Cut the cord musikvideoinspelning!

Igår var det då äntligen dags att spela in musikvideon till kommande singeln Cut the cord som vi släpper tillsammans med en fransk dj som heter Aron Scott, det ska bli så kul att få släppa den här låten då vi har vågat oss på att gå mer åt house hållet men ändå ha kvar våran Glorious Inc touch.
Videon kommer bli jättebra och jag personligen tycker att låten kan bli en riktigt sommarhit, ni ska bara höra våra remixer som vi också kommer att släppa samtidigt, dom är galet bra och passar defenitivt in på dansgolven i sommar om man nu får säga så? ;)
Vi hoppas ni kommer att gilla låten och videon och att ni hjälper oss att sprida låten sen så att ALLA får höra och se den, det är dags för oss (Glorious Inc) att få visa vad vi går för nu, ja komma ut och få göra det som vi älskar mest av allt, att sjunga, uppträda och få jobba med Glorious Inc på heltid, eller vad säger ni? =)
 
Här kommer iallafall lite bilder från shootet igår! =)
 


 

TACK fina Rebecka, Max, Olof och Tommy för en grymt rolig dag och för professionella insatser, vilket team vi är! <3
Tack även till Irini som kom förbi och tog bilder och min fina pappa som lånade ut bilen för transport av all utrustning och även ett tack till Melissa och Adri för hjälpen med att transportera och lämna grejer.
Utan våra vänner och familj som alltid ställer upp när vi behöver så hade det inte gått!
 
Vill ni höra en preview på låten så klickar ni in HÄR!
Kärlek från mig till er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0