Kolla mina fina liljor som håller på och b...

img_0335 (MMS)

Kolla mina fina liljor som håller på och blommar hemma! Jag köpte dom i Söndags och nu börjar dom bli så fina så! :) Sitter på min sista rast på jobbet. Sen blir det som sagt jobb på Jägarn och jag är helt slut, så jag hoppas det kommer massor av folk, för min röst kommer inte hålla till att prata och sjunga i massor! Fick sovmorgon imorn och jag börjar typ när jag vill, så vi får se imorn när jag orkar gå upp helt enkelt! Visst har jag det bra! ;) Nej back to reality nu! Ha en underbar kväll, jag hoppas att jag ser någon av er på Jägarn ikväll! Kärlek


Igår gjorde älskling en grekisk sallad med...

img_0331 (MMS)

Igår gjorde älskling en grekisk sallad med kyckling, jag säger bara mums! Sen var det dags för mig att bege mig till Jägarn, trött efter dagens hårda pass på Chilli med leverans och allt, men det var bara att bita ihop! Väl på plats var Mathias Ljung där och jag tänkte oh no han kommer klanka på ljudet när jag kör m.m då jag tycker han är karaokekung när det gäller ljud ;) Men det var tvärtom, han var där för att hjälpa till och det gjorde han, när han gick var ljudet grymt och det kändes som förr resten av kvällen! Underbart, nu är det bara att hoppas att inte ägarna går och ändrar på inställningarna som dom av ngn konstig anledning brukar göra! Jag är på väg till jobbet nu och jobbar till 20, sen blir det direkt till Jägarn! Puh jag är så trött och nu jobbar jag ända fram till Måndag men det är bara att köra på! :)


I Tisdags lagade jag makaronipudding och d...

img_0327 (MMS)

I Tisdags lagade jag makaronipudding och det blev så gott! Sen kollade vi på Idol och så fort det var klart somnade vi gott! Apropå Idol, jag är så besviken på kvalitén i år, på första uttagningarna tänkte man wow men så fort vissa kom upp på en scen så kände man bara å nej! Skittråkigt, men det ska bli spännande att se vilka som går vidare till final och vad som händer då! :)


Jag och älskling ska testa en ny grej den ...

img_0321 (MMS)

Jag och älskling ska testa en ny grej den här veckan, vi har planerat middag för 6dagar i rad redan nu och idag står TexMex soppa på menyn! Och 6dagars middag kostade 500kr, det är ju grymt, dessutom är det smalmatsrecept från Tasteline.com. Bra va! :)


Lekte med ett av mina kort i ett nytt prog...

img_0314 (MMS)

Lekte med ett av mina kort i ett nytt program på telefonen! Fin va!?!? Är på väg hem för storstädning efter en grym behandling hos min vackra Malin! Tack underbara vän! Älskar dig <3


Nu är det dags för lite bio med mitt hjärt...

img_0310 (MMS)

Nu är det dags för lite bio med mitt hjärta, vi försökte få till en bra bild men älskling fick röda ögon och blev suddig hela tiden, hihi! Det gick bra på jobbet idag och efter det kom babe och hämtade mig och vi åt i kungshallen, god yakiniku, mmm...! Dags för jobb imorn igen så det blir direkt hem efter bion, vi ska se The American! Tydligen inspelad lite i Sverige! Ha en underbar helg! Kärlek


Ja tack Max denna vill jag ha på mitt fing...

img_0306 (MMS)

Ja tack Max denna vill jag ha på mitt finger!! ;) Sååå fin är den och det är ett bra pris för en förlovningsring, för det är väl en förlovningsring? :)


Vårat paket från Frank Dandy kom idag!! Fi...

img_0295 (MMS)

Vårat paket från Frank Dandy kom idag!! Fina trosor va? Dom satt perfekt!! Älskling köpte nya kalsonger, men hur dom ser ut håller jag för mig själv! ;) Var på en snabbvisit hos Katia och Filip och fick träffa lilla Wilma, herregud får man vara så söt!?!? Viljan att ha en egen liten bebis i famnen blev ju inte mindre!! Har lite beslutsångest över träningen för sen igår har jag haft ett konstigt tryck på bröstkorgen och det har inte släppt än så jag vet inte om jag vågar träna och jag  känner mig inte 100% frisk än, men jag behöver ju och jag vill så gärna gå på Zumban, men men vi får se, jag har 3 timmar på mig att bestämma mig! Ska försöka vila i en timme så kanske det känns bättre!


Nu har jag bestämt mig trots att jag inte ...

img_0262 (MMS)

Nu har jag bestämt mig trots att jag inte fick ngn feedback alls från er ;) när jag skrev ett inlägg om vad jag ska ha för frisyr, så det blir så som jag ser ut på det här kortet, nu har jag bestämt mig för det, jag ska klippa mig och den färgen och frisyren ska jag ha, så Lördagen den 2/10 kl.16.30 sker det en extreme hairmakeover, jag är så trött på mitt hår just nu och när jag såg det här kortet så tycker iallafall jag att det ser bra ut och mycket fräschare med en frisyr och jag får se till att underhålla frisyren oftare så luggen inte blir för lång helt enkelt! Ska upp nu och göra mig iordning för att träffa Katia och lilla Wilma! :) Spännande!


Så här mys har vi haft det en Söndag som d...

img_0278 (MMS)

Så här mys har vi haft det en Söndag som denna!! Kräftor, vin, bröd, godis, chips, film och varandra! Det kan inte bli bättre och jag måste få säga att vi har det jävligt bra! Har jobbat hela helgen och imorn är det dags igen! Men jag har haft en superskön helg med min man så jag ska inte klaga! Idag fick vi ett nytt vardagsrums bord, det skulle slängas så jag tog hem det från jobbet!  Lite slipning och svart färg så kommer det bli som nytt! Perfekt! Nu ska vi nanna kudde och få besök av Jon Blund! Sov så gott alla härliga! Kärlek


VILL HA!! Kostar 850kr på Bianco, dom är m...

img_0237 (MMS)

VILL HA!! Kostar 850kr på Bianco, dom är mina nästa månad utan tvekan!!!! :)


Var i Haninge C för att hämta min klocka s...

img_0236 (MMS)

Var i Haninge C för att hämta min klocka som varit på lagning, sen åkte vi till Länna och på Stadium hittade jag dom här fina träningsskorna som jag fick av min älskling, världens finaste pojkvän! Nu vill jag börja träna ju, jag måste bli frisk NU!!! :)


Ok hur mår jag? Skulle just hälla upp cola...

img_0231 (MMS)

Ok hur mår jag? Skulle just hälla upp cola och hällde upp till mig och älskling, men älskling är ju inte hemma! Haha han är ju på sin fotbollsmatch, så när jag ställde ner glasen på bordet kände jag bara ok hur mår jag? Haha! Jag kollar på idol, dricker cola och äter lite chips. Mys mys! När älskling kommer hem kommer han dö, för jag stinker nog vitlök, jag åt två hela klyftor förut! Jag har verkligen bestämt mig för att bli frisk nu alltså!! :)


Titta nu har det blivit ännu finare i våra...

img_0223 (MMS)

Titta nu har det blivit ännu finare i vårat sovrum, vi var på Ikea idag och köpte en ram till min fina tavla som jag köpte på Kan dee Shop på internet i början av sommaren! Sen köpte vi dom fina tavellistorna och satte på sexiga röda ljuslyktor på, så nu är det så fint så fint, vi hittade även en spegel som skulle varit perfekt, men den var såklart slut så det får bli senare. Nu ska vi mysa med film, vi ska se Salt, den ska tydligen vara bra enligt pappa och Affe så vi får väl se då!! Ha en fortsatt trevlig kväll! Imorn börjar en ny vecka, på Tisdag är det äntligen dax för Zumba och jag längtar! :)


Här kämpas det på på jobbet för fullt, vår...

img_0221 (MMS)

Här kämpas det på på jobbet för fullt, vårat lager är kaos och Angelica är grym som jobbar på! 3naglar har gått av och Lisa kommer döda mig och jag kommer bli pank :( Snart är det över och jag får LEDIGT!! Wiiee!!


Sitter på bussen på väg hem från Jägarn, d...

img_0190 (MMS)

Sitter på bussen på väg hem från Jägarn, det blev en bra kväll med många på listan!! Men nu vill jag hem hem hem! Ska upp 9.30 imorn för jobb på Chilli sen blir det Fredagsmys med min älskling! Btw bilden är ifrån i Tisdags på jobbet, det var ju Lindas sista dag, då hon ska vara mammaledig i typ ett år, tråkigt men mysigt! Jag och Angelica köpte iallafall en mysig liten overall till lilla bebben inför kalla vintern som komma skall! Burr, alltså det har ju verkligen börjat bli kallt nu, jag hatar ju kyla, jag ska nog se till att besöka solarieöarna i helgen tror jag minsann så kan man drömma sig bort lite! Snart hemma och då ska jag mysa lite med mitt hjärta som jag saknar i massor!! Sen blir det till att nanna kudde! Hoppas ni får en grym helg! Kärlek


Nu är vi klara och det här är resultatet, ...

img_0213 (MMS)

Nu är vi klara och det här är resultatet, sååååå fint, Johan är grym och han är min lilla handyman!! Älskling blev jätteglad och nu har vi ett vackert sovrum, gissa om vi kommer sova gott inatt! Men först lite jobb på Jägarn som vanligt!! :) Imorn jobb på Chilli igen 11-20, sen en helt ledig helg! Gud så skönt det ska bli! :) Ha en grym kväll nu alla härliga


Idag har jag en ledig dag så här tapetsera...

img_0201 (MMS)

Idag har jag en ledig dag så här tapetseras det i massor! Johan hjälper mig, vi ska överraska min älskling med att tapetsera om sovrummet! Så här ser väggen ut nu, turkos och ganska hysterisk! Snart får ni se det färdiga resultatet! Spännande!! Hihi! :)


Är hemma hos älsklings mormor och dom fick...

img_0198 (MMS)

Är hemma hos älsklings mormor och dom fick en korg av oss som tack för bilen! Hihi fin va, med en massa gott!!


RSS 2.0