Midsommarafton var hur trevlig som helst, ...

img_1133 (MMS)

Midsommarafton var hur trevlig som helst, men tom lite för trevlig för jag har legat däckad hela gårdagen, men idag Söndag vaknade jag kl.10 och tror minsann att det är dax att gå upp och förbereda sig för allvar igen, nu är det inte långt kvar. På Torsdag står Glorious Inc på scenen i Vitabergsparken med andra artister och talare, från kl.17, hoppas på att se er där! Nu blir det en dusch , tanka jobb bil och sen hämta upp Tommy för sista fix av kläder och sen rep! :) Trevlig Söndag allihopa!


Haha låt mig presentera min fina storebror...

img_6738 (MMS)

Haha låt mig presentera min fina storebror!! :)


Tyvärr var vi tvungna att byta namn så läg...

img_7585 (MMS)

Tyvärr var vi tvungna att byta namn så lägg Glorious Inc på minnet! :) www.finest.se/gloriousinc


Jobbar på Fryshuset ikväll på en konsert m...

img_0091 (MMS)

Jobbar på Fryshuset ikväll på en konsert med ett gammalt 80tals band som heter Cinderella, jag och några tjejer ska sälja t-shirts och accessoarer, kul kul!!! :)


Godmorgon! Vi äter frukost och jag dricker...

img_9422 (MMS)

Godmorgon! Vi äter frukost och jag dricker varmt vatten med riven ingefära, jag känner mig krasslig, snorig och har ont i halsen och det finns det inte tid för just nu! Så nu får jag börja göra allt för att det ska försvinna! Ska snart iväg på rep med Tommy, sen ska jag och Linn gå och se på älskling som ska sitta på bänken idag för första gången sen han bröt armen, jeij! Men det beror iof sig lite på vädret, pissväder alltså!


Middag på Svenska sushiköket, nya favorits...

img_3206 (MMS)

Middag på Svenska sushiköket, nya favoritstället, unnar mig en Singha, kall Thailändsk öl! :) Gott gotti gott gott!! :)


Dax för rep på Danscompagniet!!! Lite kaff...

img_9200 (MMS)

Dax för rep på Danscompagniet!!! Lite kaffe och vatten!!! :)


Resan är bokad! Jeij!!!!

Japp den 13Juli drar vi till Gran Canaria, Playa del Cura, samma hotellkedja som förra året, Sunprime, det var riktigt bra och vi var jättenöjda så jag tror knappast att vi blir missnöjda den här gången då det här hotellet verkar ännu bättre.
Jag vill åka NUUUUU!

Idag bjuds det på grillat på Gärdet av job...

img_7088 (MMS)

Idag bjuds det på grillat på Gärdet av jobbet! Gott gott!!! :)


Man blir trött av att sikta mot toppen! :)...

img_2466 (MMS)

Man blir trött av att sikta mot toppen! :) Igår var det rep och fotografering, idag är det jobb och rep, imorn jobb och rep! Full rulle helt enkelt!! Men Shit vad kul det är, jag skulle inte alls tacka nej till att göra detta på heltid!! Det är ju det här jag vill!!! Kollar kalendern och inser att det inte är lång tid kvar nu tills det är showtime! Otroligt nervöst men spännande! Ha en bra dag! Kärlek


Rekommenderar denna starkt om man går på n...

img_8390 (MMS)

Rekommenderar denna starkt om man går på naturdiet, eller ja om man gör som mig och vill äta ngt lätt ibland, när man vill gå ner i vikt, jag brukar ta en sån här till frukost och det håller jag mig på till lunch om jag äter en banan mellan! :)


Det blev en Toast Skagen på Tre Vänner ikv...

img_3601 (MMS)

Det blev en Toast Skagen på Tre Vänner ikväll, gott gott, sen blev det en del öl oxå och en massa prat och mys med Linn och älskling, jag har funnit en ny vän som redan har börjat betyda mycket för mig <3 Nu MÅSTE jag sova, rep imorn och jag kan ju undra hur det ska gå, lite trött och så!!! ;) Godnatt


Idag blev det mys med älskling, Linn, Vega...

img_7941 (MMS)

Idag blev det mys med älskling, Linn, Vegas (Linns chihuahua) och Chanel! Vi tog pick och packet och begav oss till Brunnsviken och promenerade, åt en grym sallad som Linn fixade sen blev det årets första bad, hur härligt som helst! Efter en massa mys så blev det rep med Tommy som var väldigt lyckat! Skönt skönt, det kommer bli bra det här! :)


Längesen man stod på ett flak lika galen!!...

img_5287 (MMS)

Längesen man stod på ett flak lika galen!! Så jävla kul var det men idag är det inte lika roligt  när man kör bud i denna kaos!! ;)


Shit vad jag mår bra, allt bara flyter på ...

img_9931 (MMS)

Shit vad jag mår bra, allt bara flyter på och imorn kommer skatteåterbäringen och det säger katjing på kontot, underbart är vad det är! Så nu ska det bokas semester med min älskling i Juli! :) Ha en underbar dag nu! :)


SE, INTE SE, SE!

SE

INTE SE

SE

INTE SE


Kolla in våran (min&Tommys/Glorious) blogg!

http://www.finest.se/Gloriousonline

Älskar min nya hårfärg!! :)

img_8756 (MMS)

Älskar min nya hårfärg!! :)


En grym koreograf och smyckesdesigner!

Kolla in denna grymma brud jag har fått äran att lära känna och börja jobba med.
Det är hon längst fram i grönt och grått!

 

Kolla in hennes egna sida också med grymma smycken!

www.bycelina.se


Tom Kha Gai soppa, vitlöksbröd med mozzare...

img_7055 (MMS)

Tom Kha Gai soppa, vitlöksbröd med mozzarella och en kall öl! Det får avsluta denna Söndag, vi har bara slappat idag och det är så skönt! Imorn har jag tagit lite extrakörningar och bokat tvättstugan, sen ska jag och Tommy planera lite framtid! :)


Nu ligger jag och myser i Svandammsparken ...

img_6779 (MMS)

Nu ligger jag och myser i Svandammsparken som ligger precis nedanför oss, jag älskar Midsommarkransen, jag önskar verkligen att vi kommer tillbaka hit någongång för här vill jag ALLTID bo!! Max har åkt till Akalla och ska kolla på Akropolis hemmamatch och jag ska slappa en stund till för att sen göra mig iordning för middag ikväll för Ini som fyller år! Ska bli mys men det blir nog lugnt för min och Max del då vi har haft väldigt mycket utgifter den här månaden och redan unnat oss ganska mycket, men vi får se vart kvällen leder! :) Ha en underbar helg nu! Kätlek


Lördag och underbart väder så jag och älsk...

img_1769 (MMS)

Lördag och underbart väder så jag och älskling tog en promenad fram och tillbaka till Liljeholmen och sen avslutade vi det med en grymt god lunch på Ett Skafferi som ligger på torget vid oss, jag åt en god räkmacka som var super! Myspys! Jag älskar att sommaren är HÄR nu!!! :)


Jag ÄLSKAR denna kvinnan!

Hon är SNYGG, sexig, en grym dansare och så jävla BRA helt enkelt, fan jag blir tokig över hur bra hon är.
Kolla och dö, hon är såååååå sexig, den magen hon har i Fight for this love, den skulle jag också kunna ha om jag hade pengar och en personlig tränare. =) Jag vill ha den! =)

 

 

 

 

 

 


Filmer vi sett den senaste tiden!

Igår blev det bio med Tommy och Olof och vi såg Baksmällan del 2 trots att jag inte tyckte att 1:an var så himla bra, men jag tycker faktiskt att den här var bättre, den var snäppet råare och jag gillade det.

Sen har jag och älskling sett lite filmer hemma, bla:


The Hit List - En helt ok film, där Cuba Gooding Jr spelar The Bad Guy och gör det bra.


The Roommate - Långtråkig och inget man behöver se, förutom hunken från Burlesque kanske ;)

 

Rio - Bara måste man se, det är en söt och rolig animerad film!

Sen kommer jag inte ihåg fler just nu faktiskt! =)

Hoppas någon av dom kan passa er!

 


Innan läggdax blev det jordgubbar och cham...

img_0589 (MMS)

Innan läggdax blev det jordgubbar och champagne (i vinglas, jag vet) mysigt och gott, vi firade lite grejer! :) Sen blev jag supertrött och däckade i sängen! Haha som vanligt, tröttmössa! Har sovit ut idag och ska pallra mig upp och äta frukost, sen ta en PW och avsluta kvällen med koreorep!! Tjo ho, träning var det här ja! :)


Ok jag är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Jag kommer inte droppa nyheten än, men något stort kommer snart att hända, ja för mig är det STORT, för andra kanske inte lika stort, men en del kommer att tycka det, det VET jag!
Jag har valt att inte säga något än och många av er förstår säkert redan, men inom en månad kommer mycket att hända, jag kommer inte ha mycket till liv och typ INGET socialt liv, jag kommer vara tråkig, men det är det VÄRT och ni får gärna stötta mig med dater på gymet, promenader, härliga, nyttiga recept och ja bara stötta mig helt enkelt, så ingen inbjudan till utekvällar där det innebär alkohol och fet mat, nej jag kommer jobba hårt i en månad och jag kommer få det jobbigt, men nu är det klart att det är ett MÅSTE, annars kommer JAG göra bort MIG. Och jag vägrar göra det, därför är jag nervös och det får inte hända.
Tur att jag har världens bästa pojkvän som ska hjälpa mig och vänner som förstår, tack för att ni finns, ni vet precis vilka ni är.
Inom en vecka kommer ni att få veta varför jag gör denna helomvändning på RIKTIGT nu! =)
Trevlig helg!
KÄRLEK!


ÄLSKAR Gagas nya album!!!

Speciellt den här låten!


Dessa skönheter är i min ägo nästa vecka!



Dyra skor, men dom kommer att komma till användning om man säger så och är dom så effektiva som dom ser ut när jag ska göra vissa saker så är det helt enkelt pricket över i:t! ;) (Mycket kodspråk nu, men det kommer snart, håll ut!)

Jag ville egentligen ha dom här nedan men det blir svårare att matcha och så, men jag får väl köpa dom också senare om skorna är en hit och plånboken tillåter =)


Igår blev vi klara på riktigt med lägenhet...

img_8548 (MMS)

Igår blev vi klara på riktigt med lägenheten i Vendelsö och det känns underbart, ännu underbarare är att vi fick en ny lgnht igår, på Stora Essingen, Max systers gamla lgnht som  vi får ta över då hon har fått större! Den här är på ca.28kvm men vi har bott i den förr och det är bra hyra, dessutom får vi bo hur länge vi vill! Det känns så bra, vi älskar ju Essingen, så om en månad går flyttlasset igen. ;)


RSS 2.0