ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN har vi släppt våran nya singel och musikvideo!
Och musikvideon hittar ni HÄR!
Låten kan ni köpa HÄR!
Och vill ni ha en bra låt att spela på festen så har ni den HÄR!
 
Än sålänge har vi fått jättebra feedback från folk och vi ligger bland topp 10 på Itunes dancelista, men än är det inte över, så fortsätt gilla, köp och dela!
Vi är så tacksamma för er hjälp!
Puss på er


 
 
 

På måndag smäller det!

Ja nu är det inte långt kvar, på Måndag smäller det...då släpper vi vår nya singel och musikvideo Cut the cord tillsammans med Aron Scott, en fransk dj som vi fått äran att jobba med, musikvideon är klar och jag säger bara, min vän Tommy är sjukt begåvad och jag är så stolt över att få jobba med honom.
Denna video är enkel på ett bra sätt med snygga effekter och bara vi liksom, som vi gillar att vara.
Låten fastnar och jag hoppas att ni alla kommer att gilla den och att ni kommer hjälpa oss att sprida ut den, vi vill ha MASSOR av views och att rätt personer ska få den i sina händer!
Desto mer intresse desto längre kommer vi att fortsätta att kämpa, vi vill ju bara få nå ut, få åka ut och turnera, göra det vi är födda till att göra egentligen.
Beröra med våran musik och vårat scenspråk.
Har en skön känsla när det gäller den här videon och låten, jag hoppas verkligen att det kan bli en riktig sommarhit som kommer att tjata ut era små musiköron.
 
Idag unnar jag mig en vilodag, har kört på bra nu sen förra Måndagen och det känns skönt att vara igång igen.
Men idag slutade jag tidigare och kände för att åka hem och göra ingenting, skönt det också.
 
Imorn ska jag och några arbetskompisar gå på ett event på Cafe Opera, General snus ska släppa en ny sort och vi ska få äta och dricka gott och testa på den, jag snusar inte men tänkte självklart ge det till min älskling här hemma som snusar. Och event tackar man ju inte nej till ;)
 
Sen kommer helgen och den blir lugn då vi äntligen ska få vara barnvakt åt Max systerson, vi har velat vara det länge, men inte fått ihop det, men nu så, han är typ världens snällaste unge, så lydig, gullig och mysig, så det ska bli kul! Hmm måste hitta på något kul med honom, han ska ju älska att vara hos morbror och hans flickvän ;)
På Söndag ska jag eventuellt in i studion och göra ett jobb, vi får se, inget är bestämt än och jag kan inget avslöja än, om det inte blir av så blir det defenitivt en tripp till Ikea då jag vill rusta upp våran tråkiga balkong, japp den här sommaren ska den vara tipp topp och perfekt att sitta och mysa på, när vi får härliga sommarkvällar! ;)
Funderar på typ 2 såna här:
 
Sen ska vi även ha trall, blomlådor, parasol och ett litet bord:
 
 
Ja mer får typ inte plats, men jag ska nog lyckas fixa det fint där ute! =)
 
Nej men hörrni ha en fortsatt bra kväll nu och håll utkik efter musikvideosläppet på Måndag, bara 5 dagar kvar nu och då vill vi som sagt att ni DELAR & GILLAR! =)
 
 
 
 
 

Beroende av en ny serie - SUITS!

Jag har ju förut skrivit om serier vi har följt som Sons of Anarchy och Homeland, grymma serier som vi sett och nu inväntar fler säsonger av.
Under tiden har vi lyckats hitta en ny, ännu bättre och som jag aldrig vill ska sluta:
 
Suits
 
 
 
 
Vi har 2 avsnitt kvar av säsong 2 och jag fick precis veta att en säsong 3 är på väg, jeij!
Jag älskar den här serien, så har man inte sett den, borde man SE DEN! =)
 
Skådespelarna är grymma och det här är mina favoriter
 
Meghan Markle - sjukt vacker!
 
 
 
Patrick J Adams - har aldrig sett honom förut så för mig är han en ny talang som jag tror vi kommer få se mycket av efter den här serien.
 
 
Gabriel Macht - Jag har sett honom förut men kan inte alls koppla vart ifrån, däremot är han riktigt bra här och man blir nästan lite betuttad i honom, då han spelar en galet talangfull advokat som bara är bäst med en galen karisma.
 
 
Som sagt serien bara måste ses ;)
Enjoy! =)
 
 
 
 
 

Cut the cord musikvideoinspelning!

Igår var det då äntligen dags att spela in musikvideon till kommande singeln Cut the cord som vi släpper tillsammans med en fransk dj som heter Aron Scott, det ska bli så kul att få släppa den här låten då vi har vågat oss på att gå mer åt house hållet men ändå ha kvar våran Glorious Inc touch.
Videon kommer bli jättebra och jag personligen tycker att låten kan bli en riktigt sommarhit, ni ska bara höra våra remixer som vi också kommer att släppa samtidigt, dom är galet bra och passar defenitivt in på dansgolven i sommar om man nu får säga så? ;)
Vi hoppas ni kommer att gilla låten och videon och att ni hjälper oss att sprida låten sen så att ALLA får höra och se den, det är dags för oss (Glorious Inc) att få visa vad vi går för nu, ja komma ut och få göra det som vi älskar mest av allt, att sjunga, uppträda och få jobba med Glorious Inc på heltid, eller vad säger ni? =)
 
Här kommer iallafall lite bilder från shootet igår! =)
 


 

TACK fina Rebecka, Max, Olof och Tommy för en grymt rolig dag och för professionella insatser, vilket team vi är! <3
Tack även till Irini som kom förbi och tog bilder och min fina pappa som lånade ut bilen för transport av all utrustning och även ett tack till Melissa och Adri för hjälpen med att transportera och lämna grejer.
Utan våra vänner och familj som alltid ställer upp när vi behöver så hade det inte gått!
 
Vill ni höra en preview på låten så klickar ni in HÄR!
Kärlek från mig till er

Torka!

Har en ganska lång bloggtorka just nu och inget intressant att skriva om, så bloggen har blivit lidande och jag väntar på att min andra blogg ska startas upp men just nu har Tommy som fixar den fullt upp med vårande kommande musikvideo som ska spelas in på Söndag.
Så det kommer, men följ mig och min grupp Glorious Inc här sålänge och gilla mig gärna på Instagram, där heter jag Verah82.
Tills dess, hoppas jag att allt är bra och ta hand om er!
Be right back! ;)
Kärlek
 

RSS 2.0