Lördagsmyyys!

Trots att det blev sent i säng i fredags så gick vi upp vid 10 då solen ÄNTLIGEN var framme och vi båda var lediga, så vi åt lite frukost och gjorde oss iordning, handlade lite frukt och dricka från jobbet och åkte förbi Mc Donalds i Nacka för bakismat.
 
Älskling kom med den grymma ideen att vi skulle åka ut till Trollsjön, det är ett guldställe vi har i Orminge, så vi tog med solstolar och gotti gott gott och satte oss på en klippa och solade, åt och bara mös, solen värmde och vi var nära på att ta första doppet för i år men ångrade oss snabbt.
Det var så skönt att äntligen få lite solenergi och jobba på brännan som var borta
(hade dock fuskat i solariet dagen innan och brände mig rejält, oops)
 
My good looking man :)
 

   
 
När vi kände oss klara så åkte vi förbi Nacka Forum för att hitta något kul till älskling och han fyndade en shorta och en tröja för 200kr, billigt och bra och jag passade på att skaffa sånt smått och gott som man behöver från HM, sen åkte vi hem, laddade om, gjorde oss iordning, åt lite kyckling med sallad och jag hann med lite snabbstädning ;)
 

 
Ja för att sen ta emot nästa gäng som kom över på mys
(Johan från SOJO med pojkvän och två vänner)
och party blev det, en massa prat, skratt och youtube tittande
(japp även med dom här gästerna)
 
Vassegoda, här kommer lite pics!
 


 
 
 
Vid 23.30 tiden var det  dags att åka in till Star och kolla på Maleen (Dinah Nah) som skulle uppträda
(lika grym som alltid levererade hon och det var bra, men tyvärr bara med en låt just nu, man ville ju ha mer, men det KOMMER)
Vi hade skitkul dansade, träffade fina människor och avslutade med en pizza på Kungsgatan och lite deeptalk som behövdes och det var uppfriskande att äntligen får lite svar på frågor och dela med sig av sina känslor, ja vi alla behövde nog det ;)
 
 
 
TACK ALLA inblandade för en grym kväll, det måste göras om, SNART! =)
 
Även i Lördags blev det så sent som kl.5 i säng och vi somnade som stockar för att sen vakna upp av oss själva klockan HÖR OCH HÄPNA 16.30, wow längesen man sov sålänge, men festar man både fredag och lördag när man inte är van så blir det väl lätt så ;)
 
Eftersom hela dagen var förstörd och dåliga jag inte kunde träffa upp fina Sara på en date som vi hade bestämt så passade vi på att slappa resten av kvällen, svullade onyttigheter och bara mös.
Men vi var som två zombies så tillslut gick vi och la oss, ja jag säger bara att festa bort ens enda lediga helg var väl kanske inte det smartaste men gud vilken trevlig helg, jag har fått umgås med fina vänner och min finaste men nu är det en ny vecka med en massa jobb och lite trevligheter! ;)
Hoppas ni haft en bra Måndag och får en fin vecka!
Bjuder på lite kloka ord, bilden lånad från min egen kloka far <3
 
 

Fredagsdate med vänner!

Vilken superhelg det har varit, i Fredags jobbade jag 10-17 sen åkte jag hem och fixade håret, ja det behövde färgas IGEN!
Det blev samma färg som vanligt, jag tycker den är perfekt, för den täcker allt och jag gillar det intensiva mörk bruna som nästan ser svart ut!
 
Bjuder på en liten ego bild så får ni se resultatet ;)
 
 
När jag var färdig fixad så hällde jag upp ett glas rose
 
SKÅL! ;)
 
och inväntade älskling som hade jobbat och tränat och som tog med sig våra gäster hem, Adam och Sofia (ett otroligt vackert och trevligt par, jag har iof sig bara vackra vänner)
 
 
dom hade även köpt med sig middagen för kvällen, sushi från favvostället Svenska sushiköket och shit vad gott det var, ÄLSKAR!
 
 
Har ni inte ätit där så rekommenderar jag er att göra det, det brukar vara lång väntetid men då bokar man på nätet så får man en tid som man ska komma dit, grymt bra system som alltid funkar, förrutom i Fredags då det visade sig att systemet var nere när Max kom dit, men det åtgärdade dom snabbt ;)
www.svenskasushikoket.se
 
Kvällen bjöd på en massa prat, spel, musik, youtube tittande
(haha jag har insett att det är en väldigt social och rolig grej det där med gästerna)
och dricka, så vid 4.30 kände vi alla att det var dags att avrunda, men tack så hemskt mycket fina ni för en grym kväll! Det måste göras om SNART!
 
Bjuder på lite knasiga kort som knäpptes ;)
 
  


Har så mycket mer att skriva om så Lördagen kommer i ett annat inlägg ;)
 
Kärlek
 

Lite bloggpaus!

Jag har haft en underbar helg med vänner, nära och kära men nu är jag helt slut!
Och idag vaknade vi sent, det var länge sen vi sov så länge så mer än så har det inte hänt idag och vi är helt döda på soffan.
 
Jag ska snart gå och sova så jag orkar med jobbperioden som kommer nu, men jag ska försöka blogga och så så gott jag kan och berätta om helgen som har varit! Jag hoppas ni har haft en bra helg och att ni får en bra vecka!
Kärlek

ÄNTLIGEN Fredag!

Ja nu kan jag verkligen säga det för jag är ledig i helgen, det var längesen jag hade en hel helg planerad ledig redan på fredagen, jag har ju kanske varit ledig en dag och sen tagit ledigt halva andra dagen, men nu är jag alltså ledig en HEL helg.
Haha ordet ledig var med 5 ggr nu, så ni fattar va?? JAG ÄR LEDIG I HELGEN ;)
Det ska bli skönt och jag har massa roligt inplanerat. =)
 
Men först ska jag skriva om gårdagen, då jag fick en ledig
(haha en gång till)
dag, jag skulle ha jobbat 13.30-16.30 men det var så lugnt så jag behövde inte komma in, så jag passade på att ta en sovmorgon, äta en god frukost och sen slappa framför datorn.
 
Men tillslut var det dags att komma igång med dagen så jag städade, torkade ur kylskåpet, dammsög, skurade, dammade, diskade och fixade och det kan ju vara en av dom bästa känslorna för mig, ja när lägenheten är nystädad och fräsch
(haha jag är lite speciell)
men ordning och reda, ett städat hem, rent, helt och fint det är min grej och har alltid varit.
Iallafall där jag bor och jobbar som sagt.
 
Apropå jobb så åkte jag till jobbet och handlade och tog sen ett stopp på systemet, då Adam och Sofia kommer hit ikväll på middag
(vi tänkte beställa hem mat, enkelt och bra)
så alkohol behövde fixas och städningen var ju då ännu mer viktig.
 
Men sen blev det lite stressigt då jag hade bokat in mig på dubbelpass i Alvik, först Sh`bam och sen Core, men jag hann och jag säger bara, GUD VAD DET ÄR SKÖNT ATT TRÄNA!
Jag förstår inte att jag har pausat sålänge, varför har jag försummat träningen när det kan vara en av dom skönaste sakerna att göra????
Jag körde på stenhårt och hade tyvärr ätit lite för lite
(fy skäms Veronika)
så ett tag snurrade det till men jag fyllde på med en banan mellan passen så då gick det bra.
Känner mig mer uthållig, lite starkare och otroligt kontrollerad med träningen trots en LÅNG paus, så det känns bra och det kan ju bara vara positivt inför denna intensiva jobb och träningsmånad som följer!
 
Efter passen promenerade jag lugnt hem och hemma stod älskling klar med smeten och det blev fruktpannkakor som jag hittade receptet till på Måbra och jag säger bara mums, dom är underbara och med Hallonkesella och igår färska jordgubbar så bara smälter allt underbart ihop i munnen och är ni intresserade av receptet så hittar ni det HÄR!
 
Egopic
 
 
 
Fruktpannkakor med hallonkesella&färska jordgubbar
 

 
Efter middagen kände jag mig nästan hängig så vi gick och la oss men inte har jag sovit inatt för det, nej jag har legat klarvaken hela natten IGEN, så jag är otroligt glad att det är helg!
 
Dessutom har jag och älskling en ledig Lördag tillsammans, vad vi ska hitta på beror lite på vädret, men umgås i massor ska vi iallafall och på Söndag blir det ett kärt återseende, då ska jag och en Sara data, vi har inte setts sen förra året då vi träffades på Gran Canaria när vi bodde på samma hotell och sen har vi båda haft fullt upp men nu jäklar ska vi ses och en underbar nyhet är att vi blir grannar, jeij jag kommer få en promenad kompis, MYS! =)
 
Ja en fullproppad helg med nära och kära ska det bli, LOVE IT!
 
Och jag hoppas att ni får en underbar dag och en skön helg!
 
 
 
 

Avi från posten!

Wiiie där damp den första avin ner i brevlådan, vilket paket tror ni att det är, det från Fitnessguru eller The white one??? =) Snart får vi se.... =)
 

Snart hel igen!

Haha ja det kan låta konstigt med tanke på det jag ska skriva nu, men det är verkligen så!
Jag åt innan jag gick på semester Fitnessgurus fettförbränningstabletter Heat och jag märkte verkligen resultat då jag tog en varje tablett varje morgon innan promenad och ibland en halvtimme innan träning, jag blev piggare, mindre hungrig och mindre sugen på sötsaker.
Men så tog dom slut och jag gick på semester, så nu när jag vill gå ner några kilon och tighta till mig igen inför deadline i september som jag har pratat om så har jag klickat hem dom igen och jag kommer äntligen bli hel:
 

Nya Heat är utvecklad av vårt forskningsteam tillsammans med de mest framstående experterna inom området fettförbränning. Resultatet är vår kraftfullaste fettförbrännare någonsin.

Du som dietat förut vet att de största utmaningarna under diet är hunger, sötsug och brist på energi. Om du inte lyckas hålla dig till ett kaloriunderskott så kommer alla dina ansträngningar under dieten att vara förgäves. Detsamma gäller om du inte orkar utföra din träning.

Heat löser dessa problem under diet genom att eliminera ditt sötsug, minska din hunger samt ger dig energi nog för att utföra dina bästa träningspass någonsin.

30 minuter efter intag ger Heat:
+ Kraftigt ökad fettförbränning
+ Kraftigt ökad energi
+ Kraftigt ökad fokus
- Minskad hunger
- Eliminerat sötsug
- Motverkad muskelnedbrytning

Heat är idag ensam på marknaden med att kombinera patenterade GarCitrin® och Dendrobium.

GarCitrin® har i en dubbelblind klinisk studie, där deltagare varken ändrade kost eller motionsmängden, visats ge 73% av deltagarna följande:
           
- Reducerad BMI & vikt
- Reducerad mängd kroppsfett
- Reducerad aptit
+ Ökad procentuell muskelmassa
       
Dendrobium har nyligen upptäckts här i väst för dess energigivande egenskaper men har används i kinesisk medicin i århundraden. Genom att kombinera vår moderna förädlingssteknik med traditionell erfarenhet så har vi tagit fram ett extra effektivt extrakt med 5:1 förhållande.

Utöver dessa två ingredienser innehåller Heat även flera aktiva ingredienser som tillsammans bl.a. ger en lätt vätskedrivande effekt för en snabbt förbättrad “look” vid problemområden som håller mycket onödig vätska.

Vår erfarenhet från Heat Original har gjort det möjligt för oss att tillverka marknadens mest högdoserade och koncenterarade fettförbrännare där du enbart behöver en kapsel för maximal effekt.

 
Dom har även ett jordnötssmör som är grymt om man vill ha något fetare i sig men som ändå är bra fett, för er som går på LCHF så är det perfekt, så den godsaken klickade jag också hem:
 
 

Förmodligen världens godaste jordnötssmör. Ekologiskt & utan tillsatt socker. När det kommer till vårt jordnötssmör så har inga kompromisser gjorts när det kommer till smak, kvalité och innehåll. Råvarorna är noggrant utvalda och enbart från kontrollerade ekologiska odlingar.

Smöret tillverkas under strikt kontroll och enbart med förnyelsebar energi (grön el)

Produktegenskaper:

  • 100% naturellt och ekologiskt odlat jordnötssmör
  • Hög halt av antioxidanter och fibrer
  • Innehåller nyttiga fetter för hälsosam hormonproduktion
  • 0 gram tillsatt socker
  • Mättande och gott
  • Motverkar torr hy
  • Hög halt av aminosyran leucin
  • Hög halt antioxidanten reservatrol
  • Odlad med hänsyn till vår natur

Nu kan du båda äta gott och samtidigt göra en god gärning för både din hälsa och vår natur.

Fitnessguru Jordnötssmör är ett livsmedel med väldigt många goda egenskaper och kan med fördel användas till både viktreducering och kvalitativ och hälsosam viktökning, beroende på hur smöret kombineras med övrig kost. Fitnessguru Jordnötssmöret passar utmärkt för bl.a. till Jordnötssmörsdieten, LCHF, en ketogen kost eller enbart för dig som vill berika din befintliga kost med nyttiga fetter, fibrer och protein. Tack vare jordnötssmörets näringsvärde är det gynnsamt för ditt välmående samtidigt som den motverkar torr hy.

Våra ekologiskt odlade jordnötter är naturligt fyllda med en hög halt av både antioxidanter och fibrer som är ett naturligt skydd mot vissa cancerformer och även välfärdssjukdomar som diabetes. Fibrerna i Fitnessguru Jordnötssmör hjälper även till att hålla magen lugn och i trim.

I en studie från International Journal of Obesity såg man att personer som inkluderade jordnötssmör i sin diet gick ner 4,8 kg utan att på något annat sätt ändra sin diet. Se dock till att välja ett naturligt ekologiskt jordnötssmör utan tillsatt socker som Fitnessguru Jordnötssmör.

Proteinet i den ekologiska jordnöten har ett högt biologiskt värde och är ett av de mer kompletta vegetabiliska proteiner som finns. Fitnessguru Jordnötssmör kan användas som en del av en hälsosam och aktiv livsstil.

 
Jättegott, härlig konsistens och jag rekommenderar det starkt, perfekt att ta en matsked av ca.3 ggr om dagen om man måste eller på en macka. MUMS!
 
Jag gillar fitnessgurus sida starkt och även dom har bra priser så vill ni kolla in och beställa något så gör ni det HÄR!

The White One

Vi var ju som jag skrev i ett inlägg: Tänker inte lyfta ett finger idag! den 12/7-12
på Ida Wargs event på Cafe Opera som hon anordnade tillsammans med Atlasbalans och då fick vi även en goodiebag med lite gottsaker och däri låg bland annat denna lilla sak:
 
En blue light -

The White Ones nya BlueLight gör blekningsprocessen ännu effektivare och fungerar dessutom som ett skydd för de som tycker det svider att få gel på tankött/läpp. BlueLight verkar med sitt UV-ljus som accelererar blekningseffekten i The White Ones olika tandblekningsprodukter. Den kan i vissa fall till och med dubbla effekten på den 14-dagars behandlingsperiod som vi rekommenderar. BlueLight är dessutom otroligt enkel att använda och skadar inte tänderna. Precis som alla våra andra produkter är den också CE-Certifierad och FDA-Godkänd. Det är endast att plocka bort plasten under batterierna och trycka på start. 

 Bäst resultat får du när du använder BlueLight efter du penslar på tandblekningsgel ifrån Strong eller Sensitive på tänderna, och sedan låter ljuset öka blekningseffekten i 15-30 minuter. Det går lika bra att använda den efter du borstat tänderna med vår Tandblekningstankräm eller använt vår 2in1 Munspray/Tandblekning.

Så nu har jag klickat hem dom här till mig själv:
 
2 in 1 Munspray/Tandblekning

Tandblekningstandkräm
 
Jag tänkte testa dom två först men sen kommer jag nog klicka hem tanblekningsgelen tillslut, men vi börjar med dessa ;)
 
Sen har jag länge velat testa ögonfransserum för mina fransar då jag alltid använder lösfransar på fest eller när vi står på scenen, musikvideos m.m.
Jag har inte så korta fransar men man vill ju alltid ha längre ;)
Så nu tänkte jag testa denna:
 
Ögonfransnäring -
 
Vår absolut senaste produkt, The White One - iLash, en 100% naturligt ögonfransnäring som genom att förlänga fransarnas växtcykel samt stimuera hårsäckarna, ger dig längre, tjockare och starkare ögonfransar. Du kan från och med nu glömma mascara och endast förlita dig på naturliga ögonfransar. Garanterat resultat på 14 dagar. Går även mycket bra att använda på ögonbryn!

 
 
 
Och jag kommer direkt när den dimper ner i brevlådan att skriva från dag 1 och framåt, lägga upp före och efterbilder och resultat så ni får hänga med, för kanske kanske så kommer det komma upp en liten tävling här sen för er läsare, men man vet aldrig!
Håll er uppdaterade här på bloggen så får ni se! ;)
 
Vill ni själva kolla in sidan som jag förövrigt tycker har väldigt bra priser så finns alla produkter HÄR!

Raw!

Det blir en massa blogginlägg idag, men det är bara att vänja er, för jag ska bli mer aktiv och vill ju faktiskt nå ut till fler eftersom jag tycker det är kul att blogga, så ni som läser min blogg dela gärna om ni tycker om den och ge mig gärna lite kommentarer, vad ni tycker är bra, dåligt, roligt, något jag ska ändra på, ja en massa tips, dom är såååå välkomna! =)
 
Men nu var det ju inte det jag skulle skriva om utan jag vill visa er ett nytt projekt, det är våran grymma koreograf, vän och dansare Celina Ryden och vår andra dansare Ida Warg, dom har startat ett projekt som jag tror kommer bli awesome!
 
Lyssna/kolla in denna teaser på första låten HÄR och gilla deras sida Raw på facebook för mer info och uppdateringar, dessutom är man med och tävlar om valfritt smycke från www.bycelina.se om man gillar deras sida. Så varför inte, ni har hört det förr: GILLA, DELA och SPRIIID!
Hjälp mina vänner!
 
 
 

Karmaloop!

Tommy tipsade mig om en sida på nätet med snygga kläder och skor och jag är fast, som tur är finns inte alla i min storlek och några är lite för dyra för mig just nu, men drömma kan man och det gör jag verkligen.
Kolla in dessa skönheter!
 
 
 
Grymt bra priser över lag, åh jag vill ha massa pengar NU!!! ;)
Vilken är er favorit???

Ledig förmiddag!

Ja jag sitter hemma och har fixat med lite räkningar som ska dras imorn, håller på och tvättar, har druckit en uppfriskande smoothie och ska nu dricka lite kaffe för att sen ta en långpromenad innan jag ska jobba 16.30-22.30! Gillar dessa lediga förmiddagar! =)
 
Igår slutade jag vid 17 tiden och tog mig en prommis hem innan Tommy kom på besök då vi behövde planera inför hösten och det kommer bli sååååå bra.
När Tommy hade åkt lagade jag middag, kött med sallad och haricoverts, jättegott!
 
 
Älskling kom hem från en träningsmatch vid 21 tiden och vi kollade på en film innan vi gick och la oss.
Hittar inga trailers men jag lägger upp blider på dom, det är ett gäng filmer som har gjorts efter böcker som Liza Marklund har skrivit, jag har inte läst alla, men nu har vi sett filmerna och dom är bra.
Väldigt spännande måste jag säga! Så dom rekommenderar jag starkt! =)
 
  
    

 
Tror att detta är dom enda om det inte kommer fler! ;)
 
Sen såg vi även dom här filmerna häromdagen:
 
 Chronicle - Vi tänkte inte se den först, men Tommy rekommenderade oss den och jag tyckte den var skitbra! Så SE DEN!
 
 
Jack and Jill - Helt meningslös film, den var bara ett tidsfördriv, tråkig och Adam Sandler borde lägga ner såna här roller nu, man har tröttnat lite!
 

Kärlek

Tråksommar!

Alltså den här sommaren slår allt i tråkväder, ena stunden är det solsken, varmt och man bara vill lägga sig vid vattnet och sola, men andra stunden är det mulet, blåser kallt, det regnar, åskar och blixtrar, ja man kan inte lita på vädret en sekund.
Och ena dagen står det på löpsedlarna att Nu äntligen kommer sommarvärmen men andra dagen står det Nu kommer det ett extrem väder, ja vad ska man säga, det är ju precis så det är, men jag är så less på att se det, kan vi inte bara strunta i vädret, den svenska underbara sommaren med över 30 grader som vi kan ha kommer inte att komma, men kommer den är den inte här för att stanna länge, tråkigt men sant, det är liksom bara att inse. Det är redan i slutet av juli, det är alltså snart augusti och jag har inte badat i svenskt vatten eller solat en heldag på stranden, jaja okej jag jobbar mycket så det är svårt, men det har inte lockat om man säger så!

 
 
 
Jobbade 11-16 idag, jag skulle egentligen ha jobbat 11-20, men när jag promenerade till jobbet så var det solsken och jättevarmt så jag kände mig bitter för att det alltid är så när jag jobbar men så fort jag är ledig så blir vädret sämre och det fick jag bevis på idag för när jag slutade vid 16 var det mulet, kyligare och det fina vädret var borta. Jag blir sååå trött. Suck...
Funderar på att sluta planera och spara till min 30 års fest som jag skulle vilja ha egentligen men istället börja spara till en resa med älskling över jul och nyår.
Tänk att få komma iväg bort från det här och få solenergi och få vara med den som betyder mest av allt för mig
(tillsammans med min familj)
det vore en dröm.
Jag menar den veckan på Teneriffa var grym, men det känns redan som evigheter sen. Bläää vad deprimerande! =(
 
Sitter hemma och älskling kom precis hem så nu blir det en riktig slappar Söndag med en massa onyttigt och mys och imorn är det en ny vecka igen, tiden springer förbi och det börjar bli deadline med min viktnedgång, så nu är det dags att ta tag i sig själv igen, men jag tänker inte beklaga mig över hur missnöjd jag är och bla bla bla utan jag säger bara att nu börjar det bli panik så jag får helt enkelt skärpa mig!
Men men det är imorn så nu ska jag mysa! ;)
Ha det bäst sålänge!
 
 
 
 

2 dagar ledigt!

Kände i veckan att jag ville ha lite ledigt denna helg då älskling har 3dagar ledigt från fotbollen och vi gått om varandra den senaste tiden.
Så jag bytte stängningen på Torsdagen till 10-19 och tog ledigt på Fredagen och idag Lördag!
Såååå välbehövligt, då jag har jobbat mycket och kommer att jobba ännu mer fram till v.36.
 
Så jag kom med ideen att vi skulle passa på att vara ute och ha trevligt med dom som ville på Fredagen och Max gillade ideen så jag smsade lite folk och vi fick ihop några goa gubbar trots kort varsel, ja ganska många faktiskt och trots det dåliga vädret så hade vi skittrevligt.
Tack alla inblandade! <3
Och här kommer lite bilder:
 
Fick inte med alla samtidigt tyvärr!
 
Min kärlek
 
Kalix
 
Fredrik&Kalix
 
Vanessa
 
Jag&Louiza
 
Kalix i pappa Tommys knä
 
Jag&världens finaste pojkvän
 
Idag mår vi ganska bra men vi sov ut till 11 iallafall och nu har vi ätit frukost/lunch och bara slappar på soffan, solen skiner om vartannat men så himla varmt verkar det inte vara så vi har inte gått ut än, men senare ska vi på middag hos Tommy, Olof och bebisen Kalix. MYSPYS!
 
Ja som sagt denna lilla Kalix..Tommy och Olof skaffade ju honom för en vecka sen och jag var skeptiskt i början, för jag har sett folk skaffa hundar förut som det sen visat sig att man inte orkat med, haft tid för eller velat ha och det är föööör många som gör så tyvärr, sorgligt!
 
Men jag frågade Tommy flera ggr är ni säkra nu? Vi hjälper självklart till om ni behöver, jag ställer alltid upp på mina vänner, jag skulle aldrig göra något annat, men jag har också gjort det förut men inte fått så mycket som man hade hoppats på tillbaka så jag är lite mer försiktig nu, dessutom vill jag inte riskera att bli för kär och personlig i denna lilla krabat
(ta hand om den som att den vore min egen)
för att sen aldrig mer få träffa den, nej inte en gång till, det klarar jag inte av
(nu vet jag att så skulle det aldrig bli med Tommy, men det trodde jag förra gången också, men det hände)
men det är en annan historia som nu är förbi och som har lämnat mina axlar.
Men iallafall så var jag skeptisk till detta pga av det, men efter mycket tänk så bestämde sig Tommy och Olof för att skaffa lille Melvin
(som han först hette)
och det har gått jättebra, han får vara med på pappornas jobb
(just nu jobbar dom tillsammans)
och är med överallt, så jag tvivlar inte en sekund på Tommy och Olof som hundägare och jag vet att han har det bra nu hos sin nya familj och jag är glad att han är här, för han är en glad liten prick och igår hann jag inte få så mycket kärlek av honom då det var en massa folk runt omkring och Kalix
(som han heter nu)
lekte med Celinas och Chris Jack russel hund, fina Martin.
Men ikväll Tommy är han min, hehe, han ska få så mycket kärlek av sin plastmamma så jag vet inte vad! =)
Här är han den lille krabaten, underbar är vad han är <3
 
Det var dagens långa inlägg, ha en grym Lördag nu, det ska vi ha!
KÄRLEK
 

Dinah Nah - I am video!

Videon är här, gillar, dela och sprid! =)
Precis så som vi vill ha hjälp att sprida våra grejer så ska man självklart hjälpa sina vänner och nu är det Maleen (Dinah Nah) som har släppt video till sin låt I Am! Fierce som alltid! ;)
Vassegoda! =)
 
 

Wiiiie!

Igår skrev jag om våra 4400 views på youtube, haha det är ingenting mot vad det är idag =)
Kolla här! Hallåååååå 16000views, jiiiiippiii!!!!!
 
 
Det går framåt =) Wiiiie....man blir så glad över att det finns folk som kollar på oss och tycker att det är bra för dom delar det uppenbarligen vidare!
Jag säger bara, det här är BARA början! =)
 
Idag jobbar jag 16.30-22.30 igen och det är skönt med sovmorgon, men det är segt att jobba kväll!
Tog en sovmorgon till 10 idag sen har jag bara slappat framför datorn och håller på att tvättar, vädret är lika tråkigt idag så det blir ingen joggingtur idag heller!
 
Imorn ska jag och Richard på Satscore på Telefonplan kl.11.30 och jag bara ska komma iväg!
Nu har jag ju dessutom skrivit om det här, så nu jäklar! =)
 
Måste fortsätta i tvättstugan nu och sen laga lite matlåda till kvällen så ni får ha en bra Onsdag!
Kärlek

Update!

Ja då har jag haft fullt upp som vanligt och inte orkat eller hunnit blogga, men idag börjar jag sent så jag tänkte passa på att göra ett inlägg och updatera er lite!
 
Våran video med en känd cover som vi har gjort en re remix på släpptes i Fredags kl.12 och idag i detta nu har vi 2385 views på toutube, helt okej för att vara en repvideo där vi bara är oss själva och bjuder på lite skoj! Kul är det iallafall, så fortsätt gilla, dela och sprida den vidare! =)
 
 
Har som sagt jobbat som en tok, men i Fredags unnade jag mig en ledig dag, ja jag skulle ha jobbat 16-21 men det var sååååå lugnt på jobbet och min älskling slutade tidigare och jag var bara allmänt trött så jag tog ledigt. JÄTTESKÖNT!
 
Jag storstädade, diskade och fixade här hemma, när Max kom hem så hjälpte han också till, sen åkte vi och handlade inför en riktig slappkväll med tacos framför tvn och gino och kaffe till efterrätt, svullfredag kan man alltså säga! ;)
Vi kollade på en film som var bra, ja den funkar en mysig fredagskväll faktiskt!
 
Get the Gringo med Mel Gibson!
 
 
Efter en skön slappfredag så var det dags för Lördag och jobb 9-18 och älskling skjutsade mig till jobbet då han skulle till Ekerö och ha fotbollsturnering med några vänner. När jag slutade hämtade han mig och vi åkte hem och började fixa för en myskväll med Maria och Johan
(att sen älskling blev dagens spelare på Ekerö och att hans lag vann turneringen var extra kul, så han fick lite priser och grejer, haha så underbart med såna där ställen som verkligen satsar.)
 
Max började fixa köttet när vi kom hem, jag mig själv och sen salladen, trots den enkla uppgiften så lyckades jag ändå bränna mig på stekpannan, så nu har jag ett fint
(läs fult)
brännmärke på ovansidan av handen. Inte ovanligt att dessa olyckor händer! ;)
 
Vid 19 kom snyggingarna och med sig hade dom en jättefin present
(fast det borde varit vi som gett den, speciellt jag eftersom Maria har fyllt år)
och jag som bara älskar muggar
(är lite utav en samlare, det är ingen som vet detta och Max vill inte att jag säger det till någon för vi får inte plats med fler, men jag ÄLSKAR koppar och muggar i olika former)
blev jätteglad! Måste bara hitta en plats till dom nu! ;)
Tack än en gång fina ni!
 
 
Ja det blev ännu en trevlig date med en massa prat, koll på youtube klipp, klicka runt och drömma oss bort på resor till paradiset, lite Glorious Inc ego titt på klipp och lyssning av våra låtar, god mat
(som älskling lagade)
god efterätt
(enkelt men gott, jordgubbar med glass och grädde)
och ja bara mys!
Vi måste göra detta till en vana, vi gillar att umgås mer er, det är så enkelt, med inga krav och man blir så glad! BÄSTA BÄSTA! <3
 
Tog inte så mycket bilder, men här kommer några iallafall!
 
Finaste Maria
 
Hennes snygga man Johan
 
Snygga paret tillsammans!
 
Älsklings goda fyllda fläskfile, inlindad i bacon med sallad!
 
Tog inga på mig eller älskling, den enda med mig är den här, haha!
Ja vad säger man, vi hade lite kul med Prank mirror också, en rolig app man borde ladda ner!
 
När klockan började närma sig sent var det dags att runda av, jag skulle upp och jobba och Maria och Johan träna
(grymma som dom är)
TACK än en gång för en galet trevlig kväll! Nästa gång blir det montera möbler, äta pizza och dricka öl i eran nya lägenhet ;)
 
Söndagen var låååång och seg, jag jobbade 13-22.30 men det gick bra och tillslut var det över.
 
Igår var det Måndag och jag jobbade 11-20, lika segt det men vädret var fint så när jag slutade tog jag en promenad/joggingrunda hem och det var så skönt!
Jag klarade av att springa sammanlagt 3km, inte på raken tyvärr, men det kommer!
(Alltså jag hatar att springa, gör det aldrig och har sämst kondis så 3km är MYCKET för mig)
Hade tänkt göra samma sak idag nu innan jobbet, men jag hörde bara pang boom krasch från himlen och sen öppnade den sig och det började SPÖREGNA, så så mycket blev det med den promenaden.
 =(
Jag har bokat in gymet så många gånger, men just nu kommer jag inte iväg, hur mycket jag än vill och BEHÖVER
(magen är kaos och jag vet ju att det blir bättre om jag kommer igång på heltid)
 
Jag är typ världens sämsta människa just nu, jag orkar ingenting, är sur och grinig med jämna mellanrum, trött, tröttare, tröttast och ja en semester på ca. 2 månader ensam med min kära, långt bort från allt och alla det är det enda jag drömmer om just nu!
Men v.35 kommer snart
(då är jag ledig i mer än 1 dag)
det är bara 6veckor kvar, så man får helt enkelt hålla ut tills dess! =)
 
Nej nu måste jag skynda på lite här hemma! För det är dags att JOBBA, jiippiii!!!
(älskar mitt jobb, men det där var ironiskt!) ;)
Ha det sålänge!
 
Bjuder på några visdomsord på vägen apropå något helt annat! ;)
 

Vassegoda!

Här kommer en video med en låt som betyder lite extra för oss, gillar ni det så dela och sprid budskapet vidare!
Vi har för en gångs skull släppt en video för att visa oss själva, den äkta versionen om man kan säga så, där vi visar vilka vi är, Tommy och Veronika, det är en dansreps video där vi har gjort en re remix av Lady Gagas låt Marry the night! Utan en massa make och speciella kläder, haha ja det är bara att kolla helt enkelt!
Vassegoda! =)
 
 
 
Vill bara ni lyssna så kan ni ladda ner den här gratis!
 
 
Lady Gaga - Marry The Night Cover by Glorious Inc by Glorious Inc

Tänker inte lyfta ett finger idag!

Nej för idag jobbar jag 16.30-22.30 och jag tog mig en sovmorgon till 10.30 men låg kvar i sängen ganska länge och nu sitter jag bara och surfar runt och gör ingenting, egentligen behöver jag, städa, diska och tvätta, men idag tänker jag tillåta mig själv att inte göra ett dugg innan jobbet. För jag är en trött tjej allmänt just nu!
 
Bild tagen på jobbet häromdagen!
 
Jobbar sent imorn också och det är bara ett kort pass så då tänkte jag vara effektiv här hemma eftersom vi får besök av Maria och Johan på Lördag! =)
 
Just det för några veckor sen var jag, Tommy, Olof och Camilla på Cafe Opera och minglade, kollade hållning, drack champagne och stöttade Ida Warg
(våran ena dansare och vän)
som hade ett event tillsammans med Atlasbalans och då fick vi goodiebags och prova ut en träningsklocka, som IDAG damp ner i brevlådan, tack än en gång Ida och Atlasbalans för den, jag kommer använda den flitigt! =)
 
 
Jag valde självklart en rosa! =)
 

Sitter och kollar runt lite på nätet och hittade en ny GRYYYYM nageltjej
(Camilla finns kvar, men jag har bestämt mig för att sluta städa salongen då jag inte har tid med det just nu och jag behöver vila naglarna i någon vecka, eller någon dag, haha jag kommer ju inte kunna hålla mig)
tanken var att fortsätta gå hos Camilla, men så hittade jag som sagt denna tjejen idag, salongen heter Nail Rich studio och hon gör så sjukt coola dekorationer och fina naglar så jag måste nog tyvärr testa henne.
Kolla in bilderna så får ni se själva! =)
 
 
 
 
 
 
Jag vill bara göra nya fina naglar hos henne NU NU NU, men som sagt lite vila och få in pengar först!
Är ni sugna på att gå till denna tjej, kolla in hemsidan här!
 
Igår var vi i danssalen och spelade in lite grejer och det är alltid lika kul att se Tommys resultat
(det är Tommy som gör alla våra filmer, videos och kreativa saker, JAG VET, han är grym)
så jag är lika förväntansfull som er =) Men snart så!
 
På väg till Fryshuset efter jobbet för att möta upp Tommy&Olof!
 
I danssalen!
Nej nu ska jag börja göra mig iordning sakta men säkert för lite jobbelijobb! Hoppas ni får en fortsatt bra dag!
Kärlek från mig till er!

Fredagsdate!

Sorry för att jag inte har bloggat på ett tag, men som ni kanske har förstått av tidigare inlägg så är det bara jobb, jobb, jobb nu.
Så det kommer vara lite bloggtorka då och då! ;)
 
I helgen var det iallafall dags för en date med mina fina Maria, hon kom vid 17 tiden och vi öppnade en flaska vin och sen bara flöt hela kvällen på med en massa prat, vi hade lite att ta igen om man säger så.
Jag bjöd på Tom kha gai soppa och Naanbröd
(enkelt, billigt men GOTT fattig som man är)
sen blev det en Gino till efterrätt och kaffe och mer vin.
Vid 23 tiden kom älskling hem och vid 23.30 kom Johan och hämtade Maria och vi hade så trevligt att vi planerade in en ny middag med våra kära män re
dan nu på Lördag, så då får vi fortsätta myset! =)
 
 
 
 
Annars är allt som vanligt, vi båda jobbar och försöker få ihop vardagen. Jag är sjukt trött, stressad och har totalt försummat träning och kost, men det funkar inte just nu helt enkelt, det är bara att inse, men efter vecka 33 så ska jag lugna ner mig och tom försöka planera in lite semesterdagar. Och då händer roliga grejer med gruppen också så då får jag se till att skaffa mig karaktär och ge mig fan på att jag ska lyckas, men nu är det bara att glömma.
 
Imorn ska jag och Tommy in i dansstudion och filma lite, till vad det får ni snart se, men håll ögonen öppna! =)
 
Nej nu ska jag hoppa i säng, hoppas ni alla mår bra och till nästa gång så får ni ta hand om er!
 
 
 

Studiotime!

Igår var det då dax för oss att gå in i studion igen, det var längesen så man var lite orolig att rösten skulle vara knas med tanke på förkylningen jag har haft med lock i örat i ca.3 veckor nu!
Men det gick hur bra som helst och när Tommy först gick in så fick jag rysningar, ta mig på rätt sätt, men vi har inte riktigt spelat in något som ger rysningar röstmässigt, men igår fick jag det och jag var sjukt imponerad av min vän och kollega, Tommy kan sjunga men igår var det liksom klockrent på dom flesta tagningarna. Mysigt värre!
När jag själv var inne kändes det bra och det var inte alls lika många snetagningar som det kan vara när man går in i studion. Så när jag promenerade hem hade jag en sån glädje i kroppen och det bara kändes så bra, man liksom kände att vi är taggade, vi vill det här! Och vi ska försöka lyckas!
 
 
 
 
 
På dagen var jag ledig och igår var det verkligen sommar, solen sken, värmde och bara var, så jag gick upp vid 10, drack en smoothie och smörjde in mig med olja och satte mig på solstolen på balkongen och njöt med min bok.
 
 
 
Vid lunch gjorde jag en sallad, unnade mig en alkoholfri öl och fortsatte att njuta.
Men sen vid 14 tiden var jag tvungen att färga håret
(råkade visst färga halva ansiktet också, väldigt orutinerat)
och göra mig klar för promenaden till studion, så igår blev det nästan 1 mils promenad fram och tillbaka, det går ju framåt.
 
 
Idag låg jag kvar i sängen länge och nu har jag precis fått i mig en smoothie och ska göra mig iordning för en promenad och sen jobb 15-21.
 
Min älskling är på jobbet och målar på, duktiga han, han har en veckas semester till från fotbollen som tur är men sen kör det riktiga allvaret igång. Dubbelt upp, jobb och fotboll!
Själv är jag ledig imorn igen, det är skönt med lite strödagar hit och dit faktiskt och jag får passa på att njuta för from nästa vecka så finns inte ledighet på världskartan längre
(under en längre period iallafall)
 
Ha en underbar dag nu vare sig ni har semester eller jobbar! =)
 
 
 

Ny vecka!

Ja igår var det då dax för att komma tillbaka till verkligheten som innebär att börja jobba, träna och tänka på vad jag stoppar i mig.
Så det blev en promenix till jobbet, där jag jobbade ett soft pass, 12.15-16 sen promenixade jag runt och avslutade vid St eriksplan där vi hade ett behövligt möte med gruppen
(Glorious Inc)
om kommande planer m.m.
 
Efter mötet tog jag en uppfriskande promenad hem, så sammanlagt blev det ca. 1.3 mil, helt okej kan jag tycka och då jag fick jobb i sista sekund så blev det ju ingen gymträning, men bara jag har rört på mig så är jag nöjd. Gick bra med maten också, däremot åt jag kanske lite för lite om jag ska vara petig.
 
Idag hade jag bokat in Bodypump kl.10 och kl.17.30, men imorse när jag vaknade så hade jag sovit konstigt för nacken gjorde ont och då är inte Bodypump det bästa så jag avbokade båda passen, dessutom hostar jag fortfarande och känner mg inte så pass frisk så att jag kan hoppa och studsa runt på ett konditionspass så jag gick till jobbet, tog en liten längre tripp än vanligt jobbade ännu ett soft pass 13-16.30
(bättre än ingenting)
och sen när jag slutade åkte jag hem drack en smoothie som bestod av lättyoghurt, lättmjölk, apelsinjuice, citron och frysta jordgubbar, mums säger jag bara, har druckit det till frukost både igår och idag och det mättar.
 
När klockan slog 18 tog jag mig en till promenad till Josefine som mötte mig vid Liljeholmen och vi gick hem till henne, satt på balkongen, åt en god middag, drack lite öl och kaffe
(ja jag vet öl är inte ngt man ska dricka om man tänker på vad man äter och dricker, men med tanke på att jag har bränt ca.1600kalorier på 2 dar så är det okej och jag är inte stenhård i tänket just nu för jag har inte möjlighet att äta helt rätt med tanke på ekonomin och det har funkat förut så länge jag rör på mig)
och tog igen förlorad tid! Alltid lika mys med den damen, man blir liksom upplyft, peppad att kämpa på och blir glad, för du ger så mycket energi fina du! Me löööve U!
 
På fredag är det date med nästa energifyllda vän, Maria, vi har inte alls träffats så mycket som vi borde (pga olika liv och tidsbrist)
så en middag och mys är på sin plats, LÄNGTAR!
 
Ligger i sängen och ska läsa lite ur nästa bok nu, avslutade först Cirkeln sen Rickard Engfors bok Allt eller inget, en riktigt bra bok och nu har jag gett mig in på Robert Gustafssons bok Från vaggan till deadline, den är bra den också än sålänge.
 
Imorn är jag ledig och tänkte sola om vädret tillåter
(så man kan fixa på brännan som håller på att FÖRSVINNA)
sen ska vi in i studion och make some magic med gruppen! En helt lagom dag!
Hoppas ni får en härlig dag och en bra vecka!
Natti natti! =)

Uttråkad!

Sista dagen på semestern och jag är så uttråkad och less på att sitta hemma men samtidigt har jag gjort det för mycket så jag orkar inte göra något annat och det har samtidigt varit ganska skönt att inte göra något alls! Dubbelmoral jag veeeet...
Låter kanske bitter just nu, men det kommer att bli bättre det vet jag, SNART så!
 
I Fredags var ju storebror här på besök och vi hade jättetrevligt, sen frågade brorsan om vi skulle med ut och det ville vi ju såklart men det är svårt utan pengar, så brorsan sa följ med nu jag bjuder och att få komma ut ur lägenheten tackade vi inte nej till så vi åkte och mötte upp brorsans kompisar som satt på Kvarnen, sen fortsatte vi till Jägarn där jag visste att Katia jobbade och efter en stund så ser jag pappa där bland allt folk, wiiie!
Pappa bjöd på mer öl och vi hade jättetrevligt, sen fortsatte vi till Göta Källare dit även pappa följde med, och jag och pappa hade en massa att prata om och det var jättemysigt att få sitta ner med fina pappsen dricka öl och prata. Fick även en ros av pappsen, han är så fin min far. Älskar dig!
Efter GK kände vi att det räckte och åkte hem.
Dagen efter låg vi kvar i sängen till 14 tiden, det var skönt att slippa känna stress över att gå upp.
Vi skulle ju kanske segla med Max pappa men det blev inte av så vi fortsatte att slappa.
 
I detta nu är Max med grabbarna och kollar på fotboll och jag slappar hemma, jag kollade precis på en dokumentär som handlade om Michael Jackson och hans doktor och Michaels död, jag fick helt andra tankar om doktorn nu och tror faktiskt atthan är oskyldig
(trots att han dömdes till skyldig)
sen får andra tro vad dom vill men se den, den var bra!
 
Imorn är det en ny vecka, jag har inte fått något pass än så imorn ska det tränas, promeneras och sen ska Glorious Inc in i studion och fixa lite grejer, det ska bli kul! =) Hoppas bara rösten håller efter allt hostande och snörvlande!
Ha en fortsatt bra Söndag och en trevlig kommande vecka!
Kärlek!
 
 

RSS 2.0