Dear John...

Åh vilken Verah film, den var totalt underbar, ja har ni inte sett den och vill se en underbar kärleksfilm,
SE DEN!!!!!


Dessutom är det ju min favorithunk, hihi!

Sitter och kollar på Youtubeklipp!

Hihi apropå att jag visade kort på Linda från mitt jobb häromdagen och jag sa att hon var med i gruppen NG3 för några år sen så fick jag för mig att kolla igenom deras gamla videos, gud vad kul. Alltså jag kommer ju ihåg att jag tyckte dom var riktiga babes och det är dom verkligen fortfarande, Andrea och Linda är jag vän med men inte Malin och dom är ju fortfarande babes, Linda är gravid nu men fortfarande lika fin. Kolla in klippen och njut av dessa härliga tjejer, Linda är den blonda:









Har hittat lite nya favoriter på Nelly.com

Max syster Vanessa hade dessa på sig sist vi var ute och jag fastnade verkligen för dom, det är 16cms klack och jag älskar ju kilklackar, för dom är så sköna trots höga klackar, så dessa ska införskaffas.
Perfekta scenskor och endast 349kr på Nelly.com


Biasia SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Biasia SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Buja Top SEK 399, Ichi - NELLY.COM Tänk er denna söta klänning med ett par vita sådana skor till! Det skulle vara fint! =)


Daisy Denim Dress SEK 459, Only - NELLY.COM Mmm me like!! =)


Sara Colorful Bikini Set SEK 228, Wonderland - NELLY.COM Det här skulle kunna bli en av mina bikinis som får följa med på semestern!

Denna grymma kvinna vid namn Linda Pritchard!



Behöver inte säga mer än att ja ni ser ju själva, rösten är felfri och jag älskar hennes stil på scenen, hon får mig att vilja röra på mig och ställa mig där själv och köra järnet!
Låten Miracle är grym! =)
Grattis gumman, hoppas verkligen att du kommer långt nu! =)
Kärlek

RSS 2.0