Sämst!

Har bloggat dåligt, men jag jobbar mycket som vanligt och när vi har haft tid över så har vi kollat på Alcatraz och myst i soffan och nu har vi kollat på alla avsnitt, så när kommer nästa säsong???? Någon som vet????

Vi ska iväg och vårstäda bilen nu och sen storhandla innan vi ska iväg till Maria, Johan, Jesper och Kim för en trevlig grillkväll med en massa fina människor så nu måste jag göra mig iordning, solen skiner och värmer skönt där ute så bäst att ut och röra på sig lite i det fina vädret!

Det har inte gått bra med att promenera och äta bra dom senaste dagarna, förvånade??? Haha nej jag är sämst! Men men berättar mer en annan dag!
Ha en underbar Valborg allihopa! Det ska jag ha!

Kärlek

Ny hårfärg!

Äntligen har jag fixat håret och jag blev jättenöjd, jag har gått tillbaka till mörkhårig igen för jag orkade som sagt inte hålla på med det röda eftersom det var fint i typ 3 dagar, men annars trivdes jag bra i det röda, fast nu håller jag mig nog till det mörka ett tag!
Så här kommer resultatet:



Inte världens bästa bild, men nu ska ni titta på håret! ;)

Luggen har dock växt ut och får vara uppsatt, å jag tänkte försöka låta den växa ut igen också så får vi se vad jag hittar på nästa gång.

Imorse kunde jag inte sova när älskling gick vid 7 tiden, så jag låg kvar i sängen och drog mig ända till 8.30 och sen fick det vara nog, så jag diskade, tvättade och färgade håret sen var det dags att fixa naglarna hos Camilla och idag blev det såhär!



När jag var klar åkte jag hem och ställde bilen för att sen åka till Lilla Essingen och kolla upp en leverfläck som har oroat mig hos min husläkare, men den var helt ofarlig, DÄREMOT har jag en på låret som jag har haft LÄNGE och den kunde hon inte säga direkt att den var ofarlig så båda ryker nästa vecka sen får vi bara hålla tummarna att dom är ofarliga båda två! =)

Har precis gjort en sallad med en massa gottigheter och ska snart promenera till jobbet, japp dax för jobb igen 16.30-22.30.
Tog också ett extra pass på Söndag så det blir 7dagar i rad den här veckan, nice, pengar lär rulla in som dom ska ;)

Ha en fortsatt bra dag och ta hand om er!
Kärlek

Positivt tänkande!

För några veckor sen eller ja under dom senaste månaderna faktiskt har jag gnällt väldigt mycket och varit väldigt negativ över min mage och IBS, över min wiphlash som strulat, över handleden som krånglade, bröstbenet som låste sig, men släppte och gick över i skuldran, ja det har varit mycket med mig och man kan undra är hon hypokondriker, men NEJ gud nej det är inget för mig, jag får ju svar på sakerna att det är detta, det är inte jag som bara hittar på och sätter diagnosen på mig själv utan det är ju läkare som gjort det. Och dessutom hade jag problem som liten med magen så jag borde inte vara förvånad och jag har ju som ni läsare vet krockat och därav wiphlashen.

Sen reagerar vi ju alla olika på olika saker, MEN hör och häpna, jag ska inte gnälla nu, utan jag måste faktiskt berätta att jag mår för en gångs skull väldigt bra just idag och denna vecka. TROTS att jag jobbar som en tok och det gör ju att jag kan jobba, för innan har jag inte orkat, kroppen har sagt nej, men nu verkar kroppen orka och då passar jag på att ta igen all missad arbetstid.
(Men jag lyssnar självklart på kroppen min!)

Så idag gav jag några timmar till en arbetskollega så han jobbar 11-15 och jag ska egentligen jobba 15-20, men så bytte jag det passet mot en stängning 16.30-22.30, så nu sitter jag hemma och har tagit en välförtjänt sovmorgon, äter lite sen frukost och ska snart hämta min älskling vid Fridhemsplan
(han fick sluta tidigare i skolan)
och så ska vi åka och storhandla då kylskåpet ekar tomt, sen ska jag hem och diska och städa och OM jag hinner färga håret
(jag ser förjävlig ut just nu och jag är så trött på den röda färgen som försvinner efter några dar så vi får se vad det blir idag)
Sen är det dags för jobb! En effektiv dag helt enkelt och det är grymt, älskar såna dagar!

Ha en underbar dag nu!



Jobbelijobb jobb!

Ja det är väl typ det enda jag gör just nu, så jag orkar inte blogga och ibland hinner jag inte så jag funderade på det här med att redovisa mina kostintag, min vikt och min träning varje dag, det hinner jag inte riktigt med, men jag fortsätter som jag gör med regelbunden kost, så lite kolhydrater som möjligt och PW:s så fort jag har möjligthet. Så kan jag redovisa lite då och då om det går bra eller inte. ;) Än sålänge har det gått 7dagar och det går bra!
Har inte kunnat gå till Sats och köra något pass dock, det är jag lite ledsen över. Men det kommer, nu ska det bra jobba jobbeli jobbas helt enkelt.
Och nu är det bara 56 dagar kvar till semestern! =)

I Söndags var vi hemma hos Farmor och firade henne då hon fyllde 85 år. Det var jättetrevligt och det är alltid lika mysigt att träffa familjen.
När vi kom hem kollade vi lite på serien Alcatraz som vi har fastnat för!

Nej nu ska jag mysa med min älskling och sen sova, jobb 12-21 imorn igen!
Hoppas ni mår bra! =)
Kärlek




Min prinsessa Lilly! Känner så mycket kärl...

img_9283 (MMS)

Min prinsessa Lilly! Känner så mycket kärlek för denna tjej! <3 Har haft fullt upp i helgen därav inget bloggande, dåliga jag! Ska jobba 12-21 nu så jag bloggar ikväll! Ha en bra dag!


Dag 4!

Har precis kommit hem från en lååång dag på jobbet, jag jobbade 11-22.30 och imorn likaså, galet jag vet, jag menar man är ju inte ung längre och jag med min nacke, men faktiskt, så måste jag säga att besöken hos min sjukgymnast har börjat ge resultat, eller det kanske mer är övningen som jag har fått och ska göra varje dag, ja jag vet inte, jag har ju ont lite då och då, men över lag så funkar det bättre.
Så jag tänkte att jag jobbar på så mycket jag kan, speciellt nu när SEMESTERN ÄR BOKAD!

Japp nu är det klart jag, älskling, Tommy och Olof åker till Teneriffa en vecka ALL INCLUSIVE, midsommarveckan! Så vi firar Midsommar på Teneriffa, skööööönt!

Det är samma hotellkedja som jag och älskling har varit på 2 år i rad nu, BARNFRITT!!!
Men nu ska vi testa på ett nytt ställe, vi har ju varit på båda som finns på Gran Canaria och nu blir det Teneriffa, nästa år får vi se vad det blir då! =)

Det är så skönt att veta ett datum som man drar, så nu är det bara att räkna ner, 2månader kvar!!!!!



Ja och då betyder det ju att man nu har 2månader på sig att få till drömkroppen så att man kan njuta av All Inclusive utan att bry sig och visa upp sin snygga kropp (får hoppas att jag lyckats få den snygga kroppen tills dess)
Så det för mig tillbaka till dag 4.

Vikt: 71kg

Frukost: 2 mörka mackor med kalkonfile, apelsinjuice och en HEAT tablett.
Mellanmål: Lättyoughurt med frysta bär.
Lunch: Gårdagens middag, Chili con carne och vatten.
Mellanmål/middag: Grillade kycklingklubbor, en avokado och vatten.

Och dagens motion uteblev då det var snöblandat regn när jag skulle gå till jobbet, jag orkade inte bli blöt och förstöra frilla och sminkningen inför en lång dag på jobbet, samma sak på lunchen, då det har varit skitväder hela långa dagen. Men imorn får det bli PW:s till jobbet och på lunchen OM vädret tillåter!

Just i detta nu dricker jag faktiskt en öl då det är fredag och jag har teorin att jag kommer däcka så fort jag går och lägger mig, för jag behöver sova typ nu inför en till lång dag imorn. ;)

Men det är bara en dag till sen är det ledigt på Söndag och då ska vi fira farmor som fyller år och syster min som har fyllt år! =)
Sen är det jobb igen på Måndag och hela veckan lång!

Men det är bara att kämpa på, för då närmar man sig detta mer och mer, ja dagarna kommer ju att flyga iväg!

=)
Natti natti alla fina och trevlig helg!

Dag 3!

Vill skriva massor men jag orkar inte och måste försöka sova. Så jag skriver bara om det jag lovat att göra!

Vikt: 71kg (Haha som sagt upp och ner!)

Frukost: Apelsinjuice, 2 mörka mackor med chorizo, kaffe och en HEAT tablett.

Frukost nr.2: Apelsinjuice 2 mörka mackor med ost och kaffe (Ja jag började tidigt och blev hungrig igen.)

Mellanmål: Lättyoughurt med frysta bär och vatten.

Lunch: Laxfile, 2 mörka mackor och vatten.

Mellanmål: Laxfile och vatten.

Middag: Chili con carne med 2 mörka mackor och mineralvatten.

Ja vad ska man säga, det blev en massa mackor, och det är ju kolhydrater, idag, men som sagt jag har ätit mörkt, nyttigt bröd med olika frön. Så eftersom jag inte kör stenhårt som jag skrev igår, så är det okej =)

Dagens träning: En snabb PW på lunchen i ca.18min och en trött&seg PW hem från jobbet i 25 min.
Ja mera PW:s till folket säger jag bara!

Godnatt!
Kärlek <3





Dag 2!

Dag 2 började inte så bra, då jag var vaken när älskling gick upp vid 6.20 och inte kunde somna om efter en ännu sömnlös natt med kanske 2 timmars sömn, gah jag blir galen, det tar en evighet att somna och när jag gör det sover jag en stund med en massa mardrömmar! Jag vet inte vad jag ska göra åt saken, men jag fortsätter kämpa på.

Eftersom jag inte kunde sova så gick jag upp och åt frukost med Max då jag också var jättehungrig och det blev 2 smörgåsar av Anna Skipper brödet med chorizo på och lite Päron&Hallonjuice till.
Sen försökte jag sova innan mitt alarm skulle ringa men fick panik över att det var snart så jag ställde om klockan till 8.30 istället för 8 och HÖR och HÄPNA, jag SOMNADE, men när klockan ringde var jag helt död så jag ställde om den till 9.30 och då vaknade jag till och fick lite panik över att jag inte kom iväg på min planerade PW, så jag hällde i mig kaffe, tog en HEAT tablett, drack apelsinjuice och sen gick jag till jobbet och tog en liiite längre väg så att det blev en 23minuters PW till jobbet.

Och idag gjorde jag något nytt som jag måste börja göra till en vana när vädret tillåter, jo på lunchen tog jag en till PW för att kompensera morgonens som uteblev och jag hann med en 25minuters PW efter att jag ätit lättyoughurt med vaniljsmak och frysta bär. Snacka om att resten av jobbdagen blev helt annorlunda, man fick extraenergi liksom =)

Till middag blev det gårdagens kyckling med haricoverts och till kvällsmål blev det sallad från igår och lite nötter.
Jobbade 11-21 idag då jag jobbade en extra timme åt en kollega som ville sluta tidigare och jag behöver ju pengar och man vill ju ställa upp =) Men nu är jag hemma och är helt slut i kropp och själ så jag ska gå och lägga mig nu, min älskling är och kollar på fotboll med grabbarna och kommer hem snart, men jag ska försöka somna innan det och hoppas på att äntligen lyckas.

Vikten imorse på våran skitvåg som visar olika varje gång visadee 73kg, som sagt jag litar inte på den, men det är den enda jag har nu så what to do.

Nej usch även detta inlägg är bara en massa dravel, haha sorry jag är såååå trött!
Godnatt allihopa, dag 2 är avklarad och imorn jobbar jag 7.30-16.30 så det blir en tidig morgon, ingen PW dock, den får jag ta efter jobbet istället! ;)


Bjuder på en fin bild på mig&Josefin från ...

img_9079 (MMS)

Bjuder på en fin bild på mig&Josefin från helgen (Josefins hår är inte grönt, trots att det ser ut som det) ;) Min älskling ockuperar datorn just nu&kollar på fotboll =) så det får bli ett mmsinlägg eftersom jag har lovat mig själv&er att avlägga rapport om dagen som gått! Så vassegoda! =) Dag 1:  Vikt: 71kg (förlorade nog en massa vatten när jag spydde, därav av viktnedgång snabbt, men som verkar vara tillbaka igen) =( Nästan ;) Dagens träning blev en PW på 41min, ca. 4,55 km. Innan den fick jag i mig kaffe&en fettförbränningstablett! (Heat-från www.fitnessguru.se) När jag kom hem drack jag en proteinshake från fitnessguru med capuccinosmak&drack 1glas vatten&åt en banan. Till lunch på jobbet åt jag lättyoughurt med vaniljsmak&frysta bär och drack vatten till. Till mellanmål blev det 2avokado, 3knäckemackor och 1glas vatten. Till middag på jobbet blev det gårdagens hemmagjorda kycklingwok med grönsaker i och ett glas vatten! När jag kom hem åt jag en brödbit (brödet jag bakade igår, Anna Skippers nyttiga) med Chorizopålägg&lite sallad som bestod av tomat, gurka, rödlök, avokado&pinjenötter&till det drack jag 2glas mineralvatten! Haha! Det känns ju inte som att jag har gjort något annat än att äta idag. ;)  Och jag är som sagt inte stenhård så pass att jag räknar kalorier m.m. Och vissa grejer som  knäckebrödet&chorizon kanske jag inte borde ha ätit men jag anser mig inte behöva vara så hård. Eftersom jag inte är överviktig utan mest vill hålla mig i form för min egen skull&drömmer om en smalare men muskulösare kropp! Och detta är vad jag tycker är snyggt på mig själv! Sen får ni&alla andra se ut hur som helst utan att jag anser något, det här är som sagt mina tankar om mat&träning&min kropp. Och jag testar mig fram för att se vad som behövs göras för mig för att nå drömkroppen ;)  Ser ni något som är knas&har bättre råd så är ni välkomna med tips&trix, för jag är tyvärr väldigt okunnig men också har jag i tanken att man måste få leva livet&äta gott ;) Så därför är jag inte stenhård! Nej nu bara skriver jag något&nu måste jag försöka sova!  Dag 1 har gått bra tycker jag! Natti natti!


Imorn kör vi! IGEN ;)

Japp nu har jag planerat veckan med träning och vi har bestämt oss för att köra på en liten mix, lite LCHF/LCHQ recept, inga stora kolhydrater som potatismos, pasta och vitt bröd och heller ingen tjock falukorv, bacon eller köttbullar utan då ska det vara magert, så en massa protein, bra fetter och liiiite kolhydrater som tex. mörkt bröd, men det funkar så länge det är nyttigt. Därför har jag precis bakat Anna Skippers nyttiga bröd som nu är inne i ugnen. MUMS!!!

Förut skrev jag min vikt och träning här varje dag och jag tänkte köra på samma grej nu, att jag skriver min vikt på morgonen och vad jag äter under dagen och vad det blir för träning och istället för att bestämma mig för en viss tid som jag ska klara detta så skriver jag här hur många dagar jag klarar av istället, så imorn är alltså dag 1 (av? Ja det bestämmer jag under tiden, självklart så länge jag klarar och förhoppningsvis blir det ett tag.)
Vi kommer ha en ätardag på helgen men den ska inte bestå av en MASSA onyttigheter och det ska inte heller vara okej att vräka i sig bara för att det är en ÄTARDAG utan det kan kanske vara lite naturgodis, lite ost och korv, ja ni fattar.
Spännande, då kör vi igen för typ 15:onde gången, haha! Nu har jag ju fått försprång efter en snabb magsjuka/baksmälla, jag vet inte vad det var för helvete om jag ska vara ärlig, men jag vaknade upp smalare än på länge imorse, haha! =)

Vaknade till sent överhuvudtaget idag, det gick segt att komma igång, men när jag väl gjorde det så diskade och städade jag, tog en skön dusch och när älskling kom hem så åt vi middag för att sen åka till salongen och städa och slutligen handla lite snabbt.

Nu väntar jag på att brödet ska bli klart, sen är det bums i säng. Har ont i halsen när jag sväljer och vägrar en förkylning till så lite Kan Jang och sen sova så ska det nog inte vara någon fara.

En av mina fina vänner har en blogg där hon just nu är inne på sin 8:onde dag av 56dagars träning och speciell kost och jag inspireras jättemycket av henne och hon får mig motiverad så känner du dig omotiverad men vill komma igång, gå in och kolla in hennes kämpande varje dag, hon är grym! =)
http://mariacajdert.com/

Har gjort det förr men gör det igen, lägger upp receptet på brödet jag bakar, ifall ni vill testa!



Det här behöver du…

5 dl dinkelmjöl
2 dl grahamsmjöl
3 dl rågsikt
2.5 dl fyrkornskross
1 dl vetegroddar
1 tsk havssalt
4 tsk bikarbonat
5 msk blandade brödkryddor
1 liter ekologisk filmjölk
0.5 dl sirap

Gör så här…

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa två 1,5 liters formar.

2. Blanda alla torra ingredienser i en stor bunke.

3. Tillsätt filen och sirapen och rör om ordentligt. Fördela smeten i de två formarna och in i ugnen i ca 80-100 minuter.

Natti natti


Ny vecka&nya möjligheter!

Ja förra veckan gick ju inte riktigt som den skulle med vissa grejer som ni kanske märkte på mitt senaste inlägg. Läs Musten gick ur mig! Och efter det har jag varken haft lust eller tid att skriva om något, dessutom har jag och älskling haft ledigt tillsammans och vi har bara myst. Men nu är hans påsklov över och även min ledighet.

Jag skulle ha jobbat ett 3 timmars pass idag men fick tyvärr stanna hemma då jag spenderade hela dagen och kvällen igår åt att springa fram och tillbaka på toaletten för att ja tyvärr, spy, jag låg i sängen eller bodde på toaletten och så fort jag försökte äta eller dricka så kom det upp, bläää vad jag hatar att spy, det är nog det äckligaste jag vet. USCH!

Nu har jag precis gått upp, ja jag var tvungen att sova ut om man säger så och jag är fortfarande skakis men jag mår inte illa längre. Inte så konstigt kanske, då det sista jag åt var middag i Lördags vid 19 tiden, så jag har snart varit utan mat i 2 dygn, INTE OK, men däremot okej på vågen ;)
Japp efter detta vidriga har jag gått ner 2kg, så jag väger nu 70kg och har 2kg kvar till min målvikt, jag har alltså gått ner 6kg sen 1 Januari, på 4månader och då har jag inte kört stenhårt hela tiden utan haft mina perioder.
Jag har precis fått i mig en smoothie gjord på lätt vaniljyoughurt, frysta bjärnbär, banan och päron&hallon juice, den var god och det verkar som att jag får behålla den! =)

Nu är det iallafall dags igen!!


IGEN tänker ni OCH jag, men nu har jag bestämt mig för att skippa alkohol och onyttigt ett tag, ja jag mår ju faktiskt bara dåligt av det och jag vill komma igång med träningen ordentligt igen.
Detta är inte ok, men det är den där orken som ska finnas, så den får jag helt enkelt hitta.

Jag kommer typ bara jobba nu ett tag framöver för att få ihop pengar till våran årliga semester som vi åker på jag och Max och sen får jag betala tillbaka på skatten i år så jag måste spara ihop till det och lite andra grejer, så det är slut på en massa ledighet och sjukdomar nu, förhoppningsvis, ja nu är det in i jobbdimman som gäller och tyvärr har jag så dumma pass oftast så jag hinner inte gå på träningspass innan eller efter om jag inte går upp vid 5.30, men ska jag jobba 9 timmar i kassan med min kropp så behöver jag all sömn jag kan få så jag tänkte iallafall försöka mig på promenader innan jobbet eller att jag åker till gymet och tränar själv, ja jag måste bara komma på hur jag ska lägga upp det hela. 

Sen är jag sugen på att börja med LCHF igen eller kanske det nya LCHQ som gör att man faktiskt kan träna mycket samtidigt då man äter 20% kolhydrater också, men jag vet inte, jag vill köra något för jag är så trött på att bara äta kyckling med grönsaker, lax med grönsaker, biffar med grönsaker, usch det är så tråkigt nu och man tappar suget på att laga mat. Får inga bra ideer på maträtter.
Bästa var ju när vi åt efter recepten från Måbra men dom är ganska dyra så det passar inte oss just nu.
Och LCHF/LCHQ finns det ju massor av recept på nätet att hitta!
Så nu ska jag sätta mig och kolla lite på olika recept och så så får vi se vad jag kör igång med imorn!
Ny vecka och nya möjligheter helt enkelt! =) (Igen och igen och igen, haha någon gång ska jag nog lära mig att leva ett nyttigt och hälsosamt liv utan en massa dumma perioder, det kommer eller så gör det inte det, man får testa sig fram helt enkelt.)

Ha en bra dag nu! Så kör vi imorn igen! =)


Musten gick ur mig!

Jahapp då föll man på mållinjen, IGEN! Allt bara upprepar sig, det kan liksom aldrig riktigt gå hela vägen, vad gör man för fel?
Jag vet utan att låta för självsäker att vi har något unikt, vi är bra, vi kan underhålla, vi satsar till 100% och visst, man ska inte klaga för igår fick vi faktiskt det bekräftat IGEN, av personer med koll men ÄNDÅ gick vi inte hela vägen?????
(jag kan inte förklara vad jag pratar om, men en vacker dag så märker ni, jag behöver bara få skriva av mig lite)

Man säger att allt har en mening, allt händer av en anledning, men jag har så svårt för att se något positivt i det, att försöka igen, se det som något positivt, bli starkare av nedgångar, MEN jag fungerar inte så, fast den här gången ska jag verkligen försöka, jag lovar, men jag behöver bara få vara lite bitter ett tag ;)

Men snart så ser jag framåt igen, för jag vet att vi kan! =)
Vi behöver bara få satsa på det på heltid, lägga all tid vi kan på det och att få nå ut till massan!

Varågod lite Glorious Inc ego från min sida och självklart, gillar ni det så SPRID VIDARE!!!

















Mina matmuffins blev riktigt bra igår, men...

img_2706 (MMS)

Mina matmuffins blev riktigt bra igår, men dom är bättre som mellanmål tycker jag för dom mättar för stunden men man blir hungrig igen ganska snabbt! Vi åt soppa till och det var gott att doppa muffinsen i! Ha en fortsatt bra dag nu, det tänker jag ha! ;)


Vackra kvinna!

Jag vet inte om jag har nämnt det förut på bloggen men jag är ett stort fan av Jennifer Lopez, jag tycker att hon är sjukt vacker, en grym dansare, artist, skådespelare och ja ja tycker om henne, hon är inte den starkaste sångerskan men hennes låtar tilltalar mig. Och jag skulle nog kunna göra vad som helst för hennes kropp! Gah vad snygg hon är =)

Hon har släppt nytt med Pitbull, ja vem annars ;) ja eller NYTT, det är typ On the floor nr.2, men jag gillart och i videon är hon sjukt sexig, jag bara vill ha hennes dress med nitar och klackarna hon har i början när hon flyger upp i taket, GE MIIIIIG!!! =)



Sen hittade jag även den här, lite nytt med Jessie J och David Guetta! Me like!
Världens grymmaste sångerska enligt mig, så lyssna och njut! =)



Tommy visade även denna video för mig igår, jag hade inte sett den förens igår, wow kvinnan är snygg, GE MIG HENNES KROPP när jag är i hennes ålder! Videon tar en tillbaka till gamla goda tider när Madonna var i hetluften med like a vrigin, express yourself, Vogue, ja det jag gillade!




Det blir många videos idag, men jag bara måste få lägga upp en video till som chockade mig, det är en grupp som ni säkert vet vilka det är, jag har bara hört låten men inte vetat vilka det varit och igår fick jag se dom, skitsnygga killar, GRYMMA på att dansa, värsta kropparna (självklart gaykillar, dom snyggaste är oftast det, förutom vissa undantag) MEN deras grej är att dom dansar med KLACKAR, jag tyckte det var jättekonstigt först men sen när jag såg hur grymma dom var så blev jag bara impad och dom dansar ju snyggare i klackar än dom flesta tjejer! liksom =)




Nej nu är det dags att laga mat och Matmuffins med soppa står på menyn, MUMS! Hoppas jag! ;)

Dinah Nah Nah Nah!!

Låten FASTNAR som ett smäck, haha!
Min begåvade vän som också är min stylist har släppt en låt som är en liten teaser på vad som komma skall, ja hennes nya projekt som jag verkligen hoppas att hon kommer att få gå hela vägen med, på riktigt, för det är liksom dags nu, ja denna grymma kvinna behöver få nå ut och jag har en känsla av att det är NU! =)

Malin var ju med i Caramell när hon var yngre



och har jobbat med b.l.a. Dr Alban och Haddaway



och ni känner kanske igen henne från våran musikvideo där hon stylade oss och även la ett grymt rap.


Ja hon är som sagt GRYM



och dessutom snygg som få ;)



och nu ska vi ALLA hjälpa henne ett sprida hennes nya hit
I am (Dinah Nah)
vidare!

Vassegoda! =)

SPRID SPRID SPRID!!

I AM (DINAH NAH) by Dinah Nah


Tröttmössa!

Det är precis vad jag är, HELA TIDEN, jag sa precis det till min pojkvän, är det så här jag ska ha det för resten av mitt liv för att jag har wiphlash???? Då är det inte mycket att se fram emot, jag har ont konstant och blir ganska trött av det och det påverkar allt, jag måste jobba ihjäl mig egentligen just nu för att kunna åka på semester med min älskling som vi gör varje år, jag vill vara pigg och glad så min pojkvän får njuta av en sån flickvän istället för en riktig tröttmössa som mest gnäller och inge mer, jag vill skaffa barn, jag vill stå på scenen i ett antal år till, ja det är mycket som jag vill göra, men som jag kanske inte kan, kommer orka eller vill göra för att det är jobbigt, gör ont, det gör mig trött, nej för min jävla nacke förstör allt och vad jag har förstått det som så är min wiphlash ganska "mild" om man jämför  med många andra..ja jag säger bara herregud jag lider verkligen med dom för det här är ett helvete =(

Jag höll i min systers dotter igår i en längre stund och blev helt slut i nacken, jag jobbade 4,5h på jobbet idag och efter en halvtimme var jag helt slut och ville bara hem, det är knas.
Jahapp jag måste söka nytt jobb då antar jag, men som vadå, vad kan funka för nacken? Har ni råd så give it to me!
Oj..Idag öppnar jag upp mig totalt verkligen, jag behövde nog prata av mig lite tror jag ;)
Ja tänk om jag skulle lämna ut mig totalt och skriva vad jag egentligen i just detta tycker nu om en massa saker?? Då skulle det bli KNAS, haha så jag lämnar inte ut mig HELT idag heller! ;)

Jäkla bajs är vad jag säger om det mesta just nu och bajs det var verkligen filmen vi såg ikväll, vem kommer på den här skiten, hur funkar man som människa när man gör något sånt här, vem gillar det?? Jag blir typ stött, mår illa och blir illa berörd, är det fel på mig eller är jag extra känslig då? Ja jag säger bara det, se inte The Divide om ni inte gillar våldtäckt, sjuka sexlekar och allmänt konstiga filmer ;)



Nej nu måste jag sova, imorn ska det upp och promenixas och sen jobba 11-16!
Sov så gott ni som kan ;)

Påskmys med familjen!

Kom hem från Nynäshamn för en stund sen, då vi har varit där idag på påskmiddag med min underbara familj. Det har varit såååå skönt och avslappnande att bara vara där, äta gott, prata, skratta och ha trevligt med mina nära och kära.


Och vi åt en massa gott men jag skippade kolhydraterna (jeij för mig) MEN förutom farmors Morotskaka, den var såååå god!


Jag&världens bästa pappa <3

Jag behövde det här efter flera dagars kurerande. Och jag känner mig fortfarande snorig och tror att bröstet skulle kännas tungt om jag tränade så jag vågar inte riktigt ge mig på träningen imorgon men jag tänkte iallafall ta mig en promenad till och från jobbet och på Måndag kör jag hårt igen, ja nu får det räcka, JAG VILL JU TRÄNA!
Jag älskar verkligen att träningen har kommit in i mitt liv, för jag mår såååå bra av det. Alla borde som sagt träna lite då och då, det gör en gott!

Igår var jag trött på att sitta hemma så jag sa till älskling att jag ville gå på bio, ibland när man har varit hemma och kurerat måste man nästan komma ut för att känna sig lite piggare. Så Tommy, Olof och Josefine följde med, mys mys då jag och Josefine inte setts på evigheter för att det har varit mycket i både hennes och mitt liv, men inga problem för det, nej nu fick vi äntligen ses och det var MYYYYS! <3
Vi såg Hunger Games (av någon konstig anledning kan jag inte lägga upp en youtube trailer på den just nu) och den var bra, liiiite larvig på vissa ställen men annars spännande.

Städade salongen tidigare idag innan det var dags att åka till Nynäs och så passade jag på att fixa naglarna och den här gången gjorde vi något helt galet ;)


Coola va...Camilla är grym =)
(Glöm inte att om ni vill fixa naglarna så får ni göra det hos Camilla billigare om ni nämner mitt namn!)

Nej nu måste jag försöka sova, imorn är det dags för jobb 11-17 och sista dagen för kurering!
Godnatt och sovgott!
Hoppas ni har en skön påskhelg!

Glad Påsk!

 

Alla läsare, ha en underbar påskafton och helg!

 


Lite filmer vi har sett!

Herregud, vem gör en film om fåglar och vem tittar på den??? Jo vi, men vilket misstag, en helt onödig film om jag får välja. Men med tanke på skådespelarna så trodde jag det skulle vara något att titta på, men men!

The Big Year


Det här var en ganska tråkig film om jag får säga vad jag tycker, men jag gillar Liam Neeson.

The Grey


Den här var okej, men alltså jag blir knäpp, kan jag bara få se en riktigt bra film hemma i soffan, en mysig kärlekskomedi eller en riktigt spännande action rulle eller lite läskigare thriller =)

I don´t know how she does it


En helt okej film, lite rolig på sina ställen men annars ganska larvig!

The Reunion

Börjar bli sjuk!

Och det är inte okej, jag skulle ju köra hårt med träningen och har verkligen inte möjlighet att bli sjuk =(
Men förhoppningsvis är det falskt alarm, men för säkerhets skull har jag varit hemma från jobbet idag och blir hemma imorn med, det är lika bra känner jag, att kurera innan det är för sent. Kallsvettades och kunde inte sova inatt och när jag vaknade hade jag ont i halsen och var snorig, det känns bättre nu och jag köpte Kan Jang och vitaminer idag så nu jäklar ska jag bli frisk.

Igår var jag ju helt död så jag kom inte iväg på något pass och låg som en död sill på soffan hela dagen och kvällen, jag kände redan då att något var fel och mycket rätt...men men!

Var dock tvungen att ta mig till mitt inbokade sjukgymnastik pass idag då dom har typ en månads väntetid på nya besökare och det kändes bra, jag tror att det kommer göra mig gott. Jag har nerver i kläm och inflammation i nacke och halsrygg och ja min wiphlash dårå men det är det som gör ont just nu, men tydligen är det inte så allvarligt, utan det ska gå att behandla med sjukgymnastik, så det behövs ingen röntgen och så igen, sen får man se vilken respons det ger på min nacke och hur det ska fortsätta. Men nu har jag iallafall börjat och det känns ju bra.

Alltså Crosstraining passet i Måndags, wow säger jag bara, jag har fortfarande sjuk träningsvärk på ställen jag inte trodde man kunde ha, haha! Det blir mer av det när jag är frisk och kan. Nästa inbokade pass är på Lördag, hoppas verkligen att jag kan gå på det, för det här är inte okej =(
Nej nu ska jag försöka sova och se till att bli frisk istället!



Ha det bäst sålänge!
Godnatt!

Trööööött!!!!

Igår körde jag ju dubbelpass, Crosstraining på morgonen och sen ett Shbam pass på kvällen och efter det städade jag salongen, så det är nästan så man kan säga att det blev tre pass ;)

Jag var helt slut på Shbam passet först, så jag trodde att jag skulle behöva gå ifrån mitt i, men sen kom någon extra energi som tur var, så jag klarade av det, men när jag kom hem var jag helt död istället.

Idag jobbade jag 7.30-12.30 istället för 12.00-17.00 då chefen hade lite panik och jag trodde jag skulle somna, men det gick bra då vi var kort med folk på jobbet och hade sjuka köer ;) Sen handlade jag lite och åkte hem.
Jag pratade lite med pappsen i telefonen och åt lite kyckling och gurka, men sen däckade jag i sängen och vaknade för en stund sen. ALLDELES för sent så jag missade mitt Bodypump pass och kommer inte hinna till Shbam passet som jag hade bokat heller, för jag måste äta något innan,
(vårat One whey proteinpulver är slut och vi måste beställa mer, perfekt att dricka när man behöver äta och är stressad)
men kanske tur är det, för Crosstrainingen från igår har gett mig träningsvärken från helvetet, haha!

Träningsnarkoman som jag börjar bli dock och jag är ju tvungen som jag skrev igår så måste jag ändå försöka komma iväg på ett pass, så nu har jag gjort ett nytt försök att boka in mig på en Streetklass med en av mina favvoinstruktörer så får vi väl se om jag kommer iväg, aaaaaa jobbigt! ;)
(Tror verkligen inte att det går idag, om jag ska vara ärlig)

Hoppas ni har haft en underbar dag!
Annars får ni ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll!
Ciao!


Galen vecka framför mig!

För er som har mig på facebook har kanske fattat att det kommer bli en galen vecka, ja jag har bestämt mig för att köra stenhårt, träna i massor, promenera, äta bra, försöka sova ordentligt
(nej det går fortfarande inte att sova normalt)

och ja bara koncentrera mig på MIG SJÄLV, det behövs för att klara av dom här 2 veckorna som kommer, men varför denna hysteri??? Ja det kan jag inte riktigt säga men jag behöver det om man säger så ;)

I helgen fyllde min älskling 23 år, så vi bjöd hem vänner och släkt till Max och mig, det fattades dock några stycken som inte kunde komma tyvärr men tur var kanske det för om dom hade kommit och vi hade bjudit alla vi hade velat skulle komma så hade det blivit knas då vi bor i 28kvm och det redan var trångt med dom 6st som kom.
TACK alla ni för en grym kväll, Max var så nöjd och sa flera gånger igår hur trevligt han hade det.


Vi trodde vi skulle vara helt förstörda när vi vaknade igår på Söndagen men hör och häpna vi var ganska pigga trots shottar och en massa öl och champagne.
Så vi hade bestämt kvällen innan vi skilldes åt att ta en brunch med Max bror Fredrik om vi inte var för bakis, så sagt och gjort möttes vi upp vid 14 tiden och åt på ett ställe som heter Toy Kök och Bar och ligger på Rörstrandsgatan, ett litet mysigt ställe med Asiatisk buffe, MUMS vad gott det var!
Sen köpte vi kaffe på Espresso House och promenerade genom Vasastan, på Sveavägen och till Kungsgatan där jag och Max tog bussen hem.
Jag var helt död och var tvungen att vila medan Max kollade på hockey, men sen blev det pizza och filmmys och sen var det dags för sängen.
Det tog ett tag att somna som vanligt och sen sov jag oroligt och vaknade till hela tiden, det är verkligen värdelöst!

Men klockan ringde 5.40 imorse och jag kom upp faktiskt och idag testade jag Crosstraining, hade ingen aning om hur jag skulle klara det, men det var skitkul och jobbigt! Så det blir det helt klart fler gånger.

Kom hem vid 8 tiden igen och diskade lite, sen åt jag frukost och gick och la mig, jag var helt slut.
Men jag sov till 9.50 och var på jobbet 10.20
(är så förvånad över mig själv, för jag tar inte 2timmar på mig att göra mig iordning så om jag faktiskt anstränger mig så kan jag tydligen)
för ett pass 10.30-13.30, snabbt och enkelt! Det är min lediga dag idag egentligen men jag tog åt mig lite extra då jag hela veckan bara ska jobba halvdagar för att sen träna och bla. gå till sjukgymnasten, ja jag har en del att fixa helt enkelt.

Ligger i sängen igen och ska vila lite nu, men sen tänkte jag städa innan Tommy kommer hit och ikväll är det sen dags för ett Sh´bampass kl.19.30 och slutligen ska jag städa i salongen, ja som sagt det är fullspäckade dagar, så finns chansen att bara andas ut så passar jag på! ;)


Gårdagen var såååå lyckad, jag bloggar om ...

img_8486 (MMS)

Gårdagen var såååå lyckad, jag bloggar om det imorn! :) Nu blir det film och mys! Trevlig Söndag!


RSS 2.0