nästan kändes som att jag skulle göra på mig, men väl på toa tog det tvärstopp, ja ni kan ju bara tänka er om man inte får gå på toa när man behöver, då blir man uppstoppad och magen blir kaos, så har jag det var och varannan dag och igår och idag har magen varit värre än någonsin, trots träning, bra mat, någelunda sömn och liiiite stress, men det tar väl ett tag för magen att vänja sig så jag hoppas att det snart blir bra för det här är inte kul. Jag vill ju bara få må bra och dessutom är det så skönt att få ha börjat 2012 med träning och bra mat, så då vill man ju få må bra också, för det var ju det jag önskade mig för det nya året!
Men men allt kan man inte få ;)

För er som undrar vad Bodybalance är:

Les Mills BODYBALANCE™ är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie av noga utvalda rörelsekombinationer tränar du styrka!



KAOS i magen!

Idag eller snarare ikväll har det inte varit en bra dag för min mage, den är så stor nu så det känns som att den ska explodera och inte kan jag gå på toa heller, så jag blir tokig, åååå jag hatar min mage, jag skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka den friska magen som var nästan helt problemfri för typ 2 år sen.
Men men jag hoppas att mitt nya levnadssätt ska göra så att det blir bättre snart helt enkelt....tyvärr orkar jag inte skriva mer just nu så jag gör ett inlägg imorn om dagen som har varit.
Godnatt!






Kvällens middag!

Var enkel att göra och enkel att äta, man blev alldeles lagom mätt, men tyvärr hungrig lika snabbt igen, men det kan också vara för att jag tog en mindre portion än vad jag brukar ;)
Jag kan varmt rekommendera denna rätt om man vill äta nyttigt och enkelt!
Vassegoda här kommer receptet:

Kryddig grönsaksgryta


Meny-0711-kryddig-gronsaksgryta

  • = Lättviktarmat
  • = Glutenfritt
  • = Låglaktos
  • = Mjölkfritt
  • = Vego
  • = Snabbt & enkelt

Ingredienser

2 port

1/2 hackad gul lök
1 skivad vitlöksklyfta
1 tsk olja
2 dl krossade tomater
1 tsk färskriven ingefära
1 dl lätt kokosmjölk
200 g blomkål i buketter
1-2 tsk garam masala
150 g kokt potatis i stora bitar
75 g sockerärter eller haricots verts
1 liten burk (2 dl) kokta vita bönor
salt, peppar


Garnera med:
hackad koriander eller persilja

Så här gör du

Fräs lök och vitlök i oljan utan att det får färg. Tillsätt tomat, ingefära och kokosmjölk och låt puttra 5–10 minuter. Blanda ner blomkålen och sjud 5 min till. Tillsätt garam masala, potatis, sockerärter och bönor och puttra ihop under ett par minuter. Smaka av med salt och peppar och ev ytterligare garam masala och ingefära. Strö över det gröna.


Här är vårat resultat, med ett glas vatten till!

 

Nu är det dags att nanna kudden, imorn ska vi upp och träna igen, jag ska på ett Bodybalance pass och älskling kör på sin styrketräning.

Nej nu klarar inte mina armar mer, träningsvärken har redan börjat komma! Haha!

Natti natti


2012 har äntligen börjat!

Igår var vi på bio jag och älskling och vi såg som sagt Sherlock Holmes, den var bra, men jag var sååå himla trött så jag var nära på att somna några gånger, men tyärr gillade jag inte Noomis medverkan i filmen, visst det är ascoolt att hon har tagit sig dit och det är klart hon har talang, men för mig funkar det inte med svengelskan och hon kändes mest som ett bihang hela tiden, jag hade defenitivt inte gjort det bättre själv, men jag gillade inte henne där bara, men men det var ett perfekt sätt att avsluta Nyårsdagen på.
Och jag vräkte i mig en massa onyttigt så att jag mådde illa, haha! Sista dagen ju så då måste man passa på. =)



Jag sov jättedåligt inatt så det påverkade också Max så när klockan ringde vid 9 snoozade vi till kl.10. Då var det dags att ta sig upp och göra sig redo för gymmet så vi åt lite havregrynsgröt och drack kaffe, sen promenerade vi till tvärbanan och åkte till Sats Globen, där vi styrketränade i ca.2 timmar och idag körde vi triceps, bröst och mage och jag tvivlar inte en sekund på att jag vaknar upp med träningsvärk imorgon. Efter träningen så promenerade vi vidare, först förbi Camilla där jag bokade en nageltid och sen hem till Johan där våran bil stog kvar sen Nyårsafton.

Det är så underbart att få ha kommit igång äntligen, men egentligen skulle jag ha gått på ett Sh´bam pass nu kl.18 på Telefonplan, men iom att jag fortfarande är snorig och inte är helt bra i halsen så vågar jag inte riskera att köra ett konditionspass och vakna upp imorn dyngförkyld igen, så det fick räcka med promenad och styrka idag.

Sitter hemma framför tvn och har ätit lite mellanmål, rågbröd med pumpakärnor, kalkon och tomat. Mums!
Älskling är på ett möte som vi får se hur det går med, men jag tror det är något som skulle vara väldigt positivt för Max, men sen finns det andra saker som skulle vara bra också, så vi får se, haha hemlighetsfulla jag, men det handlar om fotbollen, det förstod ni kanske, då Max är laglös just nu, hans förra lag var så oseriösa så det är skönt att han äntligen slipper det.
Men nu måste han hitta ett nytt och det gärna så fort som möjligt, så han inte tappar något av all hårdkörning han kört med sen i somras.

Vi var och storhandlade förut, BARA nyttigt så nu är det påfyllt i kylen och 2012 kan äntligen börja på alla sätt, nu ska jag vila en stund innan det är dax att göra middag och idag blir det en Grönsaksgryta från Må Bra, jag återkommer om betyget senare. =)

Ha en fortsatt bra dag! =)



Sista måltiden, haha jag unnar mig en Klad...

img_1364 (MMS)

Sista måltiden, haha jag unnar mig en Kladdkaka och en latte innan vi ska in på bio, Sherlock Holmes, ja imorn är det ju slut på härligheterna så då måste man passa på! Vad gör ni ikväll? :)


Nyårsafton 2011!

Idag mår man som man förtjänar och det betyder väldigt bra eftersom jag drack med måtta igår och det var en alldeles lagom kväll, vi drack väldigt mycket champagne och vitt vin, men vi åt ju också en massa gott så det är verkligen okej idag! SKÖÖÖNT!!

Det nya året börjar bra iallafall, jag känner mig bättre i förkylningen, så imorn börjas det, träningen, wiiiieee....det ska bli så skönt och nu ska drömkroppen skaffas!!! ;)

Gårdagen var helt perfekt för jag var med mina närmaste vänner och finaste pojkvännen så jag är sååååå nöjd.
Vi åt 3 rätters och drack gott sen avslutade vi kvällen hos Johans granne med ett gäng, där vi spelade Våghals och umgicks, men vid 4 tiden kände vi att det räckte, så vi tog en taxi hem och somnade gott.
Hoppas eran Nyårsafton var grym, nu släpper vi 2011 och satsar stenhårt på 2012 på många olika sätt. =)

Bjuder på lite bilder som får tala för sig själva! =) Några är lånade från Tommy!



























God fortsättning! =)

RSS 2.0