Showerna är avklarade för denna helg och n...

img_0727 (MMS)

Showerna är avklarade för denna helg och nu är det fest. Sen bär det av hem till El Stockholmo imorn, hem till min älskling. Längtar!!! :)


Premiären avklarad och det gick jättebra! ...

img_0703 (MMS)

Premiären avklarad och det gick jättebra! Chilli brudarna var här och jag är så glad över det. Jag fick en jättefin blå orkidé av dom, tack söta ni! Det blev lite fest, men vid 1 var man i säng och idag mår jag bra, men man är ganska trött, hes och snorig, men lite Kan Jang på det så är man fit for fight igen! Ligger på hotellet och slappar och tänkte vila en stund innan det är dags för en dusch och fix, för 18.30 är det showtime igen! :) Så jäkla kul, detta är livet jag vill leva, med en mick i handen! :) Hoppas ni har en skön helg i snön! Mys men KALLT!


Då var naglarna fixade igen, underbart! Ta...

img_0686 (MMS)

Då var naglarna fixade igen, underbart! Tack världens bästa Lisa, sen hittade jag alla showkläder jag behövde oxå i Sickla, efter det blev det träning med baby, andra dagen i rad nu, duktigt va!!! Snart blir det middag. Kyckling med sallad, är svinhungrig!!! Ha en skön kväll!


Jaha vad säger man!!! Haha vi som skulle T...

img_0676 (MMS)

Jaha vad säger man!!! Haha vi som skulle TA DET LUGNT!! Men det är bara att dricka för det är ju gratis! Herregud!!  Kärlek!


Middagsdags i Nyköping! Vi har haft ett gr...

img_0662 (MMS)

Middagsdags i Nyköping! Vi har haft ett grymt rep idag och nu är det dax att få slappa av med middag och lite umgänge med gänget! :)


Är hemma hos Johan och nu är det dax för t...

img_0645 (MMS)

Är hemma hos Johan och nu är det dax för tacos och Idol! Mys mys! Älsklingen min har åkt på kryssning med fotbollslaget och jag hoppas han får en underbar kväll!! Imorn åker jag till Nyköping och stannar till Söndag så jag kommer inte att få se min älskling på två dagar nu!! :( Snyft men tur att man har en fullspäckad helg! Kärlek till er!


Så här kan en lunch se ut hemma hos oss, j...

img_0633 (MMS)

Så här kan en lunch se ut hemma hos oss, jag och Johan smaskar på! Vi ska bara ta det lugnt en stund sen ska jag möta upp älskling och vi ska hem till Agnes och Benny som fick sin lilla Elsa för 3veckor sen och vi har inte varit där och hälsat på än! Så nu e det på tiden! Hoppas ni får en underbar dag! :)


Johan är här och vi bakar bullar! Gott got...

img_0631 (MMS)

Johan är här och vi bakar bullar! Gott gott! :)


Nu är det dax för GAYKRYSSNING! Järngänget...

img_0619 (MMS)

Nu är det dax för GAYKRYSSNING! Järngänget är på G! Kvällen kan gå hur som helst!! Haha!! Kärlek


Ja vad säger man, jag längtar inte tills d...

img_0573 (MMS)

Ja vad säger man, jag längtar inte tills den dagen man blir så här gammal och grå! Tur att det är lång tid kvar, men tiden bara rinner förbi och jag hinner inte med så det är nog närmre än vad man tror! ;) Sitter på en fika på jobbet! Seg som bara den och det blir inte bättre av att jag jobbar 9-20, men vi hade ett möte imorse som var nödvändigt så det är bara att bita ihop! Helgen har varit skön! Asnice Fredagsmys med älskling, utgång med mina favoritbögar Johan och Tommy! Roligt rep, mysig Söndagsmiddag hemma hos Max pappa och skönt soffhäng efter det! Kan vara därför man är lite seg idag! :) Men imorn är jag ledig, fast om INTE någon kan komma in och jobba för Anna som är sjuk så ska jag jobba extra 13-20 och då får jag iallafall lite sovmorgon!! Nej nu måste jag fortsätta jobba! Ha en trevlig kväll och klä er varmt nu för det är svinkallt! Kärlek


Så här ser det ut när vi har Fredagsmys, s...

img_0570 (MMS)

Så här ser det ut när vi har Fredagsmys, snacka om att vara bortskämda! Tapas middag och mannen jag älskar bredvid mig, bättre kan det inte bli! Trevlig helg! :)


Det verkar som att kylan börjar krypa sig ...

img_0555 (MMS)

Det verkar som att kylan börjar krypa sig på lite smått :( Ja det är bara att gardera sig, så idag ska baby hämta ut våra vinterjackor som har varit på kemtvätt, äntligen får jag min goose jacka! Älskar den! Men gud vad jag skulle vilja ha en ny, det finns en massa nya snygga modeller och färger, synd att dom är så dyra bara! Känner mig inte alls på topp just nu, jag är snorig, har ont i halsen och helt energilös! Jag har verkligen inte tid eller råd att vara sjuk nu, så snälla kan jag inte bara få slippa i år??? Ska göra mig redo för jobb och ta emot leverans med Angie idag sen får jag se hur mycket jag orkar, i värsta fall får jag åka hem helt enkelt så jag inte smittar mina kollegor! Nu en dusch och fix sen off I go! Ha en bra dag!


Nu åkte maten in i ugnen och det ska bli s...

img_0549 (MMS)

Nu åkte maten in i ugnen och det ska bli spännande att se hur detta blir, gott luktar det iallafall! :) Hihi!


RSS 2.0