Idag fyller min älskling 22 år, å tyvärr ä...

img_3524 (MMS)

Idag fyller min älskling 22 år, å tyvärr är det inget vi får fira då älskling är på väg till Grekland just nu för träningsläger i en vecka! Men vi får fira när han kommer hem helt enkelt, jag är ju ledig i 3dar när han kommer så då får vi mysa i massor! :) Jag hoppas dom får sol och värme! :)  Jag är hundvakt åt Chanel just nu och vi ska sova hos Johan ikväll! Mys! Sen blir det middag med Chillitjejerna på Vapiano imorn och efter det tänkte jag och Johan umgås, så vi får väl se vad vi hittar på då, vi kanske hälsar på någon och sjunger lite! :) Det var längesen man sjöng faktiskt! :) På Lördag kommer mina underbara vänner som jag inte har träffat på evigheter, Hanna, Sanna, Anneth, Jenny, Malin, Camilla, Linn, Carro och Sofia och det ska bli underbart! :) Sen är det ledigt på Söndag! En fullspäckad vecka så jag hoppas att dagarna går snabbt så är min älskling hemma igen! :) Nu ska jag vila. Sen blir det städning och laga lite middag innan vi ska åka till Johan för film mys! :)


Good morning sunshine! En god och perfekt ...

img_6135 (MMS)

Good morning sunshine! En god och perfekt smoothie att starta dagen med! Många ingredienser men bra för hälsan! Drack den imorse, ja jag har ju börjat igen nu, jag får inte äta kolhydrater utan bara proteiner och bra fett! Är så trött på min spegelbild, så jag måste verkligen ta tag i det här nu! Tog en morgonpromenad igår, men efter den vart jag helt slut, hängig, ont i halsen och snurrig, så jag sov i några timmar och insåg att det var sömn som saknades, jag har verkligen haft sömnproblem den sista tiden så det var nog resultatet, men som sagt efter sömnen mådde jag bättre! Så på eftermiddagen blev det en liten shoppingrunda med Johan som hittade en massa fint och det avslutade vi med middag på Barbeque och några glas vin och tro mig att jag sov bra av dom ;) Är trött idag men nu är jag ledig i 2dar och det ska bli underbart! :) Så 5h kvar av jobb dagen sen blir det ledigt! Ha en bra dag!


Ett kärt återseende, lilla Chanel underbar...

img_3653 (MMS)

Ett kärt återseende, lilla Chanel underbara hund!   Som jag har saknat henne. Är hemma hos Melissa och hälsar på!<3 Sen kommer älskling och hämtar mig! Imorn är det jobb igen och jag är helt slut men det är bara att kämpa på! Pengar kommer ju in som det ska! :) Ha en härlig Söndag alla glada! :)


Det här är pärlan jag åker omkring i just ...

img_2983 (MMS)

Det här är pärlan jag åker omkring i just nu! :) Jobbade på Ryssen Tor, Fre och hade en extrakörning idag innan det var dags för jobb på Chilli! Är helt slut då jag har problem med sömnen, men jag försöker hålla ihop för pengar måste ju rulla in som dom ska! Jobb i 3dar till sen är det ledigt i 2dar! Längtar till nästa helg då alla mina fina tjejer från gymnasiet ska komma hem till mig på middag och vinmys, jag har inte träffat dom på evigheter så det ska bli kul! Älsklingen min åker till Grekland på träningsläger på sin födelsedag den 31/3 och är borta i en vecka så då blir det till att sova hos Johan och Melissa för att slippa vara ensam, jag är 28 år jag vet men jag gillar det bara inte! Nu är det dax för jobb igen! Ha d bäst sålänge!


Då var det dags för Johans 30 årsfest på P...

img_7889 (MMS)

Då var det dags för Johans 30 årsfest på Patricia! PARTY ALL NIGHT LONG!!! :)


Den här skönheten glider jag omkring i!! J...

img_0477 (MMS)

Den här skönheten glider jag omkring i!! Jobbar på Ryssen idag och imorn! Underbart kul! Ha en bra dag i solskenet! :)


Den ser kanske inte så god men mums vad go...

img_3394 (MMS)

Den ser kanske inte så god men mums vad god! Min mage strular så det fick bli en sallad till lunch idag! Jobbar till 18, sen blir det hem till sängen! Jobbar 7dagar i sträck nu och behöver all vila jag kan. Hoppas ni får en underbar vecka! Ciao!


Den hör söta lilla saken var jag hundvakt ...

img_6114 (MMS)

Den hör söta lilla saken var jag hundvakt till igår, såååå söt! Jättesnäll och kärleksfull! Det är Linda och Andreas lilla Wilma. Tyvärr kände Max av sin allergi som tydligen verkar bli värre och värre ju äldre han blir, å min hals kliade lite men annars var det ingen fara. Så vi insåg att vi förmodligen aldrig kommer att kunna skaffa hund :( Då e d ju perfekt att få låna lite då och då! :) Ä ledig idag och ska fixa och trixa i hemmet som har blivit otroligt försummat! ;)


RSS 2.0