I söndags mumsade vi tacos och det var svi...

img_3723 (MMS)

I söndags mumsade vi tacos och det var svingott!! Älskar tacos, det är min favoriträtt! :)


Sitter på The Liffey i Gamla Stan och koll...

img_8074 (MMS)

Sitter på The Liffey i Gamla Stan och kollar på Champions League match mellan United och Barsa, jag är helt ointresserad, men jag dricker öl och har några av mina nära och kära hos mig, så det funkar! :)  Igår åt jag, Max och Johan middag på Tre Vänner som ligger precis där vi bor, grym mat och service! Jättetrevligt hade vi! :) Tidigare idag städade vi och packade det sista i Vendelsö och imorn ska vi hämta det sista, sen är det över, SKÖÖNT! Ha en underbar Lördag!


Bilden är verkligen inte bra, men här är i...

img_3873 (MMS)

Bilden är verkligen inte bra, men här är iallafall jeansen och jackan/kavajen som jag köpte igår, jeansen är i storlek 29/32, det var evigheter sen jag hade 29, dom är taggiga men snart sitter dom som ett smäck!! ;)


Igår var vi på Gstar i Gallerian, alla Rys...

img_3997 (MMS)

Igår var vi på Gstar i Gallerian, alla Ryssar var inbjudna på VIPkväll med rabatter! Så jag tog med mig älskling som köpte sig en tröja och ett par jeans, me like! :) Han är så fin min babe! <3 Vackrast!! :)


Coolt va!!! Den var väntad med tanke på da...

img_7174 (MMS)

Coolt va!!! Den var väntad med tanke på dagens konstiga väder, regn, sol, regn&sol! Slutar snart då ska jag förbi Gstar i Gallerian då vi alla Ryssar har VIP kväll där! Jag ska kolla om jag hittar ngt kul sen ska jag bara hem och däcka i sängen då det är upp tidigt på en PW imorn som gäller! :)


Kvällens middag och morgondagens lunch! Ky...

img_3140 (MMS)

Kvällens middag och morgondagens lunch! Kycklingfiléer med sallad! Gott gott! Idag har jag gått på en PW innan jobbet och efter jobbet blev det en tur till gymet! Duktigt va! Ja nu jävlar, jag ska ta en vilodag på Onsdag, annars är det träning 2ggr om dagen fram till helgen som gäller! :) Varje vecka nu i en månad, sen kanske jag kan lugna ner mig till en gång om dagen, vi får se, det beror helt på hur mitt liv ser ut om en månad! :) Nu en dusch sen blir det bums i säng! Godnatt


Måndagens lunchlåda, hemmagjorda hamburgar...

img_3013 (MMS)

Måndagens lunchlåda, hemmagjorda hamburgare med bacon, ost och grönsaker! Mums! :) Nu ska jag sussa, imorn blir det en PW och sen ska jag tvätta bilen innan det är dax för ny bil på jobbet och sen jobb 10-19. Hoppas solen kommer att skina och att ni får en bra Måndag! :) Godnatt


Sitter i Kungsan med älskling, Tommy, Olof...

img_0521 (MMS)

Sitter i Kungsan med älskling, Tommy, Olof, Anette, Allan, Alexandra och en vän till henne! Solen skiner men det blåser tyvärr lite kallt! Sen ska vi till Vendelsö och hämta mer grejer! Vi sov i nya lgnhtn inatt och vi trivs så bra redan! Skönt! :) Imorn börjar mitt nya liv! D kommer bli tufft men det är ett MÅSTE, för nu är det på riktigt! :)


Tomatis på Nynäsvägen har grymma pizzor! Å...

img_6793 (MMS)

Tomatis på Nynäsvägen har grymma pizzor! Å nej det är inte jag som äter denna, det är älskling, för mig blev det en pasta, välförtjänt efter ett grymt kul danspass, det kommer bli så bra det här! Vad jag menar det får ni se! :) Sen ska vi fortsätta flytta grejer från Vendelsö till Kransen, ett lass till, sen får det räcka för idag. Senare blir det mys i nya lgnhtn,  å det ska bli såååå skönt!!! :) Trevlig helg!


Sista grillningen i Vendelsö! :( D e ngt j...

img_9190 (MMS)

Sista grillningen i Vendelsö! :( D e ngt jag kommer sakna verkligen att ha en egen baksida där man kan grilla när man vill! Men pluset nu är att vi kommer bo i en superfin lgnht som ligger otroligt socialt! Längtar tills vi flyttar in, tack fina Emilia för att du hjälper oss, du är bäst! Kärlek


Sexiga Malin :) Vi är ute på Dalarö och my...

img_4069 (MMS)

Sexiga Malin :) Vi är ute på Dalarö och myser i solen vid vattnet! Mitt lag vann idag, så nice! :) Nu är det fest kvällen lång!


Då är det dax för paintball! Aj aj! ;)

img_7342 (MMS)

Då är det dax för paintball! Aj aj! ;)


Jaha folk som har kämpat rejält på tävling...

img_6893 (MMS)

Jaha folk som har kämpat rejält på tävlingarna på jobbet fick åka helikopter till stället vi ska till! :) Kul för dom!


Är så nöjd över mina nya fina röda naglar ...

img_4453 (MMS)

Är så nöjd över mina nya fina röda naglar som bästa Camilla gjorde på mig ikväll! :) Nu måste jag sova! Godnatt


Jag har så söta vänner! Glad blir man! Kärlek

img_5100 (MMS)

Jag har så söta vänner! Glad blir man! Kärlek


Haha Gud så kul! Hittar massor av kul när ...

img_0194 (MMS)

Haha Gud så kul! Hittar massor av kul när man flyttstädar!! :) Våran gamla grupp! P.H.A.T


Är hemma från jobbet idag då känner mig ha...

img_0426 (MMS)

Är hemma från jobbet idag då känner mig halvkrasslig så jag tänkte försöka göra lite nytta sakta men säkert, tänkte börja packa och styra upp allt inför flytten till Kransen! :)


Vi har köpt en ny bil! :) En 01:a Ford Foc...

img_2232 (MMS)

Vi har köpt en ny bil! :) En 01:a Ford Focus. Jättefin! Vi är så nöjda! Våran första bil som vi har betalat själva för, tillsammans! :)


Hejdå pärlan nu skiljs vi åt, tack gör det...

img_3650 (MMS)

Hejdå pärlan nu skiljs vi åt, tack gör det här året! :) Japp imorn är det dags för skrotning av pärlan, vi krockade i påskas och skadorna är alldeles för dyra att laga och det är det inte värt! Men vi är glada över att få haft pärlan, hon har hjälpt oss i många situationer samtidigt som hon skapat många problem för oss! Nu är det över! Kärlek


Fina vänner! Angelica och Linda i Lördags!...

img_3915 (MMS)

Fina vänner! Angelica och Linda i Lördags! Vackra tjejer som jag har haft turen att få lära känna genom att jag har jobbat på Chilli! :)


Köpte den här idag och har inte riktigt be...

img_4321 (MMS)

Köpte den här idag och har inte riktigt bestämt mig för om den passar mig, men med några kilo mindre så kommer den nog sitta som en smäck!!! :)


Måste rekommendera en grym handkräm som ja...

img_6485 (MMS)

Måste rekommendera en grym handkräm som jag köpte på Apoteket igår för 49kr, den är jätteskön, sitter kvar länge och händerna blir så lena, jag blir ju lätt torr i jobbet och då är den här perfekt! :)


Mums, sånt här får man äta med LCHF, gott ...

img_6797 (MMS)

Mums, sånt här får man äta med LCHF, gott gott!! Imorn startar jag på allvar igen! Jag ser målet framför mig så nu jävlar! :)


Vi avverkade tre filmer igår, massa mys och en skön och lugn Valborg!

Fair Game
En sann historia och en bra film!


Paranormal Activity 2: Tokyo Night
Lite förutsägbar film, då man har sett Paranormal ctivity 1&2, men jag älskar dom, så den här var bra och jag låg fortfarande under täcket i vissa scener, finns en scen som var extra hemsk, ser ni den så fattar ni nog vilken!


Life as we know it
En mysig och fin film, förutsägbar som bara den men en riktig Verah mysfilm!

RSS 2.0