Ni undrar säkert....

Hur filmen var igår???

Jo jag, Johan, Tommy och älskling gick ju och såg Breaking Dawn - Part 1, på bio igår.
Det var mys att gå på bio men liiite besviken blev jag, jag älskade ju dom 3 första filmerna och 3:an fick mig att längta efter 4:an men om jag ska vara ärlig så längtar jag inte så mycket till 5:an fakiskt, jag tyckte att det blev för mycket i den här filmen, alltså filmen var bra men inte så jag vill se mer, man kände att det räcker nu liksom.

Däremot vet jag en serie som vi har blivit beroende av och som man inte tröttnar på, den heter SOA - Sons of Anarchy, min pappa och lillebror rekommenderade oss denna serie och vi fick låna lillebrorsans dvd med säsong 1 och dom första programmen gjorde mig lite osäker, men sen var det kört, man blev helt såld, dom avslutar varje program så bra och spännande så man MÅSTE fortsätta och ibland har det resulterat i att vi har suttit uppe till SENT, trots att vi både ska upp tidigt, men nu har vi tyglat oss ett tag då vi är inne på säsong 4 som också är den sista, vi vill inte att det ska ta slut, så vi har haft en paus, också för att vi inte hunnit, men igår började vi igen, haha BEROENDE är verkligen rätt ord, nu har vi 4 avsnitt kvar tror jag och sen är det SLUT, sen finns det inget mer och det kommer inget mer, hur ska det gå? Hur ska jag klara mig utan??? GE MIG MER SOA!!!


Kvällens middag!

Blev en härlig Ceasarsallad från www.mabra.com, den är enkel att göra och supergod!
Rekommenderar er starkt att prova receptet.
Varsågoda!

Ingredienser

2 port

1 msk lättmajonnäs
2 msk fraiche, 8 % ev. låglaktos
½ vitlöksklyfta, riven
1-2 msk vatten
3+2 msk riven parmesanost, 25 g
1 kruka romansallad, strimlad
1 liten avokado, skivad, 100 g
150 g kokta scampi eller 1 burk kräftstjärtar i lag, eller räkor


Servera med: 2 skivor rostad fiberfranska, ev. glutenfria

Så här gör du

Blanda majonnäs, fraiche, sardell, vitlök, vatten och 3 msk ost. Blanda dressingen med salladen, fördela på 2 tallrikar. Lägg på avokado och skaldjur och strö över resten av osten.

SMAKLIG MÅLTID!


GRYMMA kvinna!!!

Jessie J är för mig en nyupptäckt artist, jag har hört namnet och så men inte alls lyssnat på henne mycket och så bestämde jag mig för att lyssna på hennes album och blev helt såld, hon har så bred röst, hon har olika tekniker och allt som kommer ut ur hennes mun låter ju så sjukt bra.

Jag har fastnat speciellt mycket för en låt, Big White Room, ja det är bara att kolla in klippet så får ni avgöra själva!


Dessutom är hon sjukt snygg och cool, hon har en egen stil och bara kör, 23 år gammal!


 

Den här låten är också fin!!



Kolla in det här klippet!!!

Coolaste tjejen på länge, hon är helt crazy och har världens inlevelse, det är så underbart!!


Träningsvärken från helvetet!!

Haha ja det är det verkligen, varför undrar ni?
Jo för att i Lördags spelade vi in våran första musikvideo och i en scen har jag väldigt höga klackar och gör en kort koreografi som innebar, gå ner på huk från ståendes, vänd till vänster medans man särar på benen, ihop med benen och sen resa sig sakta upp med en snygg svank, haha ja det låter kanske inte så avancerat, men tänk er detta med höga klackar så blir det en HELT ANNAN grej och jag gjorde nog det här om och om igen ca.20-30 ggr, först för att öva och sen för att göra det på riktigt!!! =) Haha!!

Så i Söndags när jag vaknade kunde jag knappt gå och trappor, nerförsbackar, ja ingenting funkade utan att benen vek sig och jag nästan ramlade ihop och som ni vet med träningsvärk så går det inte över på en dag, nej det blir oftast värre 2-3dar efter, sen försvinner det sakta men säkert!!! Men idag är det Onsdag, 4dagar efter och jag har fortfarande ONT!!! Haha men nu vet jag ju vad jag ska göra för att få snygg taight rumpa och fasta lår iallafall, på med klackarna och WORK IT!!! ;)


Ledig dag, kurering&mys!!

Är ledig från jobbet idag då jag fortfarande har problem med skuldran och nacken, låsningen jag har vill inte släppa, men jag avbokade mitt naprapatbesök idag och testar på att bara ta det lugnt med kroppen först, då ett besök hos naprapaten inte är det billigaste om man ska behöva springa där var och varannan dag.
Men är det inte bättre imorn så är jag illa tvungen att boka en tid och jag fick råd av en bekant att boka på naprapathögskolan där det bara kostar 200kr/per besök och dom ska vara väldigt bra, så varför inte!
Fortsättning följer.....

Max hade bara en lektion i skolan idag så han kom hem tidigt och vi har bara slappat på soffan, men nu ska jag göra mig iordning och vakna till lite, vi tänkte avverka en bio,  jag älskling, Johan&Tommy.
Det var ju så längesen nu och ska bli mysigt!
Älskar bio och äntligen har den kommit =)

Breaking Dawn Part 1


Öppnar upp bloggen för dom som vill läsa!!!

Har haft en stängd blogg men inser att jag inte har några läsare då och det är ju inte kul! =)

Så nu öppnar jag upp bloggen igen och för er som är nya, välkomna, min blogg är en blogg om allt eller inget, jag skriver när jag känner för det och skriver lite om vad som helst!!!

Gillar ni det så kommentera gärna och gillar ni det inte, kommentera ni gärna också men bara om ni kan stå för vem ni är och vad ni tycker, annars har ni inget här att göra på min blogg ;)

Ibland lägger jag bara upp mmsbilder som får tala för sig själv.

Så Välkomna till min blogg!!! =)



Igår var det den 1:a advent, HELT SJUKT, o...

img_7690 (MMS)

Igår var det den 1:a advent, HELT SJUKT och snön lyser med sin frånvaro, men det är skönt, fast på Julafton får den gärna komma!! Jag julpyntade och fixade hemma igår, sen drack vi glögg och åt pepparkakor, såååå mys! Älskar Julen så länge det inte är snökaos!!! Nu ska vi sova! Godnatt


I helgen spelade vi in våran första musikv...

img_8166 (MMS)

I helgen spelade vi in våran första musikvideo och det gick sjukt bra och resultatet kommer bli SICK!!! Tommy min underbara vän och kollega blir jag så imponerad av så jag vet inte vad, sen alla andra som gjorde det möjligt, ni vet vilka ni är, TACK TACK TACK!! <3


Kryper upp i soffan med en pläd, the, vatt...

img_9353 (MMS)

Kryper upp i soffan med en pläd, the, vatten, bananchips från Renée Voltaire och en mysfilm, det kan vara en av dom bästa sakerna jag vet!! :) Vad är din? Kärlek


ÄNTLIGEN har jag fått färgen jag tjatat om...

img_7201 (MMS)

ÄNTLIGEN har jag fått färgen jag tjatat om. En grym tjej som heter Ingela gjorde mig fin idag! D var kul och sitta modell och det gick bra, jag var klar och på jobbet vid 12.30 och nu är det jobb till 21, mindre kul men det är det värt!! :)


Är uppsättningsmodell idag åt F&M på Wella...

img_4034 (MMS)

Är uppsättningsmodell idag åt F&M på Wella Studion på Östermalm där Fredrik ska fixa mitt hår på scen inför folk, spännande å se vad det blir för kul, fick håret fixat iallafall och JAG ÄR SÅ NÖJD! Hoppas ni får en underbar dag! Kärlek


Då kör vi! 90 tals kväll på Münchenbrygger...

img_9497 (MMS)

Då kör vi! 90 tals kväll på Münchenbryggeriet, här hittar ni mig!! :))


Älskar julpynt och allt som har med julen ...

img_2452 (MMS)

Älskar julpynt och allt som har med julen att göra, MEN är det inte FÖÖÖR tidigt??? Typ 1 dec det kan jag förstå men dom började ju redan i början av Nov??


Igår mös jag och Nelson hela förmiddagen s...

img_4481 (MMS)

Igår mös jag och Nelson hela förmiddagen sen kom pappa Johan och hämtade lillgrisen så då passade jag och älskling på att sätta igång att STORSTÄDA, tvätta, tanka&tvätta min jobbbil, sen blev det sen middag och Sons of Anarchy (en grym serie som vi har blivit beroende av) i soffan! Nu är det så fint hemma igen och känner mig hel, haha ja jag har försummat hemmet lite den senaste tiden då jag är igång jämt typ och när jag har kommit hem då bara velat vara med min älskling och ta d lugnt! Men igår fick jag nog! ;) Är på jobbet nu och hänger, lugnt som vanligt på kvällen, å jag slutar 20 men lär snart få rulla hemåt! Ska försöka sova tidigt då jag jobbar 7.45-16.45 imorn och sen ska skynda hem, göra mig iordning och skynda iväg till Münchenbryggeriet på jobb! Min vän Tommy har anordnat ett grymt event, We love the 90's och mig hittar ni på VIPhyllan! :) Alban uppträder å tyvärr är det inte jag som körar, nej det var ett tag sen nu så jag ser det roliga som över, tråkigt men SKÖNT! Istället ser ni grymma Maleen men inte bara med Alban nej ni får även se henne komma tillbaka som egen artist, jag trodde aldrig jag skulle få se mina vänner på scenen igen men imorn står dom där Katia&Maleen från Caramelle! Hihi! Hoppas vi ses där! Trevlig kväll!


Första lussebullen för året, då är det sna...

img_4529 (MMS)

Första lussebullen för året, då är det snart Jul!!! :) Mys! Och GOTT! Älskar att dricka Latte från 7eleven tillsammans med en lussebulle!! Nu ska vi lägga oss i sängen  och kolla på SONS! :) Natti natti


Fina Maria som jag tyvärr förlorade ur mit...

img_1643 (MMS)

Fina Maria som jag tyvärr förlorade ur mitt liv under ett tag pga missförstånd och fel kommunikation, men nu är hon tillbaka och vi träffas inte ofta men jag vet att hon finns där och när vi väl träffas så är allt som vanligt! Älskar att prata minnen och bara mysa med henne. Det borde man ta sig tid för fler ggr faktiskt. Fick ett fint sms av henne efter att jag hade åkt i Lördags med orden: DU ÄR EN FRÖJD FÖR SJÄLEN, d var ett av som finaste smsen jag har fått faktiskt! Tack fina du för det! Älskar dig! <3


Igår var bebisen Nelson hos oss och man ka...

img_0184 (MMS)

Igår var bebisen Nelson hos oss och man kan inte annat än att le när man tittar på denna lilla krabat! Det här är hans nya ställning när han biter på sitt ben! Imorn är det Nelsonmys igen, Tisdagar har jag ju lillen med i bilen på eftermiddagen efter lunchen (mitt underbara jobb har hjälpt mig med det!) sen är han hos oss över natten och hela Onsdagen tills pappa Johan hämtar honom vid 16 tiden. Så imorn ska det mysas! Sen ska jag&Tommy repa lite och ha ett möte om vad som komma skall! Trevligt trevligt! Ha en fortsatt trevlig kväll! Själv jobbar jag till kl.20, blääää vad tråkigt, VILL HEM NUUUU!!! :(


Fick bilder av Johan från kryssningen, å d...

img_7803 (MMS)

Fick bilder av Johan från kryssningen, å det här var andra dagen på väg tillbaka! Vi hade så kul som det ser ut och den här gaykryssningen får absolut bra poäng av mig, men så är det när man åker med en vän man vet funkar med en jämt!! :) Man ska inte chansa utan följa magkänslan! :)


Var hemma hos fina Maria i Lördags på en r...

img_8510 (MMS)

Var hemma hos fina Maria i Lördags på en riktigt mysig tjejkväll! Vi pratade, åt, drack och dansade ända fram till 3.30! Supermysigt, gott och underbart! Precis vad jag behövde, fick träffa både bekanta, nya och gamla vänner! Love It! <3


Är på Silja Galaxy på Gaykryssning och igå...

img_5122 (MMS)

Är på Silja Galaxy på Gaykryssning och igår hade vi jättetrevligt och även idag! :)


Solduschade igår, syns det eller? Hihi! Id...

img_4714 (MMS)

Solduschade igår, syns det eller? Hihi! Idag ska jag och Johan ut på det blå havet! Gaykryssning i  år igen, jag som inte tyckte det var kul förra året, haha nej men det blev bara fel förra året och det hoppas jag vi slipper den här gången, så nu åker vi ensamma och vi har ALLTID kul vad vi än gör så jag tvivlar inte! :) Började 7 idag, FY FAN vad jobbigt, jag är ingen morgonmänniska verkligen! Men jag slutar däremot tidigare och det är det värt! :) Ha en underbar dag!


Smart tjej, jag har märkt mitt ansikte för...

img_2931 (MMS)

Smart tjej, jag har märkt mitt ansikte för resten av livet med en locktång som var inställd på 200grader! Skönt, NOT! :(


Den här färgen vill jag ha i mitt hår!!! Ä...

img_0498 (MMS)

Den här färgen vill jag ha i mitt hår!!! ÄLSKAR! :)


Mums! :) Är hemma hos Svärfar som fyller 5...

img_9271 (MMS)

Mums! :) Är hemma hos Svärfar som fyller 59 år! :) Myspys! :)


Hej jag heter Nelson och jag är TRÖTT&SÖÖÖ...

img_2464 (MMS)

Hej jag heter Nelson och jag är TRÖTT&SÖÖÖT! :)


RSS 2.0