Wooohooo!!!

Och just denna Fredag blev lite extra bra ;)

Nu jobb 16-20 sen ska jag och älskling handla inför hans födelsedag imorn då det ska firas rejält! =)

Trevlig helg!

KÄRLEK



Fredrik&Matthias är helt klart bäst. Älska...

img_4703 (MMS)

Fredrik&Matthias är helt klart bäst. Älskar att bli fixad av dom! Man blir alltid nöjd! Älskar deras hårkreationer oxå som dom skapar helt själva! :) Snart är vi klara och då ska älskling till skolan (glömde berätta att Max oxå är hårmodell idag då det blev bestämt igår, å Fredrik gör en cool rakning) och jag ska hem och ta det lite lugnt innan jobb i delin 16.45-21.30! :) Ha en grym dag allihopa!


Uppdatering!

Ja sorry för dåligt bloggande men jag har jobbat i massor och när jag kommit hem har jag velat vara social mot min fina pojkvän innan det har varit dags för att sova. Jag har iallafall mmsbloggat lite för att ni ska hänga med ;)

Ja och jag skulle ju lägga upp min vikt varje dag MEN jag har inte haft någon ork att träna eller äta rätt för jag kan fortfarande inte sova om nätterna och det är inte jobbiga mardrömmar som stör längre utan jag vaknar titt som tätt och ligger och vrider och vänder på mig för att sen somna om men efter ett tag vakna igen, så när klockan har ringt vid 5.40 har jag inte klarat av att gå upp för att träna och jag har också känt att det inte kommer bli någon bra träning om jag inte sovit ordentligt, men men jag antar att det är mycket som snurrar runt i huvudet just nu
(för det är som sagt inte bara DU som mår dåligt just nu, eller mår dåligt av att du mår dåligt, jag som inte kan annat än att bry mig, tänker på dig typ hela tiden men jag får inte ge dig mitt stöd så hur ska man göra då? Och jag har kanske egna problem att ta itu med)
och sen har jag ju faktiskt fått ganska dåliga pass på jobbet om jag ska vara ärlig, ja jag slutar vid 20-21 tiden nästa varje dag och då orkar inte jag träna för jag är helt slut. Ja nacken är just nu knas, jag får äta smärtstillande och sitter med värk i kassan hela tiden, men jag MÅSTE ha in pengar så förlåt för allt gnäll från min sida, men det är så det är nu, däremot ska jag ta tag i att ringa sjukgymnasten imorn och hoppas på att få en tid redan på Fredag då jag äntligen har tid att gå för att jag bara jobbar 16-20 eller ännu bättre kanske får helt ledigt, jag väntar på svar om det av en kollega, hoppas hoppas, hoppas, det skulle vara så skönt och behövligt att få vara ledig Fredag, Lördag, Söndag och Måndag, för nästa vecka jobbar jag en dag 12-21 och fyra dagar 11-20, mardrömspass för min nacke, MEN MEN det är pengar!!! =)

Ja förutom jobb så har jag och Tommy varit på en snabbtripp till Göteborg och vad vi gjorde där kan jag inte avslöja än, men det blir ni kanske varse om någon dag ;) Det var riktigt mysigt och jag bara måste ta med mig min älskling dit en helg och bara mysa, för är det en stad jag skulle kunna flytta till så är det helt klart GTB.

Vågen visar fortfarande 72kg som tur är, men det har nog mest med den dåliga sömnen och sämre matlust att göra, men snart måste jag ta tag i träningen igen, för jag hade precis börjat bli nöjd med hur iallafall mina armar såg ut! Och jag vill inte börja om från början igen, dessutom har magen börjat knasa igen så jag MÅSTE träna. Men allt löser sig nog snart, jag ska bara rensa bort all dålig energi som är runt omkring mig just nu helt enkelt.

Nu ska jag försöka sova och bättre bloggande ska det bli för er få som faktiskt läser! ;)

Natti natti

Snygging! Haha! Är på Wella studion just n...

img_2416 (MMS)

Snygging! Haha! Är på Wella studion just nu på Riddargatan och får håret färgat inför en hårvisning imorn! Fredrik och Mattias ska ha håruppsättningskurs för elever och både jag och Max ska vara modeller! Kul kul! Kl.6.30 ska jag vara här så jag kommer vara helt slut imorn men direkt när jag är klar idag ska jag hem, laga middag och sen SOVA! (Ja självklart blogga innan) Att jag inte kan sova om nätterna tar kål på mig, jag orkar inte träna, jag har ingen matlust och jag är bara trött, grinig och så känslig! :( Det gör inte saken bättre att människor runt omkring mig tar en massa energi ur mig, men men har man inte slagits ner förut så ska man väl inte göra det den här gången heller! ;) Vill bara ha ett positivt besked nu som jag väntar på så man kan få fokusera på det sen! :))


Vi fick en kaffemaskinen av Carola och Geo...

img_7991 (MMS)

Vi fick en kaffemaskin av Carola och George igår, tack fina ni för den! Vi har inte testat den än men det kommer! Jag har inte bloggat på riktigt då det inte gått som det ska med varken sömn, mat eller träning och jag bara har jobbat och försöker hinna med att ha ett liv samtidigt! Men ikväll ska jag minsann blogga och uppdatera er, jag lovar!


Usch vad hemskt, jag blir så ledsen! Först...

img_4615 (MMS)

Usch vad hemskt, jag blir så ledsen! Förstå å bara husse, helt förstörd! Å lilla valpen måste vara så förtvivlad! Nej usch upp med denna ÖVERALLT så kanske lilla Dante hittas! :(


Vi är i Göteborg och njuter av solen! Lite...

img_4287 (MMS)

Vi är i Göteborg och njuter av solen! Lite smått bakis fortfarande :( Men jag har mys med Tommy, å vad gör vi här? Jo vi fick ett ryck och ville hitta på ngt, ja komma ifrån vardagen lite, så vi tog en spontantripp till Götlaborg! =)


Dax för jobb 11-18! Solen skiner även idag...

img_7897 (MMS)

Dax för jobb 11-18! Solen skiner även idag, underbart! Efter jobbet ska jag hem till Linn och hälsa på, hennes kille fyller år men det blir en lugn kväll för mig då jag och Tommy åker på en snabbtripp till Göteborg imorn! =) Ha en underbar Lördag nu allihopa!


Är det här dolda kameran eller?

Igår trodde jag på allvar att jag var med i dolda kameran eller blåsningen! Haha, ja jag och Richard åkte ju på en spontan Zumba i Sickla, ingen av oss hade haft instruktören förut eller varit på Zumba där och när instruktören kommer in ser jag på en gång att okej det här kommer inte bli bra, ja jag vet väldigt dömmande av mig
(men det visade sig att Richard tänkte likadant)
och att vi hade rätt, för det var det sämsta passet vi någonsin har varit på.
Hon var liten och ättrig och hade inte alls koll på vad hon gjorde och var så förvirrad, det gick liksom inte att hänga med för det var inte i takt, hon tappade bort sig, hon bytte steg och sen tillbaka utan att det gick ihop, ja jag tänkte verkligen -När dyker kameran upp? Ja när ska Richard säga att han skämtar med mig, men det gjorde han aldrig så jag skrattade och kunde inte alls koncentrera mig, men Richard ska en eloge för att han iallafall försökte, haha! Ja hade han inte varit där så hade jag gått direkt men nu kämpade vi oss iallafall igenom skitpasset.
Man undrar ju om vem som helst kan bli instruktör liksom??? Hur kan hon bli godkänd ens och jag vet ju att dom har utvärderingar och grejer, men ingen verkar ha haft det på henne. Och dom få deltagarna som var där verkade nöjda! Jag var så dum som inte sa något till dom som jobbade där men jag orkade faktiskt inte och känner att jag inte går dit igen istället. Nej usch! Tacka vet jag Maria, Fredrik, Annika, Katrine, Mirco och många andra grymma instruktörer på SATS!

Idag har jag som sagt varit ledig, så jag gick upp vid 10 och åkte till Fredrik och fixade luggen som var alldeles för lång, sen åkte jag till Camilla och fixade naglarna, men för att sen ha av en nagel på Ikea (JÄVLA SKIT RENT UT SAGT, för jag kan inte gå dit igen förens på Måndag)
När jag var klar så skyndade jag hem och satte på en tvätt (som sen älskling tog hand om) innan jag stressade vidare och hämtade Tommy då jag hade lovat honom en tripp till Ikea, ja han och Olof har ju precis flyttat, köpt en större lägenhet och dom behövde det mesta nytt så självklart hjälper man till om man kan.
Bilen var överfull när vi var klara, ja helt galet och då köpte inte ens Tommy allt idag och jag lyckades stoppa många ONÖDIGA inköp, men nu är jag hemma och har ätit lite innan det är sängdags.

Jag skulle ha gått på ett Bodypump pass ikväll, men jag hann inte så klockan står på 5.30 imorn och om jag kommer upp så är det dags för ett BP pass på Spårvagnshallarna för Maria, men imorn är det löning och det kommer vara en Fredagsrusch utav dess like på jobbet så vi får se om jag pallar, ja jag är så trött i nacken och ryggen och i vissa lägen låser det sig och jag kommer inte få någon sovmorgon förens typ nästa Söndag igen så jag vet inte, MEN jag MÅSTE egentligen....så ge mig lite styrka att komma upp nu, snälla! =)

Hoppas ni har haft en bra dag! =)




Våren är här på riktigt idag!

Ja idag visar sig verkligen våren på RIKTIGT, det är 14 grader i detta nu och klockan är 18.22, UNDERBART!!! Tyvärr har jag jobbat 11-16 så jag har inte varit ute så mycket i fina vädret, men jag blir glad bara av att titta ut när jag sitter i kassan och se solen skina och veta att det är behagligt ute. Nu får vi se hur länge detta håller i sig helt enkelt. Den måste vara här för att stanna nu, please please!!! =)

Bytte bort halva mitt pass idag för jag är helt slut, ja idag har jag jobbat 9 dagar på rad och jag har haft en massa 11-20 och 12-21 pass, så nacken har börjat säga stopp och jag känner att bristen av sömn på nätterna och all träning gör att jag känner mig som en zombie, MEN jag MÅSTE jobba, jag MÅSTE träna och jag KAN INTE sova, så jag kan inte göra någonting åt det mer än att ta ledigt när jag känner att jag inte orkar mer och igår kände jag det så jag försökte få bort hela passet, men lyckades bara få bort halva, men det var bättre än ingenting.

Så idag när jag slutade, handlade jag lite snabbt
(shit vad mycket man handlar och ofta när man jobbar i en matvarubutik, haha! Man tycks behöva något hela tiden)
Sen åkte jag hem till älskling som var hemma och laddade inför träningen och nu har älskling åkt, jag har lagat mat (korvgryta) och ska snart bege mig iväg och hämta Richard då vi ska på Zumba kl.19.45.

Det ska bli skönt att få skaka lite på höfterna och röra på sig, men sen ska jag hem och slappa på soffan med älskling för imorn är jag LEDIG!!!! Skööööönt!!! Ska klippa luggen hos Max snygga bror Fredrik sen ska jag till Camilla och fixa naglarna
(dom håller inte så bra när man jobbar i kassa och deli, jag tvättar ju händerna hela tiden och knappar på kassan, så det är ju inte så konstigt)
sen ska jag tvätta och kanske åka till Ikea med Tommy om vi får tiden att gå ihop, ja det är min lediga dag det, ingen rast ingen ro!!! ;)

Idag visade vågen hemma på 72kg igen, alltså jag blir knäpp på den, men aja sålänge det fortsätter så så får den stanna ;)

Ha en fortsatt bra kväll!!!







Träningen avklarad!

Ja jag klarade det även idag, TROTS att jag har sovit dåligt och jag vet inte vad felet är, men jag har svårt att somna och sen vaknar jag upp mitt i natten och kan inte somna om igen, men inatt kan jag inte minnas någon mardröm iallafall, men det hade jag igår. ORKA!!!

Klockan ringde 5.40 imorse och jag kände nej det här går inte, ställde om klockan och avbokade passet, men 5 sekunder senare kände jag -Nej skärp dig, upp och träna med dig! Så jag bokade passet igen (tur att det inte var någon kö) och idag blev det 45minuters Bodypump i Alvik, nära och bra.
Det var ett bra pass, men idag var jag trött, trots det ökade jag på ben och rygg, så det kändes bra =)

Nu äter jag lite frukost och tänkte faktiskt gå och lägga mig en stund, jag kör ett 12-21 pass idag som jag även gjorde igår (tog ett extrapass) och det gick bra, men det var lite folk så det var segt, trots det gick dagen ändå ganska snabbt. Nacken gör sig påmind och jag verkar aldrig komma iväg till en sjukgymnast eftersom jag har fullt upp men jag ska försöka ta tag i det så fort som möjligt! Det är ju egentligen viktigare än allt, men jag måste verkligen jobba ihjäl mig just nu, då jag ligger efter lite grann eftersom jag har varit sjukskriven efter lilla krocken, ledig mellan gamla och nya jobbet och jag vill inte behöva börja planera varenda liten krona jag gör av med igen, för man vill ju kunna leva också.
Men det kommer, jag ska boka en tid, SNART!!!

Vägde mig hemma igår och vågen stod på 73kg, men jag litar inte ett dugg på våran IKEA våg för 39kr (haha jag behövde en våg lite snabbt förut och ikeavågen fanns till hands och var som sagt billig) för när den visar 73kg hemma så visar den 72kg på gymet, så idag när jag vaknade tänkte jag väga mig när jag kom till gymet, men på Sats Alvik hade dom ingen våg så jag vägde mig nu när jag kom hem, med träningskläder på och en banan och proteinshake i magen, 75KG visade den, alltså orka, är det musklerna som byggts under passet ;) eller vad är grejen, nej våran våg litar jag inte ett dugg på, så jag får väga mig imorn istället! (på ett annat Sats)

Har ni tränat idag eller ska ni? Isåfall vad? Ja berätta gärna, det vore trevligt att få lite livstecken från er läsare och lite pepp och känna att ni är med er, för ca 15 läsare varje dag har jag ju, vilka är ni och tränar ni? =)

Hoppas ni får en underbar dag iallafall, trots snön som faller och lite vinterkyla igen!
Snart så är det vår!
Kärlek <3



VILL HA!

Alltså förlåt, men jag bara älskar dessa, är det någon som vet om det är en ny modell eller har dom funnits ett tag? Jag har sett dom på två olika personer den här veckan!
Vet inte vart jag kan hitta dom men jag VILL HA!!!!





Och dom här gillar jag också, finns dom kvar någonstans!
Någon som vet????




Sen finns det ett par skor som jag bara älskar och vill ha som scenskor men dom kommer förmodligen inte gå att köpa i Sverige ever, men om dom gör då ska jag HA DOM!
Dom är såååå cooola, dom är ju roooosa!!!!




Oj vad stor bilden blev, haha!
Nej nu ska vi sussa!


Helgen är över&det är dax för en ny vecka!

Japp då är det Måndag imorn igen, helgen har gått snabbt men den har varit effektiv.
I Fredags jobbade jag ju till 20 sen hade jag och älskling Fredagsmys. Mysigt!!! =)

På Lördagen gick jag upp och tog ett Streetpass på Sats Odenplan kl.12, sen gjorde jag mig iordning på gymet och åkte direkt till jobbet för ett pass i delin kl.14-19 och det var faktiskt kul och jag passade på att smaka på nya ostar och korvar, MUMS!!! Haha det kanske inte det bästa just nu när jag försöker gå ner i vikt men jag gör undantag på helgerna och jag har varit riktigt duktig den här veckan och även idag stod vågen på 72kg.

Min träning den här veckan:

Måndag: 40minuters promenad, Bodypump 55min och Sh´bam 45min.

Tisdag: 40minuter.

Onsdag: 40minuters promenad.

Torsdag: Aerobic 55min.

Fredag: Bodypump 55min.

Lördag: Streetdance 45min.

Söndag: VILODAG.

Jag har alltså tränat 6 timmar och 25min på 6 dagar. Det är väl ändå helt okej! =)

Efter jobbet kom älskling och hämtade mig och vi åkte in till stan och gick på bio och vi såg Safe House, en grym film med en massa action och grymma skådespelare, dessutom var 2st svenskar med, ja Joel Kinnaman och Fares Fares. Det visste man inte. Och vad kul det är att fler svenska skådespelare/skådespelerskor får chansen att leka med dom stora från Hollywood!
Dessutom är Ryan Reynolds riktigt bra och väldigt trevlig att titta på ;)






Idag gick vi upp vid 10.30 och Max åkte hem till hans syster då hans systerson fyllde år, men jag var tyvärr tvungen att arbeta så jag åkte till Sickla, japp idag var det dags att gästspela på Chilli, men det var kul då jag inte har jobbat där sen Nyårsafton och Kia (butikschefen) var där idag, det var mysigt att se denna underbara varelse som har styrt upp butiken så bra, så det äntligen är ordning och reda och dessutom gillar hon mig och jag gillar henne, haha nej men ärligt så uppskattar hon det jag gör och ser det jag är bra på så det är klart att jag gillar det!

Efter jobbet åkte jag till salongen och städade, sen hämtade jag älskling och vi unnade oss lite sushi på Svenska sushiköket. Gotteligott gott!!

Nu sitter vi och kollar på tv, men snart är det bums i säng, då det är en ny vecka och ännu mera träning och jobb imorn.
Hoppas ni har haft en bra vecka och en trevlig helg!

Bjuder på ett snyggt uppträdande och den artisten jag tyckte skulle vinna årets Melodifestival (trots liiite falsksång, det hördes inte på plats faktiskt, där var det felfritt så det har jag kvar i minnet, haha!)




Igår chockade jag mig själv genom att gå u...

img_1508 (MMS)

Igår chockade jag mig själv genom att gå upp 4.45 (trots dålig sömn) för att piggna till och göra mig redo för ett BP pass på Spårvagnshallarna för Maria! Men jag klarade det och det var riktigt skönt att komma igång på det sättet! Drack en grymt god smoothie med protein i efter från Squeezed Up som ligger i samma lokal! Mums mums! Väl hemma vilade jag en stund sen var det bara att göra sig iordning för jobb 11-20! Fredagsrusch på HÖG nivå, det var drag från början till slut och jag önskade att jag åtminstone hade fått sova på natten, för sömnen gjorde sig påmind kan man säga! När jag slutade så skyndade jag hem för FREDAGSMYS med min fina och det var skönt med slapp på soffan! :) Btw vågen visade 72kg igår! Jihoo! :) Det går neråt!


Skönt morgonpass!

Försökte MMS blogga förut men det funkade inte, jag är så trött på min Iphone men jag får ju aldrig arslet ur vagnen att lämna in den på lagning så jag ska inte klaga egentligen.

Har sovit dåligt inatt också, ja jag är inne i en sån period igen och det är värdelöst verkligen men det blir väl bättre snart. Men iallafall iom att jag sover dåligt så är jag ju redan vaken när älsklings klocka ringer vid 7 tiden så när han går upp och gör sig iording ligger jag kvar och tittar på min vackra pojkvän och sen när han har gått så kan inte jag somna om, haha det här är ett mönster som händer ganska ofta, men ibland somnar jag om och kan sova tills min klocka ringer eller om jag är ledig sover jag lite längre.

Idag gick det verkligen inte så jag tog mig upp tillslut och gick på ett Aerobics pass med Rickard kl.10 på Sats Odenplan TROTS att jag fick veta det 30min innan jag behövde åka och precis hade bestämt mig för att försöka somna om. (Ni som KÄNNER mig vet att det är inget som händer ofta, jag behöver minst en timme på mig att göra mig iordning. Så jag känner mig jätteduktig faktiskt. =)
Det var otroligt skönt MEN Aerobics är inte min grej och instruktören lät lite som Josefine Crawford på crack, haha inte för att jag vet hur det låter men jag kan föreställa mig, alltså väldigt gällt och hysteriskt. Men det var ett bra kondispass, så vill man förbättra konditionen så rekommenderar jag Aerobics.

Efter träningen åt vi en snabblunch innan Rickard var tvungen att stressa hem till tvätten och jag bara ville hem för att ta en dusch.
Åt en fisksoppa och drack en Vitamin Well Reload. Fick en fralla till men den struntade jag såklart i.
Det går bra att slopa kolhydraterna, alltså nu har inte jag tagit bort ALLA kolhydrater, för det känns som att det finns i det mesta man äter i dagens läge och jag kör ju inte stenhårt på det, utan jag äter bara inte bröd (kan äta hårt med mindre kolhydrater) pasta, ris, potatis m.m. Ja ni fattar!
Det går som sagt bra och jag känner skillnad på en gång, vågen visade även igår 73kg och det blev bara en 40minuters promenad och inge mer träning än så då jag jobbade 11-20.

Idag visade vågen på 74kg när jag hade alla kläder på, så jag vet inte om det fortfarande är 73 eller typ 73,5. Jag känner faktiskt ingen stress över det då jag oftast brukar gå upp 1-2kg precis när jag börjar träna för att sen går neråt igen, varför det är så har jag ingen aning om, men det kan kanske ha att göra med alla mellanmål och så som man äter helt plötsligt??? =) Alltså 6gg om dagen istället för 3 ibland bara 2 ;)

Ligger i sängen igen och skriver detta, ja jag tänkte faktiskt ta mig en liten nap då jag ska jobba 16.45-21.30 ikväll och imorn har PLANERAT (vet inte om jag klarar det än) att gå upp vid 5.15 och gå på ett BP (Bodypump) pass som börjar 6.45 för min fina Maria, men det beror helt på hur natten ter sig ;)
Fortsättning följer...

Hoppas ni får en underbar Torsdag nu och imorn är det dags för helg IGEN!
Har ni inte varit ute i solen idag än så ta er ut, det är såååå skönt och uppfriskande och jag tänkte ta en promenad till jobbet sen! =)

Det här är mitt mål nu ;) Haha nej fy fan så här kan man inte se ut, usch!




Haha vilken jävla skit!

Vi sitter och kollar på Den sista dokusåpan på tv 6 och jag säger bara HERREGUD vad är det för jävla skit??? Haha!

Idag har jag jobbat 12-21 och det gick bra, jag promenerade till och från jobbet så idag har det blivit 40minuters promenad. Jag sov jättedåligt inatt och har haft konstiga drömmar (mardrömmar) dom senaste nätterna så jag orkade inte gå upp tidigare och ta mig iväg till gymet innan jobbet. Men vågen visade 73kg imorse, bra va? =)

Har träningsvärk i rumpan, ben och lite överallt idag faktiskt, men inte så farligt som jag trodde. Men då känner man att man har tränat iallafall! =)

Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva om faktiskt, så sov så gott när ni väl ska sova! Jag hoppas verkligen att jag kan få sova inatt nu! Hatar mardrömmar! =/






Grattis Dimman! En vän till mig som jag ty...

img_8621 (MMS)

Grattis Dimman! En vän till mig som jag tyvärr inte har pratat med eller träffat på länge fick igår med sitt grekiska bidrag i Eurovision Song contest 2012 och jag blir såååå glad för hans skull då han är grym och har kämpat i evigheter! Jag hoppas det här verkligen öppnar dörrar för honom och att det går bra i Eurovision, ja han är så värd detta! Jag har inte hört låten men jag vet att jag kommer gilla den, jag har alltid tyckt om Dimmans musik så nu kommer jag hejja både på Sverige och Grekland! :) Grattis än en gång vännen!!!


Slutkörd!

Jag är verkligen HELT SLUTKÖRD, ja jag har ju inte tränat så regelbundet den senaste tiden så man är lite ur form igen, MEN idag har jag promenerat i 40min i rask takt och sen körde jag 55min Bodypump och 45min Sh´bam, GAAAHH!!!
Jag kommer knappt upp ur soffan redan nu och imorn tror jag att det kan vara svårt att komma upp ur sängen, haha men det känns underbart och jag är glad att jag valde att träna för Maria, min fina lilla Maria, när jag ser henne stå däruppe och instruera så bara myser jag, för hon är så otroligt duktig på det hon gör och har en energi som man skulle kunna döda för, hon körde ju liksom också dubbel eftersom hon instruerar klasserna och har dessutom tagit ut sig mer med både vikter och steg än mig men ändå har hon all världens energi. Och jag orkade knappt Sh´bamen eftersom jag var helt förstörd efter Pumpen, haha! Men men det kommer väl! Mys var det iallafall att få träffa min fina eftersom vi typ ALDRIG får ihop en dejt, men snaaaart så! =)

När jag var klar hämtade jag älskling i Enskede då han hade fotbollsträning och vi åkte hem och gjorde hamburgare och jag gjorde mina utan bröd men med andra mumsigheter (fast nyttiga) istället och det blev jättegott ändå! =) Så nu är vi mätta och belåtna och jag ska hoppa in i duschen och sen däcka i sängen, för nu är jag helt SLUT som människa ;)

Imorn är det dags för jobb 12-21 och det ska bli kul och se hur det går då jag har nya fina naglar igen som Camilla fixade idag, ja nu är jag hel igen! =) Och väldigt rädd om dom! ;)


Det blev fina rosa tippar då våren är på ingång och det passar perfekt just nu!

Bjuder på en låt från en grupp som jag bara älskar och den här låten är bara så jävla grym! Vassegoda! =) Typ min favorit just nu!

2NEI - I am the best



Godnatt&Sovgott!
Kärlek till er från mig! <3



Full rulle!

Ja nu är det full rulle, jag har en massa tider på jobbet, jag har satt igång med träningen IGEN och när jag får en ledig tid över så är tanken att jag ska hjälpa Tommy och Olof i deras nya lägenhet, Tommy frågade redan när dom köpte lägenheten och jag har erbjudit mig att hjälpa till då jag tycker det är kul så självklart. Men jag får ta allt i den takt jag orkar och hinner helt enkelt. =)

I Lördags var det som sagt Mello i Globen och vi hade fått riktigt bra platser som Tommy hade fixat och som jag skrev shit vad mycket bättre allt var på plats. Jag var riktigt impad av David Lindgrens nummer och Dead by April hade en grym låt och framträdande.


Tommy&Älskling!

Som ni alla vet vann ju Loreen och trots att jag tycker Danny är grym och jag HELST hade velat att han skulle vinna så är jag nöjd över vinnaren då jag tycker Loreen är sjukt begåvad (lite för mycket grottmänniska feeling för mig bara) och nu hoppas jag att hon tar hem hela skiten, det vore askul.
Ja Dannys reaktion över det hela (han är sjukt besviken) har ju varit gårdagens och dagens huvudnyhet och jag tänker inte ge mig in i det än en gång, då jag bara blir irriterad och skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta utan jag lämnar det där och säger bara, jag förstår Danny och jag tycker han bara är sååååå rätt. PUNKT SLUT!


Greenroom


Jag&Älskling

Efter festivalen åkte jag och älskling till Rådhuset och mötte upp Linda som var hos en vän, där blev det lite dricka, prat och nostalgi lyssnande på musik. Trevligt och bra, men sen begav sig hela gänget till Garbos i Sumpan lite spontant sådär och trots panka paret som vi är så följde vi med och hade en riktigt fortsatt trevlig kväll, det var kul att träffa nytt folk och underbart mysigt att träffa Linda (har inte gjort det på evigheter ju) men sen vid 3 tiden begav vi oss hem efter ett Mc Donalds besök och vi mer eller mindre däckade i sängen. TOTALT SLUT efter dagen!


Linda, Majsan&Jag


Å lite egopics ;)

I Söndags vaknade vi vid 12 tiden och jag gjorde mig iordning för att skjutsa älskling till Söder där han skulle möta sin far och systerson och sen åka och hälsa på hans farmor. Och jag skulle städa salongen (har börjat städa i min nageltjejs salong och får gratis fix av naglar som betalning) hur bra som helst för mig som lägger ner ganska mycket tid och pengar på det! ;)

När älskling kom hem åkte vi och storhandlade, sen köpte vi thaimat och åkte hem till Tommy&Olof som vi hade lovat att hjälpa med tapetseringen. Jag har tapetserat tillsammans med Johan förut och vi har varit ett grymt team, så jag var lite nervös för att göra detta själv nu, men jag tog hjälp av min fina man och det gick hur bra som helst efter lite svordomar, pust, stånk och stön, då tapeten var dyr och limmet torkade snabbt, men som sagt slutresultatet blev grymt =)


Inte världens bästa bild men visst är tapeten cool? =)

Sen var det dags att lägga in en heltäckningsmatta och det var lättare sagt än gjort men Tommy och älskling fixade det där galant, så nu har dom ett grymt fint sovrum!


En lite bättre bild på tapeten&slutresultatet (Bild lånad från Tommy!)

Vi kom hem otroligt sent och däckade i sängen men helgen har varit grym och nu är det som sagt dags för en massa jobb och träning och det roliga får vänta ett tag!

Nu kör vi!

Ja då är det Måndagen den 12/3-2012 och jag väger 74kg och ska idag minska/ta bort dom flesta kolhydraterna och börja träna varje dag. Jag vägde för några veckor sen 70,5 kg och var på väg ner till min målvikt MEN så kom jag in i en svacka som gjorde att det sket sig totalt då vågen visar 74kg idag (på morgonen och 76kg på kvällen.) Så nu är det skärpning som gäller. Jag tänkte väga mig varje dag och dela med mig hur det går här på bloggen för det tror jag kan hjälpa mig att bli sporrad så varje dag kommer jag också lägga upp vad jag har ätit och tränat. Och har ni tips och råd och en massa pepp att dela med er av så varsågoda feel free, jag behöver all hjälp jag kan få!

Ska iväg och ÄNTLIGEN fixa mina naglar hos bästa Camilla, så nu måste jag hoppa in i duschen, men jag skriver lite senare igen, jag är ju LEDIG idag! Skönt!
Ha en underbar dag i det härliga vårvädret idag!
8 grader kl.10 är inte illa pinkat, på väg upp till 10, wiiiie....LOVE IT!!! =)



Är hemma hos Tommy&Olof och har precis tap...

img_6258 (MMS)

Är hemma hos Tommy&Olof och har precis tapetserat deras sovrumsvägg, ja man är lite händig ändå! Det blir så jäkla fint! Klockan är liiite för mycket för folket som ska upp imorn bitti bara. Men snart är vi förhoppningsvis klara för idag! Hoppas ni har haft en skön Söndag! Kärlek


Hej hej nu är vi här och jag måste bara få...

img_6457 (MMS)

Hej hej nu är vi här och jag måste bara få säga att shit vad låtarna och artisterna är såååå mycket bättre live, ja David, Dead by April, Tip Cats och Looren är favoriter hittills, å nu är det bara Molly och Danny kvar som jag ser fram emot! Men VEM ska vinna??? Det lät här i Globen som att Looren vinner! ;) Eric Saade var GRYM!! Ha en fortsatt trevlig kväll! Kärlek


Mellofinal i Globen 2012!

Ja ikväll ska vi ju då gå på Mellofinalen i Globen, det ska bli kul då jag älskar olika uppträdanden, kläder, ljud och ljus m.m., ja det är mycket jag kollar in när jag ser ett uppträdande och som ni vet så är det Dannys nummer som jag ser fram emot mest då jag tycker det är det snyggaste och jag gärna vill se det live, sen är det självklart Loorens nummer också som tilltalar då låten är grym, men sen är det väl inte så mycket mer som tilltalar, men det finns två stycken nummer som nog får mig att gå iväg på toa när dom är och det är Torsten Flincks och Ranelids då jag inte alls tycker att dom platsar ikväll, men men det måste ju vara nummer som tilltalar ALLA! =) Trevligt ska det bli, tyvärr är vi panka så fest blir det inte efter men det ska bli kul att hitta på något och tack fina Tommy för att du tar med oss på detta <3

Har varit iväg och tränat Street med Rickard på Sats Odenplan idag med instruktören som jag för några månader sen tyckte var dryg, men idag var hon ascool och det trots att jag stod bredvid och framme hos henne då det var trångt och jag alltid vill stå längst fram. Å jag hade som sagt även min Rickard där och det kändes tryggt. Ja så fort vi delades upp i grupper och körde kanon så tappade vi båda tydligen bort oss, haha så kan det vara ibland! ;)

Älskling är och spelar match just nu och jag håller tummarna som alltid att dom vinner, hans lag har vunnit alla matcher förutom en hittills, så hoppas dom vinner idag också! =) jag är en så otroligt dålig fotbollsfru, jag är aldrig där och kollar nu för tiden då jag alltid har något att göra själv, men så fort säsongen sätter igång så ska jag vara där och stötta min älskling i vått och torrt, det är ju trots allt bara träningsmatcher nu! ;)

Igår jobbade jag 12-19, ett snabbt och enkelt pass då det var fredagsrusch och när jag slutade åkte jag hem, hämtade bilen och åkte till Ryssen för att lämna och hämta grejer, Melissade jobbade på trafik och Jessika kom upp på kontoret då hon jobbade sent och inte hade något att göra, så vi pratade på och umgicks en stund, å jag som skulle hem och äta tacos och mysa med min älskling MEN dom höll mig kvar längre än vad jag borde men nu såhär efteråt är jag glad för det då jag saknat tjejerna, men sen var jag tvungen att åka, då älskling var klar med maten och jag ville hem och mysa.
Tacos är en favorit så det var MUMS och till det kollade vi på en film:

Margin Call



Den var bra och jag rekommenderar den starkt! Det var MÅNGA bra skådespelare/skådespelerskor!

Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på älskling, sen blir det lite Tacos rester och sen är det DAX!
Hoppas ni får en underbar kväll och ni som ska titta och rösta, det är Danny eller Looren som gäller, inget annat alternativ är aktuellt, OKEJ???? ;)








Jobb, jobb och mer jobb!

Ja eftersom jag har slutat jobba på Ryska Posten och börjat jobba extra på Hemköp så kommer jag ligga efter med lön den här månaden, ja jag kommer ju inte få någon lön alls tyvärr, å det känns ju mindre bra, men jag har löst det genom en grym vän som hjälper mig i vått och torrt! Me LÖÖÖVE you! ;)

Så saker och ting kommer att lösa sig, men just nu är man ju lite pank och får leva väldigt snålt, men det gör mig inget för jag vet att pengar kommer att rulla in!

Som sagt just nu jobbar jag bara, ja jag har tagit en massa pass på Hemköp och ska ta ännu fler, ja bokstavligt talat jobba ihjäl mig lite, för snart är det också dags för semester igen!

Men nu ska jag inte tjata mer om det utan jag ville bara förklara att det är därför det inte skrivs så mycket på bloggen just nu, för det finns liksom inget intressant att skriva om.


Träningen och KOSTEN går åt helvete om jag ska vara ärlig, men jag ska försöka mig på det igen nästa vecka, haha! Dåliga jag!

Jobbade 6.45-16 idag och ligger nu på soffan och bara slappar, älskling är på väg hem från skolan och har ingen träning idag så vi ska göra tunnbrödsrulle till middag och bara slappa i soffan, det ska bli såååå SKÖÖÖÖNT! Precis vad vi behöver och imorn är det Fredag sen är det ÄNTLIGEN HEEEEELG, SOM jag har längtat. Jag är ju ledig Lör, Sön och Måndag och det ska bli lovely! =)

Hoppas ni har haft en bra vecka och att eran helg blir grym!
KÄRLEK <3




X factor audition 2012!

Ja då vet ni nu vad det är jag har varit hemlig om några gånger här i bloggen, ja jag har ju tjatat om träningen som jag ändå inte har lyckats med, haha eller jo i början av året gick det ju skitbra, -4,5kg men dom har jag nog gått upp igen, jag vågar inte kolla faktiskt, men nu är det dags att ta tag i det igen, ja iallafall försöka! Jag mår ju så mycket bättre när jag går ner och får bra kondis. Men jag säger inget mer för då gör jag bara mig själv besviken!

Ja som sagt igår var det alltså X factor audition för Glorious Inc och det började ju bra, dom ville intervjua oss som söker som grupp i Nyhetsmorgon Söndag live, SJÄLVKLART ställer vi upp på det! Och så här såg det ut!


Det var svinkallt därav mitt dansande och hoppande hela tiden! ;)


Vi kom dit vid 7 på morgonen, pappa hämtade mig hemma, sen fick vi stå i kön i ca.5,5h, usch för det säger jag bara, det var sista gången för min del! Har ju köat en del till Idol tidigare ;)

När vi väl kom in var det dags för inskrivning och ytterligare väntan, men sen var vi inne och vad som hände och hur gick det gick kan jag tyvärr inte säga, då vi har tystnadsplikt om allt angående X factor vare sig man gått vidare eller inte tills dom sänder i höst, så därifrån får ni bara vänta och hålla ut.

10timmars väntan gjorde en ganska mör så när jag kom hem vid 19.30 var jag helt slut och hade ont överallt, så jag orkade inte laga mat så jag köpte mig en kebabtallrik och landade, sen tog jag en dusch och gick och la mig, älskling kom hem från träningen vid 21.30 och vi hann pussas lite innan jag somnade som en stock.

Det var en lång men trevlig dag, vi träffade lite bekanta men också nya människor och det är alltid lika kul. Och jag måste säga att X factor var väldigt uppstyrt och jag tycker nog att det är bättre än Idol och blir det som dom har tänkt sig så blir det riktigt bra, sen kan jag faktiskt avslöja att jag har hört MÅNGA bra röster som tagit sig vidare, men det ska bli spännande att se om dom har IT som man också måste ha! Det får jag se tillsammans med er på tv i höst ;)


Måste ge en STOR eloge till min fina pappa, Tommys mamma Annette, hennes sambo Allan och Tommys pojkvän Olof som stod med oss från början till slut eller nja pappa stog med oss in i det sista då resten var tvungna att börja med Tommy och Olofs flyttfix, men som sagt TACK för erat stöd, det betyder otroligt mycket!


Blev inte sååå mycket bilder, då händerna var frusna och jag sen var koncentrerad men jag bjuder på det jag har sen får ni ha en bra dag, för nu ska jag göra mig iordning för jobb 14-22.30 och idag är det äntligen kassan som gäller! =)

 

Lilla pappsen i kön!


Sebbe (en bekant) var dj och spelade sköna låtar så vi kunde dansa oss varma!

 

Jag&Tommy (Glorious Inc) lite smått frusna men glada!


Ha en fortsatt bra dag! =)

 

 


En fin Lördag!

I Lördags var både jag och älskling lediga så vi passade på att sova lite
(eller jag kunde inte, jag vaknade upp flera ggr väldigt tidigt och sen när klockan var 9.30 så kunde jag inte sova längre, men älskling fick sova ut för en gångs skull)

När vi båda hade ätit frukost/lunch så bestämde vi oss för att ta en promenad och varför inte promenera till gymet då eftersom vi båda hade bestämt oss för att träna och det var ju jättefint väder, så sagt och gjort, det gjorde vi, solen värmde men det blåste ganska kallt ändå, fast nu känner man ju verkligen att våren är på ingång på riktigt iallafall.
SKÖNT!
Vi tränade bröst, triceps och lite mage sen blev det en promenad hem igen. Så 40minuters promenad + 1timmes styrka, CHECK! =)



Fin utsikt över Alviksbron



Ännu mer FIN utsikt! ;)

Innan vi gick till gymet så ringde doktorn
(för er som är nya här på min blogg så är det Dr Alban som är doktorn)
och frågade om jag kunde komma in senare och spela in en grej i studion och ledig som man var ställer man självklart upp, så när vi hade duschat och var klara efter gymet så åkte vi in till stan och det tog ca.30 min i studion, sen var vi klara, å det blev jättebra!

Sen bar det av mot stan då jag har börjat städa i min nageltjejs salong from i Lördags så vi åkte till salongen och städade (eller rättare sagt jag städade och älskling gjorde mig sällskap) den är ganska liten och var väldigt lättstädad så det gick snabbt.

Det blev Mc Donalds drive på väg hem, ja jag har världens sämsta karaktär, JAG VET! Men vi hade ju tränat så då va det okej ;)

Älskling åkte till en kompis och hängde och jag kollade på det vi kallar för Melodifestival sen fixade och trixade jag lite här hemma inför Söndagen och vid 0.00 tiden somnade jag äntligen. Sen vaknade jag dock när älskling kom hem vid 1.30 men somnade snabbt om igen.

Lördagen var härlig och vi hann med en del faktiskt, jag älskar effektiva dagar!
Söndagen bjöd oxå på en massa trevligt men det berättar jag mer om i nästa inlägg! =)



Mysig Fredag!

Igår jobbade jag 7.30-15.00 och det gick bra, sen kom älskling till butiken och vi handlade lite inför helgen innan vi åkte hem och slappade en stund.
Sen var det dags för träning i Enskede för älskling och rep på Fryshuset för mig och Tommy, repet gick bra och Tommys mamma och sambo kom förbi och det blev ett väldigt flamsigt men som sagt, lyckat rep! =)




Det var en grymt skön och bra dansal, jag rekommenderar er att hyra där om ni behöver ha en någongång! Bra ljudanläggning också!


Jag&Tommy (Glorious Inc)

När vi var klara åkte vi till Chilli i Sickla då jag behövde köpa 2 termosar, som jag visste var billiga där och som nu var till halva priset så dom var ju typ gratis, Tommy hittade sig en klocka till nya lägenheten, men sen fick det räcka.

Sen åkte vi och hämtade älskling och skjutsade in Tommy till stan, väl hemma värmde vi på Gulaschsoppa med creme fraiche och stekte mackor i smör som vi sen la lax, citron, salt, peppar och majonnäs på, MUMS säger jag bara!!!
(Inspirerades av Josefine, då hon bjöd på såna mackor när vi var hemma hos Jeanette för några veckor sen, enkelt men såååå gott!)


Självklart drack vi en varsinn iskall Red Stripe till också!
(Det är en öl från Jamaica som jag drack för första gången hemma hos Maria och blev helt besatt av)


Kollade på The Voice också, men igår var det bara så tråkigt så tillslut kände vi att en film fick ersätta det tråkiga programmet, så vi kollade på:

Columbus Circle



En helt okej thriller, den var spännande med många bra skådespelare i!

Jag hade helt enkelt en mysig Fredag igår! =)
Hur var eran Fredag?

Bästa klippet ever!

Igår kollade vi på AFV (Americas funniest homevideos) och jag skrattade så att tårarna sprutade när ett specifikt klipp kom, sen tog Max fram det igen på youtube och jag skrattade precis lika mycket, så för mig är det helt klart det bästa klippet ever!

Kolla och njut!



Hahaha jag tycker det är så underbart, jag älskar när han får panik över att den andra hunden kommer ut och han sitter fast! =)

Ja vad ska man säga, jag trivs bra på mitt...

img_7207 (MMS)

Ja vad ska man säga, jag trivs bra på mitt nya jobb, men det här med klädseln går att diskutera! ;) Trevlig Fredag alla härliga! Nu är det dax för jobb, woop woop! :)


RSS 2.0