OMG rörd till tårar!

Vad ska jag säga, jag finner inga ord, idag fick vi ännu en bekräftelse på att vi gör rätt, våran låt spelades på P3:s Digi lista på 3:e platsen som högsta nykomling av Sveriges mest nedladdade låtar, VA??
Där hamnade vi!!!!
Alltså ni är bara så underbara, jag grät när jag hörde programmet och vi fick inga dåliga ord heller!
Varsågoda här kan ni lyssna på det:
 
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/191876?programid=2697
 
 
Det här betyder att vi måste fortsätta dela musikvideon
 
 
 
Fortsätta få folk att köpa singeln på Itunes

https://itunes.apple.com/se/album/cut-cord-feat.-glorious-inc/id629571786
 
Se till att folk spelar vår låt från spotify på alla fester i sommar

http://open.spotify.com/album/3ExC7fMymDP1eFGdAHTK0F
 
Hoppas på att folk önskar att få våran låt spelad flera gånger i veckan på Metropol 93.8 genom ett sms:
 
 Skriv metropol [mellanslag] och sedan ditt meddelande [jag vill höra Aron scott & glorious inc - cut the cord]
Skicka till 72250
 
Njuter just nu och vem vet, inom kort kanske ni ser Glorious Inc på en scen nära dig! =)
Kärlek i massor till er alla!
 


Tack allihopa!

Ni är underbara och till ALLA er som gillat, delat och köpt våran nya singel Cut the cord, verkligen ett jätte stort tack direkt från hjärtat, ni är underbara och det är tack vare er som vi fortsätter att kämpa.
Just nu har vi ca. 9900 views på youtube, snart 10000, men hallå på en vecka liksom, det är galet, viewsen stiger med jämn takt och det är så kul att se
 
 
Och igår hände det som vi inte hade förväntat oss att det skulle hända, vi spelades i Sveriges radio, på självaste Metropol 93.8, helt galet och det var en upplevelse kan jag säga. Låten kommer att spelas på helger, men vem vet om ni önskar den tillräckligt många gånger så kanske den kommer oftare och i veckorna t.o.m ;)
 
Igår jobbade jag 7.30-16.30 sen mötte jag upp Litho och Alice på Fridays vid Stureplan och tog ett glas vin, älskling kom även dit, det var jättetrevligt och man skrattar alltid i Lithos sällskap.
 
 
När klockan började närma sig 19 var det dags att bege oss då vi blivit hembjudna till Max pappa på middag och Vanessa, Max syster kom även dit.
Det var jättetrevligt och gott som vanligt när man är hemma hos Jörn, dessutom skålade vi med mousserande då våran låt spelades på radion och det var ju helt klart något att fira.
 
 
 
Idag har vi varit i studion och spelat in lite nytt och vi hann även njuta av vårvärmen och solen
 
 
 
 
 
När vi var klara så blev det extrajobb 16.30-21 och nu sitter jag hemma i soffan med älskling, vi ska kolla på sista avsnittet av Suits säsong 2 och sen blir det nog sängen då jag ska jobba imorgon 10-19.
 
Har haft en underbar vecka och förra helgen hände det också en massa kul, jag är så lycklig över människorna jag har runt mig och livet flyter på bra, ja jag ska verkligen inte klaga! =)
 
Ha en fortsatt trevlig helg och glöm inte att lyssna/titta, gilla och dela!
 
 
Kärlek

RSS 2.0