Klantarsle!

Ja klantig som man är så halkade jag när jag var på väg hem från Tommy och Olof och slog i armbågen, höften och det gjorde inte så att varken ryggen eller nacken känns bättre.
AAAAHHHHHH!!!! Jag orkar inte med mig själv, försöker jag ta livet av mig själv eller vad är grejen?



Ska hoppa i säng nu och hoppas på att få sova inatt, ja jag har sovit typ 30minuter inatt, varför? I don´t know men det var verkligen omöjligt att somna, jag bara kollade på klockan och blev mer och mer stressad. Men inatt ska jag sova iallafall, annars har jag sovmorgon imorn. SKÖÖÖÖNT!

Hoppas ni har haft en bra dag och att solen har varit varm och härlig mot er, nu håller vi tummarna för att det fortsätter vara vår och att snön har fallit för sista gången nu!




Allt rullar på!

Har jobbat 2 dagar på Hemköp nu i Delikatessen och det har gått bra. Jag måste faktiskt säga att det har varit kul, MEN jag får ont i ryggen och nacken tyvärr, men det är så värdelösa golv och jag tänker faktiskt inte köpa dyra, men BRA skor för 6 pass, för sen ska jag ju jobba i kassan. Och även om jag vill så känner jag att jag inte kommer kunna jobba i delin med min kropp. Men det är ju kassan jag är anställd för så det ska nog inte vara någon fara.
Börjar där nästa vecka och jag har redan fått en massa tider i Mars, så det känns bra och dom verkar nöjda. Dessutom gillar jag folket, sen finns det ALLTID olika grupper, vissa gillar man inte, en del märker man inte av och vissa älskar man! Men det återstår att se, just nu har jag bara BRA VIBBAR av plejset! =)
Jag känner mig välkommen.

Har tvättstugan imorn och sen jobbar jag 16-21.30, jag ska stänga och lära mig det, men jag tror dock att jag ska göra det ensam direkt, haha om dom inte har satt in någon som ska hjälpa mig förstås, såg bara mig på schemat! Hihi! Kommer inte vara något problem isåfall, jag fixar!

Vi har kollat på lite film och har sett:

Tower Heist som i mitt tycke var helt meningslös TROTS många bra skådespelare/skådespelerskor!



Moneyball

En riktigt bra film och Pitten ser otroligt frsäch och bra ut! Rekommenderar starkt!




Så här blev det! Är sååå nöjd, topparna sk...

img_0886 (MMS)

Så här blev det! Är sååå nöjd, topparna skiftar i lila och där uppe är det lite ljusare! Eller det det ut som slingor! Det är asfint! Jag är så nöjd! :) Som alltid när man har varit hos Fredrik! Så jävla bra är han! :) TACK FINA DU! <3


Då kör vi! Nu ska jag äntligen få bli fin ...

img_1008 (MMS)

Då kör vi! Nu ska jag äntligen få bli fin i håret! :) Resultatet kommer senare! Det låter som att det kommer bli sjukt bra iallafall!! :))


Äntligen ska barret fixas!

Imorn börjar jag som sagt jobba på Hemköp och det ska bli kul, jag kommer jobba 10-16 första dagen sen får vi se, ska som sagt lära mig Delikatessen först sen får vi se när jag äntligen får sitta i kassan!

När jag slutar imorn ska jag direkt till FOM och få hjälp med håret av Fredrik
(Maxs grymma bror som äger en frisörsalong tillsammans med sin sambo)
Jag ska äntligen få håret fixat, då det är såååå slitet och jag inte har någon frisyr alls längre och jag har också bestämt mig för att klippa lugg igen då jag är så trött på att håret bara hänger.

Det kommer bli något i det här stuket, så får vi se vad mitt hår klarar av och vad Fredrik hittar på.



Den här luggen kanske?


Eller den här?


Den här färgen skulle vara klockren, men tror det kan bli svårt, mitt hår vill inte riktigt ta åt sig färger som andra ;)


Dom här färgerna, lila och rött vill jag helst ha, men det kan nog bli svårt!

Vad tycker ni? =)

Idag var vi på Lidingö och fick ny koreografi av våran grymma koreograf Celina, lilla Martin var med, sötnosen och han fick posera med Glorious Inc



Å  självklart med sin mamma =)


Nej nu ska jag kolla på Oscarsgalan innan det är dags att nanna!
Natti natti!

En härlig helg med fina vänner!

Ja helgen har varit trevlig med fina vänner och festligheter.
I Lördags hade ju älskling match och dom vann, ja alla träningsmatcher hittills har dom tagit hem nu, grymt ju! Och älskling har spelat alla matcher dessutom och jag känner på mig att det här nya laget kan vara det rätta för min älskling just nu! =)

När Max kom hem efter matchen åkte vi och mötte Olof och Tommy på Sushiköket och åt god sushi, alltså jag älskar det där stället, jag vet inte hur ofta vi äter där, men väldigt ofta, det är oftast lång väntetid och det kostar lite mer än andra ställen, men det är det sååååå värt! ;)

När vi var klara gick vi upp till Josefine som hade lite förfest innan hela gänget skulle gå ut, det var kul att få träffa lite nytt folk och vi hade trevligt.
Jag, Tommy och Olof kollade in festivalen emellanåt och jag tycker helt klart att Danny gick till final var det RÄTTA, men jag hade också velat ha Charlotte dit för JAG tycker hon bjöd på show och låten fastnade, men det är inte mycket som har blivit rätt i årets festival, förutom Danny, Looren och David, sen finns det så mycket att snacka om men det tänker jag inte ge mig in på, för jag kan hålla på i evigheter, utan nu hoppas jag att Danny eller Looren tar hem skiten och då jag, Tommy, Olof och Max ska se finalen på plats får vi hoppas att det blir så, ja för om Ranelid tar hem skiten så kommer jag bli tokig ;)

Vid 23.30 drog gänget ut och vi åkte hem och vi vaknade sent på Söndagen och bara tog det lugnt innan det var dags att göra oss iordning för att äta middag med Max mormor och Staffan, vi var där vid 18 tiden och bjöds på en massa mys och sååååå god mat så jag hade jätteont i magen när vi kom hem men det var det värt! ;)

Idag är det Måndag och jag har sovit ut, men jag vaknade imorse när älskling gick vid 7.30 och kunde inte somna om, så jag kollade på The Voice, men sen somnade jag om och vaknade 11.30, så nu är jag uppe, har ätit frukost, en enkel men god sådan!

Lingongrova med lätta och kalkonfile på, ekologisk juice och lätt kesella med hallon..Mums!


Och ska när jag har skrivit färdigt det här inlägget promenera till Alvik och styrketräna på gymet, sen gå tillbaka, ta en dusch och göra mig iordning för nästa pass, med Tommy och Celina, jag LÄNGTAR! Vi ska få lära oss ny koreografi och det ska bli skitkul, men jag hoppas bara att nacken min pallar!

Imorn är det dags för första passet på Hemköp, det ska bli kul att börja nytt faktiskt! =) Men alltid lika nervöst med nya intryck m.m.

Bjuder på lite bilder från Lördagen! =)


Jag&söta Sofia (som jag oxå har lärt känna genom min fina Maria)


Olof, som älskar att vara med på bild! (jag hade ingen bättre tyvärr än den här suddiga)


Max (finaste pojkvännen)


Josefine&Tommy


Jag&Världens bästa!

Nej nu måste jag skynda mig, så jag hinner göra allt jag behöver innan repet! =)
Ha en underbar dag!





Igår var det fest igen och vi har varit tr...

img_1470 (MMS)

Igår var det fest igen och vi har varit trötta idag så imorn kommer det ett inlägg! :) Trevlig Söndag!


Kvällens vinnare!

http://svt.se/wd?widgetId=1112§ionId=29&articleId=15490&type=embed&position=106



Ja vad ska jag säga, lyssna själva och säg sen att det här inte är bra! För mig är han en av Sveriges bästa artister, jag ÄLSKAR rösten, han ser SJUKT bra ut och är en entertainer på hög nivå!
Han hade vinnarlåten förra året, men tyvärr tog Eric Saade den platsen, så i år får du fan ta hem det här Danny, vi kan inte ha skitlåtar som Miraklet eller vad fan skitlåten med Ranelid heter.
Ursäkta gallan jag spottar ut men årets Melodifestival är ett skämt, Looren och Danny visa vart skåpet ska stå nu!
LYCKA TILL Danny! =)

Trevlig kväll&spontant uppträdande!

Igår mötte jag upp Tommy, Josefine och Olof på Vapiano Kungsholmen och vi åt gott och pratade, tyvärr valde jag en sallad som inte alls var rolig, jag skulle kanske ha hållt mig till min pasta med Scampi som jag alltid tar. ;)
När vi var klara åkte vi till Meeting Room som också ligger på Kungsholmen. där vi överraskade Katia med våran närvaro hennes showgrupp Diamanterna uppträdde.

Det var en härlig show och våran Katia är gryyym som alltid! Du borde livnära dig på show gumman om jag får säga vad jag tycker! <3

Isabelle som redan visste att vi skulle komma hade frågat innan om vi ville uppträda, men vi kände att vi bara ville vara åskådare denna kväll, men väl på plats blev vi sjukt taggade och inspirerade när vi tittade på showen, så varför inte, det är ju det vi älskar att göra så det kan man ju inte tacka nej till. Så lite småhärliga av den billiga alkoholen i baren så körde vi ett totalt spontant uppträdande med våran första låt Dance or Die.

Vassegoda! =)




Det var skitkul att uppträda och det var en grym publik och det jag gillade var att det var mest äldre där och det var många som kom fram efter och tyckte vi var jättebra.
Och jag som trodde att våran musik skulle skrämma bort dom äldre, men tydligen funkar den för alla, ME LIKE!

När showen var slut skjutsade vi hem Tommy&Olof (Josefine hade gått en stund innan) sen åkte vi hem och däckade. Jag har vaknat lite då och då inatt av att jag har varit törstig, men sen vaknade jag vid 10.30 när älskling gick upp, han har match i Västerås idag. Lycka till nu baby! Du är bäst!
Och nu sitter jag här och försöker piggna till!!

När älskling kommer hem ska vi åka till vårat favvohak Sushiköket och äta sen ska vi till Josefine på lite häng, hon har bjudit in ett gäng som sen ska gå ut, men vi har bestämt redan nu att vi ska dit men att vi går hem när dom ska ut, ja vi orkar faktiskt inte och plånboken tillåter inte riktigt det.
Dessutom ska vi på middag hemma hos Max mormor imorn så då måste man vara pigg.
Och jag ska egentligen inte alls dricka och festa just nu, men jag har insett att det är omöjligt för mig att inte leva livet, jag är en livsnjutare. =)


Tommy&Olof ;)


Världens snyggaste pojkvän Max&fina Jossan


Lilla jag =)

Det gick snabbt!

Wiiie jag fick jobbet och dom vill att jag ska börja redan nu på Tisdag, men jag måste först se till att det funkar med Ryska Posten, då jag behöver jobba där lite till eftersom jag gärna vill ha en lön i Mars också, men eftersom jag har världens bästa chef på Ryssen så tror inte jag att det är något problem. Jag får se hur vi får ihop det, det får helt enkelt chefen bestämma.

Vad är det då för jobb? Jo jag ska börja i kassan på Hemköp vid Rålambsvägen, typ 5min med buss hemifrån, så skönt. Jag kommer jobba i kassan men också hoppa in extra i delikatessen, det är inte min cup of thee egentligen, men jag behöver jobb och jag som har blivit mer matintresserad kanske tycker det är kul nu, jag får helt enkelt testa. Och som sagt jag måste börja spara till min nagelutbildning nu så det är bara att jobba, jobba, jobba.

Fortsättning följer...

Har precis varit på gymet och cyklat, sprungit och sen tränat biceps, triceps och magen igen, jag är helt slut men det var skönt. Ska snart göra mig iordning för att sen åka iväg och äta middag med Josefine, Tommy och Olof på Vapiano, så får vi se vart kvällen bär av.

Hoppas ni får en underbar helg allihopa! Ta hand om er!
Kärlek


På väg till en intervju, håll tummarna för...

img_0565 (MMS)

På väg till en intervju, håll tummarna för mig! =)


Underbart!

Jag tyckte det här var helt underbart, värsta dansfarmorn!


Skönt pass på gymet igår!

Hade ett bra pass på gymet igår där jag sprang i 10 minuter (klarar inte mer just nu, men det kommer) sen körde jag triceps, biceps och mage och alla övningarna gick bra för nacken, men det är precis som att det onda försvinner när jag tränar och så fort jag bara sitter still som tex nu så gör det ont konstant. Jobbigt!

Fick min remiss till olika sjukgymnaster igår och jag ska ringa och boka tid för att komma igång så ska vi nog få ordning på den här lilla nacken ska ni se. =)

Det blev ingen tvättstuga igår då jag, Tommy, Olof och Josefine umgicks en stund efter studion, vi hade trevligt, satt och prata och bara va, sen kom älsklingen och vi skjutsade hem alla för att sen däcka hemma.
Så jag håller på och tvättar nu och ska städa, diska och sen ta mig till gymet, man kanske borde passa på att ta en promenad i detta fina väder. Är våren här för att stanna tror ni? HOPPAS!

Ikväll ska Johan och hans syster gå på Dirty Dancing musikalen och eftersom jag är hemma så frågade jag om Nelson fick komma och leka med mig och det fick han, så ikväll får jag träffa min lilla gris, ÄNTLIGEN! Ja jag har inte kunnat vara hundvakt på jättelänge då jag har haft fullt upp med träning och inte varit på humör för att gå upp tidigt och gå på en massa promenader som en hund behöver, så det var evigheter sen jag fick träffa Nelson och nu bara längtar jag tills han kommer hit min lilla bebis. MYS!

Nej nu ska jag sätta igång med min storstädning! Ha en underbar dag i solen! =)



Tufft beslut!

Nu har jag bestämt mig, jag ska inte sitta i en bil hela dagarna, hur kul jag än tycker att det är, mitt liv är för dyrbart och är jag för okoncentrerad eller har en dålig dag så påverkar det mitt körsätt, MEN jag älskar ju mitt jobb, ååå snacka om ett jobbigt beslut.
Men efter ett samtal med chefen idag så kände jag att det var lättare att bestämma mig, ja han är så stöttande och vill verkligen hjälpa mig, men vill ju självklart inte heller ha personal som känner sig osäker bakom ratten eller som bara jobbar för att man måste få ihop pengar.

Så vi bestämde tillsammans att jag ska börja leta efter ett nytt jobb aktivt men så fort jag är bra i nacken igen så ska jag komma tillbaka och jobba på tills jag hittar ett nytt, vilket jag hoppas att jag gör snart.

Jag vill ju ha ett butiksjobb och jag skulle älska att få jobba med skor, kläder, kosmetika, inredning, ett vanligt kassajobb i en matvarubutik, träning, hälsa, ja ni fattar, jag vill jobba i butik helt enkelt och det på sidan av musiken och tills jag har råd att utbilda mig till nagelteknolog.

Så idag sökte jag lite jobb och väntar nu på svar om jag får komma på intervju eller inte, jag ska söka lite fler imorn, men det är inte lätt i dagens läge.
Jag vill helst jobba på Gina Tricot, Belle Shoes eller H&M typ, men vi får se vilka svar jag får helt enkelt.

Det blev ingen träning idag, då älskling kom hem lite tidigare och själv inte hade någon träning, så vi passade på att åka och handla och sen hade vi bara slapp på soffan, skönt!
Så idag blev det min träningsfria dag den här veckan.

Imorn har jag tvättstuga, sen ska jag till gymet och vid 17 tiden ska jag träffa upp GI gänget i studion på vårat veckomöte som vi inte haft på länge. =)

När vi slappade så passade vi på att kolla på Tintin äntligen, vi har velat se den länge men den har inte kommit förens nu och den var väl sådär faktiskt, jag blev besviken och tyckte den var liiiite långdragen och så men otroligt bra gjord. Häftigt hur verkligt animerat kan se ut.

The Adventures of Tintin



Är inte alls trött med tanke på att jag idag sov länge och bara har vilat nacken hela dagen, men nu måste jag försöka sova, så...





Mitt liv är som en berg och dalbana, UPP&NER hela tiden!

Sorry jag har varit dålig på att skriva igen, men jag är tyvärr hemma fortfarande, då min nacke gör ont och jag inte känner mig kapabel att sitta i en bil där man behöver kunna röra på huvudet och vara alert. Och jag har inte haft ork eller något kul att skriva om, därav min tystnad.

Jag hatar att varje gång allt går bra och jag ser ljuset så händer något som gör att jag tappar allt, som nu, jag kan inte gå till jobbet, jag förlorar pengar och får lite lätt panik för jag vet inte när jag blir bra igen, men jag hoppas det bara är något tillfälligt och att jag nästa vecka mår bra igen och kan köra stenhårt. Men som vanligt så är det som en berg och dalbana, upp, ner och runt. =(

Igår tränade jag ben, mage och kondis utan att anstränga nacken tillsammans med Josefine, det var ett bra pass och skönt att vi peppade varandra så att vi kom till gymet, tack sötis för det!
Idag har jag skön träningsvärk och ska ta mig till gymet idag igen, ja jag ska verkligen försöka träna varje dag i 2 veckor nu, självklart med en vilodag, men jag måste köra hårt.
Kan dock inte gå på mina vanliga danspass där jag slänger med huvudet, det tillåter inte nacken, men jag kan som sagt träna andra saker och kondisen är viktigast. Tur det, annars hade jag blivit knäpp!

Igår kollade vi på en film, den var bra! Jag kan rekommendera den men som jag brukar säga, en regnig dag på soffan så funkar den bra.

Seeking Justice



Idag är det fettisdagen och idag ska man äta semlor och jag tänkte faktiskt unna mig en semla denna dag då jag älskar semlor, men bara en. =)

Ha en bra Tisdag alla härliga!
Kärlek!



Herregud, vart ska jag börja???

Okej jag börjar med Tysklandsgigget, det har gått jättebra, det var ett jäkla drag på tyskarna, men jag ligger hemma och är ganska bakis dock, då det blev fest efter gigget, men trevligt hade vi!

Och det som gjorde mig glad och hoppfull, var att det var rena rama VÅREN i Tyskland, JAA typ 10 plusgrader, sol, INGEN snö och jag bara kände hur jag längtade tills den efterlängtade våren kommer lysa upp våran vardag igen!! Men det är nog inte lång tid kvar nu, eller vad tror ni? Vi får hoppas och hålla tummarna så kommer den nog.

Älskling är på träning ute på Bosön och när han kommer hem så ska jag pussa sönder honom, min fina älskling.

Imorn är jag ledig och ska ringa och boka en tid hos läkaren då jag fortfarande har ont i nacken och i vissa lägen gör det såååå ont så jag är lite orolig över att krocken i Onsdags gjorde min wiphlash ännu sämre, men jag hoppas bara att det är något tillfälligt. För sjukskrivning är det sista jag skulle behöva just nu.
Sen ska jag träna (förhoppningsvis tillsammans med fina Josefine) och slutligen träffa upp Tommy för lite planering, fix och trix.

Är så trött så jag vet knappt vad jag skriver, haha jag skriver mer imorn istället!
Ha en fortsatt trevlig Söndag!






Jaha då var det dax igen!

Är på väg för att möta upp doktorn och dansarna för en sista tripp till Tyskland, sen har jag inget mer inbokat just nu, skönt då man blir ganska trött av att flänga runt och jag saknar mina helger i Sverige med nära och kära.

Igår kom min fina syster och prinsessan Lilly hem till oss och vi beställde pizza och bara slappade på soffan, sen kom älskling hem från träningen och när syster hade åkt satte vi på en film, som faktiskt var helt ok för att vara en skräckfilm, jag som gillar den typen av filmer blev underhållen iallafall.
Den heter Grave Encouters och då jag skriver från Ipaden så kan jag inte lägga upp en trailer
(jag har inte kommit på hur man gör om det nu är så att man kan det)
Men kolla in den om ni gillar filmer som Paranormal Activity och Blair witch project.

Har inget speciellt att skriva, så jag slutar här men om jag har tillgång till internet så försöker jag skriva från Tyskland ikväll annars får jag skriva ett inlägg imorn när jag kommer hem igen. Hoppas ni får en underbar helg och GLÖM nu inte att rösta på Love Generation ikväll, bidrag nr.4 - Just à Little bit, om ni inte gillar det så får ni gärna ringa och rösta en gång åt mig istället, då jag inte kan det! Ni kommer vara bäst tjejer, break à leg!


Filmer vi har sett!

The Double


Helt okej film, en film man kan se en tråkig, regnig vardagskväll!

The Three Musketeers



Jag trodde inte att ännu en version av den här historien skulle kunna vara bra, men den var helt okej den också.
Helt enkelt två bra filmer!

Melodifestivalen deltävling 3 i Leksand!

Jag har inte kunnat se någon deltävling än då jag varit ute och giggat med doktorn och sen inte orkat kolla på repriserna, jag kommer inte heller kunna se deltävling 3 i Leksand i helgen då jag kommer att vara i Tyskland med doktorn, men jag kommer verkligen att titta på ett nummer när jag kommer hem och det är dessa begåvade tjejers nummer!



Dom är så jäkla grymma, snygga och har verkligen utstrålning, jag ser fram emot att få se reprisen och jag hoppas att ni alla RÖSTAR som fan på bidrag nr.4 - Just a little bit med Love Generation.
Om ni tvivlar så tycker jag att ni ska lyssna på detta klipp och njuta.



Rysningar eller vad!

Lycka till nu tjejer och kick some mutha fucking ass!!! =)

Ja vad ska man säga!

Jag vet inte vart jag ska börja, men just nu verkar jag ha otur, jag är förvirrad, trött och ja allt bara går åt skogen just nu, eller inte allt, men det mesta.

Jag berättade ju förra veckan om budet som jag la på taket, men som försvann och sen som tur var hittades. Efter det har jag sen tappat bort mitt Satskort, mitt tankkort och Espresso House kort, ja det har bara spårlöst försvunnit, trots att jag minns att jag la det hemma i byrålådan i hallen. Men nope det är borta, bara poff borta.

Och igår hade jag konstant huvudvärk och ont i nacken och kände att jag inte borde sitta i en bil då min koncentration inte alls var där den skulle, jag kände på mig att något skulle hända om jag var kvar på jobbet, men jag tänkte att jag laddar om på lunchen.
A jo tjena, när jag var på väg till Bredäng med mina sista bud innan lunchen så krockade jag med en bil som låg framför och som hade bromsat, men som jag inte märkte då jag kollade på bilen som kom från vänster och när bilen från vänster hade åkt så bara gasade jag utan att titta framåt, då jag trodde bilen framför hade åkt för längesen, men så fel man kan ha. För den hade ju självklart också stannat. Ut kommer två kvinnor och en liten tjej, jag fick panik och frågade minst 5 gånger om hon mådde bra och enligt kvinnorna var allting bra, men bilarna hade fått skador och jag med min känsliga nacke som tittade åt vänster medans jag slog i deras bil, kände att det var spänt och blev stel och fick ondare än vad jag hade haft hela dagen.  Så typiskt, så jag åkte hem, arg, besviken och ledsen över att jag krockat och jag kände att det får räcka nu med klantigheter och otur.

Är hemma idag och imorn och laddar om, ja nästa vecka ska jag vara tillbaka och mer koncentrerad än någonsin. Det räcker nu liksom.

Nästa vecka är det hårdkörning, det blir gymet två gånger om dagen, styrka och kondition, inga kolhydrater och en massa rep med Tommy, då vi har en deadline om 2 veckor där vi behöver vara i den bästa form vi kan, ja jag kan inte säga mer än så tyvärr, men jag behöver än en gång allt stöd jag kan få av nära och kära och jag ska inte dricka, äta onyttigt, festa eller göra någonting annat än att jobba, äta bra, nyttigt och träna mycket i 2 veckors tid och jag behöver all sömn jag kan få. Det ska bli kul och spännande att se hur bra form jag kan bli i på 2 veckor med hårdkörning.
Önska mig lycka till!




Ja som ni kanske har förstått så har våran...

img_4916 (MMS)

Ja som ni kanske har förstått så har våran lilla Mac bebis gått sönder och tyvärr är det inte värt att laga, men hårddisken gick att rädda, så vi köpte faktiskt en ny, så får jag välkomna våran nya bebis!  Mac book pro 13,3 inch! Så inlägg från den kommer så fort jag har tid! :))


Så ska det låta!

Ja det kan man verkligen säga om gårdagens program, det var Galenskaparna som var med och tävlade och här snackar vi riktig klass, dom är verkligen grymma på att sjunga.
Jag blev så glad, då jag tittade mycket på dom när jag var liten. Och som sagt jag blev imponerad över deras kunskap och sång!
Kan ibland tycka att det är fel artister som är med och som bara är med för att visa upp sig och bräcka varandra, det är så tråkigt då jag tycker det är ett underhållningsprogram, men igår var det klass på riktigt!
Någon som såg programmet???? =)

Gigg i Ryssland!

Skriver detta inlägg på planet hem till Sverige och lägger upp det när jag kommer hem.
Ja vad ska man säga om den här resan, det känns som att vi har gjort allt i expressfart.

Jag vaknade klockan 4.30 i Lördagsmorse och gjorde mig iordning, för att sen få skjuts av världens bästa till Östermalm där jag mötte upp doktorn och Isse.

Väl på Arlanda åkte vi till München och där bytte vi flyg för att komma till Ryssland
(Saint Petersburg)
lite försenade dock pga att en kille fick problem med andningen och fick bli hämtad med ambulans, stackaren, men vi var framme vid 17.30 tiden (rysk tid) och när vi skulle gå igenom passkontrollen så började problemen, först stoppar dom Alban, sen Isse och sen lilla  mig och först fick vi inte veta varför, nej ryssarna verkar inte kunna prata, så där stod vi som tre fån och fattade inte vad som hände. Men tillslut kom det en som berättade att Alban och Isses pass var för nya
(har ni sett dom nya passen, ens bild är på fyra ställen och det är fingeravtryck och grejer)
och fanns inte i systemet än och mitt tillfälliga pass var också för nytt, men det som störde mig jättemycket var bruden som satt bakom glaset och tydligen inte kunde prata för hon satt bara tyst, kollade runt, pratade med sina kollegor, men jag som stod framför henne och försökte få kontakt och prata med henne, jag fanns inte och när jag frågar om hon hade problem och inte kunde prata så tittar hon inte ens på mig, jävla bitch, service är verkligen ingenting dom bryr sig om i Ryssland kan jag berätta!

Tillslut efter 45minuter i kontrollen fick vi äntligen gå men då var det en biltur på ca.25min och när vi kom fram till hotellet så var det en timme kvar innan vi skulle åka igen till stället vi skulle uppträda på, så åter igen, stress, stress, stress.

Vi möttes sen i lobbyn på hotellet och åkte till stället vi skulle gigga på, det var en 16 årig tjej som fyllde år (typ sweet sixteen party) och för henne och familjen skulle vi uppträda, först satt folk vid bord runt scenen men sen blev det dans och gigget gick bra, men när det var klart hade vi en paus på ca.30 minuter, sen var det dags igen,  japp dom hade bokat oss två gånger på samma kväll, haha bara bra för oss iof sig så vi körde igen men bytte ut några låtar och la till några nya. Det var ett bra gigg.
Sen åkte vi tillbaka till hotellet och jag avslutade kvällen med att dricka lite rödvin med dansarna
(två tjejer från Ukraina som jobbar med Alban ibland, riktigt duktiga och trevliga)
den ena kunde knappt prata eller förstå engelska så bra, men Olga som den andra hette gjorde det så vi pratade om allt möjligt och det visade sig att hon är koreograf och verkligen jobbar hårt och brinner för det hon gör, kul när man träffar såna människor. Vid 1 tiden kände jag att det var dags att gå och lägga mig, så jag tog en dusch och sen somnade jag gott, jag tror klockan var 2.30 och då var den alltså 23.30 i Sverige, det kändes jättekonstigt då jag gick upp så tidigt hemma och hade varit uppe i ett dygn men hemma i Sverige så var det fortfarande samma dag.

Klockan ringde 4.45 och det var dags att gå upp, 5.45 gick bilen till flygplatsen och när vi åkte fick vi en frukostpåse med oss från hotellet
(detta grymma hotell, wow vilken service och så najs, jag har självklart bilder som jag ska lägga upp.)

Tyvärr fick jag också ett tråkigt besked precis innan vi skulle åka då jag gick in på Facebook och såg den tråkiga nyheten, WHITNEY HOUSTON ÄR DÖD!!!!! WHAT??? Då det var Tommys status förstod jag att det va sant eftersom han alltid har koll på allt före alla andra, ja typ innan nyheten kommer ut, haha! Men jag gick även in på Aftonbladet och fick det bekräftat, hon var död, så tragiskt, 48 år gammal och vad jag vet så lämnar hon en stackars dotter kvar. Jag och Affe var ju och tittade på henne när hon var i Sverige sist, ok man märkte att hon var förstörd och det var hemskt att se att hon var slut som artist, men samtidigt så var det något som brann i ögonen, denna glädje och glöd på scenen. Så man fick sig några moments, men nu är hon borta och det är verkligen riktigt tråkigt och jag känner mig lite nere faktiskt, jag tycker att det är så hemskt att folk kastar bort sina liv på droger, alkohol och annan skit, ja fan kan man inte bara få bort skiten, jag hatar droger, jag har aldrig testat och kommer aldrig att göra heller för den delen. Ni som håller på med skiten bäddar för er egen död när som helst! Sluta med skiten!

Sitter på planet när jag skriver detta som sagt och det är ca.1 timme kvar innan vi landar i Sverige och jag får komma hem till min älskling, det är jobbigt att behöva vara borta från honom så här just nu varje helg men det är också skönt för man blir verkligen påmind om hur bra man har det och det är så skönt att få känna saknad och sen komma hem och få så mycket kärlek och man har nögon som man vet att man vill dela sitt liv med, det är så många som inte har det och som aldrig hittar någon, men jag har och det ska jag skatta mig lycklig för, haha jag vet inte om det verkar som svammel allting bara, jag är lite trött, men som sagt snart är jag hemma och imorn är jag ledig, så då ska jag fixa nytt pass och lite grejer sen ska det tränas, ja imorn börjar jag på riktigt igen, det finns inga ursäkter, fick inget svar i Fredags men kan få när som helst och är det ett bra svar så är det hårdkörning igen så jag kan lika bra börja nu, blir det inget så håller jag mig i form ändå och det är ju bara positivt.

Sorry för ett långt inlägg, mycket att skriva om. Jag hoppas att våran dator funkar hemma nu.
Då jag råkade spilla ut en öl över den i Fredags och vissa tangenter inte funkar, så jag måste antagligen lämna in den imorn.
Hoppas ni har en trevlig Söndag och att eran helg har varit bra, jag har ingen koll på vad som hände i Melodifestivalen igår men för min del var det inga jätteintressanta artister så jag är inte så ledsen över det.

Usch vilken värdelös dag!

Ja en riktig bajsdag om jag får säga vad jag tycker och det är ju min blogg så det får jag ju =)

Morgonen började med onödiga sms, som handlade om folk som jag trodde kunde bli nya vänner, men nope inte när det är på sandlåde nivå då hoppar jag av, det är jag för gammal för och drama har jag fått nog av, ja det var en liten grej som blev så mycket större då jag är en öppen, ärlig och rak människa och förväntar mig samma sak tillbaka, får jag inte det så får det va, ja men ärligt det är inget stort jag ber om, nej det borde vara en självklarhet. Men det är inte alla som har det där och det hade inte jag heller när jag var yngre, så jag klandrar inte dom inblandade, men jag vill inte ha dom personerna i mitt liv då!

Väl på jobbet flöt det på bra, TILLS....jag ska lämna ett bud som helt plötsligt bara är BORTA, spårlöst försvunnet, det är inte någonstans i bilen och jag vet precis vart jag har varit och vad jag hämtat och lämnat och det här kuvertet som är ganska stort och tungt har jag inte lämnat någonstans och det är inte i bilen och paniken steg när jag insåg att det var viktiga papper som inte fick komma i fel händer eller huvudtaget komma bort, ja men vad ska jag göra, det är ju inte här någonstans, vad kan jag göra, jo ägna min lunch till att åka runt på alla ställen jag har varit på och fråga om kuvertet möjligtvis hamnat där, kolla på alla stockholms gator om det ligger någonstans, ja ni fattar det är omöjligt, men då har jag iallafall gjort det och kan säga att det verkligen inte är någonstans, men så tillslut kommer jag på att där jag hade det sist träffade jag en gammal vän som åkte bakom mig när jag åkte därifrån, varav jag ringer honom och frågar om han möjligtvis såg att det låg något på mitt tak när jag åkte därifrån
(ibland kan man vara vimsig och stressad, så det är lätt hänt och det kan även hända den bästa)
och han säger - Ja men du när du säger det så såg jag något vitt kuvert som låg på gatan mitt i korsningen och jag blev överlycklig för då fick jag ett svar att okej jag var stressad, jag la det på taket, men vart är det nu då??? Och precis då ringer chefen och berättar att vi har hittat det, men Hallelujah, jag kan ha tur ibland, men usch vilken jobbig situation, vad pinsamt, det får ju inte hända, men hänt och gjort, vi hittade det och jag kunde leverera budet, men efter det var det inte lätt, jag kände mig så dum, så när jag slutade för dagen efter att ha fått jobba över så att jag missade mitt Streetpass som jag såg fram emot och en fika med underbara vänner som jag inte har träffat på länge så brast jag i gråt, jag orkade inte mer, det blev för mycket, så jag åkte hem och gjorde det som funkar väldigt bra när jag är ledsen, jag storstädade, tvättade och packade.

Sen kom min älskling hem och vi har bara slappat på soffan, kollat på The Voice och nu QX Gaygala, allt är klart och jag måste sova TYP NU för klockan ringer 4.30 imorn bitti, då jag ska vara på Östermalm klockan 6.15 för att sen åka till Ryssland med doktorn och Isse. Det kommer bli en lång dag och jag kommer vara helt slut på Söndag, men jag bytte min lediga Onsdag till Måndagen igen, så jag kan vara hemma och ladda om på Måndag!
Skönt!

Jag önskar er en härlig helg och jag lovar att blogga om jag orkar och kan under resan såklart!!
Natti Natti


Mina nya fina Sneakers! Köpta på Sneakers ...

img_2664 (MMS)

Mina nya fina Sneakers! Köpta på Sneakers and Stuffs rea, kolla in deras hemsida, dom har en massa fina skor! Överraskade även min älskling med ett par låga vita converse som han har velat ha, som en liten  uppmuntran för att han haft det lite tungt med fotbollen det senaste året! :))


Mina första hembakade lättare semlor!

img_4808 (MMS)

Så här blev dom, fina va? Dom blev faktiskt goda, men brödet hade kunnat vara luftigare och med vaniljvisp istället för vispgrädde blir det nästan för sött, fast jag är ändå nöjd! Men en räcker däremot, alltså vanliga semlor kan jag äta 2-3 stycken av, men nu klarade jag bara en. =)


Dålig karaktär!

Ja jag har verkligen dålig karaktär!
2012 började ju som ni vet grymt, med träning 6-7ggr i veckan, regelbunden och nyttig mat, magen blev bättre och jag gick ner 4,5kg, MEN så kom förra veckan då jag var tvungen att fixa grejer direkt efter jobbet inför giggen med doktorn som var i helgen och det som nu kommer på Lördag, därav missade jag mina favoritpass och när jag väl var klar var det dags för mat och sen sängen.
Så hela förra veckan blev som den blev, INGEN träning, dåliga tider, vanlig mat och ibland ingen mat alls
.
Så jag sa till mig själv, jag får tillåta en vilovecka, men på Måndag kör jag igen.

Så kom Måndagen, ja jag bytte ju min lediga Onsdag till Måndagen istället eftersom jag var helt slut efter helgen med doktorn, så det blev ju vila hela den dagen, sen kom Tisdagen, då jag hostade som en galning på dagen och fortfarande var snorig, så vågade jag inte riskera att träna och bli sjuk inför helgen, så jag bestämde mig för att helt enkelt vila igen, så får vi se hur jag känner mig i slutet av veckan.
Jag blir lätt sjuk så jag vågar verkligen inte träna när jag är krasslig, men alltså man kan ju fortsätta äta bra och så, nej jag går tillbaka till mina gamla vanor och skiter i allt, så jävla dålig karaktär som man har.

Jag ska inte skylla på något, jag kan bara säga hur jag känner och tänker och just nu är jag inte mig själv, allt började så bra, men det här vädret och årstiden gör mig deprimerad, inte över något speciellt utan jag blir bara allmänt trött.

Jag känner mig grå just nu, jag är trött JÄMT trots bra sömn, är snorig, har dålig och torr hy, ingen energi till något, har inget tålamod och bryter ihop för minsta lilla, ja jag är bara ett vrak just nu och tyvärr är jag inte som många andra som kan träna och så för att bli piggare och gladare, nej orkar jag inte så orkar jag inte, jag måste få ta min paus och köra när jag verkligen vill och det är det jag kallar dålig karaktär, ja istället för att bara kämpa på, men men efter Fredag så har jag kanske inte något val ens, å jag kan inte berätta varför just nu, men fortsättning följer....!!
(Tro inte att jag skiter i ALLT, för jag försöker ändå äta nyttigt och alla mål som man ska och jag dricker fortfarande ingen läsk och har inte gjort sen innan Nyår, men det tänket jag hade för 1 1/2 vecka sen har jag inte just nu)

Är hemma på lunch just nu och ska snart tillbaka, sen efter jobbet tänker jag åka hem, sätta på mig Zipperalen och baka semlor, jag ÄLSKAR semlor och hittade ett recept som är liiiiite mindre onyttigt än det vanliga receptet, så jag tänkte göra det ikväll!! =)
Lägger upp resultatet sen, ha en bra dag nu!


Lite inspiration!

Om ni undrar vad jag och Tommy (Glorious Inc) får våran inspiration ifrån, så kolla in dessa grymma brudar, dom är sååååå jävla GRYMMA!!!!

 

Dom sjunger bra, levererar och bjuder på show, så som jag vill ha det själv!



Jag säger bara WOW!!!!!

Shit här snackar vi om att leverera!!! =)

Vilken show och jag kan inte säga annat än wow!!

 

 


Borta bra men hemma BÄST!

Jag har insett att jag verkligen trivs hemma, det är nästan så att jag får ångest över att behöva åka hemifrån, haha! Först för att behöva lämna min älskling och sen för att jag älskar mina helger hemma, först Fredagsmys med älskling, sen vet man aldrig vad Lördagen bjuder på men hade jag kunnat vara hemma den här helgen så hade jag självklart bjudit hit våra vänner, så hade det blivit Melodifestivalen för hela slanten. Sen våran storhandling och myskväll på Söndagar, ja nu har jag ju varit borta hela helgen och var helt slut igår när jag kom hem så ingenting blev gjort.

Men jag bytte min lediga Onsdag till idag istället då jag inte sovit bra alls i helgen och kände att jag behövde göra det idag. Dessutom är min älskling hemma och är sjuk så jag tänkte jag ska ta hand om honom lite, ja utan att själv bli mer snorig än vad jag är.

Har tvättstugan just nu och ska snart göra frukost/lunch, sen ska jag få tillbaka min bil idag så den måste tankas och tvättas och jag behöver handla inför veckan. Sen ska jag äntligen på Streetdance kl.18.30 på SATS idag. Så jag har en del att göra idag ändå.

Ja nu börjar träningen igen, för det blev en vilovecka förra veckan, det är inte ok, men så kan det bli ibland och huvudsaken är att det inte är av lathet utan nu fanns inte tiden helt enkelt.

Så hur gick gigget i Finland? =)
Det gick jättebra, det var mycket folk och bra drag. Och när vi var klara tog vi några glas öl och jag och Litho (som är en vän och gammal danslärare till mig) satt och pratade om allt inom musiken och dansen. Jättetrevlig avslutning.
Dagen efter åkte vi vid 10.30, denna helvetes bilresa till flygplatsen, så vid 17.00 landade vi på Bromma flygplats, världens bästa kom och hämtade mig och det var underbart att komma hem.
Väl hemma åt vi tacos och mös en stund på soffan, sen däckade jag och sov gott hela natten lång.

Det blev inte alls mycket kort från helgen, jag glömde ta med en liten väska att ha när jag inte var på hotellrummet så jag lämnade allt och ville inte släpa på min kamera eller Iphone.

Men vassegoda jag bjuder på det jag har! ;)


Reseoutfit och lilla packningen!

Litho

Isse&Alban



Självklart lite egopics ;)





Isse (Kunde inte vända på bilden av ngn konstig anledning)



Framme i Finland!

Ja vi är äntligen framme i Finland efter en tidig 3,5 timmes bilresa från Jönköping, ett stopp i Sthlm (älskling kom och hämtade mig så jag hann åka hem i ca 2 timmar, ladda om, packa om väskan&gosa lite) sen bar det av mot Arlanda och terminal 5.
Och nu sitter vi i bilen som är på väg till någonstans i Finland, ja från Helsingfors är det tydligen ca 5timmars bilresa, blää vad tråkigt.
Men när vi väl kommer fram så ska vi äta och göra oss i ordning snabbt som attan då vi ska stå på scenen kl.23.30 (finsk tid) ja lite smått oroande då klockan nu är 21.30 och vi tydligen har ca 1h och 45 minuters bilresa kvar, hmm...haha not my problem så länge jag hinner fixa håret som nu sitter i en knut mitt på huvudet och ansiktet som är nästan osminkat.
Jag mår bättre i magen men den har knasat lite , antagligen eftersom jag inte har tränat på en vecka (skäms över att säga det) och för att man äter en macka hit och dit, sen en snabb middag, ja ni fattar, turné livet är inte alltid en dans på rosor. Dessutom har jag ont i halsen, hostar, snorar och tror tyvärr att en förkylning är på ingång. Min älskling kände sig inte heller på topp, men vi får hoppas att vi klarar oss.

En helt annan grej, vi gnäller hemma i Sverige på att det är kallt vilket det är, ingen tvekan om det. Men här i Finland har vi -29 grader just nu och tydligen blir det kallare....SAY WHAT????
Jag har ett par tunna fingervantar och en mössa som knappt värmer, herregud!
Får hoppas att man inte fryser ihjäl här! Som tur är så har jag min varma Goose jacka och Timbaland kängor.


Gigg ett avklarat!

Ligger på hotellrummet och myser i sängen efter ett lyckat gigg med doktorn, Izze och Litho.
Kvällens gigg var i Jönköping och det var en kick off för tidningen Metro, publiken var lite sega i början men vaknade snabbt och kom igång ordentligt.
Jag hade glömt bort hur kul det är att gigga med doktorn, jag älskar ju fortfarande hans låtar och det är så jävla kul att få stå där och sjunga dom och bara köra, det gick skitbra ikväll men min röst ville inte vara med mig på vissa ställen, ja jag blev jättehes helt plötsligt men det fixade jag på ett snyggt sätt.

Resan hit gick bra, men mellan Sthlm och Södertälje så var det kaos i trafiken och vädret var inte alls kul, men efter Nyköping så släppte det och väglaget blev perfekt, väl framme skulle vi leta upp hotellet men fick punka, haha så typiskt, vi var ju typ framme, som den enda tjejen i sällskapet och budbilschaufför som man är, alltså van att ta i och byta däck, tog jag tag i det hela men då fattades det grejer så jag kunde inte byta däcket ändå, så då tog vi en taxi för att sen låta hotellet fixa det där med bilen. Skönt när man kan göra så, väldigt stressade slängde vi i oss maten och gjorde oss redo för gigget och tillslut så blev det ju bra.

Alla är nere på efterfest just nu men jag fick så ont i magen och kände att om rösten ska hålla bättre imorn så behöver jag stanna kvar här på rummet och jag ligger nu i sängen och bloggar från en IPad (som jag har fått låna av Tommy, tack fina vännen för det, den är underbar, VILL HA) och jag ska snart sova för imorn bär det av till nästa gigg!
Har jag internet där så skriver jag imorn igen!
Natti natti

Träningsfri vecka, INTE BRA!

Det var ett himla tjat om träningen tänker ni, men jag får liiiite lätt panik över att jag inte tränat en enda gång hittills och det är redan Torsdag imorn.
Jag hinner ju inte eller rättare sagt jag ORKAR inte, för när jag har varit klar på jobbet och allt fix&trix inför giggen i helgen så är ju jag helt slut och vill bara hem och ta det lugnt.

På Fredag förmiddag åker vi till Jönköping och på Lördag åker vi till Finland, så jag är borta HELA helgen och därför behövs saker och ting fixas. Men nu är iallafall pass och visum fixat så nästa vecka kan jag åka till Ryssland, skönt!
Ja nu kan jag stressa ner och glömma Ryssland sålänge och kan börja koncentrera mig på den här helgen istället. =)

Har precis målat naglarna och ska egentligen tona håret, för jag ser bokstavligt talat förjävlig ut nu, men Mästerkockarna slutade för en stund sen och nu vill jag bara gå och lägga mig, jag är verkligen helt slut, jag har ingen energi över alls. Men på allvar vad är det som händer, jag som har varit så pigg, tränat bra och känt mig frisk, men jag säger bara det, nästa vecka så är det träningen och alla viktiga mål som står på schemat igen, för så här kan jag inte känna mig. Blä!!!

Såg på löpsedeln idag att en snökanon är på väg???? Alltså det räcker, bort med skiten, ge mig vår, solsken, knoppar på träden och plusgrader, hur länge ska vi få stå ut med snön i år?

Har suttit i bilen och uppdaterat mig på lite Alban låtar idag och det finns en remix som vi gör ibland, den är verkligen skön, jag gillar ju alla Albans låtar, men dom har hängt med ett tag nu, så när man hör en remix så kan det ju bli så att man börjar gilla låten igen. =)

Vad tycker ni! Gillar ni originalet bättre eller ragga remixen?

 

Fick idag veta att jag ska lyssna in mig på denna låten inför helgen, haha jag som har sagt till dom som frågar att vi inte kör den låten, men där fick jag!!! =)

 

 

Älskar Albans klädstil och håret, ja hela kitet ;)


RSS 2.0