Bra film!!!

London Boulevard, ganska så grotesk men BRA film med Colin Farrell



Ikväll blir det den här..LÄSKIG tror jag!

Insideous

Mina älsklingar har kommit!

Är ju helt såld på Victoria Secret som ni kanske vet och har hittat en grym sida som har ett urval, inte  ALLA sorter, men många av dom bästa och nu har jag alla dessa hemma....Det doftar LOVELY! =) 2 st är från vänner som har fixat från NY. =)






Nu har dom äntligen kommit våra fina Ziper...

img_5734 (MMS)

Nu har dom äntligen kommit våra fina Ziperalls! :) Så gosig kan jag säga, för endast 600kr! Det behövs ingen One pice här inte! Den är rosa men blev typ orange på den här bilden av någon konstig anledning, så nu blir det lite snabbt soffmys för att inviga den, sen blir det sängen, imorn jobbar jag på Chilli och sen får vi se vad som händer, det är ju trots allt Valborg! Jag är sååå mätt, vi kom precis hem från grillmys hos Johan och det var så gott, grillat kött is The thing! Godnatt och trevlig helg och Valborg alla härliga läsare! :)


Ny tatuerad :) Ja en liten diskret sak och...

img_4399 (MMS)

Ny tatuerad :) Ja en liten diskret sak och jag är jättenöjd, den kostade som sagt bara 140kr! Men jag känner redan nu att jag skulle kunna utöka den och bygga på den, men det får bli ett senare projekt! Sitter och väntar på älskling som är inne hos sjukgymnasten, sen blir det raka vägen hem! Jobb imorn och semestern är över! Har nu fått mig en Ryska Posten bil och heltiden börjar nu! Skönt! Trevlig kväll!


Japp då har vi lämnat stugan i Orsa och vi...

img_3686 (MMS)

Japp då har vi lämnat stugan i Orsa och vi styr kosan hemåt och vi har nu åkt förbi Tierp! Vi har haft 5 härliga dagar med sol/god mat/promenader/spel/alkohol och trevligt sällskap! Jag känner dock inte att jag tog tag i kropp och motion så som jag borde ha gjort och utvilad känner jag mig inte, skulle behöva en vecka utomlands där man bara SLAPPAR! men det kommer! Det har varit grymt att få vara borta, men nu är man hemma snart igen och då börjar allvaret! =)


Ja vi har det helt okej! :) Vi solar, dric...

img_2506 (MMS)

Ja vi har det helt okej! :) Vi solar, dricker rose och njuter! :)


Nu drar vi till Orsa i några dagar och sla...

img_3542 (MMS)

Nu drar vi till Orsa i några dagar och slappar och har det bra! :) Hejdå hejdå! :)


Snaps med älskling och hans kollegor! :) S...

img_0378 (MMS)

Snaps med älskling och hans kollegor! :) Sen blir det Vapiano och Café Opera med Tommy&Olof! :) Jag börjar bli full!


Jag älskar min pappa! <3 :)

img_6068 (MMS)

Jag älskar min pappa! <3 :)


Mums, jag kan starkt rekommendera Fun Ligh...

img_6546 (MMS)

Mums, jag kan starkt rekommendera Fun Lights nya smak-Kiwi/Grönt te! Perfekt med is en varm sommardag! :)


Kärlek -Finaste Chanel! (Melissas hund som...

img_8816 (MMS)

Kärlek -Finaste Chanel! (Melissas hund som jag ibland har äran att få ta hand om!)


Det ser helt okej ut! :)

img_4557 (MMS)

Det ser helt okej ut! :)


Mina dyrbaraste, pappa och min älskling! <3

img_2984 (MMS)

Mina dyrbaraste, pappa och min älskling! <3


Grill, vin och en massa kärlek! MUMS!!! :)

img_7357 (MMS)

Grill, vin och en massa kärlek! MUMS!!! :)


VILL SE....



Jag tror den kommer vara skitbra, så fort den har premiär ska vi se den, några som vill följa med???!!! =)

Världens sötaste, gosigaste Chanel! <3 Sit...

img_6512 (MMS)

Världens sötaste, gosigaste Chanel! <3 Sitter i bilen och hänger just nu, jag jobbar 12-21 och har delat ut påskägg hela dagen lång! Men nu blev det lugnt! Längtar hem till min älskling som inte alls mår bra av smärtan och alla värktabletter på det! I Söndags dag fick jag äntligen hämta honom, snacka om en evighet på sjukhuset! Men nu är han hemma och är sjukskriven till den 20maj, stackars! :(


Syskonkärlek! Kortet är taget på mig och m...

img_1380 (MMS)

Syskonkärlek! Kortet är taget på mig och min syster på The Liffey i Gamla stan i Fredags, MYS!!! Jobbar på Ryssen idag 12-21, imorn på Chilli 11-20, sen på Fredag 17-20. Och på Lördag och Söndag är det ledigt. Ska bli så skönt! På Torsdag natt ska jag hämta min älskling på Arlanda då kommer han äntligen hem! Ska bli skönt att få hem min babe, med bruten arm dårå dock men hemma kommer han iallafall att vara! :)


Godmorgon! Jobbar på Ryssen idag och kör d...

img_3765 (MMS)

Godmorgon! Jobbar på Ryssen idag och kör den här fina Cadillacen, haha helt sjukt om man frågar mig, men jag ska inte klaga! :) Är svintrött för att jag har sovit dåligt som vanligt men då kanske man sover bättre inatt istället! Vädret gör en ju mindre pigg men jag hoppas ni får en bra Måndag ändå! :) Kärlek


Igår var mina fina tjejer Hanna, Sanna, An...

img_2936 (MMS)

Igår var mina fina tjejer Hanna, Sanna, Anneth, Camilla, Linn, Carro, Malin, Jenny, Sandra och Sofia här på middag och det var hur mys som helst! Vid 00.30 var jag jättefull av all alkohol så då gick dom sista och jag däckade i sängen! Tyvärr fick jag ett tråkigt samtal av min älskling som berättade att han har brutit armen :( Så nu kommer han vara sjukskriven i ca.3månader, stackars min älskling som har längtat efter att äntligen få börja säsongen och spela, men nu blir det bli vila ett tag istället. :( Slappar på soffan och ska snart göra mig iordning för att åka hem till Johan och sova där, lilla Chanel kommer oxå, min lilla snuttis! :) Imorn är det dax för jobb på Ryssen 9-18! :) Ha en bra kväll nu.


RSS 2.0