Godmorgon! Sitter på bussen på väg till Sk...

img_0520 (MMS)

Godmorgon! Sitter på bussen på väg till Skavsta där vi blir hämtade, japp nu är det dags för rep igen och om en månad är det ju premiär på Cocktails and Dreams! Det ska bli så kul! Känns underbart att få showa igen. Var lite halvseg när jag gick upp imorse men nu är jag pigg! Jaha så varför åker vi buss, jo lilla pärlan sa upp sig förra helgen, växellådan rasade och en ny plus jobbet att byta går på 2500-5000kr :( Så det är frågan om det är värt det eller om vi ska vänta, spara pengar och tillslut köpa kanske en peugeout 206a som iallafall jag vill ha (bensinsnål, liten&fin bil) eller ngt annat kul! Eller ska vi satsa på pärlan? För hon är ju en pigg bil annars. Ja det är inte ett lätt beslut faktiskt, vi har ju bara haft henne i 2månader :( Men vi ska bestämma oss för ngt nästa vecka! Känns otroligt drygt att helt plötsligt åka kommunalt överallt men det är bara att gilla läget! Hoppas ni får en underbar dag och helg nu! Kärlek


Så här ser det ut när vi repar, vi är i Ny...

img_0499 (MMS)

Så här ser det ut när vi repar, vi är i Nyköping nu och första mötet är avklarat och det känns asbra! :) Nu har vi lunch och äter sushi..Mmmm Me love!!! Ha en bra dag!! :)


Jaha då är vintern här, jag sa till Max in...

img_0497 (MMS)

Jaha då är vintern här, jag sa till Max innan vi gick och la oss igår, tänk om du vaknar upp imorn och det är snö ute, vad skulle du säga då? Titta vad som hände, haha jag skulle aldrig ha sagt ngt, för nu är den här, SNÖN! Vinterdäcken åker på idag, aldrig att jag åker till Nyköping med sommardäck i snöovädret, stackars älskling får komma till mitt jobb efter sitt jobb och göra det då jag inte hinner eftersom jag jobbar hela långa dagen och jag åker redan vid 7.45 imorn! Men men what to do, han är världens bästa så han gör det!! Nej nu måste jag göra mig iordning för jobb, bläää jag har ingen lust, JAG VILL INTE! Trevlig helg och hoppas att vi ses ikväll i Högdalen på Johannes Kök&Bar där jag kör karaoke! :)


Har bakat bröd med pumpa och solrosfrön, d...

img_0494 (MMS)

Har bakat bröd med pumpa och solrosfrön, det blev jättegott!! Det är -5 grader ute och stackars älskling har haft match i kylan och dom förlorade med 1-4. Jag ligger och kollar på en film som heter Wild Target, den är sådär! Men men...Imorn blir det jobb på Johannes Kök och Bar 21-01! Sen är det rep i Nyköping på Lördag, så det blir till att gå upp tidigt! Blev lite snabb update nu bara! Hoppas ni tar hand om er i kylan! Kärlek


Gissa vad det här är??? Jo ett RUNKBÅS!! H...

img_0451 (MMS)

Gissa vad det här är??? Jo ett RUNKBÅS!! Haha och varför har jag då en bild på detta? Jo jag, Max och Johan gjorde ett litet besök i sexshoppen som ligger på Norrlandsgatan vid Zipper och till våran skräck kom vi in i en korridor full med såna här bås och jag lyckades precis ta ett kort innan ägaren kom och sa till oss! Ja herregud gårdagen kan ni säkert räkna ut själva hur den var! Jag gjorde succé i Högdalen som vanligt ;) och sen hade jag en grym kväll med Johan och baby mötte upp oss på Mc Donalds där baby tjafsade med en brud, det är en en annan historia, men sen bar det av hem, haha! Idag mår man som man förtjänar men det funkar och vi är på väg till Fredrik och Matthias nu för en middag och bowling inne i stan! Det ska bli mys och det avslutar den här helgen på ett grymt sätt!! Ha en bra kväll nu!


Lördag och jag är på jobbet och vi hade st...

img_0448 (MMS)

Lördag och jag är på jobbet och vi hade strömavbrott hemma igår fram till 19.30 så det blev Mc Donalds och idag har jag ingen matlåda med mig, så till lunch blev det en Surfside Wrap och juice från Naked Juice bar! Oh My fucking god vad gott det är! Haha! Dom är sjukt bra alltså, det är dom jag brukar köpa smoothie ifrån oxå! När jag slutar ska jag skynda hem och byta om och sen möta Johan i Gullmars som sen ska följa med mig till Högdalen och göra mig sällskap när jag jobbar ikväll och när jag slutar vid 1 ska vi vidare och ut på Zipper och det ska bli skitkul för det var ett tag sen och jag känner att jag behöver få koppla av och göra annat än att bara jobba och vara hemma! Älsklig ska också ut eller dom ska ha avslutningsfest med laget och det blir nog en utgång efter det skulle jag tro! ;) Jag hoppas att ni får en underbar helg! Det ska jag ha! :)


Fredag och jag mår bra och känner mig otro...

img_0440 (MMS)

Fredag och jag mår bra och känner mig otroligt stolt över mina 3 Zumbapass jag har gått på den här veckan och nu har jag kommit igång igen, det känns jätte skönt!! Jag var på Sats Stureplan igår och tjejen som hade Zumban hette Ingela och var grym, så nu har jag två favoriter! Malin i Globen och Ingela som oxå är på Sats Hötorget.  Jobbigt! :) Jag slutade ju 18 igår och stressade till Zumbapasset och när jag kom fram så körde jag ner i parkeringshuset precis brevid. En timme senare 111kr fattigare fick Affe komma och lösa ut mig ur parkeringshuset, haha, men man kunde bara betala med American Express eller kontant och jag hade inte tillräckligt, haha, så som tur var så hade som sagt jag och Affe bestämt träff annars hade jag fått sova i parkeringshuset! Haha! Jag Umgicks en snabbis med Affe och vi passade på att hälsa på Johan som jobbar på Hemköp vid Nybrogatan. Sen åkte jag hem till min älskling och vid 23 somnade vi gott! Just nu är jag på jobbet och Anna var förbi här och hämtade våran present, ett litet ihopplock, till våran Linda, den som ni ser på bilden! Fin va? Nej nu ska jag jobba på, jag har bara 3h kvar av denna jobbdag! SKÖNT!! :) Hoppas att ni får en trevlig helg nu!


Sandy's stod på lunchmenyn idag, en kyckli...

img_0438 (MMS)

Sandy's stod på lunchmenyn idag, en kyckling och currywrap ala gigantisk fick det bli! :) Och som avslutning på det en Latte Macchiato från ett av mina favvoställen, Espresso House. :) För övrigt är det en grym dag på jobbet, allt flyter på, jag mår bra förutom att jag konstant är snorig och krasslig i halsen, trots vitaminer, någelunda nyttig mat och bra med sömn :( Men annars så leker livet lite nu faktiskt och det är så skönt, allt flyter på som det ska bara och jag har inget att gnälla över, haha! Imorn är det dags för Zumba, som jag har längtat och jag har bokat in mig på 3 pass den här veckan, nu hoppas jag bara på ork och plats för det! Snart är det ju December och då ska man stå på scenen 2h om dagen 3 dar i veckan i 3 veckor så kondisen och kroppen behöver vara på topp! :) Mer om det snart! Ha en bra dag mina underbara läsare!


Mmm god pasta avnjöts precis på ett pastas...

img_0422 (MMS)

Mmm god pasta avnjöts precis på ett pastaställe i Sickla, nu ska vi kolla på bio i Sickla, jag gillar Sickla ;) Vi ska se The Other Guys, det är en komedi och jag hoppas att den är bättre än The American :)


Tre rätters middagen avslutades med att do...

img_0418 (MMS)

Tre rätters middagen avslutades med att doppa frukter i smält toblerone och grädde! Och jag säger bara Oh my god vad gott! Perfekt avslutning efter soppa och kräftor! :) Trodde jag skulle vara lite småbakis idag men jag klarade mig. Jag var bara trött precis när jag skulle gå upp, men nu är jag pigg! Åker kommunalt till jobbet idag då älskling är ledig och kanske ville hitta på ngt. Men vid 17 kommer han och hämtar mig och då ska vi åka till Malin som ska färga mina fransar och bryn igen. Sen får vi se vad denna Söndag bjuder mig och älskling på! Hoppas ni haft en bra helg och att den fortsätter så!


Nu är det dags för tre rätters! Tommy och ...

img_0416 (MMS)

Nu är det dags för tre rätters! Tommy och Olof är här och vi dricker vin, äter god Tom Kha Gai soppa och pratar i massor! :)


Så här fina blev mina bullar idag och dom ...

img_0408 (MMS)

Så här fina blev mina bullar idag och dom var dessutom jättegoda! :) Hihi jag kanske är en bullmamma ändå! Det finns hopp för mig! Ska nog ta me en påse till jobbet imorn och bjuda mina härliga kollegor! P


Igår hade vi den här söta lilla hunden (Do...

img_0395 (MMS)

Igår hade vi den här söta lilla hunden (Doris) här! Sååå söööt! Jag vill ha, men det kommer komma en vacker dag, vi ska ha en sån här och en dvärgpinscher och jag bara längtar! Men samtidigt så är det så mycket jobb så det får vänta några år! :)


Mina fina bullar som tyvärr smakar ingenting!

img_0403 (MMS)

Mina fina bullar som tyvärr smakar ingenting!


Titta min nya fina jacka som jag har köpt,...

img_0388 (MMS)

Titta min nya fina jacka som jag har köpt, en kompis till Max sålde den till oss för 1000kr, det är en Helly Hansen. Sååå fin! Älskling fick sig också en ny jacka! En svart Helly Hansen för 1000kr! Grymt! :) Är på jobbet nu! Och jag och Angelica har tagit emot leveransen idag och Jens hjälpte till, järngänget liksom! Allt gick super bra och nu har vi äntligen lunch! Sen är det bara att jobba på i 5h till!


Titta vad fint det blev i vårat badrum! Vi...

img_0353 (MMS)

Titta vad fint det blev i vårat badrum! Vi köpte en ny hylla igår på Ikea! Det blev så rent och fint och nu blev det mycket mer plats över. Nästa grej är ett nytt köksbord plus stolar som vi hittade på Ikea igår, det var jättefint och det kommer bli perfekt här hemma, men det får väntas lite med det till nästa månad! Jag älskar att inreda och fixa fint så som vi vill ha det, men man får akta sig för att göra för fint för när man har det som finast är det kanske dags att flytta igen! Vi bor ju faktiskt i andra hand! Nu är det dags att sova! Godnatt


Äntligen nu är den här, det blev en tur ti...

img_0351 (MMS)

Äntligen nu är den här, det blev en tur till Ikea efter Mongoliska, mätta och belåtna. Och våran spegel fanns, jippi!!! :) Nu står den här och är fin! Imorn är jag ledig och jag har lite grejer planerade men jag ska försöka att först bara ta det lugnt och bara vara ledig! Nu ska vi sova, trötta som vi är! Godnatt och hoppas att ni haft en trevlig helg!


Jag och älskling är på Mongoliska och ska ...

img_0346 (MMS)

Jag och älskling är på Mongoliska och ska äta buffé, som jag har längtat å det ska bli sååå gott! Sen blir det en kväll på soffan med en massa MYS! Är ledig i 2dagar nu, jippii vad härligt! :) Ha en underbar Söndagskväll!


Haha jag höll på att garva ihjäl mig när j...

img_0344 (MMS)

Haha jag höll på att garva ihjäl mig när jag tog upp den här bananen ur väskan och skulle äta den, så älskling fick ställa sig och posera med den! Har precis ätit och gjort mig klar för kvällens jobb. Jag och Max var där och gjorde soundcheck och Elfar uppdaterade mig! Känns bra, stället är mysigt! Hoppas jag får se några bekanta ansikten! :) Nu måste jag snart åka! Ha en underbar Lördag!


Igår blev det Tagliaelle med lax! Jättegot...

img_0339 (MMS)

Igår blev det Tagliaelle med lax! Jättegott! Jag var så trött när jag kom hem och känner även idag att jag är helt slut! Skulle helst vilja slappa ikväll men snabba cash gillar vi, så det blir karaokepremiär för mig ikväll på Thaidream i Högdalens C kl.21-01. Jag hoppas att ni som kan och vill kommer och våldgästar mig, det vore trevligt! :) Nu har jag en snabblunch på jobbet och ska äta gårdagens goda pasta! Hoppas att ni får en skön helg!


Wiiie mitt paket kom idag, vad ligger det ...

img_0338 (MMS)

Wiiie mitt paket kom idag, vad ligger det då däri? Jo mitt nya sminkset: Sheercover, haha ja jag har gått på tv shops reklam och ska testa på det! Hoppas hoppas det funkar på mig, annars är det bara att skicka tillbaka! Det blev en helknasig kväll på Jägarn igår, en gäst slog mig i magen och hotade med att skära halsen av mig och en i personalen hoppade på mig och flippade totalt, vilken skitstövel, så nu är det över, jag har slutat på Jägarn, det är tråkigt att det blev så här men sååååå skönt! Jag känner mig som en ny människa! Nej nu måste jag jobba! Ha en underbar Fredag! :)


RSS 2.0