Busy woman!

Ja det är jag det, jag jobbar och när jag inte jobbar så försöker jag få vardagen att gå ihop, så det har inte blivit något bloggande över huvudtaget på lite mer än en vecka, så jag har funderat och funderat, ska jag ta bort bloggen, MEN jag gillar ju att skriva och det är iallafall några som läser, så nej jag tar inte bort den men det kommer kanske vara torka lite då och då när jag har mycket för mig.
Är för övrigt ledig idag och har så mycket att göra så jag har inte ens tid att skriva detta inlägg egentligen så jag tänkte blogga snabbt.
 
Förra veckan bestod av jobb och mys, så det finns inte så mycket att berätta, förutom att GI (min grupp Glorious Inc) var inne i studion och det gick jättebra, det ska bli intressant att få höra resultatet.
Vi ska även in i studion på Fredag så det ska bli kul.
Annars har det varit lugnt, jag och älskling var ute och åt sushi i Söndags, mums säger jag bara!
 
Det blev en varsin gigantisk Bentolåda!
 
sen gick vi på bio och såg:
 
Savages - Bra film med mycket sex och droger, liiiite seg ibland men annars en sevärdfilm.
 
 
En skön välbehövlig Söndag men shit vad trötta vi var på Måndag morgon, ja så trött att jag tog ledigt Tisdag och Onsdag, det är verkligen inget jag har råd med men ibland måste man tänka på sig själv och sin kropp.
 
Eftersom jag skulle vara ledig på Tisdag så åkte jag hem till Katia som hade tjejmys och hade trevligt, med utgång och hela baletten, något jag ångrar lite lätt då jag fortfarande känner mig seg sen i Måndags, men jag hade trevligt och det känns som att det är viktigast.
Här kommer lite bilder från i Måndags:
 
 
Jag&Tina
 
Katia & Malin on the dancefloor!
 
Mousserande som jag inte borde ha druckit
 
Jag & Malin är lite knasiga
 
En sexig bild bara ;)
 
På bussen på väg hem, kom hem 4.30 och det fick jag sota för dagen efter då jag blev sängliggandes hela dagen och eftermiddagen, men det var det värt! Eller ... ;)
 
Ja som sagt min lediga dag igår var inte så rolig och idag är det stress stress stress, men det är en sån period just nu helt enkelt, så nu ska jag försöka hinna storstäda då jag får hem ett gäng vänner hit på Lördag och inte har någon tid över för det innan Lördag, sen ska jag färga håret då jag vid 17.30 tiden ska fotograferas för Sats Magazine och sen ska repa på Fryshuset med Tommy inför nästa veckas gigg.
Imorn är det jobb 9-18 sen ska jag repa med Tommy.
Fredag ska naglarna fixas, sen ska vi in i studion och sen ska jag jobba 16-21.
På Lördag jobbar jag 7.45-16 eller 17 och sen får jag gäster vid 18 och Söndag är jag just nu ledig. Så det är min vecka, en fullspäckad sådan.
 
Men här kommer lite filmer vi har sett på sistone:
 
Dark Tide - Sådär säger jag om den här filmen, det är inget man måste se.
 
 
The Expendables 2 - Gillade den här också som jag gillade 1:an och jag gillar att dom driver med sig själva. Gillar man action och dessa skådespelare ja då är det absolut en film man ska se.
 
 
Nu måste jag sätta igång den här dagen. Ha det bäst sålänge!

Helg update!

Det blev ingen update igår, sorry!
Vi vaknade vid 11 tiden och åt lite frukost sen var det dags att tvätta och då fick jag ett städ ryck och började rensa i alla byrålåder, våra garderober och Max rengjorde hela köksfläkten, sen dammsugade jag och fixade, ja det blev en storstädning kan man säga, så jag kände att det skulle vara skönt att få göra det i lugn och ro och sen få ha lite ledigt så jag kollade med en tjej på jobbet och hon ville jättegärna jobba stängning, så jag tog ledigt.
Först var tanken att jag skulle gå på Åsas Street då men så var det kö och vi behövde laga middag innan jag behövde åka förbi Liljeholmen och uppdatera lite smink som var slut.
 Sen ringde Tommy och då bestämde vi oss för att efter middag och Liljeholmen att äntligen gå och se Paranormal activity 4 i Heron, trots attt vi lovat varandra att aldrig mer gå dit, då vi alltid blivit störda på ett eller annat sätt under bion, ja alltid där, jag undrar varför...men men nu gick vi dit och mycket riktigt satt folk och skrek till varandra mellan raderna och störde men den här gången var det inte vi som sa till och gjorde så att dom blev utslängda av vakterna, haha så det blev en lugn filmstund för en gångs skull men jag är besviken på filmen, det hade räckt att sluta vid 3:an.
När vi kom hem däckade vi i sängen så jag orkade intet blogga tyvärr.
 
Vad gjorde vi i helgen då?
 
I Fredags blev vi bjudna på middag av Max pappa på Söder, det blev några öl, massa mys, prat och jättegod mat men sen var dags att åka hem och sova då jag skulle jobba 7.45-15 på Lördagen och Max skulle ha match.
En perfekt start på helgen!
 
Jag & Älskling

Älskling & svärfar
 
Å det var inte lätt att komma upp kl.6.30 på en Lördagsmorgon kan jag säga men när jag väl var uppe och på jobbet så var jag jättepigg och det var en bra dag, trevliga och glada människor som jobbade och dagen gick snabbt.
 
När jag slutade fick jag ett samtal av älskling som hade stukat foten under matchen, aj då, men tur att fotbollen har 2 veckors uppehåll just nu.
Så jag åkte hem, duschade och vi gjorde oss iordning då vi skulle på Lindas födelsedagsmiddag, men innan det så åkte vi hem till pappa och hämtade ett par kryckor som älskling fick låna så att han kunde följa med trots sin skadade fot.
Det var en jättetrevlig kväll med middag, dricka och massa prat på en restaurang på Söder som heter Babajan. Linda verkade lycklig och nöjd med kvällen.
Men när dom andra skulle dra vidare vid 23.30 tiden åkte vi hem då älskling hade ont och vi kände oss nöjda och jag skulle ju ändå upp och jobba igen på Söndagen.
Men väl hemma var vi sugna på att mysa lite först, så vi kollade på ett avsnitt av favoritserien Sons of Anarchy och vid 2 tror jag att vi somnade. Ooops...
Tog lite bilder men dom blev inte så där jättebra tyvärr men jag bjuder på dom ändå ;)
 
Dom fina kryckorna
Jag & Anna
Red Stripe, mmmm...
Fina Linda
Lindas kille Ozzy till höger med vän
Linda med bror
Världens finaste
Egopic på toan
Kvällens outfit
En glad tjej
 
Vaknade och var ganska pigg på Söndagen trots sen kväll och dagen sprang förbi på jobbet, när jag slutade vid 20.40 så skyndade jag hem till min älskling och hade Söndagsmys, med lite gott och en film och det blev denna:
 
The Amazing Spider man - Jag gillade den och tycker absolut att den är sevärd.
 
 
Idag är det Tisdag och jag ska jobba 12-21 och den här veckan är galen, ja jag jobbar som en tok, så det kommer nog inte hända så mycket mer än så tyvärr, jo jag ska försöka få in lite träning också.
Men ni får ha en grym vecka nu!
Kärlek

Update kommer imorn!

Jag är trött, trött, trött så en update kommer imorn då det är Måndag och jag börjar jobba 16.30-22.30.
Skönt med sovmorgon, men nu är jag så sjukt trött som sagt så jag måste SOVA!
Godnatt
<3
 

Streetvecka!

Ja den här veckan är det typ bara Street som gäller, jag har haft möjlighet att äntligen få gå på Åsa Fornanders Street
(en grym instruktör på Sats)
2 ggr den här veckan och jag hade också möjlighet att få testa en ny instruktör som jag har velat testa länge, han heter Robert Sorensen och wow vad bra han var, ja det var grym koreo och skön stämning, tyvärr kommer jag inte kunna gå på hans pass mer för jag har fått en fast tid på jobbet på Tisdagar 12-21 och hans pass börjar 12, jaja han kör säkert fel dagar.
Inget världsproblem liksom och nu har man ju fler favoriter och större utbud av träningen.
 
Jag har verkligen insett att min kropp inte riktigt funkar utan träning och jag måste tänka på vad jag äter och inte bara vräka i mig skit som jag är otroligt duktig på att göra, haha trot eller ej.
Jag har ju alltid varit smal och folk har trott att jag har haft anorexia m.m.
(alltså inte nu utan för flera år sen och när jag var yngre blev jag ganska mobbad för min smala kropp)
men dom senaste åren så sätter sig skiten och jag är inte alls lika smal, nej det går inte att äta vad som helst utan jag måste träna då och som sagt min IBS
(fick veta för några månader sen att jag tyvärr har IBS, det är problem med tarmarna)
blir bättre med träning, regelbundet matintag och lugn å ro och det vet jag för jag har testat, men det är inte lätt med mitt liv så ibland blir det knas som det är just nu, så jag har startat igen nu och kommer försöka
(som alla andra gånger)
att göra detta till en vana som måste få plats på schemat och än sålänge så går det bra, jag har kört Street 3 dagar i rad och imorn står Zumba på schemat och på Fredag är det dags för Street igen, så jag kör på, däremot kommer det snart vara fullt upp med andra grejer i 3veckor, men det är också träning så det gör inget och ännu roligare är att älskling kommer öppna upp sitt Sats kort nästa vecka igen
(han har fryst det i några månader då han inte hunnit med gymet pga av fotbollen, men nu är säsongen över och det är inte lika mycket träning så då behöver han gymträning)
så jag får äntligen köra hård styrketräning med honom igen. Har verkligen ingen kunskap så jag behöver hjälp med det, så det ska bli kul! =)

Oj det blev ett långt inlägg det här och det jag skulle skriva om från början var dom här tjejerna
 
Stockholm Syndrome
 
Dom har släppt sin video nu och den är sjukt bra, den är gjord av dom själva och passar verkligen låten, jag satt och skrattade för att dom är så skrattretande bra, dom borde vara så mycket STÖRRE och framgångsrika än vad dom är, för jag tycker verkligen dom här tjejerna förtjänar att LYCKAS på riktigt, alltså nu får jag det att låta som att dom inte är någontig, dom har lyckats med mycket, men borde få lyckas mer ÖVERALLT, men det kommer, det kan jag garantera ;)
Kolla in videon, vad tycker ni? Jag tycker den är klockren!
 
Stockholm Syndrome - Pretty Girl
 
Fixade naglarna igår förresten hos Camilla och det blev riktiga höstnaglar, me like! =)
 
 
Hojta till om ni vill kontakta Camilla, uppger ni mitt namn får ni ju rabatt, en ganska rejäl sådan ;)
 
Ha nu en trevlig kväll och en tumme upp för oss alla som kämpar på med träning och annat och som inte ger upp!
 
 
 

Mingel med Glorious Inc!

Igår var det invigning av Ida & Saras nya pole dance studio på Söder som dom har kämpat med i veckor/månader nu och wow vilket lyckat slit, den var jättefin och fräsch.
Jag tror att det kommer bli jättelyckat och jag vill verkligen börja men just nu har jag bara inte tid att börja på något nytt projekt, så det får bli senare, nu finns den ju där och är där för att stanna.
Är ni intresserade av att börja dansa pole dance så ska ni gå in HÄR!
 
Glorious Inc var där och här kommer lite bilder:
 
Snygga loggan
 
Egobild
Kvällens outfit
Tommy
Lokalen
 
Celsius som man fick lägga ner i goodiebagen
Ida in action, gryym tjej
Vackra Sara
som gjorde ett så fint nummerr som berörde mig riktigt mycket
Mumsiga drinkar
Vackra tjejerna Ida & Sara
Glorious Inc
 
Egobild mitt i natten
Min fina träningsbag som jag har packat idag
 
Vi hade en jättetrevlig kväll och är glada att vi fick komma, men idag är man lite seg, fast annars är det bra, däremot kände jag bara att jag inte orkade jobba idag, då jag skulle ha jobbat ett 4 timmars pass så jag tog ledigt, men jag behövde tvätta istället och senare ska jag träna och handla, så det är ganska skönt att vara ledig och jag är inte helt sysslolös! ;)

Ha en bra dag allihopa!
 
 

Anna Dello Russo!

Men alltså lägg av, ge mig Anna Dello Russos kollektion.
Jag är ingen guldmänniska alls, men jag skulle absolut kunna tänka mig dom här skönheterna :)
 

Rysningar!

Hittade den här och blev sååå nyfiken och fick rysningar, jag vill verkligen höra hela låten och det skulle vara trevligt att gå på invigningen och se detta live.
Jag bara myser, så varsågoda och lyssna på en liten trudelutt så får ni se vad ni tycker ;)
 
http://beingblogged.se/2012/10/musik-danny-saucedo-tommy-korberg-i-can-see-myself-in-you-snippet/
 
För övrigt vill jag se den här filmen, den verkar asbra!
 
 
Nu ska vi sussa, ja eller jag ska försöka, jag har ju knappt kunnat sova den här veckan och det börjar märkas =( Och jag ska jobba hela helgen lång, men som jag brukar säga det är bara att köra ;)
 
Förresten jag beställde ju ett par skor genom blocket för ca. 2 veckor sen och var orolig över att jag kanske hade blivit lurad, jag vet inte om jag nämde det, men IDAG kom dom, wiiie, dom är sååå fina och perfekta och jag tror minsann att jag kommer beställa fler när jag har råd, det är ju bästa slappar skorna och dom skönaste nu när det är sånt här väder! =)
 
 
Trevlig helg!
 

Filmtips & snabb update!

Vi har sett lite film igen, först den här med Johnny Depp, en helt okej film, roliga effekter och bra historia, men den är lagom för en uttråkad kväll ;)
 
Dark Shadows
 
 
Ice Age 4 - Haha jag älskar dom här filmerna, dom är mysiga och den här var lika mysig och rolig som dom andra!
 
 
Annars är det bara jobb, jobb, jobb, som vanligt ;)
Är inne på en långkörare nu, jag kommer jobba ca. 17 dagar i sträck om inte mer.
Så det lär väl inte hända allt för mycket på bloggen tyvärr, men jag hoppas ni mår bra i höstkylan, själv sover jag jättedåligt, missköter träningen och är bara allmänt trött som sagt, men det fixar sig snart, det gör det ju alltid ;)
 
Våra vänner Stockholm Syndrome släppte sin nya singel i Måndags och den är underbar, genialisk helt enkelt och jag personligen tycker att dom har hittat hem och det verkar andra också tycka för det gick riktigt bra för låten på Itunes och det gör säkert fortfarande.
Gå in på Itunes och köp låten Pretty Girls och stötta dessa snyggingar! =)
 
 
Somnade efter jobbet när Max åkte till träningen och jag sov som en stock i 2 timmar, det var så skönt men det ska bli spännande att se om man kan somna nu istället, puh...
Imorn är det jobb 7.30-16.30 och sen ska vi in i studion, låtar ska ju spelas in, wiieee!
Ha en fortsatt bra kväll nu!
 
Bjuder på en annan bra låt, vassegoda!
 

Söndagsmys!

Jag sov väldigt länge idag, ja ända till 12.30 faktiskt och har nu ätit lite sen frukost och suttit framför datorn, älskling är på bortamatch i Örebro och kommer hem senare ikväll.
 
Är förvånansvärt pigg med tanke på att vi var på en otroligt trevlig inflyttningsfest hos finaste Maria och Johan igår och det blev lite mycket dricka, ja en hel flaska rose, 2 öl, en rosecider och ett glas vitt, haha det bara slank ner liksom. Men samtidigt så åt man ju gott så det gjorde väl mycket.
 
Som sagt våra vänner har köpt en drömlägenhet i Fruängen och jag är på allvar riktigt avis, den är såååå fin och jag skulle kunna göra vad som helst för att få bo så, men en vacker dag så kommer det väl för oss också!
Det kom en massa trevliga vänner och vi åt, drack, skrattade, pratade gamla minnen och bara hade trevligt.
 
Vid tolvtiden kände vi oss färdiga och skjutsade hem Tommy och Olof först och sen åkte vi hem och slocknade, eftersom Max har match idag drack inte han och det blev kanske liiite för sent för honom men som sagt när man har trevligt är det svårt att avsluta.
Men jag och Maria lovade oss själva att en parmiddag hemma hos dom är ett måste SNART! =)

Bjuder på LITE (hade dåliga batterier så det blev inte så många) bilder som får tala för sig själva:
 
Tommy med BLÅTT hår ;)
 
Världens finaste
 
Presentöppning
 
Kökshäng
 
Vardagsrumshäng
 
Värdparet - Maria & Johan
 
Mumsiga piroger som Maria & Johan hade gjort
 
Tack än en gång Maria och Johan för en jättetrevlig kväll! <3
 
Apropå något helt annant, VET NI VET NI VET NI en sak, jag har klickat hem två par assnygga skor som jag ville ha från Sneakers n´stuff och som självklart är perfekta scenskor till Glorious Inc, jag är kär och hoppas nu att dom sitter som dom ska! Inom 5 dagar är dom i min ägo! Jeremy Scott I love you! =)
 
 
 
 
Apropa Glorious Inc, något rätt måste vi ju göra:
 
 
 
och jag säger bara TACK till er alla som delar, stöttar, gillar och bara är där för oss, det betyder så mycket och det ger resultat:
 
 
Har ni fortfarande inte lyssnat på våran senaste låt och sett musikvideon så bara GÖRT!
Gillar ni det så glöm inte att gilla och dela:
 
 
Nu ska jag städa lite och försöka få en tvättid, sen blir det slapp på soffan hela kvällen lång då jag tog ledigt idag, dumt på en Söndag med en massa OB, men jag jobbar varje dag nästa vecka och det var bara ett kort pass. Dessutom vill jag mysa med min älskling när han kommer hem, då vi båda jobbar om varandra ganska mycket och man bara är TRÖTT så fort vi ses.
Ha en underbar Söndag!
Kärlek

Vardagsmys!

I Tisdags jobbade jag 10.30-20 sen var det äntligen dags för en date med Sara, vi träffades senast för typ 1 1/2 år sedan då vi bodde på samma hotell på Gran Canaria och vi hade träffats någon enstaka gång innan genom en gemensam vän men det var där vi fann varandra.
 
Här hemma i Sverige har vi båda haft fullt upp, speciellt framgångsrika och begåvade Sara, så en date har varit omöjlig, ja vi har försökt var och varannan dag, haha men nu bor vi ju typ grannar så i Tisdags fick vi äntligen ihop det.
Och det blev middag hemma hos Sara, med rosevin, jordgubbar och en MASSA prat, vi båda är väldigt bra på att prata, haha så det blev en del ;)
 
Jättemysigt och jag vill bara göra om det SNART, men vi får se när nästa gång blir nu, för som sagt vi båda är väldigt upptagna och vill ni titta på Sara så ska ni göra det ikväll då hon är med i Xtra factor i Xfactor på tv11 efter själva programmet i tv4, jäkligt synd att jag och Tommy inte är vidare då, det hade varit skitkul ;)
 
Jättegott Rose som slank ner väldigt enkelt ;)
 
 
En fräsch sallad med kyckling, mums!
 
 
Vackra Sara <3
 
 
När jag hade varit hos Sara så gick jag över till min arbetskompis Johanna som bor precis i närheten och drack lite te och pratade, jättemysigt. Nöjd och belåten var jag hemma och somnade vid 1 tiden.
 
Dagen efter hade jag glömt ställa klockan men jag vaknade av mig själv kl. 8.10 som tur va så jag hann till jobbet för ett pass 9-13.30, kort och bra för sen var det dags att få vara ledig i en och en halv dag.
 
Så igår var jag ju då ledig som sagt och efter att jag hade städat här hemma och slappat så åkte jag hem till Linn och tog en kaffe och hämtade min VS påse som jag hade beställt då hon och pojkvännen var i NY förra veckan.
Om jag kan så beställer jag alltid något av vänner som åker dit. Då jag är beroende av Victoria´s Secret ;)
Dom luktade underbart och jag blev superlycklig över min rosa påse!
 
                                 
          
                             
 
       

       
 
Efter det åkte jag och hämtade upp Max hemma, sen åkte vi hem till hans mormor med sambo på Söder och åt 3 rätters, drack öl, vin och pratade i massor, supertrevligt som vanligt och vid 23.30 åkte vi hem.
 
Idag jobbar jag 16-21 så jag har en ledig förmiddag, det är så skönt, så jag ska bara ta det lugnt nu innan och ikväll efter jobbet så blir det Fredagsmys med älskling.
 
Max har förresten fått ett heltidsjobb och vi är såååå glada för det då det har varit lite osäkert på den fronten ett tag nu, men shit vad han kämpar på, han går upp 5.50 och slutar jobba vid 16 för att sen börja träningen vid ca.17.30 och så är han hemma vid 20-21 tiden, stackars min älskling, men som sagt han är grym som kör på och just nu så måste han, så det är bara att hoppas på att fotbollen börjar löna sig en vacker dag.
 
Ha en grym Fredag nu och hörni om ni inte vet vad ni ska lyssna på ikväll på förfesten så har jag ett perfekt tips! ;)
 
 
Gillar ni vad ni ser och hör så gilla och dela, för det går bara bättre och bättre ju mer ni hjälper och stöttar oss och det är vi såååå TACKSAMMA för, såg här såg det nämligen ut i gårdagens Expressen ;)
 
 
Kärlek från mig till er <3
 

Ledig Torsdag!

Undebart är vad det är för jag är ledig efter dagar med massor av  jobb och jag blev ju sjuk förra veckan, men om jag inte hade varit det så skulle det här ha varit första lediga dagen på 11 jobbdar, galet, men det är så det är just nu, jobb, jobb, jobb! ;)
 
Är ledig idag som sagt och sov tills jag vaknade av att posten kom och klockan var 11, oj det var längesen jag sov sålänge i sträck, jag brukar vakna tidigt för att sen somna om.
Men jag behövde väl sömnen antar jag.
 
Just nu sitter jag i soffan och bara slappar, har ätit frukost/lunch och försöker få ork till att städa, sen ska jag försöka få tid över till att åka hem till Linn och hämta min VS påse som har anlänt, jupp jag passade på att göra mig en liten beställning då Linn skulle till NY, wiiie längtar! =)
 
Klockan 14 kommer Nadia hit och ska testa en byxdress som jag ska sälja och förhoppningsvis hinner jag ta en fika med fina Jossan innan jag och Max ska äta middag med hans mormor ikväll.
Fullspäckad ledig dag som vanligt ;)
 
Vi såg förresten en grym film för några dagar sen och jag säger bara SE DEN!
Såååå fin, bra budskap och den var så härlig, vi skrattade verkligen hjärtligt flera gånger!
 
The Intouchables
 
 
Känner ni er trötta och deppiga i det här vädret så vet jag ett bra sätt att muntra upp sig på, kolla in den här videon som jag hittade ;)
 Gillar ni det så gilla, dela och spriid den sååå långt ni bara kan =)
 
 
Nej dags att göra något av denna dagen nu! =)

Kärlek från mig till er
 

I wanna dance!

 Nu har vi släppt våran nya singel och musikvideo, så varsågoda, om ni gillar det ni ser och hör får ni jättegärna gilla, dela och spriiida den vidare, det skulle göra oss såååå glada!
 
Ni som har delat redan, vi älskar er och uppskattar er hjälp så mycket! <3
 
 
Gillar ni låten så mycket så att ni vill ha ett eget ex så går ni in och köper den här!
 
Tack på förhand!
Kärlek
 

RSS 2.0