Lugna puckar!

Det är precis vad det är just nu, vi har sen vi kom hem från Teneriffa bara varit hemma, slappat, läst böcker, kollat på film&SYTYCD 9, visserligen storhandlat och tvättat, men annars bara varit hemma och gjort ingenting, det är så skönt och behövligt.
 
Tanken är att vi ska avsluta semestern en vecka tidigare för att vi både behöver börja jobba
(skittråkigt men då ekonomin inte riktigt blev som det var tänkt så har vi inget val)
men jag har dock inte fått mer än två pass nästa vecka och Max har inte fått klartecken när han ska få börja jobba men förhoppningsvis så sätter vi igång med en period av jobbdvala nästa vecka.
 
Med knappt några pengar på kontot så kan vi inte hitta på så mycket heller, men då får man be folk att komma hit istället ;)
(Positivt tänkande trots allt)
Så igår kom pappa på besök och snart kommer storebror hit, vi har förberett vitlöksbröd som ska in i ugnen, en sjukt fräsig sommarsallad och alkoholfri öl, mums, men vart är solen????
Det är ganska skönt på balkongen men det är molnigt och för blåsigt, kom tebax snälla rara söta du!
 
Imorn har vi blivit erbjudna att få följa med ut på segling med Max pappa och en vän till honom, om vädret tillåter så ska det bli jättetrevligt, varken jag eller älskling har varit på en segelbåt heller, så det kan bli myspys! =)
 
Annars flyter som sagt semestern på och jag har blivit bättre, hostar och snorar tyvärr fortfarande men inte alls så hysteriskt som tidigare och inatt fick vi sova några fler timmar än vanligt så det är på bättringsvägen.
Går det som jag planerat så börjar träningen på Måndag! Wiiie det ska bli skönt att få röra på fläsket och slutligen bli av med skiten! ;)
Mer träning åt folket! =)
Ha en fortsatt bra dag nu!
Kärlek
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0