Semester!

Tog ledigt idag för att få sova ut, kurera och fixa inför London resan.
Kurera tänker ni?
Ja jag min otursfågel har gått och blivit förkyld, halsen gör ont, jag är snorig och hängig, men det försvinner imorn när vi åker har jag och Tommy bestämt!
 
Vaknade upp i Måndags och hade som sagt ont i halsen och har inte velat riskera att bli ännu sämre så jag har inte tränat sen i Söndags och kommer tyvärr inte att göra igen förens på Måndag men nu ska jag ha semester och då får det lov att vara okej, så kör jag hårt igen nästa vecka, för nu ska jag bara njuta av att komma bort från Sverige, unna mig shopping
(Victoria´s Secret here I come)
och en massa trevligheter med min bästa vän Tommy och det är så efterlängtat, men det ENDA som gör ont i hjärtat är att lämna min kärlek här hemma, han kan tyvärr inte följa med då han har sin fotboll, så vi får längta till våran semestervecka i Grekland istället.
Och det är ju bara 5 dagar (BARA???) så det ska vi nog klara av, dessutom sägs det ju att det är bra att vara ifrån varandra ibland ;)
 
Håller på och tvättar nu och har laddat Ipaden med lite filmer då jag flyger hem ensam på Söndag, Tommy ska stanna kvar och jobba i några dagar så då kan det vara trevligt att kolla på film.
Ska snart bädda rent i sängen, diska, dammsuga, skura, 
(brukar alltid lämna hemmet tipp topp om jag ska iväg även om älskling stannar kvar, så slipper han tänka på det när jag är borta och kan passa på att bara lata sig och bara vara när jag är borta)
duscha och sen göra mig redo för att möta upp Tommy vid Arlanda Express då vi åker ut till Arlanda redan idag, japp min grymma vän Tommy har fixat med en lyxsvit på Scandic Sky city och har bokat bord på Clarion Hotell då dom tydligen ska ha riktigt fin mat där, så det blir kanske ett glas vin eller två för att fira att semestern är här, men sen blir det bums i säng då planet går redan 7.05 imorn bitti och vi tänkte starta upp med en god kaffe på Starbucks, MUMS! =)
 
Måste förresten visa och berätta, jag köpte ju ett Groupon erbjudande för några veckor sen på en ögonfransförlängning, väldigt vågat jag vet, men jag kollade upp salongen innan och fick en bra känsla, så igår var det då dax att göra det och jag blev SUPERNÖJD!
Tjejen jag hade var inte världens trevligaste, konstigt nog så har jag träffat mer och mer inom servicebranschen den senaste tiden som inte alls har koll på det sociala och hur man beter sig mot en kund så att den känner sig trygg, men det viktigaste är ändå slutresultatet och det blev super. ;)
Det tog 1h och 45min och kostade nu 400kr, annars 1200kr och jag ska tillbaka om 3 veckor och fylla på för 450kr så jag håller er uppdaterade om hur det går, det är riktigt skönt att vakna upp och känna sig sminkad redan ;) Är ni intresserade så hittar ni salongen HÄR!
 
Före bild
(tagen för längesen, då jag inte fick till någon igår, otroligt hemsk vinkel, men det bjuder jag på)
 
 
Efterbild!
 
Gud jag har en väldigt stor näsa insåg jag just, haha! ;)
 
Jag kommer inte blogga här när jag är borta
(kanske om jag får tid över, på Ipaden eller om jag kan låna Tommys dator)
då min blogg.se app inte funkar, men jag kommer instagrama hej vilt och uppdatera på facebook för er som har mig där, så vill ni följa mig på Instagram så heter jag Verah82.
Annars ses vi igen när jag kommer hem med en massa bilder och säkert en del att berätta om resan. Kommer hem sent på Söndag kväll så jag ska försöka att blogga på Måndagmorgon! =)
Men hörrni tills dess ha det bäst!
 
Här kommer sista Girls Aloud videon för nu ser jag Cheryl Cole och tjejerna live om 2 dagar, wiiiie!!!! Därför får ni ett liveuppträdande som jag personligen diggar, deras senaste låt Something new! Cheryl ramlar till men räddar det snyggt! ;)
 

Uppdatering då rå!

Senaste inlägget jag skrev så skulle jag hem till Jossan på middag, vilket jag gjorde och det var jättetrevligt, hon bjöd på god kassler med ris, sen satt vi och pratade en stund och hade trevligt och jag fick en träningsväska och ett par träningsbyxor, överlycklig tjej för träningssaker är precis vad jag behöver.
 
Väl hemma somnade jag och dagen efter gick jag upp 5.20 för att gå på ett Bodypump pass för Maria, pigg & glad och det gick jättebra, dessutom var det mys att få träffa min älskling Maria.
Efter passet jobbade jag 9-16 och sen var det bara att skynda hem, äta, byta om och dra vidare till nästa pass, ett Dancestep pass för fina Charlotte och wow vilken kul klass, men det var en helt ny värld för mig, ja att dansa på, med och bredvid en bräda. Hej och hå, men det blir defenitivt fler gånger.
Efter passet hade jag mer energi så jag åkte till nästa Sats för ett BodyBalance pass, en perfekt avslutning på den dagen, dock vill jag ha mer styrka och balans för att klara av Bodybalance.
Jag tänker ju inte ha som vana att köra 3 pass om dagen, det skulle jag aldrig hinna eller orka, men nu orkade jag och då passade jag på, dessutom visste jag att det inte skulle bli så mycket träning resten av veckan så det här var perfekt.
 
Bodypumpad & spände mina små muskler ;)
 
Laddade med en kaffe innan andra passet
 
På väg hem efter sista passet, trött med glad!
 
Annars har veckan varit lugn, i Fredags skulle jag och älskling träna tillsammans, men jag var hos Vanessa (Max syster) på Salong F&M och fräschade till färgen.
 
Snygging ;)
 
Och Vanessa fixade mitt hår så fint så, ja tänk om man kunde göra så här med håret varje dag.
 
 
Det blev senare än vi hade tänkt och vi var lite för sega, så vi åkte hem och slappade istället och hade Fredagsmys och kollade på en film och det blev:
 
House at the end of the street - En riktigt bra skräckis, bara se den!
 
 
På Lördagen gick jag upp vid 9 och gjorde mig iordning för att åka och fixa mina naglar hos en ny nageltjej, Camilla finns kvar och det har inte hänt något utan jag har bara hittat den här tjejen på en nagelsida och gillade hennes färger och former och ville testa henne, dessutom har jag vågat mig på gele igen, så vi får se hur länge naglarna håller då mina naglar har stött bort gele tidigare.
Än sålänge är dom fina och håller och jag är supernöjd, jag längtar tills nästa gång, då funderar jag på leopardmönster på några naglar, hihi kul kul!
 
Solen sken härligt i Lördags så glajjerna fick åka på i bilen!
 
Så fina, me like!
 
En bättre bild tagen av Linn!
 
Köpte även en ny handkräm, som doftar godis och jag kommer typ köpa upp hela Linns förråd ;)

 
När jag hade fått fina naglar igen så skyndade jag mig till studion då vi skulle spela in nästa låt, det gick sådär, låten var i fel tonart och jag hade ingen feeling, men bra kommer det att bli nästa gång ;)
 
Efter studion mötte jag upp Johan mfl. för ett litet mingel event och det var jättetrevligt med gottiga saker
 
 
 
När vi var klara så åkte vi hem till Johan i Gamla Stan och hängde, det var jättetrevligt och det var ett riktigt härligt gäng att hänga med.
Älskling kom dit och sen åkte han och jag åkte Jägarn för att hälsa på Irini en sväng, men sen var det raka vägen hem då lilla Veronika blev full som en kastrull, ja jag fick i mig en hel del vin och champagne på ganska tom mage, dumt, men jag hade kul!
 
I Söndags vaknade vi i lagom tid, slappade lite på soffan, tog en uppfräschande dusch innan vi åkte in till Kungsholmen för först en härlig promenad och sen mat på Oleary´s
 
 
När vi hade ätit färdigt åkte vi till NK då jag hade ett presentkort där som jag hade fått från Max bror Fredrik och jag hittade en ny GRYM (nya favoriten) parfym, Jimmy Choo-Flash och köpte ett paket med mascara, ögoncreme och ögonrengöring från Helena Rubenstein
 
 
och älskling köpte sig ett par Nike träningsbyxor på Stadium.
Nyshoppade, mätta och belåtna åkte vi till Sats St eriksbron och tog ett Bodypump pass för fina Charlotte och hennes man Jonas. Galet kul, svetten bara rann och det var så skönt att få svettas ut alkoholintaget från dagen innan. Sjukt kul att jag fick med mig min älskling också, tror dock att det var första och SISTA gången tyvärr.
Det blev en perfekt Söndag med min älskling iallafall.
 
 
Väl hemma kollade vi på:
 
Red Dawn - Och den var sådär, ganska larvig men en helt okej Söndagsfilm ;)
 
 
Idag när jag vaknade upp hade jag tyvärr jätteont i halsen och jag har fortfarande, så efter jobbet idag gick jag hem, vilade, lagade mat och har bara slappat och hoppas på att vakna upp imorn igen och vara frisk som en nötkärna.
 
Bara 2 dagar kvar till London nu så här kommer dagens Girls Aloud video:
 
 
Natti Natti

Morgonträning!

Morgonträning kan vara ett av dom bästa sätten att börja dagen på, trots att jag hatar att gå upp ca. 5 timmar innan jag egentligen behöver, ja jag börjar 12.15 idag och skulle ha kunnat gått upp 10.30, men gick istället upp vid 5.45.
Men man kommer ju igång på ett helt annat sätt och orkar med dagen som man inte skulle göra annars så varför inte.
Det är ju egentligen bara steget från sängen och in i träningskläderna som är det jobbiga, men kommer man förbi detta då är man i hamn ;)
Klarade alltså av att komma upp idag trots sent i säng då vi kollade på en film, så det blev en Satscore på St Eriksbron och sen egen styrka, bröst och biceps.
Kände mig uthållig och ganska stark, men svetten rann och jag höll på att dö en stund på coren. Jag klarar ju inte av alla övningar helt så jag gör den enkla versionen av vissa, men jag kör och jag ger inte upp, det är det viktigaste. Snart så kommer jag klara dom om jag fortsätter såhär! ;)
 
Egopics tas även tidigt på morgonen ;)
 
 
Sitter hemma nu och har ätit fiberhavregrynsgröt och ska hoppa in i duschen för att sen jobba 12.15-19 och efter det åka hem till Jossan på en middag, vi har inte setts på evigheter så det är på tiden.
Annars är allt som det ska, full rulle som vanligt!
Hoppas ni får en bra Tisdag! =)
 
Här kommer dagens Girls Aloud video:
 

Filmtips!

Vi såg den här filmen häromdan:
 
Hitchcock - Riktigt bra film och Anthony Hopkins spelar Alfred sjukt bra. Inte för att jag vet hur han var, men jag älskar karaktären iallafall. Denna måste ses tycker jag personligen! =)
 
 
Igår såg vi även sista delen (eller är det sista förresten?) av Twilight, jag älskar alla filmerna, men jag tycker däremot att det började bli lite larvigt redan filmen innan detta, men det går ju inte att inte gilla alla karaktärer, dessutom är ju Taylor Lautner nice att titta på, han klär ju typ av sig i varje film, jag undrar varför? hehe!
 
 
 
Och rätta mig om jag har fel, men ser inte Kellan Lutz ut som
(en icke lika snygg, bredare & äldre version)
en vän till oss som heter Johan?
(eller vad säger du Maria?)
Haha!
 
Johan
 
Kellan Lutz
 
Johan
 
Kellan Lutz
 
Haha ja ni fattar! =)
 
Här har ni trailern oxå:
 
 

Ha det bäst sålänge!
Kärlek
 

Varsågoda!

Igår var vi som sagt i studion och här kommer videon som jag lovade skulle komma inom KORT!
Gilla och dela, hjälp oss nå ut, här har ni oss helt enkelt rakt upp och ner. Akustiskt!
Det är våran andra singel All over you som vi gör, varsågoda!
 
All over you - akustiskt version med Glorious Inc
 
 
All over you musikvideon feat. Dinah Nah
 
 
Kärlek

Ledig helg!

Trevlig Söndag allihopa och hoppas ni har haft en skön helg, själv har jag njutit, det har varit min första lediga helg på mitt nya schema.
Och i Fredags satte jag igång med träningen igen, jag mötte upp älskling direkt efter jobbet på Sats Fridhemsplan och körde axlar, biceps och rygg, först var jag jätte otaggad, trött och ville inte alls träna, men det gick över och vi körde på.
Efter gymmet skyndade vi hem för att duscha och göra oss iordning då vi hade bestämt träff med Sofia och Adam.
Väl hemma hos dom bjöd dom på vin och en grym middag som bestod av lax och couscous och semla till efterrätt. MUMS!
Var dock trött och skulle upp till studion på Lördagen så vi åkte hem vid 23.30 tiden.
 
Redo för middag
 
Igår Lördag var vi alltså i studion igen, vi spelade in lite nytt, mer om det kommer, men inte riktigt än och sen gjorde vi en liten video som vi kommer att dela med oss av inom kort ;)
 
På väg till studion
 
Jag & Tommy i studion
 
Kalix var oxå med & tyckte att vi var lite tråkiga som inte hade tid att leka med honom

Det blev en lyckad och magisk studiosession, mer sånt kommer det bli nu när jag är ledig på helgerna. Dock hann vi inte med gymmet då det drog ut på tiden, vi hade sånt flow och då vill man inte avbryta.
Vi stressade hem för att se festivalen och lika besviken som alla andra helger blev man. Fel låtar gick vidare tyvärr, men men....efter festivalen kollade vi på en film:
 
The Impossible - Bra film som är fin men hemsk på samma gång, då den är baserad på en sann historia.
 
 
Annars har det inte hänt så mycker mer än så, jag var på en AW i veckan med Louiza och Lee, det var trevligt att slappna av lite i all jobbstress
 
 
Imorn är det en ny vecka med jobb och träning, ja jag har tränat dåligt så nu kommer jag FÖRSÖKA köra varje dag, helst dubbelt om jag orkar fram till London, för när man ska shoppa nya kläder vill man ju vara i form ;)
Och nu är det bara 10 dagar kvar tills vi åker till London,wiiiee....!!! =)
 
Så här kommer dagens Girls Aloud video, varsågoda!
 
 
Kärlek
 

Jobb, jobb, jobb!

Sitter här i soffan och har surfat runt lite, spelat Candy crush och bara varvat ner efter ett 12-21 pass på jobbet. Älsklingen min har somnat och jag ska snart krypa ner, men först lite blogg. ;)
 
Gick på mitt nya schema idag som innebär jobb Mån-Fre, ledig Lör-Sön, jeij vad skönt, dessutom har jag gått från extra till ett vikariat, så det känns jätteskönt, tjänsten är på ca. 80 % och jag har sovmorgon varje dag men slutar vid 18-19 nästan varje dag, dessutom jobbar jag 6.45-16 på fredagar, det betyder tidiga fredagar och ledig helg, LOVELY.
Men eftersom det inte är en heltid så får jag jobba någon helg då och då om jag vill ha in lite mer pengar (okej jag har en Söndag i månaden visserligen men det är verkligen helt ok)
men nu har jag iallafall det valet, förut var det liksom inte ett val utan då jobbade jag varje helg på schemat.
 
Så glad är jag för det för jag hade tänkt försöka lugna ner mig med jobbandet, jag känner att det tar lite på mig, speciellt när jag faktiskt kan säga att jag jobbar som en galning när jag är där, ställer upp, ser till att det är snyggt och rent, många (typ alla) frågar mig om det är någonting, ja jag sitter inte bara där i kassan och får in mina cash, som tyvärr många gör och det börjar bli ganska orättvist och tröttsamt så jag tycker det ska bli skönt att kunna gå dit, göra mitt och sen dra.
 
Ville bara dela med mig av det roliga, det känns nämligen väldigt vuxet av mig det här, för dom senaste åren har jag varit en extrajobb person, jag gillar inte heltid, jag vill kunna vara ledig lite när jag vill, bestämma mina egna tider och på dom flesta ställena har det funkat, ja jag har jobbat, visat vad jag går för och sen kunnat styra det ganska mycket själv, men nu känns det ganska skönt att få in en rutin, jobba samma tider varje Måndag till Fredag och sen ha ledigt och släppa jobbet helt.
Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag säkert jobba helg ändå så fort älskling ska ha match, göra något annat eller det inte händer något kul, för det är så enkelt att bara få in en massa fina OB cash på helgerna ;)
Men nej nu ska jag faktiskt försöka ta mig tid att umgås med nära och kära mer, gå in i studion oftare och jobba med Glorious Inc, då vi faktiskt har fått lite jobb som måste göras
(mer om det senare, det är inte riktigt offentligt än)
och unna mig och min älskling mer skoj.
 
Nej hörrni nu är det dax att krypa ner hos min älskling apropå det..
 
Bjuder på dagens Girls Aloud låt, vassegoda!
 

Lördagsmys!

Fick se smakprov på min nya blogg idag, oh la la me like, jag längtar tills den är klar.
Den blir rosa och fin som jag vill ha den och det är ju roligare att ha en personlig blogg med ett eget domän.
 
Jaha vad har hänt idag då? Jo jag har jobbat, japp tebax till jobbet och det blev ett 7.45-17 pass som bara swichade förbi ja det gick så snabbt så det kändes som att jag bara var där i 2h typ, haha konstigt hur det kan kännas för att man jobbar en viss tid och för att det är massor av folk.
 
När jag slutade kom älskling och hämtade mig och vi handlade och åkte hem och nu sitter vi i soffan i myskläder, vi har ätit en riktig lyxmiddag (falukorv & potatismos) och ska kolla på Mellon och sen Qx Galan. En alldeles lagom Lördagskväll den här helgen, jag jobbar ju hela helgen och älskling har match imorn. Dessutom har jag knappt sovit inatt för jag hade så svårt för att sova igår, ja jag låg klarvaken till 3, men sen måste jag ha somnat för sen ringde klockan vid 6.30, kul! NOT!
Jaja bara att hoppas att det går bättre ikväll då! ;)
 
Bla bla bla, jag bara skriver just nu för att jag inte har något intressant att skriva om, haha, så ni får ha en fortsatt trevlig kväll och en skön Söndag helt enkelt!
 
 Tänkte dela med mig av dagens Girls Aloud låt för er, så vassegoda! Nu börjar Mellon! =)
 

Magsjuk!

Haha så blev det med den myskvällen i förrgår, ja jag mådde ju illa och var matt av en anledning, för en stund senare efter mitt sista blogginlägg så fick jag så ont i magen, det började bubbla och gjorde så ont så att jag tllslut var tvungen att stoppa fingrarna i halsen och då var det precis som att jag startade något för då bara sprutade det ut, flera gånger på raken.
Sen fortsatte det så resten av kvällen och jag fick frossan från helvetet så att jag var tvungen att ställa mig i en kokhet dusch och när jag skulle sova fick jag ha på mig min ziperall och jag hade även ett täcke och en pläd på mig men ändå frös jag.
Men jag somnade till slut för att sen vakna vid 3.30 och svettas ihjäl så jag gick och satte mig på soffan en stund, drack lite vatten och det kändes som jag var aspackad, det bara snurrade och jag mådde så dåligt, så tillslut fick jag stoppa fingrarna i halsen igen, ja typ 3 ggr till men sen fanns det liksom inget kvar att få upp så jag gick och la mig med frossa igen, somnade en snabbis, men så vaknade jag vid 6 igen och kunde inte sova och behövde få i mig något att äta, så jag satte mig på soffan och drack lite nyponsoppa. Sen däckade jag och sov till 12.30. 
 
Var utslagen hela dagen igår och låg bara på soffan och kollade på youtube klipp.
Men så kände jag att jag måste ju äta snart, så jag kollade med min vän Martina som är ute och kör på jobbet om hon kunde komma med mer nyponsoppa och varma koppen och det kunde hon, så när hon kom pratade jag med henne samtidigt som jag gick ut genom våran dörr som låser sig av sig själv och här är våran konversation efter det:
JAG -Martina jag stängde precis dörren och jag har ingen nyckel.
MARTINA -Va vad säger du? Jag orkar inte med dig, vad har du gjort, hur lyckas du?
JAG - Jag har min zipperall på mig, ett par uggs, är magsjuk, osminkad och Max är inte hemma förens om 1 1/2-2 timmar, vad ska jag göra nu?
MARTINA - Å jag har åkt, jag vill inte träffa dig för jag vill inte bli magsjuk, men åååhh hur lyckas du???
(Martina känner mig och vet att det inte är första gången jag klantar mig eller har otur)
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta men jag ringde tillslut till pappa
(som btw är världens bästa pappa, han är alltid glad, uppmuntrande, snäll, har ett så stort hjärta, är beskyddande, ställer alltid upp, ja han är BÄST)
som kom och hämtade mig så fick jag hänga hemma hos pappa och hans sambo tills Max ringde och var klar på träningen så vi kunde hämta upp honom och pappa kunde skjutsa hem oss.
Ja jag fick ju iallafall umgås med pappa en stund, men det hade varit trevligare om man hade fått duscha och ha kläder på sig, haha!
Nu löste det sig till det bästa och jag kan bara skratta och hoppas jag har lärt mig av mina misstag, men tänk om jag inte hade haft mobilen med mig, då hade jag fått sitta där i 2 timmar i trapphuset eller behövt gå in till en granne jag inte känner. Haha!
 
Trött och sliten tjej i porten väntandes på sin far ;)
 
Idag är det Fredag och jag är hemma från jobbet för att vara säker på att det som bekymrat mig har försvunnit ur min kropp då det tydligen är 13 sjuka från jobbet pga magsjuka och jag tänkte jobba imorn igen, konstigt egentligen, det jag har haft känns inte alls som vinterkräksjukan som typ alla på jobbet har, men ändå har jag något samtidigt som alla andra, skumt!
 
Ska försöka städa, byta sängkläder, ja få bort alla äckliga baciller här hemma, diska och duscha så jag kan möta upp min älskling sen för att handla lite fredagsmiddag och mys.
Ja så man kan gå tillbaka till verkligeheten imorn igen.
 
Jobbar 7.45.17 imorn och sen ska jag gå tillbaka till träningen också, ja nu borde man ju ha gått ner 1-2kg efter dom här 2 dagarna så då är det bara att sätta igång och bygga upp musklerna igen ;)
 
Nej hörrni nu måste jag sätta igång med den här dagen så ha en underbar helg! 
Tänkte bjuda på lite Girls Aloud låtar från och med idag och varje gång jag bloggar fram tills vi åker för att ladda inför London och Girls Aloud på O2 Arena.
 
Här kommer dagens låt:
 
Sexy! No No No
 
 
Kärlek

Girls Aloud!

 
Nu ska jag tjata lite om Girls Aloud igen, hehe!
Men nu är det faktiskt bara 23 dagar kvar tills jag äntligen får se dessa coola brudar och Cheryl Cole i O2 Arena i London tillsammans med Tommy, wiiie jag längtar! 
 
 
Nej nu måste jag gå upp från soffan, jag har varit ledig idag.
Så jag sov länge sen har jag bara legat på soffan och knappt ätit så nu mår jag illa och är alldeles matt istället, haha, men nu är det dags att vakna upp, diska, laga mat och mysa med älskling när han kommer hem från träningen.
 
Kärlek

Fler läsare!

Wiiiie vad glad jag blir, jag har bara mer och mer läsare på min blogg varje dag och det är jättekul, jag har ju bloggat ganska länge, men haft dåligt med läsare och jag vet inte om det är för att jag är dålig på att skriva och det jag skriver om är helt ointressant och tråkigt eller om jag skriver för sällan, vilket jag iof sig vet att jag gör :/
Men som sagt det har varit ganska dött och nu har det blivit mer, kul kul!
Tack för att ni vill komma in här och dela min vardag med mig ;)
 
Jag kommer skriva oftare så fort min egna blogg kommer igång
(www.verahsblogg.se)
så då hoppas jag att jag får ännu fler läsare.
 
Men hörrni, ni som faktiskt läser min blogg, jag tänkte att det vore kul om ni kunde kommentera lite och hjälpa mig göra bloggen roligare, ni kan väl skriva vad ni tycker är bra eller dåligt, vän eller okänd, jag vill veta vad alla tycker.
Är du någon som kommer tillbaka varje dag eller är det nya läsare hela tiden som bara kommer in en gång?
Många frågor och det är bara du som kan svara på dom.
 
Min grundtanke med bloggen är en öppen dagbok, jag skriver om min vardag som kan vara väldigt upp och ner, ibland händer ingenting och ibland händer allt.
Mina intressen, mina tankar, om musik, dans, ja allt möjligt, men nu när jag tänker efter så tror jag att jag måste diskutera mer, allt som händer i världen, mina tankar om saker och ting, det gör jag ju typ aldrig. Vill ni det? Att jag ska ta upp olika ämnen, vad jag tycker om this and that så vi kan diskutera lite? =)
Kommentera GÄRNA!
Tack på förhand! =)
Kärlek
 

Ändrade planer!

Det blev inge jobb igår, jag kände för att ta det lugnt, städa, träna, göra semlor som blev misslyckade denna gången
(förra året blev mina lite nyttigare semlor svingoda och fina)
och sen mysa med min kärlek, så så blev det.
Ändrade planer helt enkelt! ;)
 
In the gym! =)
 
Och vad har hänt i helgen då?
Jo i Fredags jobbade jag 10.30-13.30 sen mötte jag upp min älskling för ett styrkepass på Sats, jag älskar våra gymstunder och jag känner verkligen att det händer saker med kroppen när jag gymmar, men jag skulle vilja gymma mer, så det går liiite snabbare, men älskling spelar fotboll ca. 5-6 dagar i veckan och ska hinna med styrka med mig, så det blir lite mycket liksom. Men grym som han är så tränar han med mig när han är ledig, aldrig vila var det va? =)
När vi hade tränat färdigt så handlade vi innan vi åkte hem för att städa och förbereda inför en myskväll med fina Richard och Pehr, ja vi har pratat om att äta middag och mysa men det har liksom inte blivit av, men nu blev det det äntligen och wow vad trevligt vi hade.
Vi åt en supergod trerätters som älskling gjorde, jag glömde tyvärr att ta bilder, sen satt vi och prata om allt möjligt mellan himmel och jord och drack MASSOR med vin och spelade hollywoodspelet, haha det var skitkul, men jag är sämst på sånt och att vara i mitt lag det vill man inte riktigt, hehe!
Vid 2.30 kände vi att nu är det nog dags att runda av och jag kom på att oj jag ska ju jobba 10-19 imorn, haha det hade jag glömt bara sådär.
 
Vi fick en fin goodiebag av Pehr & Richard med en massa mums i, tack fina ni! =)
 
 
Tokslocknade och vaknade när klockan ringde vid 8.30, DÖDSTRÖTT, men det var bara att pallra sig upp. Väl på jobbet gick det bra men det var FULL RULLE från början till slut, kul, men helt fel dag eftersom jag inte alls var på topp.
När jag hade klarat mig igenom hela passet så kom älskling och hämtade mig och vi åkte hem till Tommy och Olof för Melodifestivalstittande och mys, en alldeles lagom kväll som avslutades hemma med en film på soffan.
 
Kalix mös i massor med oss, den lille grisen =)
 
 
 
 
Apropå på film så har vi sett lite filmer och för en gångs skull så rekommenderar jag er verkligen att se ALLA tre:
 
Killing them softly - En speciell men bra film och Brad Pitt är lika sexig och bra som vanligt!
 
 
 Hotel Transylvania - Riktigt mysig och rolig animerad film som jag absolut tycker att man ska se.
 
 
Silver linings playbook - Sååå mysig film, man både skrattar, känner allvar och myser, en riktigt bra film som tycker att ni borde se!
 
 
 
Idag är det Måndag och jag har först jobbat 11-17.45 och trots att jag sov så dåligt inatt och inte kunde sova efter att älskling hade gått imorse
(men vid 7.30 somnade jag stenhårt i 2 timmar, vilket var välbehövligt och skönt)
så valde jag att gå och styrketräna efter jobbet alldeles själv, vilket gick bra, men det var hysteriskt mycket folk så man fick tänka om lite i planerna och när jag väl var klar insåg jag att jag inte hade någon hemmanyckel och älskling var på sin träning, så jag fick åka till jobbet och köpa mig lite grillad kyckling och en avokado och hänga där tills älskling var klar, inte riktigt vad jag hade lust med, men är man klantig så är man.
 
När vi väl kom hem hade älskling fått sitt paket som han hade beställt, med The Acnekiller, som många säkert har hört talas om
 
och självklart var vi tvungna att testa
 
 
 
När masken väl skulle av efter 30 minuter så gjorde det såååå ont, vilken smärta, fast jag är ganska klen också, men om älskling som inte är det tyckte att det gjorde ont, ja då kan ni ju förstå, vi båda kände att vi hade velat att den skulle ta mer, men tydligen ska det bli bättre och bättre för varje gång, frågan är bara om man klarar av fler gånger, haha!
Ja ja vi får väl se! =)
 
Nej nu MÅSTE jag sova, klockan är mycket och jag hoppas på att kunna somna nu!
Ha det bäst sålänge!
Kärlek
 
 
 

En alldeles egen blogg!

Wiiiie snart öppnar min alldeles egna blogg www.verahsblogg.se som jag kommer kunna blogga oftare på och vara med aktiv med, håll koll och sålänge får ni stå ut med mig här!
Ska till gymmet nu och sen jobba 17-22.30, så det får bli en helg update imorn istället.
Puss och Kram
 

RSS 2.0