Fredag & helg!

Men denna helgen är jag inte ledig så det spelar ingen roll om det är helg eller inte, haha!
Däremot har jag varit hemma sjuk från jobbet, ja jag gick hem i Onsdags förmiddag och var hemma igår och idag, så idag mår jag bättre, ja jag behövde få göra ingenting och bara va tror jag.
Halsen är fortfarande lite raspig och jag har huvudvärk som inte vill försvinna, men jag tror dock att det är nacken och ryggen som strular och att det är därför, men med lite Alvedon så blir det bättre.
 
Så här har jag legat i 3 dar nu, skööönt!
 
 
Ja det är en förkylning i kroppen helt enkelt, men den släpper inte helt så jag får gå till jobbet imorn igen och hoppas att det inte är något som smittar eller att det bryter ut ;)
 
Jag har planerat att jobba så mycket jag kan nu, då jag faktiskt vill ha en 30 års fest nästa år, jag fyller ju 30 den 26 December runt Jul och Nyår, tyvärr då när dom flesta är bortresta eller upptagna så festen får helt enkelt bli i början av Januari och det kommer att kosta så jag måste börja spara till det nu, så nu är det bara att jobba på och som jag har sagt förut, jag kommer helt enkelt vara inne i en fattig period just nu med så liiiite nöje som möjligt och jag kommer vara trött.
Den tiden och orken som är över kommer gå till familjen, dom närmaste och MUSIKEN, som jag MÅSTE försöka få tid till
(japp det händer grejer nu serrni)
men det är inget personligt om jag inte hör av mig, tackar nej till fester, inbjudningar, fika, middagar, dater, eller inte svarar på sms och inte ringer upp på en gång.
Självklart ska jag göra det bästa jag kan, men om jag inte hinner eller orkar så hoppas jag att man kan ha tålamod och förståelse och kan peppa mig istället och när detta hysteriska är över ändå finnas där för mig????
Det skulle göra mig glad <3
 
Igår kollade vi på en film som pappa hade rekommenderat och tydligen tyckte var skitbra, men jag är ledsen pappa den var inte alls så bra, det var dåligt skådespeleri
(trots att Bruce Willis är med)
och den var väldigt seg, haha men smaken är ju som baken! ;)
 
The cold light of day
 
 
Sen såg vi även 3:de avsnittet av Sons of Anarchy säsong 5, wow det är såååå bra, så spännande och man blir tokig när det är slut för att man måste vänta tills nästa avsnitt kommer.
 
 Men nu längtar jag tills den här kommer:  
  
   
 
och det är snaaart, ja nästa helg, jag älskar ju dessa filmer, dom är så sjukt bra och jag blir på riktigt RÄDD, jag kan knappt sova en vecka efter, haha man är snart 30 år och rädd liksom, tönt, men men jag är mörkrädd och kommer nog alltid vara, så allt som har med sömngångare, andar, väsen och ja ni vet det övernaturliga, det har jag respekt för!
 Så nästa helg lär vi ju se den Tommy och Olof?
För att gå på rysarbio med Tommy, det måste man, han är typ 10 ggr räddare än mig, så bara det är skitkul, haha min lilla sötis! =)
 
Nu har älskling kommit hem från träningen och vi ska ta det lugnt på soffan då han har match imorn och jag ska jobba 13-22.30! Sen får vi se vad resten av helgen bjuder på förutom jobb 17-22.30 på Söndag ;)
Hoppas ni får en underbar helg, ta hand om er och njut av ledigheten!
 
 
 
 

Gillart!

Gillar verkligen HM:s nya kollektion med Lana del Ray, jag vill ha massor ju, mycket verkar dock slutsålt och denna månaden kommer det inte bli något, så vi får väl se om det finns något kvar nästa månad =)
Bilderna gick inte att flytta av någon konstig anledning så dom får ligga till vänster ;)
 
 
 
 
 
 
 
Det här är helt klart favoriten, den kostar bara 499kr, bra pris för en fin jacka tycker jag!

Me like!

Ja jag hade gärna varit med i den här videon ;)
 
 
Haha, ni vet ju att jag tycker Danny är grym och ser riktigt bra ut, så nej jag hade inte tackat nej!
Men det hade nog Max gjort ;)
 
 

Youtube moment!

Sitter och kollar runt lite på youtube och hittade den här gamla reklamen, jag gillar den, eller vad säger ni?
 
 
Wow den här låten har sjukt många views, vad tycker ni om den? En ny höstplåga skulle jag tro! =)
 
 
Här kommer ett favoritklipp med min inspiration här i livet, Cheryl Cole, vet inte om jag har lagt upp just det här förr, men jag älskar det, korografin, hon, ja ALLT!
 
 
Skön låt med Ciara och SHIT vad vacker hon är, en riktig hottie!
 
 
Bjuder på ett favoritklipp från SYTYCD säsong 9 som vi kollade på flitigt, detta nummer är så coolt och Eliana och Tiffany var såååå grymma!
 
 
Hittade just det här och det förklarar en del varför hon var grym på poledance, wow vilka linjer den här tjejen har, hon är overklig, så jäkla bra!
 
 
Det var det! =)
Ciao!
 

Geee mig!

Kolla in dessa skönheter:
 
 
 
Jag vill verkligen ha en Maria Montazami väska och ett armband.
En väska kostar 3495kr, ja men det är ju som hittat ;)
Ge mig, bara ge mig! :)
 
 

Magic Mike!

Jag skrev för några veckor sen att jag ville se Magic Mike och det har jag gjort nu serrni och jag säger bara WOW, Channing Tatum kan du sluta vara så SNYGG och GRYM på att DANSA! :P
Jag gillade filmen riktigt mycket och ja det var en bra Verahfilm!
 
Magic Mike
 
 
Sen har jag och älskling sett Prometheus, den var också riktigt bra, Noomi skötte sig galant och jag har fått upp ögonen för en ny snygging
(typ Tom Hardys kopia)
 
Logan Marshall Green
 
 
Ja men det är helt sjukt, vi var helt säkra på att dom var syskon, ja men kolla in det här!
 
Logan Marshall Green
 
 
Tom Hardy
 
 

Och här kommer trailern för filmen:
 
Prometheus
 
 
Ligger tyvärr hemma på soffan och är dålig, ja jag fick gå hem från jobbet idag, då jag kallsvettades, hade ont i huvudet, ont i halsen och ja ni fattar, jag är förkyld, men det har inte brytit ut helt så jag valde att gå hem och bara försöka kurera mig, vilket jag har gjort, jag la mig på soffan med min Ziperall och har kollat på tv, film och ätit onyttigt, ja den dåliga karaktären har tagit över mig igen, men vad ska man säga, jag är sjuk, har den härliga tjejveckan och är trött, det är svårt att vara duktig då, men det kommer för jag måste ha en snygg kropp hela tiden, ja för man vet ju aldrig vad som händer helt plötsligt, snart har vi ju vårat tredje singel och musikvideosläpp så man måste vara förberedd! ;)
Kollade på en film i min ensamhet och det blev den här:
 
Cafe - Den var väldigt speciellmen helt ok!
 
 
Nu ska jag laga pannkakor och snart kommer älskling hem från träningen! Då blir det ännu mera mys på soffan fast med min älskling, wiiiie....!! <3

Hängig&trött!

Känner mig allmänt trött och är lite hängig så det verkar vara en förkylning på G och jag har verkligen inte råd eller tid att vara sjuk nu så jag hoppas att den försvinner isåfall, men ALLA är ju typ sjuka på jobbet och runt omkring mig så det vore ju inte konstigt.
 
Igår när jag kom hem från jobbet så hade jag sån galen huvudvärk så det tog lång tid innan jag somnade, och då blev jag stressad istället för jag skulle ju upp kl.5.15 idag så när klockan ringde imorse så trodde jag inte att det var sant, men det var bara att upp och hoppa och det har faktiskt gått bra på jobbet, jag var pigg och dagen gick snabbt.
 
När jag slutade så åkte jag till studion och mötte upp Peter, Tommy och lille Kalix för ett bra möte och lite sång, men sen var det dax för Tommy, Kalix och Olof
(som kom senare)
att åka iväg på en grej så jag åkte och handlade och är nu hemma, har satt på mig min Zipperall
(som är som en Onepiece fast ett annat märke)
släckt ner, tänt ljus och laddar för Xfactor och sen Hollywoodfruarna, älskling har träning men kommer snart hem.
 
Känner mig inte alls lika pigg längre och ska kurera och se till att INTE bli sjuk nu! Jag lovar! =)
 
Sötnosen Kalix
 
Fick ett par rosa fina Happy plugs av min underbara vän Tommy som lite uppmuntran just nu!
Love you <3
 
Så här kan man se ut i dom, haha! ;)
 
 
I Lördags var det ju 30 årsfest för Linn och det var jättetrevligt, med god mat, fint sällskap och ja det var alldeles lagom, däremot var resan hem väldigt lång, ja jag åkte 1.15 och kom hem kl.3.
När Malin och Jenny hade hoppat av var jag helt ensam i vagnen så jag bestämde mig för att larva mig med kameran och började skratta åt mig själv, haha knäpp kan man vara ibland!
 
VARNING för knasigt egopic regn! =)
 
Ja som sagt man är ju lite knasig!
 
Här kommer dom riktiga bilderna från festen, så varsågoda! =)
 
 
Nu kommer älskling hem och snart börjar fruarna så ha en fortsatt trevlig kväll!
Kärlek

Linn fyller 30 år!

Japp den här donnan fyller 30 år och det ska vi fira IKVÄLL!!!
 
 
 
Det ska bli jättetrevligt då jag får umgås med mina barndomsvänner som jag inte ser så ofta och fest är alltid kul!
Bilder och så lär väl komma imorn, det beror på hur trött man är, haha!
Tyvärr kan inte älskling följa med då han har match tidigt imorn i Karlstad och dom sista matcherna nu är såååå viktiga =(
 
Nej nu måste jag göra mig iordning, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig och festen börjar 16.30 i Ösmo så det är bara att sätta igång helt enkelt!
Ha en underbar Lördag nu allihopa, det tänker jag ha och bjuder på min nya favoritlåt med Danny, varsågoda! =)
 
 
Förresten igår såg vi The Cabin in the woods och NEJ jag rekommenderar er inte att se den, jag skrattade på några ställen för att den var så sjuk, men det var inte det jag var ute efter, jag ville se en skräckis.
 

Vässat klorna!

Ja då är man hel igen, jag fixade ju mina naglar hos fina Celina och fick fina spetsiga naglar för typ 3 veckor sen, MEN det var gele och jag har dålig erfarenhet av det, ja det sitter inte så bra på mig, men det var flera år sen jag hade gelenaglar så jag tänkte att nu kanske det är bättre och dessutom behövde Celina en modell så självklart ställer man upp, men NEJ tyvärr, naglarna lossnade lika lätt igen och ska jag vara ärlig så var inte spetsiga naglar något för mig, skitsnygga var dom och Celina var ordentlig, sjukt duktig och jag hade velat fixa ett par fina leopard naglar, men det känns otroligt dumt när dom lossnar lätt och jag river mig överallt vad jag än gör, haha!
 
Så jag tog bort dom och tänkte ha mina egna naglar nu ett tag, så jag målade dom svarta och tyckte det funkade, ja dom hade ju hunnit växa ut lite, men haha det höll ju länge, eller inte, lacket lossnade, naglarna skivade sig och gick av så jag fick panik och hörde av mig till Camilla och frågade, hinner vi fixa innan jag ska på 30 års fest på Lördag? Och självklart stannar hon kvar längre i salongen trots att hon var trött och haft en lång dag och vips så har man nya fina naglar och det blev lila tippar idag.
 
Jättefina blev dom och nu känner jag mig hel igen! =)

 

Tog ett extrapass idag så jag jobbade 10.30-15, sen mötte jag upp Camilla
(en vän från Nynäshamn)
vi fixade lite grejer inför 30 års festen vi ska på på Lördag och tog en fika, jättetrevligt! =)
 
Jag & Camilla på Espresso House
 
 
Sen blev det Street på Sats Medis med min snygga vän och träningspartner Rickard och sen fixade jag ju som sagt naglarna hos Camilla.
 
Nu är jag hemma och ligger i sängen bredvid min vackra och jag måste verkligen sova nu då jag skulle ha jobbat stängning imorn, men bytte så jag jobbar 9-18 och kan njuta av Fredagskvällen tillsammans med min älskling istället, det kan inte bli bättre, ledig fredagskväll och ledig helg! =)
 
Natti natti, sov så gott!
 
 

Vill ha!

Gud nu var det längesen jag fick unna mig nya kläder, skor och grejer och jag vill ha MASSOR!
Men jag får vänta tyvärr, det är fortfarande saker som ska betalas och sparas till så jag får helt enkelt drömma sålänge! ;)
 
Så här kommer lite godsaker:
 
Gucciväskor =)
 
 
 
Med matchande plånbok ;)
 
 
Ett par fina Hunter stövlar i regnrusket
 
Å sååå fina plånböcker från Louis Vuitton
 
 
 
 
Fin Marc by Jacobs väska
 
Matchande plånbok till väskan
 
 
Gosiga Uggs i höstkylan
 
 
Grymmaste vinterjackan ever, Canadian Goose
 
 
Höga svarta converse
 
 
Snyggaste stövlarna, ett par Primeboots
 
Till snygga kläder måste man ha snygga smycken, då är Laila Bagges kollektion perfekt ;)
 
 
 
 
Ascoolt mobilskal, ge miiiig!
 
 
Ja det var ju inga billiga saker man ville ha precis och listan kan fortsätta och bli längre, men det orkar vi inte med, haha men som sagt man måste få drömma sig bort ibland! ;)
Fyller iof sig 30 i December, kan detta vara något att lägga till på önskelistan kanske =)
 

Nu är det över!

Haha ja nu kan man ju släppa X factor äntligen, för vårat program sändes igår och jag är otroligt glad för hur dom la fram oss, Marie var underbar och Ison likaså, Orup fattade inte grejen, men det är okej, alla kan inte gilla oss MEN jag hade gärna velat att dom skulle visa er alla att Andreas fucking jävla Carlsson faktiskt sa att vi var bra
(som jag har haft otur med i Idol 2 ggr och nu i Xfactor)
men sen röstade han ändå nej och varför har jag ingen aning om, men så blev det, synd för dom hade inte ångrat sig om vi hade gått vidare ;)
 
Men visst man kanske bara hade gått ett steg till och sen åkt ut efter det och då tycker jag nog att det var skönt att åka ut där vi gjorde och som sagt all pr är bra pr och vi vet att vi inte sjöng så klockrent som vi kan och jag vet inte varför men vi båda är nog allergiska mot auditions, men vi hade kul och det hade som sagt varit jättekul att få gå vidare i programmet, men nu får vi hoppas att det är någon riktigt bra som tar hem hela skiten, för vissa av dom som har släppts vidare är inte bra alls, nej då kan jag tycka att vi var bättre, men som sagt smaken är som baken och vi kommer klara oss galant ut X factor!
 
Fredrik stylar mitt hår i stylingrummet
 

 
Mina naglar (gjorda av Camilla Berg) som självklart matchade outfiten, haha men ingenting mer neongult nu, det lovar vi!
 

 
Varsågoda, våran audition, som sagt det är SUR sång men vi bjuder på en show! =)

Audition:%20Glorious%20Inc%20-%20Marry%20the%20night
 
Vill tacka ALLA som kom och stöttade oss denna dagen och alla ni som tror på oss, vi ska inte göra er besvikna, ni som gillar oss gå in på facebook och gilla våran sida: Glorious Inc eller kolla in bloggen och hemsidan på www.gloriousinc.se
 
Kärlek från mig till er <3
 
 

En skön helg!

I helgen var jag ledig, ja HELA helgen, jag kände att det var på tiden, för jag har dom senaste dagarna känt lite varningstecken här och där som att jag är på väg att gå in i väggen.
Nu tänker säkert några av er, men varför då??? Du gör väl inte mer än många andra, men det är inte bara det det handlar om, jag har ganska mycket i mitt huvud, saker som har hänt dom senaste månaderna, saker som kommer att hända dom kommande månaderna, saker jag måste fixa, saker jag vill lösa, min dröm (sången) som jag vill satsa på, min och Max framtid, ja det är rätt mycket och som det har varit dom senaste åren, så löser sig alltid allting
(med hjälp av mina fina vänner, familj och min äskling)
men så dyker något nytt upp, jag får in pengar och det känns som att jag kommer på banan men så händer något och så är jag pank igen, ja det är en ond cirkel som gör att jag blir matt och tappar lusten ibland och bara vill ge upp, men jag ger inte upp, jag kämpar på och det är tack vare just allt stöd och att mina närmaste runt omkring mig är förstående och alltid ställer upp och för att jag faktiskt är en fighter.
MEN som sagt man blir rätt sliten av det och samtidigt som man försöker styra upp saker, ska man vara en bra flickvän, vän, dotter, arbetskamrat och ja ni fattar.
 
Så jag tog helgen till att vara ledig och bara vara med min familj. SKÖNT och behövligt!
 
Så i Fredags hade jag och älskling Fredagsmys och kollade på film och mös på soffan.
 

 
Sen vaknade vi upp tillsammans och åt en god frukost på Lördagen och vid 11 tiden åkte älskling till samlingen då det var dags för match och jag åkte hem till pappa, Irene och Kim och därifrån åkte vi tillsammans ner till Enskede och kollade på älskling som var grym som vanligt men det räckte tyvärr inte hela vägen för dom spelade 2-2 mot ett skitlag som bara spelade fult och deras stöd på läktaren fick mig att vilja sätta en tejpbit över munnen på allihopa! Haha!
 

 
Efter matchen åkte vi hem till pappa där vi skulle ha en myskväll och om det blev, det var grymt, vi hade så trevligt, åt massor av gott, pratade och bara njöt av kvällen, men vid 23 tiden var jag dock helt slut, så vi tog en taxi hem och däckade i sängen!
 
Bjuder på lite bilder som får tala för sig själva:
 
Egopic
  
  
En iskall cider på ballen i solen
 
Gott gottigott gott
  
Min snygging
   
Pappa koncentrerad när han gör Toast Skagen
  
Uppdukade bordet
 
Underbara kräftor
  
Jag & finaste
 
Pappas Toast skagen
  
Kräftor & älsklings egna aioli
  
Älskade lillebror
 
Pappas Irish coffe
   
Kex & ostar till efterrätt
   
Mina hjärtan (Pappa&Max)
 
 
Söndagen bjöd på SLAPP, SLAPP & SLAPP!!!
Vi vaknade ganska tidigt, åt frukost och sen blev det filmmarathon och onyttigt på soffan.
Underbart och precis vad jag behövde!
Nu är helgen slut och det är en ny vecka med nya möjligheter, idag jobbade jag 12-20.30 och nu ska jag hoppa i säng, för imorn är det jobb 11-20 och sen måste jag skynda mig hem för att se X factor, haha det kan jag bara inte missa helt enkelt! =)
 
Sussa gott och en massa kärlek från mig till er <3
 
 
 

Dax för lite filmtips!

Ja nu var det ett tag sen jag tipsade er om lite filmer, så här kommer några! :)
 
What to expect when you´re expecting - Mysig Verah film med den alltid lika vackra Jennifer Lopez, sjukt deffade Cameron Diaz och många andra, en mysig kärleksfilm och suget efter barn blev inte mindre!
 
 
Snow White and the Huntsman - Wow vilken bra film, riktigt cool gjord, fina scener, handlingen är bra och Charlize Theron spelar grymt bra, tänk att hon kan vara så snygg, sexig och vacker men också så ful! ;)
 
 
Safe - En riktigt bra film och Jason Staham är lika grym som vanligt, den lilla tjejen är riktigt bra hon med!
 
 
Sen kan jag berätta för er som INTE vet, att ÄNTLIGEN har Sons of Anarchy säsong 5 släppts, eller ja inte hela, utan första programmet släpptes förra veckan och det släpps ett nytt nu varje vecka och dom har verkligen inte sparat på krutet och jag längtar som vanligt efter nästa program, vi såg det första igår och det var grymt!
 Wiiiieee...
 

X factor 2012

Japp som ni kanske har förstått, så är vi (Glorious Inc) med i X factor imorn Tisdag på TV4 kl.20. Och det är alltid lika kul att se hur man blir framställd och hur man gör sig i tv och av det lilla jag har sett så sitter jag mest tyst och Tommy pratar, HAHA det är ju inte likt mig, men som sagt vi får se imorn vad som händer ;)
 
Däremot så råkade TV4 släppa vårat auditionklipp igår och vi hann se det innan det togs bort igen och ja vad ska man säga, det är många som har sjungit falskt och jag har rynkat på näsan och imorn så kommer jag helt enkelt att få rynka på näsan åt mig själv, haha japp jag och Tommy har sjungit bättre om man säger så, MEN vi bjuder på en show och jag hoppas att ni gillar den! :)
 
Jag hatar auditons, ja där folk säger agera, visa vad du går för, jag får panik, det är sååååå nervöst, så mina nerver höll inte helt enkelt, men jag har f-n inget minne av att det lät SÅ ILLA så det är nog mest det som stör mig! :D
För jag vet och ni som känner mig vet att jag/vi kan bättre, men men jag får helt enkelt bjuda på att man inte kan vara perfekt jämt och sluta grubbla över det, för imorn får ALLA se det och det är inget vi kan göra något åt! ;)
 
Kommentera gärna här imorn vad NI TYCKTE! :)
 

 
Och hörrni glöm inte att kolla in våran trailer på kommande singeln I Wanna Dance, gilla, dela och SRID!
 

I wanna dance trailer!

Min vän Tommy är typ grymmast, han har gjort en trailer för våran kommande musikvideo I wanna dance och jag får rysningar, jag säger bara, lyssna HÖGT!! =)
 
Varsågoda, 1 Oktober är datumet ni ska minnas för då släpps våran tredje singel I Wanna Dance!
 

Dåliga jag!

Har totalt försummat bloggen, men jag försöker sova sålänge jag kan på morgnarna, sen stressar jag iväg till jobbet för att sen komma hem, äta, kolla på tv, mysa med älskling och sen sova, jag har lite tid att ta igen om man säger så ;)
 
Har lagt ner dieten och lever precis som vanligt den här veckan, men nästa vecka ska jag börja tänka på att minska på kolhydrater, mindre portioner, mindre soffhäng med gott och mer träning.
Jag kände att jag behövde den här veckan till att landa och komma tillbaka.
Slutresultatet av ca. 25 dagars diet
(men med paus i 3 dagar när vi var i Barcelona)
så gick jag ner 6kg, visst jag hade drömmen om 8kg men jag är otroligt nöjd över att jag klarade något mer än i 3-4 dagar och jag fuskade inte en enda gång innan Barcelona. Så jag har lite karaktär ändå, japp när jag vill så! ;)

Ska faktiskt träna med fina Rickard idag, lite Zumba efter jobbet, känner att jag inte får slappa till det helt för då har jag väl gått upp dom där 6 kilona när veckan är slut och det är inte ok! ;)
 
Annars är det bara jobb och jag försöker ta igen förlorad tid med nära och kära, så nu till helgen ska jag och Max hem till pappa och Irene och ha kräftmys, lillebror ska självklart vara med också, jag ser fram emot det och längtar och kräftor, me löööve!
 
Nästa helg ska jag på en 30års fest med vänner från förr
(alltså mina vänner idag men som jag har känt sen skoltiden)
så det ska bli skitkul det också)
Sen är det även inflyttningsfest hos Maria och Johan om några veckor, så ja mycket festligt väntar! =)
 
Vill också dela med mig av några vänners talanger, jag har ju ganska många såna som man är stolt över och att få skryta om dom är det bästa jag vet ;)
Våran koreograf, nageltjej och vän Celina Ryden har tillsammans med våran dansare Ida Warg startat ett projekt som heter Raw, jag har lagt upp en teaser förut, men nu har dom släppt singeln och den finns att köpa på Itunes såklart, jag har köpt den, så gillar ni den KÖP, GILLA, DELA och SPRID den!
You know the rules! =)
 
U Sexy Wo-Ho
 

 
Nu ska jag göra mig iordning för jobb 12.15-19 och sen som sagt Zumba 19.30-20.25! =)
Ha en underbar dag alla fina läsare!
 
(Och förresten ni är säkert jättenyfikna över musikvideoinspelningen???
Den gick såååå bra, vi hann i tid, folk tyckte vi var proffsiga och skötte allt galant, alla som var där, vi hade inte kunnat gjort det möjligt utan er, TACK!
Våra stylister är dom bästa och ja alla är guld värda!
Videon är typ klar, ja jag vet Tommy är galen, den är såååå bra och jag LÄNGTAR tills vi får visa den för er, men ett datum är satt och det måste vi ju hålla!
Bjuder på en lite teaserbild från videon sålänge, vassegoda!)
 


Nails by Celina Ryden

Ja jag har ju inte hunnit skriva något om mina naglar som jag var så spänd över att göra hos Celina, men nu så, dom blev såååå snygga och jag älskar dom.
Dom första timmarna var det svårt att leva med dom men nu är det plättlätt, ja det är nästan enklare när dom är spetsiga, men dom är VASSA, haha ja nästan som vapen!
Har fått jättemycket fina kommentarer av vänner och speciellt kunder när jag sitter i kassan =)
Celina är grym och sååååå ordentlig, jag är superkräsen och blir alltid lika nervös när man går till någon man inte har gjort hos förut, men no problems, kvinnan är grym, som vanligt!
Vill ni ha snygga och framförallt coola naglar så borde ni göra naglar hos Celina, dessutom sitter hon i en asfräsch salong, centralt med jättetrevliga och duktiga frisören Alex.
 
Celina in action!


En glad jag!

 
Mina snygga naglar!

 
Posebild med naglarna


En till...

 
Och en till.... =)

 
Något sånt här vill jag ha nästa gång, det är det snyggaste jag har sett på länge! =)
 
Celinas naglar på Alex Saidac

 
Och Cornelia från Stockholm Syndrome (gamla Love Generation)

Så coola!! =)
 
Nu ska vi kolla på film och sen sova, imorn har jag ett fullspäckat schema, ja vi ska fixa det sista inför musikvideon!
Har förresten semester i 3 dagar nu, skööönt, blir dock inte så mycket semester kanske ;)
Ha en fortsätt trevlig kväll!
 

Glorious Inc goes Barcelona/Sitges 2012!

Vi (Glorious Inc) var ju som sagt på en snabbsemester/jobb i Barcelona och vi hade skitkul, fest på Lördagen när vi kom och jobb på Söndagen, sen hemresa igen.
Vi hade skitkul och har knutit en massa nya kontaker och folk gillade våran stil så nu hoppas vi bara på att det droppar in fler ;)
Bjuder på en drös med bilder, så får dom tala för sig själva!
 
¨




Back 2 reality!

Nu är vi hemma igen och det är full rulle, men ikväll ska jag blogga om Barcelona och bjuda på lite bilder!
 
Jag bloggar också ganska mycket på www.gloriousinc.se nu
(våran nya hemsida med blogg)
så gå gärna in där och kolla varje dag, för bloggar inte jag så bloggar Tommy, men som sagt ikväll är jag tillbaka här! =)
 
Bjuder på lite grym dans från mina favoriter i årets SYTYCD 9
 
Tiffany - en grym dansare med sjukt fin kropp!
 
 
Cole - En overklig dansare, på ett bra sätt, vilket skådespel, vilken känsla och han är så annorlunda!
 
 
Whitney - Sååå snygg och sexig trots att hon är så ung och hon behärskar verkligen alla stilar, just det här numret är underbart! Vilken karisma och utstrålning på den här tjejen!
 
 
Nej nu måste jag skynda iväg, jag ska sy in en klänning inför musikvideon och sen jobba 11-20!
Ha en bra dag allihopa!
 
 
 

På väg!

Ja då är vi på väg, Barcelona here We come!
Finaste pappa skjutsar oss i detta nu till Skavsta! Vi är framme i Barcelona vid 14.30 tiden och det ska bli så skönt trots att jag känner mig sjukt trött, men kanske inte så konstigt, det blev bara 3 1/2 timme sömn för mig inatt! Trodde det var ett skämt när klockan ringde, som tur är så uppträder vi inte förens imorn Söndag så idag hinner vi landa och bara vara, vi är taggade till tusen och det ska bli så kul!
 
Igår fixade jag naglarna hon grymma Celina och det blev stilettonaglar den här gången, ascoola och jag älskar dom! :)
Bilder och uppdatering kommer när jag är tillbaka igen!
Vill ni följa oss så har vi ni startat våran hemsida där vi också bloggar!
www.gloriousinc.se
 
Kärlek
 

RSS 2.0