Redo för fotografering! Ska ut till Liding...

img_0468 (MMS)

Redo för fotografering! Ska ut till Lidingö på en fotografering, mer får ni inte veta förens det är klart! Det är mest en rolig grej. Maleen har fixat mig som vanligt, helt klart den bästa och som alltid gör mig nöjd, å snabb är hon oxå. Nu får vi bara hoppas att resten av gänget är nöjda! :) Ha en bra dag! Kärlek


Har internetshoppat IGEN!!!

Men alltså det är ju så enkelt och skönt att bara sitta hemma och klicka på det du vill köpa, i affärerna måste man ju prova och man gillar massor och det blir jättedyrt, här hemma kan man sitta i lugn och ro och verkligen planera vad man ska köpa, vad man vill ha och KAN köpa.
Igår beställde vi lite grejer jag och älsklingen och Max beställde ett par fina byxor och skor som jag tror att han kommer vara såååå fin i.

Jag beställde mig ett par nya hörlurar, egentligen vill jag ha dom stora från Urban Ears men så hittade jag dom här fina sakerna, dom är ju perfekta när man tränar.

Jag köpte även 3par skor, wiiie JAG ÄLSKAR SKOR&det var bra priser på dom!!!!
Dublin SEK 479, Lundberg - NELLY.COMStockholm Shoes SEK 250, Lundberg - NELLY.COMJoanna SEK 99, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Bara beiget&ljust, men det är ju höst och jag har så mycket mörka skor redan!

Nästa gång får det bli några andra skor som typ dom här kanske: (inte alla på en gång då såklart)
Dora SEK 599, Sugarfree Shoes - NELLY.COMStockholm Lace SEK 499, Lundberg - NELLY.COMStockholm Brace SEK 499, Lundberg - NELLY.COMStockholm Shoes SEK 499, Lundberg - NELLY.COMJordan SEK 399, Timeless - NELLY.COMNaoma SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Jag bara måste ha ett par svarta Hunter gummistövlar, jag vill ha ett par rosa också men svart är lättare att matcha med och jag har ju ett par röda Duffy stövlar så svarta får det bli, dom är ju inte sååå billiga precis. Så det är ju bra om man kan använda dom till allt när det regnar.

Hunter Originals SEK 1249, Hunter - NELLY.COMHunter Orginal Gloss SEK 1295, Hunter - NELLY.COM
Funderar även på att satsa på ett par Moon boots den här vintern, jag tror dom är hur mysiga som helst när snön&den riktiga kylan kommer. =) Och då blir det självklart ett par svarta!
Moon Boot Nylon SEK 1195, Moonboots - NELLY.COM
Sen ska jag faktiskt erkänna att jag har testat Wen hair från Tvshop men mitt hår har blivit torrare så jag känner att det inte är någon ide att testa mer utan jag skickar tillbaka allt och får pengarna tillbaka, visst är det bra? Förlorar 100kr på frakten men det är det värt när man får lämna tillbaka pengarna för själva produkten trots att man har testat den några gånger.



Jag satsar på det jag vet funkar och som gör mitt hår helt underbart istället. Macadamia serien!!! Jag tog ett Schampoo, en leave in cream, en healing oil spray och en deep repair masque. Nu ska jag få iordning på mitt hår igen som just nu är kaos, men jag skulle behöva göra ett besök hos frissan också för att klippa luggen och topparna igen, men jag måste bara hitta en jag kan lita på, då dom jag brukar gå till typ aldrig har någon tid längre för att dom är så populära.


Nej nu ska jag göra mig redo för ett Streetpass kl.17.30, sen ska jag iväg på middag på Imperial Lane med Chilligänget, då Ellinore (butikschefen) och Linda W (heltidsanställd) ska sluta och börja i en annan Chillibutik, det ska bli trevligt och jag tänkte unna mig ett glas vin iallafall. Har sovmorgon imorn MEN då ska dom komma och fixa brandlarmet någon gång mellan 8-11, så då får man väl inte sova iallafall antar jag.

Ha en underbar dag nu!

Idol 2011

Ja vad säger man, det är fram och tillbaka och upp och ner i Idol 2011 och man kan diskutera det i flera timmar om man frågar flera, men jag har 2 favoriter som tilltalar mig lite extra och som ger mig det jag vill känna när jag lyssnar på en artist.
Dom har inte varit klockrena alla gånger, men i Fredags va Robin klockren och gav mig rysningar, inte hela numret men på många ställen!

Varsågoda och lyssna:

 

 

Sen har vi MOLLY, underbara Molly, precis min typ av smak på röst och utstrålning, hon är 15 år och redan så grym och har allt om man frågar mig, men MYCKET ska och kommer utvecklas, hon har en bit kvar men redan nu njuter jag av att lyssna och titta på henne och för första gången så känner jag att jag längtar tills den dagen då jag kan gå på hennes konsert och bara njuta av en helkväll med BARA henne. Hon gjorde ett nummer i Idol som får mig att rysa!

 

Varsågoda och NJUT om ni inte redan har hört detta:

 

Sen har vi Amanda F som är en grym liten tjej med klockrena uppträdanden där hon alltid gör sin egna tolkning, när hon gjorde sin version av Nause-Made Of blev jag jätteimponerad och berörd. Enkel låt men som blev så mycket bättre än orginalet med hennes tolkning.

 

Varsågoda här har ni henne:


Paranormal Activity 3

Igår såg vi den på bio med Tommy&Olof och jag säger bara....Gaaaah varför utsätter man sig för detta, jag blir på allvar helt förstörd, gömmer mig bakom halsduken, sjunker ner, håller i Max och kisar med ena ögat, MEN jag ÄLSKAR den känslan, då är det en riktigt bra film för mig när jag känner så, men jag vet inte varför man utsätter sig för det bara!

DÄREMOT ska jag aldrig mer gå på bio i Heron City en Lördagskväll, sorry alltså men biografen var fylld av blandade ursprung som skrek&skrattade högt, PRATADE med varandra och rätt ut, förde en massa liv och mer eller mindre förstörde filmen, det är såååå jävla tråkigt, varför går man ens på bio om man inte vill kolla i lugn och ro och koncentrera sig på filmen? Usch säger jag bara, jag hatar när det händer, men jag tycker ju att det är mys med bio och igår var Heron den egna biografen som hade biljetter kvar! Men nu vet man ju det till nästa gång!

Filmen var iallafall lika bra som dom andra två, så har man sett 1:an&2:an, så ska man definitivt gå och se 3:an, både jag och Max gillar filmerna så vi tyckte den här var bra, men har man inte gillat dom andra så kan man strunta i att se denna för det är samma typ av saker som händer, men den hör absolut ihop med 1:an&2:an!


Igår gjorde vi en Nazigoreng som var jätte...

img_7495 (MMS)

Igår gjorde vi en Nazigoreng som var jättemumsig!! :) Kolla in recepten på www.mabra.com


Snälla vänner! Gå in och rösta!!! Vi behöver eran hjälp!!!

http://apps.facebook.com/veloster-mtv-se/clip/43/

Underbar bild! :) Tommy fick sin dag gjord...

img_7016 (MMS)

Underbar bild! :) Tommy fick sin dag gjord kan man säga! Älskar den här bilden!! :)


Nu är vi i Globen och ska kolla på Britney...

img_3806 (MMS)

Nu är vi i Globen och ska kolla på Britney Spears! :) Den här gången kommer det definitivt toppa förra konserten! För ngt kommer att hända mitt i! ;)


Tack Må Bra för grymma recept!

Jag har ju förmodligen IBS (Känslig tarm) vilket gör mig illamående, dålig i magen, ibland kan jag inte ens gå på toa, jag är svullen om magen, byxorna sitter åt och ibland mår jag så dåligt så jag bara måste lägga mig i sängen och detta gör min vardag påverkad, jag kan inte leva normalt och jag bara önskar att allt kunde vara som vanligt igen för jag är en glad och pigg människa men med den här "sjukdomen" så är glada jag försvunnen =(

Men nu testar jag iallafall olika sätt för att få det att bli bra, för om det är IBS så måste man testa sig fram och komma på sätt själv som gör att man mår bra, om man nu lyckas.
Började förra veckan med att äta regelbundet och nyttigare mat, så vi storhandlar på Söndagen efter recept som vi har bestämt för en vecka. Det funkar skitbra och recepten är jättegoda, vissa är mer komplicerade än andra, men just idag gjorde jag en Pastagratäng som var så enkel men sååå god.

Pastagratäng

318 kcal/port
  • = Lättviktarmat
  • = Glutenfritt
  • = Låglaktos

Ingredienser

2 port

2 1/2 dl kokt pasta ev. glutenfri
200 g frysta wokgrönsaker
100 g hackad kassler eller rökt skinka
1/2 tsk salt
1/2 krm svartpeppar
2 ägg
2 dl lättmjölk ev. låglaktos
Servera till:
sallad

Så här gör du

Sätt ugnen på 200°. Tina wokgrönsakerna i kokande vatten ca 1/2 minut. Låt dem rinna av. Blanda grönsaker, pasta och kassler i en smord ugnssäker form. Salta och peppra. Vispa ihop ägg och mjölk. Häll det i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med en sallad.


Detta är bara ett av alla recept, men gå in på www.mabra.com för fler recept, dom lägger upp nya varje vecka för en hel vecka! =)
Sen tränar jag regelbundet också och mitt träningsschema såg ut så här förra veckan:

Måndag: VILA

Tisdag: Gymträning

Onsdag: VILA

Torsdag: Jazz Odenplan 19.00-19.55

Fredag: VILA

Lördag: Springtur 3km

Söndag: VILA


Den här veckan har det börjat bra:

Måndag: VILA

Tisdag: Sh`bam 17.30-18.25

Onsdag: Streetdance 17.30-18.25

Torsdag: VILA

Fredag: VILA

Lördag: Streetdance 12.00-12.55

Söndag:
Zumba 13.30-14.25

men idag och imorn är jag hemma från jobbet då jag har mått så illa så att jag har varit tvungen att spy efter träningen och middag, så jag ska vila Tor&Fre och träna Lör&Sön istället.

Det var allt för idag!

Ha en fortsatt bra kväll!!!

Skönheter jag vill ha!!!

Jag älskar OBH Nordica, Chilli serien och har hittat en massa godingar som jag bara måste ha.
Jag får önska mig i present och spara så jag har råd att köpa själv!











Det kan verka lite hysteriskt, men jag har ju redan smörgåsgrillen så det är klart att jag måste fylla på och tänk så fint när allt matchar! =)

Idag blev det Grekisk hamburgare och det v...

img_8533 (MMS)

Idag blev det Grekisk hamburgare och det var mumsigt, nyttigt&enkelt! :)


Dom här söta hundögonen tittar på en lite ...

img_3567 (MMS)

Dom här söta hundögonen tittar på en lite snett, vad lätt det är att vara hård då!! :( Men jag försöker så gott jag kan! Är ledig idag och hat Nelson här hemma, har tvättat och tagit det lugnt! Tanken är att jag ska på ett Streetdance pass senare men jag mår så illa så jag vet inte vad, fattar inte riktigt vad som är grejen! :(


Hur lyckas man med detta? :) Läskigt men k...

img_2434 (MMS)

Hur lyckas man med detta? :) Läskigt men klantigt! Jobbar till 20 ikväll sen ska jag hem till fruarna och sen blir det bums i säng! Ska jobba 7.45-16.45 imorn sen ska jag avverka mitt första gympass på länge så jag behöver vara utvilad! Å imorn ska vi också vara hundvakt till lilla Nelson, varje Tisdagkväll och Onsdagdag ska han vara hos oss när pappa jobbar! Jag har ju min lediga dag då så det passar perfekt! :) Försöker komma in på min blogg.se app men det går inte, förstår inte varför, väldigt irriterande måste jag säga, ngn annan som har haft samma problem? Ha d bäst nu!


RSS 2.0