Liten uppdatering!

Vad segt det går här på bloggen, sorry, men jag har inte orkat som vanligt.
Men jag ska snart starta upp en ny blogg med ett eget domän och jag kommer även att kunna blogga ifrån ajfånen då och det kommer göra så mycket. Så så fort min vän Tommy har tid att fixa, så ska han hjälpa mig med det.
Så håll utkik här, för det kommer.
Under tiden får det vara lite glapp mellan inläggen, men så vad händer då?
 
Jo jag har kommit på att jag är sämst på att göra något under en längre tid, ja jag pratar om kaloriräknandet och träningen.
Så fort jag får en lucka så tappar jag lusten och jag har inte hunnit ta något pass jag gillar för att jag har jobbat fel tider och älskling är sjuk så ingen styrka har det blivit heller och då tappar jag lusten och "unnar" mig ledigt, njuter och äter vad jag vill och sen är jag fast där i mina dåliga vanor och det livet jag inte vill leva, men det känns så tråkigt att gå tillbaka igen TROTS att jag vet att det nyttiga, regelbundna gör mig pigg, glad, mindre och jag mår bra av det, men VARFÖR blir det så för då?
Jag har sämst karaktär.
Och jag tror att orden lev livet är för inpräntade i min hjärna och det här att behöva ha krav och måsten, det är det värsta jag vet och det gör att jag vill göra tvärtom istället, men va fan jag är 30 år nu så det är liksom dags att ändra på det SNAAAART.
Men jag får kämpa vidare helt enkelt. En vacker dag blir det min livsstil!
 
Apropå träning så körde jag ett Streetpass idag, tyvärr bara med en bar, en naturdietshake och en kvarg i magen och a jo tjena det var ju smart, nej jag var illamående hela passet och hade ingen energi alls, så dagens pass kunde jag lika gärna ha hoppat över, men grymma Åsa levererade härlig koroegrafi som vanligt och jag försökte iallafall, dessutom kom Maria (en gammal kollega från Ryska posten och dansade med mig, kul kul!)
 
Älskling är sjuk just nu och det innebär massa filmtittande och mys, vilket jag älskar och skulle kunna göra typ jämt och vi har sett några filmer som jag nu tänkte tipsa er om:
 
Officer down - en helt okej film, en absolut sevärd actionrulle!
 
 
Seven psychopaths - En annorlunda men bra film, många kända ansikten och jag gillade den! 
 
 
Django - En grym Quentin Tarantino film som man absolut ska se och Jamie Foxx spelar riktigt bra, I LIKE!
 
 
Flight - En riktigt bra film, men jag kan ju säga att man inte blir så himla sugen på att flyga efter denna film. Denzel Washington är grym som vanligt!
 
 
Ja ni, annars är allt som vanligt, så jag lägger upp lite bilder och så får ni ha det så bra sålänge!
 
Vi var på fredagsmys hos paret Cajdert i fredags och det var otroligt trevligt, med Qusedillas, ostkaka, kaffe och soffhäng
 
 
Min prinsessa fyllde 1 år och firades med kalas i Lördags, detta lilla charmtroll får mig att smälta
 
 
 
Systers hund, boxern Bosse som ser ut som att han har downs syndrom, en underbar hund!
 
 
Fina storebror som också fyllde år häromdan
 
 
Lillys presenter från oss, ett par uggs, baggyjeans och en fin rosa vårjacka
 
 
Bakade en underbar filmjölkslipa med fikon och hasselnötter i Söndags, fick receptet av våran baktjej på jobbet, mums säger jag bara!
 
 
Ha det bäst nu!
 
Kärlek från mig
 


Glossybox

För er som inte har testat Glossybox, gå i och anmäl er och börja prenumerera! =)
 
http://www.glossybox.se/referal?CI=Mzk0ODE=
 
 

Back again!

Wiiiie vad kul det var igår på Streetpasset, min fina Maria var med och Åsa (instruktören) var på ett spralligt humör, jag älskade koreon och satte den snabbare än vanligt, den var iof sig lite enklare än vanligt, men wow vad rolig.
Skrev ju att jag inte alls var på humör och kunde inte släppa loss i Tisdags på Charlottes härliga pass, men jag bestämde mig för att försöka släppa saker och ting och bara köra och det gick, jag är tillbaka. Dessutom så har jag så mycket fina vänner och kollegor som stöttar mig in i det sista och får mig på bättre humör när jag behöver, tack fina ni, ni vet vilka ni är. <3
 
Har över lag mått så bra i kroppen efter att jag har slutat festa, äta bättre och träna.
Känner mig piggare, gladare och mår verkligen bara så mycket bättre, jag jobbar ju mycket fortfarande och brukar vara ett vrak då, men nu är jag bara så trött som man borde vara ;)
 
Det känns bra med en bättre livsstil och jag känner att jag verkligen vill hålla fast vid den eftersom jag mår så bra, men självklart saknar man att äta det man inte ska, dricka en iskall öl och bara pimpla vin och bara vara, ja man känner att man inte riktigt klarar av det sociala livet med vänner just nu för då faller man tillbaka i det gamla mönstret och det är jobbigt men nyttigt, haha vi får helt enkelt ta en fika mitt på ljusa dagen istället så ska det nog inte vara några problem.
 
Idag har jag däremot unnat mig en vilodag och imorn blir det nog tyvärr samma sak, idag behövde jag en sovmorgon och efter jobbet var vi tvungna att städa och tvätta.
Vi är precis klara med det och ska gå och sussa nu.
 
Imorn är det Fredag och jag jobbar 6.45-16 sen ska jag försöka hitta en present till min prinsessa Lily som fyllde 1 år igår och så ska kvällen avslutas med fredagsmys hemma hos fina Maria och Johan. Vi försöker och försöker att träffas, men det är så svårt, ja upptagna människor som vi är, men imorn ska vi allafall äntligen träffas.
Så därför väljer jag att skippa träningen, men det är bara att köra på Lördag igen!
Jag hoppas att ni har haft en bra vecka och att helgen blir härlig, det är ju löning imorn, så bra kommer den defenitivt att bli! ;) (Londonresan ska betalas, wiiie!)
 
Innan jag ger upp för idag så måste jag berätta, vi bokade en veckas utlandssemester igår, jeij, det ska bli så skönt och det är så skönt att det är klart redan nu.
Det är ju nämligen så att Max vann en resecheck på 10000kr i ett lotteri för ca.3 år sen och vi har glömt bort den när vi bokat och det har varit ett himla strul med den här biljetten, men nu hade vi till den 31 Januari på oss och bestämde oss för Zakynthos en vecka i slutet av Juni, det är inte värsta hotellet, jag brukar vilja ha liiite finare, men nu när resan är gratis kan vi spara ihop desto mer fickpengar och då kan vi unna oss mer roligt utanför hotellet. Det ska bli såååå skönt och jag längtar!
 
Det ser ju helt okej ut eller hur ;)
 
 
En trött tjej :)

 
Time for Street :)
 
 
Unnade mig en halv semla häromdan, som man fick smaka på jobbet, MUMS!
 
 
Min underbara Keep Cup som jag gör egen hemmagjord, underbar Latte Macchiato i ;)
 
 
Så fick ni lite bilder också, natti natti!
KÄRLEK
 

Ur fokus!

Har precis ätit middag, det blev vita bönor och stekt falukorv idag, gott!
Jag ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen, älskling är på träningen och kommer snart hem också.
 
Jag har jobbat 7.30-16.30 idag och efter det blev det ett Streetpass på Sats Hornstull hos en ny favvo instruktör, Charlotte Carlen heter hon, har härlig energi, är kärleksfull och verkar ha ett riktigt gott hjärta. Underbart att man träffar nytt folk och vissa bara klickar man liksom med.
Tyvärr var jag helt ur fokus idag, jag kunde inte bara dansa och känna glädje, tankarna var någon annan stans och jag ville bara åka hem, men jag tog mig igenom passet tack vare en härlig instruktör och får hoppas att morgondagen känns bättre.
 
Vad gjorde vi i helgen då, ja förutom att jag fick dåliga besked och fick gå hem från jobbet efter 2 timmar i Lördags så kom Katia över till mig med en flaska rödvin, älskling åkte till grabbarna och vi kände att vi behövde prata av oss och mysa jag och Katia, om vi gjorde, jättetrevligt var det, senare åkte vi vidare till Golden Hits, där jag rev av And Im telling you med Jennifer Holiday på karaoken som aldrig förr, haha, jag antar att jag ville få ut mina känslor, men sen träffade jag alldeles för många som jag förknippade med Mike på ett eller annat sätt så tårarna bara kom, så jag kunde inte vara kvar utan bad Max komma och hämta mig, så fick jag deppa hemma istället ;)
 
På Söndagen tog vi en lång sovmorgon, sen gjorde älskling en mumsig frukost till mig och efter frukosten gick vi och la vi oss i sängen igen och kollade på Hobbit, den var LÅNG men bra.
 
 
 När vi hade slappat färdigt åkte vi och gymmade och handlade.
En perfekt Söndag helt enkelt och det blev varken jobb eller studio, jag var inte riktigt kapabel till det kände jag. Men förstående kollegor och vänner har man ju i sin närhet så det var inga problem.
 
Ja och igår var det Måndag och idag är det Tisdag och just nu jobbar jag varje dag och målet är skarpt inställt på att få åka till London och ha trevligt, ja och att träna, gå ner i vikt och bli muskulös såklart, men både på Lördagen och Söndagen slarvades det rejält med kalorierna, ja jag räknade inte ens kalorierna så nu får jag köra på.
 
Verkar vara en förkylning på G för oss båda här hemma, Max hostar och harklar, jag hostar, har ont i hela kroppen och känner mig trött, men det är bara att köra på och inte känna efter så ska vi nog vinna över dom dumma bacillerna ;)
 
Nej nu är det dags för en dusch innan fruarna, ha en fortsatt bra kväll och vecka, bjuder på lite bilder från dom senaste dagarna! ;)
 
Vågen visade att jag gått ner ca. 2,5 kg på 15 dagar i helgen, så det går åt rätt håll!
 
Nytränad och glad!
 
Min snygga pojkvän in action på gymet!
 
Mysfrukost!
 
Jag i glasögon, vad tycker ni?
 
Tacomys i Fredags
 
Ha det bäst nu! =)
Kärlek

Vila i frid!

Jag har inte skrivit på några dagar då jag har mått väldigt dåligt, ja något jag trodde aldrig skulle hända mig eller mina nära, kära, vänner och bekanta någonsin har hänt, en vän tog livet av sig i Fredags och det har gjort så ont och jag vet inte riktigt hur man går vidare ifrån en sån här stor grej, men just nu försöker jag bara att inte tänka, för det är det jag har gjort i 2 dagar nu, tänkt, tänkt tänkt att VARFÖR?
 
Mikeyboy som jag kallade han för ibland var en av dom snällaste, gladaste, finaste människorna jag har lärt känna någonsin, han var en inspiration, en riktig kämpe in i det sista, men något stort måste ha hänt eftersom han tog modet till sig att ge upp.
 
Folk tänker och säger, vad fegt, egoistiskt och dåligt, hur kan man göra så och ja visst det kanske kommer en dag där jag kommer känna så också MEN som min kloka pappa faktiskt sa idag, det är också modigt.
För som jag skrev, han gav aldrig upp, inte vad han visade iallafall och att sedan bara göra det och våga visa svaghet är starkt tycker jag.
Jag önskar bara attt han hade gjort det på ett annat sätt, ja han var ju så älskad och VAD JAG VET hade han inte en enda fiende och ingen tyckte någonting dåligt om den här människan, utan bara goda saker, dessutom hade han en familj som han avgudade och älskade mest av allt på hela jorden, men som sagt något måste ha besvärat våran fina vän och gjorde att han inte orkade mer, ja jag tänker inte spekulera och undra mer för jag kommer inte få svar på det iallafall utan nu ska jag försöka minnas alla fina stunder, härliga minnen med Mike och tro mig det finns MÅNGA, ja haha han lärde mig alla knep som fanns när han lärde upp mig i baren på Kickis, han pushade mig alltid inom musiken, muntrade alltid upp en när man var ledsen, pratade en till rätta när man var arg, ja ni fattar, han gjorde mycket och hade ett stort vackert leende, men kunde också vara allvarlig och då var det bara att lyssna på vad han hade att säga.
 
Han är otroligt saknad och även om vi knappt har haft kontakt dom senaste åren efter att Kickis stängde, jag träffade honom på Kleins där han jobbade förra sommaren tror jag att det var och la jag till honom på facebook för någon månad sen, jag visste inte ens att han hade någon, jag ni förstår vad jag menar, senaste åren har vi inte haft den kontakten vi hade då, men ändå har han en speciell plats i mitt hjärta. Och det gör ONT för jag vill inte att han ska vara borta, men nu hoppas jag verkligen att han har funnit ro och att det som har besvärat honom har slutat göra det.
 
Det är så jävla viktigt att vi ser oss omkring, hur mår folk runt omkring mig, hur mår JAG, behöver jag berätta för folk att jag mår dåligt, mår bra, är glad, är ledsen, JAAA!
Jag är en människa som måste visa känslor, säger vad jag tycker och tänker, försöker visa kärlek för mina nära och kära
(det har många gånger visat sig vara fel enligt andra, men det skiter jag i, JAG mår bäst av det och klarar man inte av den sidan av mig, då har man inget hos mig att göra, jag är som jag är och det måste jag få vara, klarar man inte av det så tyvärr och jag gör likadant, det har tyvärr resulterat i att man inte har vissa kvar i sin vänskapskrets men då var det inte meningen och någon annan har nu förmodligen tagit den platsen)
och det är inte lätt för alla och alla är inte så, men vad som helst kan hända och folk runt omkring kommer känna sig svikna för att man inget fick veta. Trots att man kanske frågade och ville veta.
 
Var ärliga, öppna, visa kärlek och ta hand om dom som står dig nära!
VISA KÄRLEK!
 
Och Mikeyboy vila i frid nu, vi alla saknar dig!
 
 

Tråkdag!

Ja idag är det en sån där dag som bara är meningslös i almanackan, ja som man lika gärna bara kan stryka.
Varför?
Inget speciellt alls egentligen, utan hela dagen har bara varit jobbig, har jobbat ett 9-18 pass och packat upp tobak och försökt styra upp med Pernilla, vi är ett bra team tillsammans måste jag säga förresten, vi tänker på samma sätt och det är så viktigt.
Men överlag var det bara en jobbig dag på jobbet, fast alla dagar kan ju inte vara bra ;)
 
Har just nu blivit spärrad från Sats så jag kan inte boka in pass och älskling har kört sena träningar med laget så idag åkte jag bara hem efter jobbet, ja jag kände för att bara få laga mat och slappa på soffan, alla andra dagar har man kommit hem, lagat mat och sen har det varit dags att sova.
Vilket det snart kommer vara idag med då jag ska jobba 7.30-16.30 imorn.
 
Igår skulle jag ha varit ledig, men jag jobbade ett extrapass 10.30-14.30 sen åkte jag hem och tvättade och städade innan det var dags att bege sig mot ett Streetpass med fina Maria och Åsa, MEN på vägen dit skickar Maria att hon inte hinner då hon behöver jobba över och när jag är halvvägs för att köra ändå, för Åsa kör ju passet, så kollar jag på Satsappen, varför vet jag inte men då ser jag att det inte är Åsa som kör och hoppar av, jag hade redan innan ont i huvudet för att en nerv satt i kläm mer än vanligt och visste inte om jag skulle åka, men tänkte att det kanske skulle bli bättre om jag fick träffa Maria och dansa för Åsa, men om inte Maria skulle med och inte Åsa körde passet så tvekade jag inte en sekund på att vända, så jag åkte hem, lagade blodpudding, usch vilken evighetsstekning, men det är ju så gott ;)
Sen kom älskling hem och så var det dags att sussa.
Swoosh sa den dagen!
 
Förresten, jag hade en så sjuk dröm inatt, Max mördade mina vänner och familj men inte mig och jag stannade kvar hos honom ändå, sen dödade någon Max och jag blev helt förstörd, haha helt sjukt och för att inte den som dödade Max skulle åka dit la vi liket på farmors vind som fortfarande levde, där låg också alla lik som Max hade mördat och sen styckat, ja vad ska jag säga, helt sjukt!
 
Har som sagt struntat i träningen igår och idag så imorn får jag köra på nytt igen, en ny dag, nya tag, gör om gör rätt som Katia brukar säga.
Det är inte hela världen att man har slarvat, jag räknar ju fortfarande kalorier och har kört hårt och kommer att köra hårt imorn igen.
 
Hoppas ni haft en bra dag iallafall!
 
Skickade efter ett varsitt ego skal till mig och Tommy som var jättefina faktiskt ;)
 
 
 
Haha blodpuddingen ser ut som kålbitar ju ;)
 
 
 

Full rulle!

Har precis gått på bandet här hemma i 30 min, gjort 30 benböj och 70 situps, det får räcka för idag.
Så nu sitter jag i soffan med älskling och kollar på fruarna.
 
Jobbade 10.30-19 idag istället för 12-21 som jag brukar, ganska skönt att slippa sluta sent.
Imorn skulle jag ha varit ledig men jag tog ett extrapass, så jag jobbar 10.30-13.30, ett onödigt pass egentligen, men just nu är jag tidningsansvarig och tidningarna kommer på Onsdagar så jag tänkte att det är lika bra att jag kommer till jobbet och fixar.
 
Sen ska jag försöka hinna tvätta innan jag ska på ett Streetpass för underbara Åsa.
Det spelar ingen roll hur trött man än är, hennes koreografi, låtar och energi får en att orka.
 
Ja det är full rulle som vanligt, men allt rullar på som det ska med träning och jobb.
Och jag sa till Max igår att jag känner mig pigg och lycklig och att 2013 har börjat jättebra.
Det känns ju skönt, men snön får gärna försvinna ;)
 
Melissa var ju här med Chanel i Lördags och det var jättemysigt, men jag var så trött och jag skulle ju upp och jobba på Söndagen så jag var tvungen att hoppa i säng i normal tid.
På Söndagen jobbade jag 10-19, sen drog jag och älskling till gymmet och tränade och igår Måndag jobbade jag 9-18 sen gick jag på ett Streetpass för Åsa som var grymt.
Jag hade mer uthållighet än vanligt men wow vad snabbt det gick, haha, Åsa är grym, har man inte testat hennes Streetklass på SATS så bara GÖRT, men boka i tid för hon har alltid lååång kö ;)
 
Nej nu har jag inget mer att skriva om än att vi måste sova!
Natti natti
 
Finaste Chanel <3
 
Nytränad och glad!

Spontanmys!

Har precis städat lite snabbt då Melissa hörde av sig och frågade om vi kunde umgås, självklart vill jag det, men eftersom jag först tog ett extrapass på jobbet idag 11-15 och sen var inne i studion med Glorious Inc gänget så orkade jag inte flänga runt mer, så hon och Chanel är på väg hit och älskling kom precis hem, då han har haft träning, hälsat på syster sin och hängt med grabbarna idag, så nu ska vi fyra bara mysa och ta det lugnt då jag ska upp och jobba imorn och sen styrketräna med älskling.
 
Ja så hur går det med träningen och kalorierna då?
JÄTTEBRA, ja jag har tränat varje dag hitills den här veckan, men idag kom första vilodagen.
Dessutom kör jag på med kalorierna, men har varje dag ätit för lite, jag tycker att jag äter och äter, men eftersom jag äter ganska nyttigt så blir det svårt att få ihop allt.
Men däremot idag tänker jag gå över gränsen lite, ja jag har valt att ta en ätardag i veckan om jag känner att jag vill det.
Och idag vill jag det ;)
Men annars går det bra och jag känner mig riktigt duktig! Har ju haft träningsvärk från helvetet men det är bara skönt för då vet man att man har kämpat duktigt. ;)
 
Senast jag skrev skulle jag jobba kväll och gå på bandet innan, men jag tog ledigt, så jag kunde gå på ett Sh´bam pass och sen åka hem och bara slappa med älskling, men när jag väl kommer hem så inser jag att jag inte har någon hemmanyckel och älskling var på träningen, så jag fick gå ner till pizzerian på torget och köpa mig en kebabsallad och fördriva tiden där, tur att jag hade många kalorier kvar att göra mig av med. ;)
Jag fick vänta i cirka en timme, sen kom äntligen älskling hem. Tur det! =)
Nu kom Melissa så jag måste sluta, hoppas att ni har haft en underbar vecka och att helgen blir härlig!
Kärlek
 

Träningsvärk typ överallt!

Ja det är det verkligen och nu blir man påmind om hur dålig man har varit i flera veckor som inte har tränat flitigt, ja man har ju träningsvärk i hela kroppen typ och ja det är skönt för då vet man att man kämpar, men den här smärtan i låren som bara låser sig så fort man sätter sig ner eller reser sig upp, haha den är GALEN! Så jag kallar det för svaghet just nu, men nu är jag ju igång igen och den här gången tänker jag inte sluta, så snart så ska denna smärta vara borta.
 
Igår unnade jag mig en sovmorgon, sov ända till 10 och precis när jag vaknade kände jag att jag ville sova mer, men det var bara att masa sig upp och jag tog en promenad till jobbet, jobbade 12-18.45, ett effektivt och trevligt pass
(ja igår kände jag verkligen hur jag trivs på mitt jobb, jag har bra kollegor, bra chefer, en härlig arbetsplats, ja jag känner verkligen att det här jobbet är jätterätt för mig JUST NU, sen finns det självklart vissa undantag ibland, men det kommer man aldrig ifrån på vilken arbetsplats man än jobbar på)
jag var pigg och dagen gick snabbt.
 
Efter jobbet hämtade älskling mig och vi åkte till SATS Stadshagen för ett styrkepass och det blev biceps, axlar och mage, det gick riktigt bra och jag kände mig mer uthållig än på länge.
Väl hemma åt vi en köttfärssoppa som älskling hade lagat innan han åkte hemifrån så det bara var att äta när vi kom hem, den var JÄTTEGOD och under tiden kollade vi in första programmet av Sveriges Mästerkock, jeij för att det har börjat igen, I LIKE!
 
Hade lite svårt för att somna som vanligt och hela natten har varit fram och tillbaka med sömnen, men ändå vaknade jag vid 6.30 när Max hade gått till jobbet och kunde inte somna om, så jag gick upp och diskade, gjorde mig en härlig kaffe och nu sitter jag här.
 
Hade bokat in Zumba kl.12 idag men så såg jag att jag även hade bokat in tvättstugan samma tid och vi behöver verkligen tvätta så jag hoppar det passet idag, dessutom kan jag ju inte ens gå normalt så hur skulle det passet se ut, haha!
Nej jag får ta mig en tur på bandet här hemma idag istället.
Har bestämt mig för att försöka att inte ha någon vilodag överhuvudtaget faktiskt, ja om nu inte kroppen verkligen skriker efter det, för lyssna på kroppen måste man ;)
 
Börjar 16.30 så jag tänkte chilla en stund, tvätta, promenixa, laga middag och sen blir det off to work.
Hoppas ni mår bra och att ni får en bra dag!
Kärlek från mig till er
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bra början!

Puh jag är helt slut, ja jag sov kanske 2-3 timmar inatt, sen gick jag upp kl.5 för att åka och möta upp Camilla för ett Shape pass på SATS Globen som gick jättebra, men utfall, det är verkligen inte min grej och alltid i början innan man börjar komma i form så är det så jobbigt när man inser att man är otränad, haha! ;)
Efter passet duschade jag och gjorde mig iordning, Camilla åkte i förväg till salongen dit jag sen åkte när jag var klar för att fixa mina naglar, julnaglarna var tvungna att försvinna nu helt enkelt.
När vi var klara var det bara för mig att skynda mot jobbet för ett 12-21 pass.
 
Vilket jag har betat av, så nu sitter vi på soffan och kollar på Svenska Hollywoodfuar, ja hur dom blev självaste fruarna, det är så underbart, för då får jag se Maria Montazami och Anna Anka är ju bara som hon är! Haha!
 
Så hur har det gått med träningen dom två första dagarna och kaloriräknandet då???
 
Jo jättebra, igår var jag tvungen att ta en sovmorgon för jag hade sovit dåligt den natten också (verkar vara inne i en sån där jobbig period just nu där jag bara inte kan sova) så det blev ingen promenad på bandet som planerat tyvärr men då tog jag en promenad till jobbet istället, jeij duktiga jag.
 
Efter jobbet mötte jag upp älskling och det blev ett styrkepass på SATS Stadshagen, bröst, triceps och rygg.
Väl hemma åt vi lite snabbt och sen gick vi och la oss, men som jag skrev tidigare, jag hade svårt för att somna och dagens träning har ni ju redan hört om.
 
 Å imorn har jag sovmorgon ända till kl.10, SKÖÖÖNT! Var bara tvungen att säga det, hihi!
 
Planen är att träna efter jobbet imorn när jag slutar kl.18.45, antingen styrka eller ett Satspowerstep pass, men vi får se, det beror helt på hur mycket det är på jobbet och när jag kommer ifrån, men träning ska det bli iallafall och jag fortsätter räkna kalorier.
 
Förresten vågen visade på 74kg idag så jag har redan gått ner cirka 1kg, det är ju en bra början iallafall.
Ni kanske tänker men oj vad hon berömmer sig själv, jag har ju inte gjort värsta grejerna, jo för mig så har jag varit duktig och startat bra, så jag måste få peppa mig själv, för då är det enklare att fortsätta. ;)
 
Nej hörni jag bjuder på lite bilder så får jag blogga imorn igen, för nu är jag svimfärdig av trötthet och fruarna är slut.
 
Fina naglar gjorda av Camilla på Nagelhuset
 
Min fina Keep cup som jag fick av Tommy i present, älskar Espresso Houses Latte Macchiato och det vet han ;)
 
Två svettiga men glada tjejer efter Shapepasset
 
Mina ben som var trötta men tog mig till gymet tidigt imorse ;)
 
En nytränad men glad tjej igår efter styrkepasset
 
Natti natti nu och jag hoppas att eran vecka har börjat bra.
Kärlek från mig till er
 

Äntligen!

Imorgon tänker jag gå tillbaka till jobbet och äntligen börja träna, det ska bli så skönt att få komma igång igen, jag är inte HELT frisk, men mår mycket bättre, så jag trotsar och tänker träna bort dom sista bassiluskerna ;)
 
Vaknade vid 10.30 idag av mig själv, tog en skön dusch och när vi hade ätit frukost/lunch så började jag städa och fick för mig att nu ska julen ut och frysen ska frostat, ja men det var ju lättare sagt än gjort, men vi envisades med att få ut isberget ur våran frys så nu är den så fin så.
Det har varit en skön dag och jag har fått kurera i lugn och ro, nu är jag verkligen bättre och fit for fight för en ny vecka, med jobb, träning och kärlek.
 
Igår när jag skrev att jag skulle kolla på Dance moms serien så kollade jag på en film istället, ja jag tänkte passa på och se något som inte älskling vill se och det var nog tur det för han hade stängt av den efter 5 min, haha!
 
 Men det var sköna röster med, bra skådespelare i, men över lag var filmen väldigt larvig och jag har inget emot folk som är kristna, men jag behöver helst inte höra guds snacket och sången till gud, gospel är grymt vackert men inte när det blir för mycket av det hela om ni förstår vad jag menar?
Ja filmen fick mig att minnas gammalt skit så det var lite både och när jag såg den faktiskt.
Men den funkade då jag inte hade några speciella förväntningar om den, haha ja jag ska sluta snacka, här kommer en trailer istället:
 
 
När den var klar kände jag för att kolla på en till, så det vart en liknande och den var ganska larvig den också MEN om den skulle sättas upp som musikal här så skulle jag vilja vara med i den, det var grymt bra rocklåtar i den och vissa roliga inslag, ja många bra skådespelare i den här också.
Den är sevärd om man är uttråkad och inte har något bättre för sig helt enkelt ;)
 
 
Vi har precis kollat klart på Homeland säsong 2 nu och ska gå och sussa då älskling ska upp och jobba tidigt och jag ska ta mig en promenad på bandet innan jobb 11-20 och sen en Bodybalance klass 20.30-21.30 imorn!
Det kommer bli en lång dag så det är dax att nanna nu helt enkelt!
 
Trots att jag har varit sjuk och det har varit tråkigt, rastlöst och jag dessutom förlorat pengar på det så känner jag mig ganska utvilad och redo för att köra järnet nu fram till Londonresan.
Det känns som att det var menat att allt inte skulle börja den 1 Januari som planerat utan när man minst anar det ;)
Så nu kör vi, hoppas ni har haft en underbar helg och att ni får en grym vecka!
Godnatt
 
 
 

Bara att gilla läget!

Jahapp älskling har precis åkt iväg för att ha spelkväll med grabbarna och jag sitter hemma och gör ingenting, men ska man bli frisk så är det bara att gilla läget helt enkelt. Men inte fan verkar det bli bättre heller och ändå har jag bara sovit och legat på soffan. Jag börjar bli lite rastlös nu samtidigt som det är skönt att bara få varva ner efter dom senaste hektiska veckorna.
 
Innan älskling åkte så åt vi middag, en morotssoppa som var god, med smörgåsar och vatten till!
Hittade receptet i Wellness (en bilaga till Aftonbladet) det lät så gott så de var tvunget att testas och det receptet gör vi absolut fler gånger!
 
 
Nu när älskling har åkt så hade jag tänkt att ge mig in på Säsong 1 av Dance moms, vi får väl se hur många avsnitt jag klarar av, för jag har förstått att det är galet.
 
Japp nu ska jag bara fortsätta slappa på soffan helt enkelt, å roligare än så blir det inte just nu, förutom att jag pratade med Tommy precis om Londonresan och en sak är säker, när jag är frisk så är det jag som måste jobba mycket, för när vi är där, så ska det shoppas och ha trevligt!
Och det är kul att få se fram emot något, för då blir allt så mycket enklare.
 
Hoppas ni får en trevlig Lördagskväll och helg!
Kärlek från mig till er
 
 
 

Homeland!

Älskling har varit med grabbarna idag medans jag har kurerat på soffan, men nu är han hemma och vi ska kolla in Homeland säsong 2, vi började kolla på den igår och den är så sjukt bra.
Då vi sett båda säsongerna av Sons of anarchy var det dags för en ny nu, så vi blev glada över att den här hade släppts.
Har ni inte sett Homeland eller Sons of Anarchy så rekommenderar jag er att se dom snarast! =)
 
Sen ÄNTLIGEN har älskling fått alla sina julklappar av mig nu, jag hade beställt 2 av dom till honom och dom kom inte förens idag, så nu är han glad, men han fick Fifa 13 (ett tvspel till Playstation3) på julafton så att han skulle få något då på självaste dagen, men nu har han fått dom andra och dom var jättefina och satt perfekt, så vi båda är glada. =)
 
Det var en jättefin D&G klocka
 
 
och sen fick han ett jättefint länkarmband som han önskade sig från blingit.se =)
Jag älskar att ge och hade velat ge så mer, men man är ju inte gjord av pengar så det här fick räcka för den här gången ;)
 
Ni får ha en fortsatt trevlig Fredag, nu ska jag umgås med mitt hjärta!
Kärlek
 
 
 

Cheryl Cole crazyness!

Idag har jag ägnat mesta dagen åt att sitta framför youtube och kollat på en massa klipp på Cheryl Cole.
Speciellt ett klipp fastnade jag lite extra för och det fick mig att fälla någon tår, för hon verkar vara så ödmjuk och lika nervös som en själv när man ska gå upp på scenen, ja hon får hjärnsläpp och känner- Å vet jag vad jag ska göra, vad händer nu???? Men sen går hon ut på scenen och bara är GRYM och levererar. =)
 
Om du har tid över, kolla in denna dokumentär om henne då på ca. 45min, så kanske ni fattar varför jag tycker tjejen är så grym, hon har sån otrolig talang.
 
 
Skulle verkligen vilja ha hennes bok My story, så den ska inhandlas vid tillfälle! =)
 
 
Dessutom ska jag när jag har möjlighet göra min handtatto som jag vill ha, i den här stilen:
 
 
där det ska stå I wanna dance tror jag, jag har inte bestämt texten helt säkert än. Vi får se!
Men det är samma ställe som Cheryl Cole har sin tattoo:
 
 
Jag är inte besatt, hon har bara otroligt bra smak! =)

London baby!

Wiiiie jag har ju glömt berätta, jag och Tommy åker till London den 28 februari, ja jag vet, såååå kul, ännu bättre är att vi åker dit först och främst för att se Girls Aloud, japp ni läste rätt, vi ska se GIRLS ALOUD LIVE och ni vet vad det betyder, jag får se min andra stora inspiration här i livet, jupp, CHERYL MOTER FUCKING COLE, gaaaaaah jag typ döööör när jag tänker på det, haha 30 år gammal och beter sig som en riktig tonårstjej, men man blir aldrig för gammal för att bli galen av glädje när man ska få se sin inspiration här i livet, livs levande doin her thing on stage ;)
JAG LÄNGTAR!
 
 
 
Apropå Cheryl Cole, den här konserten) är gryyym, hon har så snygga kläder, det är grym dans, gaaaah kolla hennes utstrålning och hon är så vacker och sexig så man nästan blir lesbisk! ;)
Hej snyggaste magen efter Jennifer Lopez ;)
Tänk om man hade fått vara på den här konserten i London! =)
Vilken talangfull tjej, helt galet!
 

 
Dessutom, lyssna på detta nu, Victoria´s Secret har öppnat en butik i London, 3våningar hög och massor med kärlek, tror ni jag kommer shoppa sönder mig eller? ;)
Därför är det nu dags för mig att jobba, träna och spara pengar
för dessa dagar i London, så det blir inte mycket mer än jobb och träning för mig, men jag längtar som bara den.
 
Apropå träning så är det som sagt dags för mig att sätta igång så fort jag är frisk, legat hemma på soffan hela dagen, fick sjukanmäla mig från jobbet och bara slappar, men kände att va fan man kan ju börja förbereda för att gå ner i vikt m.m. så jag laddade ner Shape up appen och nu jäklar, enligt den ska jag kunna väga 65kg om 10 veckor (alltså gå ner 1kg i veckan) och det ska väl inte vara så svårt, 1kg i veckan, bara jag äter högst 1465 kalorier om dagen och självklart tränar men det kan jag inte nu så jag får ha koll på vad jag äter helt enkelt. Tycker inte att det ska vara så svårt, så nu kör vi!
 
 
Har suttit och kollat på en massa Cheryl Cole klipp och är sjukt inspirerad, det är bara för mig att plocka fram klipp på henne eller Jennifer Lopez så kommer motivationen tilbaka på en gång om jag känner att det börjar bli svårt.
 
 
Det här är inte heller en ful tjej! ;) Snygga lurar på en av tjejerna mot slutet ;)
 
 
Nej nu ska jag fortsätta surfa runt, hoppas ni får en skön Fredag och en trevlig helg, själv ska jag kurera i massor.
Kärlek från mig till er


(gammal bild, tagen i somras under min diet inför musikvideoinspelning med Glorious Inc)

Man kan ju alltid försöka!

Ja man kan ju alltid försöka, jag gick ju till jobbet idag trots att jag kände mig hängig och halsen gjorde ont när jag vaknade.
Och hela dagen var en pina, jag svettades, jag frös, jag var hängig, jag blev pigg, ja det var upp och ner kan man säga.
Så tillslut bytte jag så att jag fick sluta 16.30, men det var så lugnt så jag gick vid 16.00 istället, jag borde kanske ha stannat hemma.
 
För nu sitter jag hemma på soffan med min Ziperall
(för er som undrar vad det är, så ser den ut såhär, det är ett gammalt kort från när vi bodde i Vendelsö och den är rosa såklart, men det syns inte på bilden)
 
 
och fryser, så jag har gosat ner mig under pläden och kollar på tv med älskling.
Imorn blir jag hemma och ska kurera i massor, så hoppas jag att jag kan jobba i helgen igen och förhoppningsvis börja om med allt på Måndag, det kanske är lika bra att inte börja med allt man ska direkt efter nyår utan när man minst anar det ;)
 
Förlåt för att jag börjar blogga igen och det bara handlar om sjuka, ynkliga mig, men det är jag just nu :/
 
Nej nu ska jag fortsätta kolla på The Real housewifes of Vancouver, ett program fullt av falskhet, skvaller och drama, skitkul att kolla på, men inte kul att vara nära ;)
 
Hoppas ni har haft en bra dag och om ni har missat filmen från vårat senaste gigg på Silja Galaxy som vi gjorde förra året 2012, så kommer den här:
 
 
Ni vet vad ni ska göra, gillar ni det så är det bara att dela! =)
 
Kärlek i massor från en ynklig tjej
 

Inte förvånad alls!

Jahapp jag skulle ju sätta igång med träningen idag, men både jag och Max sov skitdåligt inatt och har knappt fått någon sömn alls och jag har känt mig hängig, febrig, näsan rinner och halsen känns öm. Är jag förvånad? Inte alls, det är i vanlig ordning när jag ska göra något.
Bläää vad tråkigt, men jag slår vad om att om jag bara får sova ordentligt inatt så kommer jag vakna upp frisk och kry som en nötkärna. HOPPAS, för jag vill verkligen börja träna nu.
 
Jobbade 6.45-16 idag
(usch gick upp kl.5, det är inte ok, å älskling gör det varje dag, jag är så impad av honom och er andra som gör det)
och det var lugnt på jobbet, men dagen gick snabbt trots att jag var hängig och jobbade över lite då jag fixade med tidningarna
(jag är andra hands ansvarig för tidningarna)
 
Tillslut kom älskling och mötte upp mig och vi handlade lite innan vi åkte hem.
Nu sitter vi här på soffan och har ätit en mumsig middag, lax med morötter och en hemmagjord sås och det var jättegott även om bilden inte är så intalande kanske ;)
 
 
Vi skulle typ vilja däcka i sängen båda två just nu men tyvärr så har vi tvättstugan, så det är bara att tvätta på, men sen blir det helt klart sängen.
 
Imorn jobbar jag 9-18 och hoppas verkligen på att kunna gå och träna efter jobbet.
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Slänger in ett filmtips på en helt ok film som vi såg igår:
 
 

Välkommen 2013, hejdå 2012!

1 Januari 2013 är här och jag mår riktigt bra, jag är inte alls bakis, däremot är jag snorig och halsen känns lite öm, men den senaste tiden har inneburit ganska mycket fest så det är kanske inte så konstigt.
 
 
Wow vilka dagar det har varit, så mycket kärlek, så mycket fina vänner, min bästa familj, ja det har bara varit underbart helt enkelt.
 
Jag är så taggad över 2013 och tänker stryka ett streck över 2012, vissa minnen och människor lämnade jag kvar där och vissa minnen och nya människor tar jag med mig.
 
Och är det inte konstigt hur allt kan bli, men hur det också kan visas sig att dom jobbigaste besluten man tar, faktiskt är dom bästa för sig själv och andra.
 
Det är verkligen en sak jag kommer ta vara på detta år som kommer och framöver, ja mig själv, min familj och mina närmaste vänner som ALLTID finns där i vått och torrt, inte bara när det passar dom, ibland eller sällan, nope det är inte vänskap och många där ute är så falska och så otroligt genomskinnliga, jag ser allt och jag vet, men som jag alltid tänker, behandla mig som du vill bli behandlad annars har du inget här att hämta!
 
Hårda ord men som sagt detta är JAG 2013!
Sen får man välja om man vill ta det eller inte! Enkelt! ;)
 
Så vad gjorde vi sista dagen på förra året då?
Jo jag gick upp tidigt och diskade och städade sen åkte jag och jobbade 12-17, ett galet pass, ALLA skulle handla ;)
Men jag fick sluta lite tidigare så jag skyndade hem och stressade, sminkade mig, fixa håret och bytte om.
Kvällens outfit blev detta:
 
En bild från provrummet med fel bh ;)
 
Och här med päls, smink och smycken! En egopic på toan ;)
 
Finaste älskling hade gjort Moussaka och 2st pannacottapajer och när vi var klara åkte vi till Sundbyberg för att fira med Linda, hennes pojkvän Ossi, Tommy, Olof och ca. 14st andra.
Det var jättetrevligt och alldeles lagom, men vid 1.30 så kände vi oss klara efter en massa god mat
(vi körde på en knytis)
spel, prat, skålande, fyrverkerier, ett försök till att skicka iväg rislampor för nära och kära som vi förlorade 2012
(men det gick inge bra för det blåste och regnade så vi fick tänka på dom och skicka våra tankar till dom istället)
 
Väl hemma mös vi och pratade en stund sen däckade vi och här sitter jag nu idag bredvid min älskade pojkvän som gör mig lyckligast i världen och jag är så laddad över detta år, mycket kul kommer att hända och nya mål ska nås, däremot tänker jag inte vara så hård mot mig själv som varje år där jag sätter upp en hel lista på nyårslöften som jag ändå aldrig håller, utan i år ska jag göra det enkelt för mig, ja jag ska se till att jag och mina nära mår bra, tar hand om varandra, ger varandra kärlek och stöd.
     Med allt det där innebär träning, äta nyttigt och ge av mig själv och andra till varandra, ja ni fattar ;) 
 
Tänkte lägga upp en massa bilder från året som gått men insåg att året varit väldigt händelserikt och det skulle ta alldeles för lång tid.
 
Så vi blickar framåt och jag bjuder på en MASSA bilder från den senaste tiden istället.
 
Årets BÄSTA konsert - JLO
 
Årets bästa Gaykryssning, gaynight on galaxy 2012



Här är även självaste gigget, ihopklippt, vassegoda!
 
 
Moster har fått mysa i massor med sin prinsessa Lilly
 
Vi var på Chris Brown konsert
 
Vi var på Julbord på Ikea
 
Vi var på Julbord med jobbet (Hemköp)
 
Vi firade Hanna som fyllde 30 år
 
Vi var på Glöggis 2012 hos Hante`s

 
Jag firade Julafton med min älskade familj nere i Nynäshamn
 
Jag fyllde 30 år!!
 
 
 
Vi firade Nyårsafton 2012 hemma hos Linda & Ossi
 
Ja mycket mer har hänt och jag har en massa bilder, men det får räcka här!
Ha en underbar 1 januari nu allihopa, vi ska slappa på soffan och bara vara för imorn börjar allvaret igen, jobb och träning! =)
Puss och Kram

RSS 2.0