Dance or die 1 år!!!

Idag är det 1 år sen vi
(Glorious Inc-Jag&Tommy)
släppte Dance or Die, våran första singel som gled upp på Itunes poplista på plats 3 som bästa.
Det är våran lilla bebis som vi är otroligt stolta över, en låt som Peter Hont och Olof Bryngelson tillsammans med oss har skrivit och än idag blir jag glad av att höra denna låt, den fastnar och man vill bara dansa.
 
Bästa presenten på 1 års dagen hade varit att få den spelad på radion, men det kanske kommer, den som väntar på något gott..... ;)
Gillar ni våran låt och inte har köpt den än så gå in och köp den på itunes, sprid den vidare på facebook eller eran blogg, lyssna på den på spotify, dansa till den, gör vad ni vill! =)
 
Bjuder på lite klipp med våran lilla bebis!
Vassegoda!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lugna puckar!

Det är precis vad det är just nu, vi har sen vi kom hem från Teneriffa bara varit hemma, slappat, läst böcker, kollat på film&SYTYCD 9, visserligen storhandlat och tvättat, men annars bara varit hemma och gjort ingenting, det är så skönt och behövligt.
 
Tanken är att vi ska avsluta semestern en vecka tidigare för att vi både behöver börja jobba
(skittråkigt men då ekonomin inte riktigt blev som det var tänkt så har vi inget val)
men jag har dock inte fått mer än två pass nästa vecka och Max har inte fått klartecken när han ska få börja jobba men förhoppningsvis så sätter vi igång med en period av jobbdvala nästa vecka.
 
Med knappt några pengar på kontot så kan vi inte hitta på så mycket heller, men då får man be folk att komma hit istället ;)
(Positivt tänkande trots allt)
Så igår kom pappa på besök och snart kommer storebror hit, vi har förberett vitlöksbröd som ska in i ugnen, en sjukt fräsig sommarsallad och alkoholfri öl, mums, men vart är solen????
Det är ganska skönt på balkongen men det är molnigt och för blåsigt, kom tebax snälla rara söta du!
 
Imorn har vi blivit erbjudna att få följa med ut på segling med Max pappa och en vän till honom, om vädret tillåter så ska det bli jättetrevligt, varken jag eller älskling har varit på en segelbåt heller, så det kan bli myspys! =)
 
Annars flyter som sagt semestern på och jag har blivit bättre, hostar och snorar tyvärr fortfarande men inte alls så hysteriskt som tidigare och inatt fick vi sova några fler timmar än vanligt så det är på bättringsvägen.
Går det som jag planerat så börjar träningen på Måndag! Wiiie det ska bli skönt att få röra på fläsket och slutligen bli av med skiten! ;)
Mer träning åt folket! =)
Ha en fortsatt bra dag nu!
Kärlek
 
 

 

Inspiration!

Alltså dessa två damer gör mig sjukt inspirerad att bara SATSA på det jag älskar, träna stenhårt och komma någonvart! Nu måste jag innan det är för sent!
 
Cheryl Cole - Call my name
 

Hon är såååå JÄVLA snygg och jag älskar henne på scenen, en entertainer så det skriker om det, jag skulle trots att jag har Glorious Inc göra vad som helst för att få stå där som henne!
Är helt galen i hennes musik, låter jag besatt, haha lite kanske ;)
 
Jennifer Lopez - Dance again
 
 
Å så denna kvinnan, herregud, jag typ döööör när jag ser det här uppträdandet, jag blir nästan kär, så sjukt sexig, vacker&grym!  Haha gud vad jag är som en liten flicka som älskar sina idoler, nej men på allvar dom här två får mig att förstå precis varför jag älskar det jag gör! =)
 
Sen finns det ännu en kvinna som man dööör lite "lätt" av när man ser!
Jag log som en galning och bara njöt när jag såg det här klippet, hon är gravid men så jävla SNYGG och sjunger som en gudinna, jag trodde fan hon skulle föda ut ungen där ett tag!
Jag har hört av vänner som väntat barn och samtidigt sjungit att det inte är lätt och man får inte samma kraft, men Beyounce hon kan minnsan, och slänga micken i glvet bara så där, haha ja bara luta er tillbaka och NJUT!
 
Beyounce - Love on top
 

Teneriffa 2012

 
Vassegoda! Bilderna hamnade huller om buller nu, men detta är en sammanfattning om hur vi har haft det, som sagt väldigt bra! ;)
 
 

Film&boktips!

Har sett lite filmer, så jag tänkte ni kunde få lite tips!
 
Nobels testamente - Har läst boken och blev positivt överraskad av filmen, den var bra och en spännande film!
 
 
Woman in black - Helt okej thriller eller ja skräckis, vad man nu ska kalla den, det var många delar man fick rysningar av, en bra skräckis helt enkelt!
 
 
Mirror Mirror - En rolig och en helt okej film!
 
 
Fick låna en bok av Tommy i slutet av veckan som jag började läsa och jag är fast!
Jag säger bara LÄS!
 
Cirkeln
 
 
Så fort jag har läst den så ska jag köpa denna
 
Eld
 
 
Helt sjukt bra bok, rekommenderar er starkt att köpa och läsa!
 
Ha en fortsatt bra kväll nu!

Back to reality!

Tillbaka till verkligheten igen med både ångest och samtidigt är det ganska skönt!
Som man säger Borta bra men hemma helt klart bäst..
 
Veckan på Teneriffa var jättebra, vi har haft grymt väder
(inte alla dagar dock, det var några dagar med mulet)
och hotellet var mysigt med all inclusive
(maten var inte den bästa men funkade ändå och att man får dricka hur mycket man vill är ju klockrent)
däremot blev jag sjuk efter två dagar, fick feber, ont i kroppen, ont i halsen,
(kunde knappt svälja)
världens jobbigaste först torr men sen slemhosta, ja det var inte höjdpunkten på resan om man säger så, jag blev ganska låg och deppig över det då jag behövde veckan i solen för att piggna till och ladda batterierna helt, men jag försökte hålla humöret uppe för dom andras skull och hängde med på grejer och solade och så ändå
(vägrade ligga instängd i rummet när man är en vecka på Teneriffa)
Vi åkte på båttur och fick se delfiner, valar och bada i turkost vatten, vi var en dag på Siam Park
(typ roligaste vattenlandet ever)
och sprang omkring som barn på nytt och åkte massor av vattenrutscbanor, skitkul verkligen!
Vi solade, badade i poolen, festade, åt middag ute, shoppade, spelade minigolf och jag och Tommy tatuerade oss, jag fick det av Tommy som en tidig 30 års present och jag är sååååå nöjd
(bild länge ner)
För att sumera veckan så var den superfin, jag är så nöjd och belåten!
Bilder på resan kommer så fort jag fått resten av Tommy!
 
Nu är vi hemma igen och alllvaret började direkt, vi betalade räkningarna och insåg att vi har inte råd att fortsätta semestern 1 1/2 vecka till så vi båda ska försöka börja jobba igen på Måndag och det känns pisstråkigt, för vi båda hade behövt varenda dag till att ladda upp för att klara av resten av året som består av en massa jobb, men utgifter vi inte hade räknat med dök upp och vi båda fick mindre lön än vi hade räknat med. Så så är det med det och det är inget att göra något åt nu.
 
Sen har jag gått upp för många kilon och ångesten är tillbaka, så nu är det hårdkörning med träningen och kosten som är siktet, jag har aldrig varit så här stor
(för mig är jag stor och jag jämför bara med hur jag sett ut tidigare och i mina ögon är jag överviktig, jag jämför inte med någon annan, eller pratar om hur jag tycker andra ska se ut)
och jag mår jättedåligt, min IBS är tillbaka och jag ser gravid ut och har ont i magen hela tiden, så nu på Måndag måste jag börja träna och tänka på vad jag stoppar i mig igen, det är slut på att "unna sig" då, jag kan inte helt enkelt, jag måste leva en sund och hälsosam stil för att kunna vara pigg, frisk och nöjd. Hade jag varit frisk och haft pengar hade jag satsat på Fitnessfighten
(kolla in vad det är, här)
redan 1 Juli men det blir nog av den 1 Augusti istället.
Så nu får det bli gym, promenader och försöka att ta bort nästan alla kolhydrater istället, lite behöver man för träningen.
 
Ja det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det är bara att acceptera, detta året är inte vårt heller, det får bli nästa.
 
Var och fixade naglarna hos Camilla idag som har växt som ogräs och sen stohandlade jag och Max så nu är kyl&frys fyllda, tvätten är tvättad och vi kan fortsätt njuta av våra 4 dagar vi har kvar av semestern.
Hoppas ni har haft det bra här hemma trots sommaren som vägrar dyka upp!
 
Min fina tatuering, den betyder Stenbock, vilket är både mitt och Tommys stjärntecken!
 
 
 
 
 
 

Nu tar jag semester!

Okej jag har inte varit jätteaktiv den senaste tiden här på bloggen men det har ju varit lite inlägg då och då, men nu så kommer jag ta en veckas paus, japp för imorn drar jag, Tommy, Olof och min älskling till Teneriffa i en vecka
(för er som har missat det)

och jag tänker ta en paus från bloggandet och försöka hålla mig borta från facebook, instagram och ja allt vad man nu använder och jag kommer bara höra av mig till min familj, men annars kommer jag låta all annan kontakt med er här i Sverige att vara.

Dom senaste månaderna har varit fulla av tråkigheter, roliga saker, annorlunda upplevelser, besvikelser, jag har mognat, fattat jobbiga men sååå behövliga beslut, slutat lägga ner energi på sådant som skadar mig eller gör mig trött och ledsen, fått ny energi av nytt folk som jag har tagit in i mitt liv, min kropp har inte alltid samarbetat, ja ni som läser bloggen aktivt vet precis vad jag pratar om och nu tänker jag ha en veckas solsemester och bara vila upp mig, umgås med dom som står mig nära om inte närmast och bara njuta.
När jag kommer hem är jag förhoppningsvis brunare, visare och piggare =)


Ni får ha en underbar vecka här hemma och så hoppas jag att solen och värmen kommer på riktigt och att Midsommarafton blir grym här hemma för er, annars tar jag med mig solen när vi kommer tillbaka då jag och Max har 2 veckor till och vill fortsätta ha det varmt och skönt!

Och eftersom vi inte är hemma då så vill jag ÖNSKA alla läsare en Glad Midsommar!



Ta hand om er sålänge och ha det bäst!

PUSS

Photoshoot med Glorious Inc!

Det blev en lyckad kväll igår, stylisten Rebecka var grym och vi levererade tillslut, men shit vad svårt det är, man står där och tycker att det här kommer bli skitbra men så ser man bilden och tänker vad hände, haha ja det är inte lätt, man måste kämpa, men inget är gratis här i världen, så tillslut fick vi till några perfekta bilder.
Inga är klara än och dom kommer inte avslöjas förens i höst men en lite sneak peak video tänkte jag dela med mig av ;)
Så vassegoda, sprid gärna! Glorious Inc har inte lagt ner, nej vi kommer snart att ta er alla med storm! ;)




Bjuder på egopics och lite smått och gott från gårdagen! Vassegoda! =)

Håret fixas&maken läggs!





Olof, våran grymma assistent som hjälper oss med ALLT! Guld värd! Även han som filmade photoshootet!



Sötaste fotografen Richard&jag färdigstylad! =)



EGOPIC!
(Varning för känsliga läsare för nu kommer en riktig egostund) ;)













Finaste Tommy







Glorious Inc trötta men glada över en lyckad photoshoot!



Var hos bästa Maleen och fixade bryn och fransar idag inför semestern, så man kan vara osminkad utan problem och hon är grym som vanligt! Blir alltid lika nöjd!
Sen var det extra trevligt då hon hade Meriam&Florens på besök (en god vän till oss) och söta Nadine kom dit och ÄNTLIGEN fick jag träffa Malins andra sockersöta dotter! =)

Här är resultatet!

Före


Efter


Nu behöver ni inte titta min hemska hy, den ska jag också jobba på på semestern, med lite sol och nyladdning så är det klart! ;)

Nu är det snart dags för ett jobbpass 16-22.30 och jag hoppas ni får en skön Fredagskväll och en trevlig helg!
Kärlek







Spännande!

Ikväll ska jag och Tommy (Glorious Inc) ta nya fräscha bilder till projektet och det ska bli skitkul då vi ska få fotograferas av grymma Richard som är en vän till oss som tar sjukt bra bilder, sen ska vi även testa en ny stylist som Tommy har hittat, vilket alltid är lite nervöst då vi är vana med våran egna grymma stylist Maleen
(Dinah Nah, som inte kunde den här gången)
men det ska bli kul och jag tror det kommer bli skitbra som vanligt.

Har jobbat 7.30-12 idag, ett kort, snabbt pass och nu tar jag det lugnt på soffan innan det är dags att förbereda sig inför photoshootet. =)

Här är lite bilder från förra photoshootet då vi jobbade med grymma fotografen Julia Bejerot Winkler, stylisten Maleen (Dinah Nah) och smyckena är lånade från våran grymma koreograf&vän Celina (byCelina)










Igår såg vi Wrath of the Titans, den var bra, riktigt coola effekter och bra skådespelare!





5 dagar kvar!

Ja 5 hela jobbdagar kvar är det för sen är det SEMESTER i 20 dagar och det ska bli såååå underbart!
Jag räknar verkligen dagarna nu, för på Tisdag kl.15.30 sitter vi på planet som ska ta oss till Teneriffa med ett varsitt glas champagne. Och det kommer bli en vecka av sol, bad, kärlek, mys, fest och upplevelser tillsammans med dom bästa!
(Ja en del av dom iallafall, ni är ju faktiskt ett gäng, men det blir lite svårt att få med er allihopa)

Dagarna är fulla av jobb, fix och trix av saker innan vi åker och som det ser ut nu så kommer det bli en vecka till utomlands när vi kommer hem
(fast bara jag och Max)
då vi har en resecheck på 10000kr som tydligen var personlig och går ut i December och eftersom vi inte vet hur hösten och vintern ser ut med fotboll och allt så ska vi försöka utnyttja den nu på semester, men det återstår att se.
Hoppas verkligen det blir av, för om jag hade fått välja så hade jag gärna varit utomlands under alla 3 veckorna. Jag är så trött på det här landet just nu och vill bara bort från allt. Men men fortsättning följer...

Var hos fina Camilla och fixade till naglarna inför semestern idag, ja jag kan inte ha korta, vita tråkiga naglar, det var ju bara ett litet ryck jag fick, men usch nej aldrig mer ;)
Så nu blev dom gula och fina istället med en liten blomma på båda ringfingrarna!



I helgen var vi hos faster och firade henne då hon fyllde år och det var skönt att bara få komma bort och ha lite kvalitetstid med en del av familjen.
(Några fattades)
Bjuder på lite bilder som visar hur mys vi hade! =)


En glad Verah som njöt av solen!


Ja jag vet han skulle bli en perfekt pappa&tro mig det kommer han att bli en vacker dag, LÄNGTAR till den dagen =)


Fina och glada pappa!


Vackra blommor nedanför tomten!


Familjen vid bordet!

Världens finaste lilla prinsessa!

Just det vi var ju ett gäng som gick på Nicki Minaj också, jag har ju glömt att berätta om det.
Jag ska vara ärlig och säga att jag var faktiskt besviken, ja för hon körde inte hela låtar ibland och hon körde mest singback/playback och man såg henne knappt, då det var ståplats och vi var längst bak för att slippa trängas med alla 13åringar med magtröjor och dom kortaste shortsen.
MEN shit vad många bra låtar hon har gjort och hon är ju verkligen en entertainer, men jag föredrar henne hemma i högtalarna eller hörlurarna om jag får välja!
Det var ett härligt gäng dock och här kommer lite bilder:


Jag&min fina Linda!


SötOlof


Jag&Micke (nästan exakt likadan bild som med Linda såg jag nu, haha!)


Richard med pojkvän!


Vackra Zakia (Lindas lillasyster)


The Stage

Ja det var det, nu ska jag ladda inför jobb 16.30-22.30 så ni får ha en underbar kväll!
KÄRLEK


Stressad!

Ja hur ska jag få dagarna att gå ihop? Jag jobbar nästan VARJE dag nu fram till semestern den 19 Juni, ja med en ledig Söndag. Och jag har vänner och familj jag vill hinna träffa och massa saker att fixa, men jag vet inte hur jag ska få ihop allt.
Så semestern är så efterlängtad just nu, för min IBS har börjat att sakta smyga sig tillbaka
(där fick jag för att jag har sagt att den är borta)
då jag stressar, sover dåligt, äter dåligt och är inne i en dålig period.
Men så fort semestern kommer så hoppas jag att saker och ting blir bättre.
Att jag ska orka ta tag i mig själv igen, jag behöver bara få släppa ALLT och komma bort från Sverige, till ett varmare land, slippa städa, slippa tänka, bara bli bortskämd och få må bra och det ska jag om 13 DAGAR, wiiiieee...Hade vi haft råd så hade det blivit två veckor, men en vecka blir lika bra det.
Jag är dessutom med några av mina närmaste, älskling, Tommy och Olof och det ska bli så kul!

Idag jobbar jag 16.30-22.30 och har tagit mig en sovmorgon och jag ska nu bara slappa fram till kl.15.
Imorn är det äntligen Nicki Minaj konsert, det ska bli så nice, jag tror det kommer bli helt galet!



Sen har vi kollat på lite filmer, SOM VANLIGT och egentligen är det inget jag rekommenderar, men jag kan ju dela med mig av dom så ni inte gör misstaget att kolla eller så kanske ni tycker dom är jättebra! Man vet aldrig ;)

Innkeepers - vi stängde av efter halva filmen, då skådespelarna var riktiga nördar och hela filmen bara var konstig, trailern verkar bra, men det var INTE filmen!



Svensson Svensson i nöd och lust! - Jättejobbig film, man vill typ stänga av hela tiden men jag tog mig igenom hela filmen, trots att PETER DALLE var med, haha! (Internt)



Intruders - En bra film tills slutet kom, då blev man bara irriterad!



Simon och Ekarna - Helt okej, lite långtråkig och vi har inte sett klart det än faktiskt, vi får se om vi orkar.



Ha en fortsatt bra dag nu!
Kärlek

SlappMåndag!

Ligger i sängen och bara slappar idag, igår firade vi Irini som fyllde 40 år med en middag på Barbeque steakhouse och avslutade med karaokesång på Jägarn, det var alldeles lagom och trevligt och vi var hemma vid 1.30 tiden ungefär.
Idag är jag dock helt slut, jag har jobbat så mycket och sovit så dåligt så jag mer eller mindre bröt ihop igår på dagen.
Ja jag kom till jobbet och var ett vrak sen spelade mina känslor mig ett spratt och tårarna bara rann, det gick inte att stoppa så jag åkte hem, vilade, fick en massa kärlek av min älskling och sen kändes det bättre. Har en del känslor och tankar inom mig om lite saker som behöver få komma ut, men jag har ju valt att bara avsluta och inte lägga energi på det något mer, men uppenbarligen så går inte det eftersom man helt plötsligt får mardrömmar och känsloanfall på jobbet, men men vi borstar av det från axlarna och går vidare, lika bra det!
Falskhet är iallafall det värsta jag vet och folk som är falska har ingenting i mitt liv att hämta, så efter att fått höra vissa saker och känna av falskheten igår så kändes allting ännu mer uppenbart och valet blev så mycket enklare och ännu mer uppenbart.
Herregud vad jag skriver i gåtor nu, men som vanligt behöver jag bara få skriva av mig och jag vill inte måla ut någon, nej det är bara fult och orättvist!

Nog om det, kvällen var iallafall supertrevlig tills en dumbrud förstörde mitt humör, när jag inte var i närheten så var hon tydligen på Max och när jag kom dit ville hon inte gå, sen skulle hennes kompis försöka spela allan ballan och jag var så nära på att flippa på dom båda, men då bestämde vi oss för att gå
(Max tog hand om det på ett moget sätt, vilket jag inte alls hade klarat av, haha!)
så det inte skulle hända tråkigheter, för ingen tar ju på min man ostraffat ;)
Glömde iphööönen hemma igår så det blev inte så mycket bilder tyvärr, jag tog några med älsklings kamera och lånade några bilder från Tommy och Carola:













Färgade håret igår igen och blev jättenöjd, nu är det den perfekta färgen ;)

Nu ska jag vila lite till innan det är dags att laga middag innan jobb 17-21, japp 8:e dagen i rad, men bara 15dagar kvar till semestern, jeij! =)

Lite filmtips!

Ligger i sängen och borde egentligen sova, men jag kan inte, som vanligt, japp nu är jag inne i en sån där värdelös period igen och har svårt med sovandet, men det blir väl bra snart antar jag, ja för nu är det ju bara 16 dagar kvar till semestern och det här!!!! =))



Har som vanligt bara jobbat och inget speciellt har hänt, jag är inne i en jättedålig period när det gäller mat, träning och livsstil, jag äter dåligt, ibland mycket, ibland inget, jag har inte varit på gymet på evigheter och har inget sug efter det heller, utan jag känner mig mer tvungen
(ja eftersom jeansen sitter taightare igen och jag har börjat bli pluffsig)
och jag bokar in pass men bokar av, jag har promenerat i massor men så fort det är dåligt väder så blir det inte av, ja som sagt jag har en värdelös period, men jag skyller på att jag jobbar arslet av mig just nu, ja jag sliter med att få allt att gå ihop, ja det ser ljust ut men än är jag inte där.

Mycket film blir det dock då vi båda är trötta och oftast stannar hemma och chillar på soffan, däremot har jag sett två filmer själv som inte riktigt var Max filmer och det var först den här:

The Stig Helmer Story - Den bara var ett måste och den var helt okej, inget speciellt alls!



The Vow - En mysig film och jag kan inte hjälpa det, men jag är typ kär (efter min älskling såklart som är på plats nr 1) i Channing Tatum (kolla på honom)



jag har sagt det förr men säger det igen och i den här filmen är han bara helt underbar.



Vi såg även den här med Channing Tatum:

21 Jump Street - Rolig film på många ställen men ingen wow film! Även där fick man ju då ögongodis ;)


Sen såg vi Gone - En spännande och bra thriller och jag säger bara Amanda Seyfried, en sjukt vacker tjej och grym skådespelerska, jag skulle kunna göra vad som helst för hennes ögon och läppar ;)



Helt okej filmer att se på i regnrusket, ja detta äckliga väder som helt plötsligt dök upp, USCH!

Ska försöka sova nu, det blir jobb 10-15 imorn och sen ska vi fira den vackraste 40 åringen ever!



Bara att hoppas att man själv får vara lika vacker som dig du vackra kvinna om 11 år! =)

RSS 2.0