Jag har blivit med Iphone 4! =)

Jippiii och jag är såååå nöjd! Det är den bästa telefonen jag någonsin haft!

Jag har jobbat hela veckan lång och igår var det min SISTA dag i Barkarby, det var såååå skönt, men jag kommer sakna många av tjejerna. Men som tur är så är jag ju kvar i företaget. =)

Igår jobbade jag på Jägarn och det var bra med folk, kvällen gick snabbt! Jag var ju helt slut, då jag och älskling köade  från 22.45-03.20 i Torsdags natt för att få våra telefoner, men det var det värt!

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det min och älsklings 2 års dag! 2 underbara år dessutom! =) Jag är världens lyckligaste och jag älskar att jag har resten av mitt liv tillsammans med denna underbara människa!

Nu ska vi slappa och bara vara innan jag tyvärr måste JOBBA ikväll på våran dag, men men!

Ha en underbar helg!


Visby med doktorn!

Vi landade med flyget kl.14 på Gotland och då åkte vi direkt till hotellet, ett som heter Wisby hotell, det är ett jättefint hotell precis vid Burmeister. Efter incheckning gick vi till Barbeque för att hälsa på (det är min gamla chef Filip från Kickis ställe&där jag har jobbat förut) eftersom Lina en nära vän är där och jobbar också, så hon fick en kram, men sen gick vi ner till Kallis och shit vilken totalrenovering dom har gjort där sen jag va där. Värsta utlandskänslan fick man. Jättenice och solen stekte, så vi satte oss ner och tog några öl och åt lite. Vid 17tiden var det dags för soundcheck och det gick snabbt och smidigt. Sen gick jag till hotellet och vilade en stund, trött som man var. Vid 21tiden åt vi middag på Bur, sen var det bara att sätta igång förvandlingen. Vid 00.05 var vi backstage på Bur och vid ca.00.45 stod vi på scenen, vi körde 7låtar och det var världens jävla drag. Men såååå varmt! Jag var dyngsur, haha! Gigget gick superbra. Det var längesen jag fick så mycket beröm som jag fick sen efter gigget. =) Min fina Melissa var där med hennes syster, jättekul att se dom. Tror hon filmade hela gigget med sin iphone, men hon stod precis vid högtalaren så det lär knappast höras så mycket.

Efter gigget gick vi ner till stranden med några från personalen på Bur, vi satt där och drack rosevin och pratade, medans många galningar badade. Herregud, såg svinkallt ut. Vid 4 kände jag mig nöjd och saknade min älskling alldeles för mycket, så då gick jag och dansarna hem. Väl på hotellet tvättade jag av sminket och somnade som en stock. Vid 12.30 landade vi på Bromma flygplats igår och då mötte jag upp Max och vi åkte hem. Det blev ett snabbt, roligt och lyckat gigg.

Gårdagen blev superlugn och idag sitter jag hemma, ledig som jag är, men solen skiner inte så jag sitter hemma och

Jaja här kommer lite bilder från Gotland iallafall!


RSS 2.0